Regulament

Propunem pentru discutie si vot urmatorul regulament pentru rubrica de comentarii si forum. Regulamentul este in vigoare pana la un eventaul vot negativ.

1. Obscenitatile si reclamele vor fi sterse.
2. Numarul maxim de comentarii consecutive este 5.
3. Numarul maxim de linkuri in acelasi comentariu este 15.
4. Comentarii duplicate vor fi sterse.
5. Incalcarea repetata acestor reguli va face ca persoana respective sa intre automat in “Moderation Queue”.

Punctul 1 este retroactiv in exclusivitate.

Asteptam sugestiile dumneavoastra.

130 Responses to Regulament

 1. Claudiu says:

  Am fost rasfatat toata viata si imi placea sa fiu in contradictoriu cu oricine. Intotdeauna trebuia sa fiu „ba”, iar cand ceilalti erau de acord cu mine, treceam la „da”. – O scurta descriere a lui C.J.

 2. Arius says:

  Claudiu,

  Pe cand o sa citim si o scurta descriere despre tine insuti?…

 3. Claudiu says:

  Exista o descriere pentru mine: „Strigătul meu are ecou într-o altă lume de care mă desparte doar o viaţă închinată Pământului.”

  Inca mai cred in alta lume ce ar trebui sa fie altfel. Nu cred si nu simt ca imi pot pierde credinta in lumea viitoare.

 4. Arius says:

  Admin,

  Noi avem aici un site care s-a dorit initial a fi liber, necensurat si nemoderat. Totusi, acum s-a ajuns la restrictii si regulamente…

  S-a amintit in comentarii ca obsecentatile si injuraturile au aparut ca o reactie la etichetarile, blestemele si amenintarile facute de cei care nu se „coboara” atat de jos ca sa spuna o injuratura dar n-au nici o jena sa spuna cuvinte care, din perspectiva celorlalti, reprezinta injurii si calomnii cel putin la fel de grave. Asa ca, ce e de facut?…

  Un regulament, spun unii. Ok. N-aveti decat. Insa macar faceti un regulament echitabil. Restrictionati nu doar obscenitatile ci si blestemele si etichetarile care pot crea tensiuni intre participanti. Asa este echitabil, daca vreti sa rezolvati situatia aparuta.

  Personal, cum am mai spus, sunt adeptul unui site liber. Din perspectiva mea, daca cineva foloseste obscenitati, blesteme, etichetari, ironii, injuraturi, asta este, il accept asa cum este. Fiecare este liber si responsabil in acelasi timp pentru ceea ce face. Si din cate am citit, nu am auzit pe cineva care sa spuna ca el este iresponsabil, ca nu stie ce spune ori ce face.

  Daca ma deranjeaza ceva, pot sa sar peste. Daca nu ma intereseaza ceva, fac acelasi lucru. Este simplu si comod. Nu vad de ce m-as poticni in cuvintele ori ideile cuiva. Oricine are dreptul sa gandeasca si sa spuna ce vrea. Nu ma ating de dreptul lui doar fiindca mie nu imi comvine. Atunci cand sunt injurat, amenintat, batjocorit si blestemat, desi am dreptul si liberatatea sa fac acelasi lucru, decid singur cum raspund la toate acestea. Este nu doar sansa dar si obligatia mea sa arat cine sunt, ce valori am si cum gandesc.

  Prin urmare, insasi contrastul si conflictul care poate aparea la un moment dat intre noi ajuta la clarificarea ideilor si valorilor pe care le avem. In definitiv, pentru asta e site-ul, sa ne confruntam, sa ne cizelam si sa ne clarificam valorile si ideile. Parerea mea…! 🙂

 5. maria says:

