Off-Topic Place

Dragi forumisti

S-a simţit nevoia unui spaţiu dedicat, unde discuţiile off-topic, destul de numeroase în ultima perioadă, să îşi găsească un loc al lor.

Datorită faptului că forumurile emisiunilor tindeau să fie deturnate de la tema principală de discuţie, devenind un fel de chat greu de urmărit, unele comentarii vor fi mutate pe acest forum, astfel incat aceia care dispun de timp liber/teme de discutie/inspiratie sa isi poata manifesta talentul pe indelete şi, în acelaşi timp, să se ofere posibilitatea de discutii şi dezbateri pentru cei interesaţi de prezentarile video.

Postarile off-topic (se pot include aici, după cum ne-au obişnuit unii: preferinţele muzicale, declaraţiile de dragoste, deversările de emoticoane, informările cu privire la dieta sau somnul personal, creaţiile artistice, repetările obsesive de idei, cererile de „rugaciune” etc… ) sunt aşadar binevenite în spaţiul pe care tocmai îl inaugurăm.

Evident, mesajele ce conţin înjurături, obscenităţi, dezvăluiri de identitate…vor fi şterse.

Mulţumesc 🙂

2.316 Responses to Off-Topic Place

 1. CameliaZ says:

  Cine poate sa-mi dea citeva argumente pro si contra la intrebarea: Poate Dumnezeu si raul (evil) sa fie reconciliat? (Can God and real evil be reconciled?)
  Multumesc (am nevoie cat mai curand raspunsuri) 🙂

 2. emma says:

  Camelia, acum am vazut postarea ta si daca doresti imi pot expune cateva idei.
  Intre dumnezeu si diavol nu poate exista reconciliere.
  Nu ma refer la ideea de bine absolut si rau in sens biblic, total depasita si fundamentata in jurul unor personaje la fel de depasite, ci ideea de viata, de creatie.
  De fapt, tendinta actuala e de a depasi raul prin calitati atribuite unui dumnezeu care exista in noi insine si anume :dragoste, dreptate,iertare etc.
  Intre dumnezeu si satan nu poate exista reconciliere pentru ca sunt opusi prin definitie.

  argumente :

  – integrarea, apartenenta , identificarea cu o structura a binelui (dumnezeu) si razvratirea ( pe care satan o duce pana la capat, pana la victoria lui) si implica rasturnarea normalitatii
  – (Isaia 57:21) „Cei rai n-au pace”.
  pace- neliniste, razboi interior
  sunt doua stari diferite
  Dumnezeu este pace, pacea care o da sentimentul de bine, satan este cel care ispiteste, iscodeste
  – viata- distrugere
  viata vazuta ca un dar al lui dumnezeu si moartea ( nu cea naturala) vazuta ca distrugere, starea de pacat care intotdeana va avea ca plata moartea si care va fi legata de existenta diavolului
  adica nu dialectica vietii, viata si moartea ca un ciclu natural, ci viata si distrugerea ca urmare a unei interventii nefiresti
  – constiinta (ca libertate de alegere fiind ca dumnezeu cunoscand binele si raul) si lipsa constiintei ( supunerea oarba fata de propriile intentii, idei, scopuri-scopul lui satan de a rasturna ordinea fireasca a lucrurilor, ascultarea oarba de propriile sentimente de razbunare)
  – dreptate, justitie ( dumnezeu ca dreptate)- injustitie ( satan asociat cu inselaciunea, vicleniile, fapte condamnabile
  nu poate exista reconciliere atat timp cat satan este purtatorul acestor fapte
  – libertatea ( dumnezeu ca libertate) si sclavia ( constrangerea, omul posedat de cosmarul raului (satan) )
  – credinta cu necredinta nu se pot reconcilia
  ( dumnezeu este credincios in tot ceea face, de aceea se spune ca ea, credinta este un dar ) si necredinta(nu vrea sa asculte de principiile vietii ,nu crede in ceea ce dumnezeu spune , opusul lui dumnezeu)
  reconcilierea omului cu dumnezeu nu se poate realiza fara disparitia diavolului (cel care realizeaza starea de conflict)

 3. ianis says:

  Am vazut recent filmul asta: The Way Back (2010)
  Il recomand.