  Socrate a imaginat o metretica a naturii umane, crezand asemenea lui Protagoras ca omul e masura tuturor lucrurilor.
  Cineva, care pe cruce fiind ,a dat definitia suprema a libertatii, a spus, ca vom fi cu adevarat liberi numai atunci cand vom cunoaste adevarul.
  Se pare ca adevarul nostru, ne arata o libertate frivola, adevarul pe care ne bazam,ne duce spre o libertate limitata la gesturi,replici,obsesii sau fapte reprobabile.
  Libertatea adevarata, nu poate fi cuprinsa intr-un sablon de gandire sau de exprimare, insa este intotdeauna legata de ceea ce omul are mai de pret, si anume un nume care implica responsabilitati si moralitate.
  Libertatea ca iluzie, exista la tot pasul si ea exprima tot ceea ce omului ii lipseste, si anume , masura.
  Tot ceea ce omul a dorit ca libertate, a insemnat chiar o si mai adanca subjugare fata de ceea ce suprima dreptul uman la moralitate.
  Chiar si libertatea religioasa, prost inteleasa, a facut ca ea sa devina cea mai nociva dictatura, in numele unui dumnezeu dornic de razbunare.
  Daca, normele de viata sunt directionate spre bine,atunci libertatea inseamna regula.
  Daca, normele de viata, imprima un caracter defectuos,in numele unei libertati prost intelese,atunci libertatea nu exista, ci exista dorinte,idei,ganduri , care te macina, si care-ti dicteaza constiinta.Ideea conform careia, a da totul din tine, inseamna de fapt libertate, e total invers.Ea inseamna neputinta, de a controla, de a refula, de a pune vointa binelui, in fata instinctelor .
  Libertatea nu este atunci cand nu ai norme, reguli, legi, ci atunci, cand le ai, si poti , prin vointa si prin intelepciune, sa le dai un sens.
  Acest lucru, nu inseamna , ca poti tine legi, care vin in contradictie, cu credinta ta, cu ceea ce intelegi tu de la viata.
  Si atunci, ce este de fapt libertatea?
  Oare, nu exprima ea, felul cum ne raportam la o anumita realitate ?

 6. O Aroganta says:

  CJ, am inteles ca dintrun comentariu al meu mai considerat condescenta si aroganta; si cred ca ai dreptate, stii si motivul de ce sunt asa nu trebuie sa til spun eu (observ ca esti un bun phsiholog). Acum nu sunt aroganta. Sunt intrigata persoana ta. In privinta topicului, te inteleg perfect cu toate ca ai ajuns la comentariul #100 pina a ne deschide ochii.
  Motivatia e totul. In ce facem, gindim, suntem. Thank you. Imi place cand vad ca ceea ce eu gindesc, gindesti si tu. (nu se intimpla mereu 🙂 dar de data asta sa nimerit).

 7. Ianis says:

  Arius, din prisma unui dialog civilizat, obscenitatea si vulgaritatea nu pot fi puse pe aceiasi treapta cu ironia, etichetarea, „blestemele” (citate din VT) biblice. Cu ceva badaranie probabil ca se poate face miracolul asta. Dar aia nu e manifestarea libertatii. Cel mult o amarata de nesimtire. Isus a folosit ironia/etichetarea/”blestemele” (vaiurile) dar asta nu l-a facut vulgar sau obscen, asa cum vrei tu sa insinuezi.

  Nu stiu daca ai copii si daca ai putea sa navighezi cu ei de fata pe un site in care vulgaritatile sunt la ordinea zilei. Hai sa lasam fariseismul.

  Promovarea liberatii nu inseamna sa umblam in fundul gol, din narcisism. Sunt plaje de nudisti, acolo nimic nu e vulgar pentru nimeni.

 8. pacala says:

  Si ce-o sa faceti dom’ Ianis cu badaranii si nesimtitii? Vrei nu vrei exista si specimene din astea. O sa le astupati gura?
  Vreti forum liber sau scoala de sabat?
  Daca vreti un forum ca-n viata, lasati-l necenzurat. Daca vreti un locsor pentru sfinti, il veti avea.
  Fariseism, …….. am ras cu pofta dom’ Ianis! Cenzurati ‘mneavoastra forumu sa vedem fariseii vor fii inauntru sau afara?

 9. ianis says:

  Domnule Pacala, n-ai inteles esenta problemei.
  Cei care tipa in gura mare pe aici: libertate, libertate…nu pot aplica acelasi principiu la ei in casa. Esti sigur ca acasa la tine e totul necenzurat? Umbli in fundul gol de fata cu copiii si faci sex in camera lor? Iti feliciti copiii cu vulgaritati si obscenitati? Mergi la lucru tinandu-ti „scula” in mana si salutand seful?
  Esti sigur ca esti Pacala si nu un simplu pacalici? Te invit sa fii sincer si consecvent cu sistemul tau, manifestandu-ti libertatea.