 4. Ovidiu says:

  A vazut cineva filmul The man from Earth ?

  Online subtitrat aici (Varianta FastUpload si Vidxden functioneaza, dar trebuie lasata putin sa se incarce) http://www.990.ro/player-filme-571-The-man-from-Earth-Omul-de-pe-Pamant-online.html

  Pareri?

 5. ianis says:

  L-am vazut, merita revazut, il recomand. Un SF cerebral (expresia nu imi apartine), te duce cu gandul la K-pax
  Are acelasi scenarist care a lucrat la Twilight Zone (Zona Crespusculara) si Star Trek (prima serie)
  Un review aici Citeste si comentariile.

 6. study_nature says:

  Este posibil ca Florin Laiu sa nu mai fie profesor la ITA.

 7. K-troll, sectant, primata, rahat paranoic says:

  Nu va inselati: „Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera.

 8. study_nature says:

  Da, Alexa, este surprinzator dar nu complet neasteptat, asa opereaza sistemul.
  Pana la urma, cernerea celor tari in credinta presupune si testarea capacitatii de a nu sesiza absurditatea unei maziliri precum aceasta.
  Intre timp, FL a confirmat, intr-un comentariu din subsolul postarii, ca va mai preda la ITA doar pana la sfarsitul anului academic si a prezentat cateva amanunte legate de aceasta decizie.
  In ciuda intransigentei sale dincolo de rezonabil in apologetica adventismului, l‑am respectat si il voi respecta in continuare.

 9. K-troll, sectant, primata, rahat paranoic says:

  Study,

  Daca un om (fie el si ne-teolog si ne-biblist) acorda o atentie cat de mica istoriei cu prietenii lui Iov, stie ca a’l apara pe Dumnezeu nu este doar inutil, ci si daunator. Soarta apologetului, ca a oricarui alt pradator, este sa devina, la randu’i, prada.

 10. poli-flame says:

  Eu unul i-am trimis un mesaj de felicitare lui Florin.

 11. K-troll, sectant, primata, rahat paranoic says:

  :rotfl:

 12. Alexa says:

  Un articol f interesant: http://www.criticatac.ro/15768/nu-exist-libertatea-de-religie-de-contiin-statul-roman-exist-exploatare-din-partea-bor-care-se-reflect-foarte-violent-la-nivelul-ceteanului/

  ‘Victoria Stoiciu: Se pare că ne aflăm în faţa unui abuz din partea mai multor instituţii – un abuz al justiţiei, al forţelor de ordine şi nu în ultimul rând al BOR. Cum va explicaţi această conlucrare a instituţiilor laice şi religioase în comiterea acestui act abuziv ? Credeţi că putem vorbi în România de o delimitare clară între sfera laică şi cea religioasă?

  Preot Casian Pandelică: Este un parteneriat abuziv la adresa libertăţilor cetăţeneşti şi o încălcare flagranta a oricărei legislaţii în vigoare. Atitudinea domnului judecător în cauză am sesizat-o ca fiind neregulamentară, am depus o sesizare la adresa conducerii instanţei, plângere la care mi-a răspuns tot dânsul, în calitate de purtător de cuvânt. Se încearcă o înlocuire a regulilor laice, a statului de drept, cu principiile bisericii şi cu obedienţa de care ar trebui să dea dovada orice slujitor bisericesc. Dacă facem o paralelă între abuzurile ce se săvârşesc în zona administrativă şi juridică a statului, în zona laica, cu abuzurile ce se săvârşesc în biserică, vedem că este o întrepătrundere atât de flagrantă între religie şi politic încât nu se mai poate pune semnul întrebării dacă există stat laic sau nu…Şi asta, cu toate că în Legea cultelor se spune clar că statul român e liber faţă de orice ideologie religioasă sau atee.