  Nu am scris despre badarani si nesimtiti ci despre badaranie si nesimtire. Starile astea le putem avea chiar noi. Unii o facem intentionat, unii involuntar. Starile pot fi controlate, e o chestiune de vointa.

  Nu cred ca s-a plans cineva ca i s-a cenzurat vreo postare. Circul pe care il fac unii (nu ma refer la cei profesionisti) este doar preventiv si, probabil, dintr-o manie a persecutiei (pe care o inteleg, si eu vin din aceiasi biserica)

 10. pacala says:

  Dom’ Ianis ia fa matale un efort de imaginatie. Cum ar arata forumul asa cum propune Arius?
  Anumite lucruri se rezolva de la sine. Nu e nevoie de cenzura. Esenta problemei tocmai mata’ n-ai inteles-o.
  Nu mai face comparatii d’astea ieftine si telenovelistice cu copiii, familia, etc.
  Presupun ca asta e un sait care se ocupa de dezbateri pt adulti. Cati copii crezi ca frecventeaza pe aici? Deci cenzura asta o aplic fata de copii dar nu fata de tine. Sau esti cumva copil?
  Da, cand dau mana cu sefu meu tin cealalta mana in buzunar. Pt ca asa merita. E adult si nu aplic cenzura, il tratez asa cum cred eu de cuviinta, iar cand doreste ma poate expulza, exact cum poti si tu.
  Stiu ca pana acuma nu s-au cenzurat postari, tocmai acum se discuta despre asta.
  Da, sunt sigur ca sunt pacala pe acest forum. Ce vrei sa spui cu diminutivul? Ce e asta, o provocare? Deocamdata nu raspund la ea, doar ca te salut cu o mana in buzunar. Deocamdata.

 11. Arius says:

  Ianis,

  Am citit de doua ori mesajul tau. Apoi l-am recitit pe al meu si mi-am dat seama ca ai mers pe langa idea mea. Din pacate. Fara sa intru in detalii, vreau doar sa corectez ceea ce ai inteles.

  Nu, n-am insinuat nimic ci am spus clar si raspicat ce am avut de spus: perspectivele forumistilor sunt diferite, astfel incat ceea ce pentru unii este acceptabil, pentru altii nu. Iar atunci cand vrei sa faci un regulament care sa rezolve un conflict, e numai normal sa tii cont de amble perspective nu doar de una.

  Eu nu umblu in fundul gol, dar nici nu ma deranjeaza daca altcineva umbla. E alegerea lui si dreptul lui. Important pentru mine este sa nu ma OBLIGE sa merg si eu ca el. In rest e ok.

  Copii pot intelege principiul asta destul de repede si usor. Maturii au probleme…! 🙂

 12. Alter Ego says:

  Admin

  cred ca problema s-ar putea rezolva simplu, daca situl ar oferi posibilitatea fiecarui utilizator de a „ascunde ” toate comentariile celor nemultumiti de culoarea locala. Ei au dreptul sa vorbeasca de pe capra birjei dar si eu am dreptul de a nu fi agresat de catre ei si ca atare, nu vreau sa-i mai vad nici macar nick-ul pe lista posturilor. Daca aleg sa-i citesc posturile, o fac pe riscul meu. Solutia tehnica nu cred ca este complicata.

  Cu drag !

 13. Ali says:

  Clovnule mai amana putin potopul ca vreau sa zic si eu ceva. Please.
  Domnul sa te binecuvanteze :pray: :worship:
  dar numai daca imi asculti rugaciunea :reallypissed:

 14. Ali says:

  :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow:
  zic maine ca e cam tarziu acum

 15. NorthLite says:

  Alter Ego,

  Asta este deja implementat prin sistemul de voturi la comentarii. 🙂

 16. Arius says:

  Clovnule,

  Se pare ca vorbim degeaba…

  Psihologia de grup difera de psihologia individului. Iar unii o au doar pe prima fiindca a doua le-a fost amputata prin indoctrinare. Asa ca ei au nevoie de alte conditii de viata (regulamente de ordine interioara) decat cei care pot trai si fara ele. Trebuie sa-i intelegem… 🙂

 17. Ali says:

  Sa abordam problema stiintific.
  Daca citim articolul The Moral Instinct intelegem ca Legea a fost scrisa in inimile noastre de Selectia Naturala :monkey:
  Sa vedem deci care e problema cu injuraturile si de ce simtim nevoia instinctiva sa-i pedepsim sau sa-i izolam pe cei care injura.
  Dupa cum am aflat din articolul de mai sus, studiile arata ca sunt 5 aspecte de baza pe care le trateaza principiile morale in toate culturile: agresivitatea, dreptatea, loialitaea, autoritatea si puritatea.
  In problema injuraturilor ne intereseaza doua dintre ele: puritatea si agresivitatea.

  Puritaea O:-)
  Evolutia uraste mizeria si promiscuitatea sexuala (pentru ca favorizeaza transmiterea bolilor care afecteaza individul si il impiedica sa-si multiplice genele) asa ca ne-a dotat cu un mecanism de aparare si in cadrul instinctului moral. Este insa un mecanism destul de grosolan, pe care intre timp Evolutia a incercat sa-l mai rafineze, dotandu-ne cu mecanisme noi, cum ar fi ratiunea.
  Cei care prefera totusi credinta in locul ratiunii, si cred ca Clovnul are de gand sa puna in aplicare actiunile alea sexuale de care pomeneste in injuraturile lui, ar putea sa rezolve problema fie asigurandu-se ca au un prezervativ la indemana, fie anuntand public ca Clovnul nu e genul lor. Si noi il vom ruga pe Clovn sa le respecte credinta si sa nu le mai faca propuneri indecente.

  Agresivitatea :reallypissed:
  Motivul pentru care Evolutia ne-a programat sa ne ferim de indivizii agresivi este evident. Si cum omul care injura da semne ca este agresiv, instinctul isi face datoria si ne indeamna sa-l tinem la distanta sau sa-l izolam.
  Ar fi bine sa ne folosim si in cazul asta de ratiune, ca sa vedem daca dupa injuratura Clovnul ar putea sa ne traga si una in freza.
  Bineinteles ca trebuie sa-i respectam si pe cei care prefera credinta, si sa-i rugam sa ne anunte daca cred ca, dupa injuraturi, Clovnul ar putea sa-i ia si la bataie. Si noi il vom ruga pe Clovn sa nu-i mai ameninte, sau macar sa promita ca n-o sa treaca la fapte.

  Cam asta ar fi cu injuraturile.
  Sa analizam acum problema blestemelor.
  Dupa cum s-a observat, la blesteme nu reactionam instinctiv, si asta pentru ca Evolutia a aflat de ele prea tarziu.
  Asadar, daca pe instincte nu ne putem baza ca sa ne ferim de blesteme, ne raman ratiunea si credinta.
  Cum majoritatea celor blestemati pe aici prefera ratiunea, presupun ca o vor folosi pentru a evalua riscul ca blestemele sa se implineasca. Le propun deci celor care ajung la concluzia rationala ca blestemele domnului Profesor ar putea sa se implineasca, sa ne anunte si ei public, si noi il vom ruga si pe domnul Profesor sa le respecte ratiunea si sa nu-i mai blesteme.

  Daca abordarea stiintifica v-a fost de folos, puteti sa va aduceti contributia la cercetarea in continuare a instinctului moral aici: http://www.yourmorals.org

  Si, ca sa intelegem mai bine modul in care natura a produs (a selectat) instinctul moral, sa vedem si povestea liliacului vampir, prisoner’s dilemma si algoritmul castigator al lui Anatol Rapoport (de la min. 19:40) – http://www.youtube.com/watch?v=i5IrSEIPdwk&feature=channel

 18. Ali says:

  Subconstientul apare numai odata cu ignoranta. – agree :yes:

  Nenorocirea este ca intelegerea analitica nu duce neaparat la eliberare… Frica nu trebuie analizata, trebuie privita drept in fata. – disagree :no: Veritas vos liberabit. Daca nu intelegem ce este frica nu vom privi drept in fata o iluzie?

 19. Ali says:

  Pai de ce? A zis Edi ceva?

 20. O Aroganta says:

  CJ you said you will leave only if Edy will ban you. Did he? Please don’t play onto some people’s game! Do not leave!