  (…)

  În nici un caz mântuirea nu se săvârşeşte în modul în care dânşii o percep, ca pe o mântuire colectivă. Şi nici într-un caz nu putem asimila ideea de biserică cu aceea a unui mall sau parlament cu turle, cum se vrea aceasta catedrală. Biserica ar trebui sa fie ruptă de toate influenţele politicului, or prin localizarea ei, lângă Casa Poporului, se asociază doua simboluri. Astfel se va face aceasta similitudine : statul român – stat bisericesc. Iată cine face legea în ţara asta, biserica – asta va crede omul. E lipsita de raţionalitate aceasta gândire ca în perioada de criză să se înalţe catedrale. Bălăceanu Stolnici afirma că toate marile construcţii bisericeşti au fost realizate pe vremuri de criză. Intr-adevăr, aşa o fi, dar dl. academician pierde din vedere un lucru important din istoria bisericii universale : protestantismul a apărut într-o astfel de perioadă, când se cereau biruri pentru construirea catedralei Sfântul Petru din Roma din toate parohiile. BOR e conştient că cetăţeanul este spoliat de orice putere de decizie, pentru că faptic instituţiile statului complotează împotriva lui. ‘

 13. emma says:

  L-a apucat pe domnu preot durerea fata de legea cultelor si ideologia ateista.
  Cine-o mai crede baliverne ?
  E o lupta interna, stiuta in bisericile de tot felul. Faptul ca are tangenta cu politica e dreptul celui majoritar. Nu-mi spune mie un popa ca se zbate pentru secularizare.
  Trebuia sa incep munca la un azil proiectat, finantat si bine organizat de biserica catolica, numai ca intre timp s-a schimbat monseniorul. Au intervenit alte proiecte, alti sustinatori politici si uite asa s-a terminat totul si banii investiti degeaba ( constructia e destul de mare).
  Biserica azs nu are treaba cu asa ceva, banii scosi din buzunarele si portofelele celor care asteapta la poarta raiului se duc in scopuri mai inalte decat azile, camine. Aici e o lume mai bogata dar strang ban cu ban , zgarcit asa, si se mai duc de sarbatori prin canale sa le ofere copiilor dulciuri. Doar asta-i starea naturala a copiilor celor nemantuiti.
  La nivel local, neoprotestant, mantuirea personala e mai periculoasa.
  Mantuirea colectiva cu toate neajunsurile, influentele politice nu face atat de mari presiuni. E bine stiuta spaga, banii cheltuiti la inmormantari, botezuri, cununii, etc.
  Mantuirea personala reprezinta inchinarea permanenta, o forma subtila de cotropire a eului personal, un bir asupra psihicului. Daca in perioadele de criza se inalta manastiri, inseamna ca oamenii simt nevoia unei protectii pe care statul nu le-o poate oferi. Din pacate, in perioadele de criza, ideologia mantuirii personale a creat monstri.
  Faptic, institutiile statului comploteaza impotriva individului.
  Faptic, religiile comploteaza impotriva individului.
  Pentru constructia templului interior ( trupul nostru ) se dau cele mai multe biruri in bisericile neoprotestante si asta in pofida faptului ca duhul sfant e gratuit si pentru toata lumea.
  Nu e vorba de finantari pentru lucruri utile, ci evanghelizari inutile, plecari si plimbari ale capilor bisericii peste tot, plozii celor care contribuie cu finante tinuti pe brate si introdusi peste tot, tineri dornici de cunoastere spirituala tinuti pe la usi si indatorati cu vreo lucrare misionara saraca si cu multa bataie de cap sa nu prinda misterul din jurul acestei mantuiri, adica taina faradelegii.

 14. Neo says:

  Pai o fi si acesta un pastoras care s-a transformat peste noapte in ziarist (aca antena 3). Asa se intampla cand pui neprofesionisti pe un alt post!
  Omul a confundat amvonul cu reflectoarele studioului si pe acel invitat cu stimati frati si surori care se multumesc sa li se citeasca dupa o fituica, chiar daca ce spune nu are nici o legatura cu realitatea!