 21. samson says:

  #70 ianis

  Arius, din prisma unui dialog civilizat, obscenitatea si vulgaritatea nu pot fi puse pe aceiasi treapta cu ironia, etichetarea, “blestemele” (citate din VT) biblice. Cu ceva badaranie probabil ca se poate face miracolul asta. Dar aia nu e manifestarea libertatii. Cel mult o amarata de nesimtire. Isus a folosit ironia/etichetarea/”blestemele” (vaiurile) dar asta nu l-a facut vulgar sau obscen, asa cum vrei tu sa insinuezi.

  domnu ianis, păi ce iera să facă şi sărmanu domnu isus, dak aşa se născuse iel acolo în izrail, şi ăia aşa înjura de felu lor? iera programat prin ieducaţie şi mediu să nu poa să-njure mai mult decât mediu ăla religios iudaic, nu? k-ăia în loc să zică du-te bă dreaqu d-aicea că-mi bag p**a în mă-ta, zicea k ferice d-aia care dă cu copiii tăi de stâncă şi-i face zob!!! da punem pariu domnu ianis ca dak îi da prin cap lu domnu isus să se-ntrupeze pe undeva prin românia prin fro virgină locală, şi creştea într-o famelie românească, şi-n religia majoritară ortodoxă, stătea toata ziua cu organu-n gură şi-i blestema p-ăia cu iel?
  şi, i se socotea asta ca neprihanire, şi nimenea nu se mai scandaliza atâta, ba încâ toată lumea găsea că ie de bine şi f moral, fiincă iera spuse de domnu isus? :footmouth:

  Nu stiu daca ai copii si daca ai putea sa navighezi cu ei de fata pe un site in care vulgaritatile sunt la ordinea zilei. Hai sa lasam fariseismul.

  domnu ianis, domnu ianis, se cam uită lumea la dta! dta tot aşa navighezi cu copiii pe toate saiturile şi pe toate iemisiunile la tv, inclusiv p-alea care are bulina cu 15 şi 18? da dak tot ai deschis dta subiectu pe tema asta cu navigatu, dta îi ţii p-ăia micii numa-n casă? cum procedezi dta când ie vorba să navighezii cu iei pe stradă, unde toată lumea îşi bagă şi-şi scoate organu dupe cum i se scoală? hai să lăsăm fariseismu domnu ianis, da? :struggle:

  Promovarea liberatii nu inseamna sa umblam in fundul gol, din narcisism. Sunt plaje de nudisti, acolo nimic nu e vulgar pentru nimeni.

  păi vezi domnu ianis, păi vezi! k-ai ajuns şi dta la concluzia lu sf apostol petru şi pavel, că nimik nu ie necurat în sine? şi dak nu ie necurat, nu tre să fie pus la locu care i se cuvine, şi să i se dea cinstea pe care până şi sf apostol pavel recomandă că să-i fie dată, când pomeneşte de ditamai mădularu ăla care ie considerat pe nedrept că ie de ocară ? da să nu zici dta acuma, că dta ai avea curaju să te duci la nudism, chiar şi fără copii, şi să nu cazi dta în ispită? :X-P: :kissed:

 22. samson says:

  #27 păcală

  Da, exista destule zicale care contin cuvinte din astea asa-zis porcoase. Acum sunt prea obosit sa fac o lista. Dar imi vine in minte: “ce-are sula cu prefectura”, sau “sula si caciula” si mai suunt si altele pe care cam toata lumea le-a auzit.

  domnu păcală, poa să te ajute un pic tăticu dtale samson? tot aşa repede la oboseală şi tot din înţelepciunea populară? mulţumesc!

  „te uiţi ca muta la sculă”; râzi ca proasta-n sculă”, ietc, ietc, ietc :silly:

  Dar cum spuneam fiecare vede lucrurile in felul lui. Pt tine nu e etic sa rostesti asa ceva, iar pt mine nu e etic altceva.

  cum ar fi porcu de iegzemplu! care toată lumea ştie că nu ie ietc săl mănânci că se supără domnu isus pe tine şi nu te mai ia la cer sus!! 😎

  Si pt toti cei care va temeti de cuvinte din astea mai aveti o consolare: in cer nimeni n-o sa-si mai bage pwla. Acolo nimeni n-o sa mai aibe asa ceva.