 15. ianis says:

  Neo
  Nu esti departe de adevar. Nenea prezentatorul este un ex-prezbiter si patron de butic, ex-pastor, devenit director de programe.
  Probabil ca nu a platit la timp salariul celui care ii deseneaza fituica si a iesit mega-showul respectiv. Banuiesc ca Speranta TV va avea niste angajati disponibili pentru Centru de Studii Rasaritene al lui F L.

  Dupa fata lui Liviu Dumitrascu, din primele secunde ale introducerii, banuiesc ca folosise putina ‘iarba’, ca si pregatire concreta pentru emisiunea despre etnobotanice

 16. ianis says:

  O mica recomandare cinematografica: Cel mai recent film al lui Radu Mihaileanu (cunoscut pentru: Train de Vie, Va, vis et deviens, Le concert, etc)
  La source des femmes (2011)

 17. Neo says:

  Dar sa-l vezi la concursul „Intrebari din biblie”, zici ca-i Virgil Iantzu! :rotfl:

 18. Neo says:

  Izvorul femeilor, super filmul! Recomand.

 19. phil says:

  http://www.realitatea.net/a-contastat-teoria-lui-darwin-si-a-fost-dat-afara-din-nasa_922058.html
  Poate stie cineva despre ce e vorba. Exista oameni de stiinta seriosi care imbratiseaza ID?

 20. study_nature says:

  Coppedge e computer specialist mai exact si a fost dat afara de la NASA’s Jet Propulsion Laboratory impreuna cu alti 245 de angajati (sursa). Bugetul JPL a fost redus in ultimii anii, iar pentru 2013 se asteapta reduceri semnificative.

 21. ianis says:

  O urare de paste pentru toata lumea:

  Son, you are free if you do not have to suck up to assess.
  You are rich when you can tell them that.
  You are wise if you do not have to tell them anymore.

 22. phil says:

  Tks, Study

 23. leo says:

  pentru cine are prunci,
  matematica excelent explicata de Salman Khan!

  http://www.khanacademy.org/

 24. study_nature says:

  Observ din ce in ce mai multe asemanari nefericite intre adventism si catolicism:

  http://spectrummagazine.org/article/column/2012/04/19/why-it-will-happen-again

  Dar nicio problema, inca un mic salt al credintei poate sa pastreze pentru BAZS blazonul de singura Biserica adevarata, ramasita, staulul, depozitara adevarului lui Dzeu.

 25. cineva din Romania says:

  Salutare la toata lumea!
  pt. admini: va rog sa nu publicati pt toata lumea adresa de email; n-am mai scris de foarte mult timp aici si nu mai stiu daca s-a schimbat regulamentul

  Am nevoie de ajutor cu interpretarea si evaluarea chestionarului / testului „Defining Issues Test” (varianta 1 sau 2). Daca ma poate ajuta cineva in acest sens va rog mult. Fac o cercetare pe domeniul eticii in afaceri. Trimiterea chestionarelor la Universit. din Minnesota nu este o solutie viabila pentru mine datorita costurilor implicate.
  Va multumesc!

 26. emma says:

  cineva din Romania

  Dupa cate stiu eu, se alcatuiesc chestionare in care se introduce o povestire cu continut etic in care se pun tot felul de probleme care pot apare in practica afacerilor si se dau fiecarui individ care participa la test.
  Daca este vorba de afaceri se pot atinge puncte precum :conflicte de interese , asumarea responsabilitatii, angajare responsabila, corectitudine, respectarea angajamentului, confidentialitate, evaziune fiscala, egalitate in fata normelor, comisioane ilegale etc.etc.
  Pentru fiecare povestire se da o foaie de raspuns care contine o lista cu intrebari si se da o nota fiecarei intrebari.
  Raspunsurile se fac pe o scala cu cinci intervale valorice dupa cum urmeaza : numarul 1 -f.mare importanta, nr.2- mare importanta, nr.3- oarecum important, nr.4-mai putin important si nr.5-deloc important. In dreptul fiecarui raspuns