  total de acord cu ce ziceţi dvs aicea domnu păcală, doar c-o mică corecţie, să nu se sperie chiar de tot iubiţi fraţi şi să jubileze la maximu stimate surori, adevărat ieste c-acolo sus nimeni n-o să-şi mai bage nimik în ceva, da să ştiţi că deşi toţi vom fi ca ingerii, fiecare va fi cu propiu lui organ distinct în dotare, şi fiecare va face pipi pe propiu lui canal distinct, fiincă o să fie îngeri care face pipi pe gaura de la sculă şi ăilanţii care face pipi pe gaura de la păsărică! problema ieste dak acolo o sa se mai practice discriminarea cu weceurile separate pe bază de sexe, şi dak pişoarele (care acuma se găseşte în toate weceurile de bărbaţi) o să mai fie permise acolo, şi dak nu ar trebui considerate tot ca o formă de discriminare, şi dak, tot pe principiu ăsta n-ar trebui interzise şi bideurile? ce credeţi? sau şi dvs sunteţi de părere că rolu principal îi va reveni dl duhu sfânt care va tranşa definitiv discuţia prin modu cum va lucra la inima la toţi sfinţii mântuiţi să ia cea mai bună decizie în domeniu ăsta atât de sensibil? :clap:

 23. Anubis says:

  Tolerate fie caile Domnului cele taimice si nepatrunse mai ales cand iti ciupesc pohta de viata vecinica si te afunda in disperare asemeni nepatatului Iov, caci cine afara de-o mana de nebuni l-ar lua la intrebari pe fakator? Domnu’a dat, Domnu’a luat, daca Domnu joaca popice cu regulile lui, noi sa nu?

 24. ianis says:

  samsoane, samsoane, mare detector de organe mai esti tu. Esti un adevarat girofar.
  Nu stiu cum vine chestia cu XXX. Ai vrea sa ii sugeram lui Edi sa puna patratel rosu pe emisiuni?

  Nu am nimic de obiectat pentru cinstirea madularelor…dar in contextul lor. Ori nu cred ca intram pe oxigen pentru sex sau autosatisfacere sau voyeurism . Asa ca, fiecare sa isi pastreze talentele pentru dormitor.

  Ha,ha…faina critica despre cerul asexuat. Mi se pare atat de penibil argumentul ala: vom fi ca ingerii…
  A vazut cineva cum arata ingerii (acolo unde ne intereseaza pe noi)?
  In teologia de doi lei ingerii au infatisare de primate, aripi de pasare…dar se inmultesc asexuat, precum viermii plati. Halal ingeri

  Obsesia ca sexul in cer ar putea fi o pangarire mi se pare absurda. In definiv in lumea vie reproducerea se face in multe forme, sexuate sau asexuate.
  Dar hai ca am deviat. Ne vede edi si aduna material pentru cine stie ce prezentare 🙂

 25. Anubis says:

  Se cunoaste un caz in care ingerii au bagat ceva in niste pamantence, unul in care pamantenii voiau sa reguleze niste ingeri si in fine unul in care nu spun cine ii regula si pe unii si pe altii avand un fel de imunitate parlamentara. Dar tu cititorule mergi prin credinta caci mintea odihnita e neregulata!

 26. Anubis says:

  „Da manuta cu Olguta care-mi taie mie… :male: ”

  Aoleu cum cenzuram o fraza fara final?

  CJ zi ceva taica ca mai ai o vreme, doua vremi si o jumatate de vreme. :skywalker:

 27. NorthLite says:

  Ianis,

  Nu sunt deacord cu cenzura pe Internet de nici un fel, daca un forum privat of face asta este alceva.

  Oricum legile din Romania nu au jurisdictie peste o2, pentru ca este hostat in America.

 28. NorthLite says:

  Am observat ca unele comentarii cenzurate a lui CJ, contineau cuvinte din Biblie. Ce facem, vom cenzura texte din Biblie? Nu cumva ne-am grabit sa votam pentru un regulament fara sa ne gandim?

  Imi amintesc cand pe canalul IRC #Adventist de pe DALnet, la cererea unor useri a fost introdus un bot de cenzura de obscenitatii, si dupa cateva minute a fost cenzurat bot-ul care servea Biblia, si apoi si altii care discutau anumite texte din Biblie.

  Pana la urma nu stiu dece am avut nevoie de regulament, cand aveam sistemul de comment rating.

  Deci, ce facem? 🙂

 29. NorthLite says:

  Sugerez sa mutam discutia pe forum, pana luam o decieze finala.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: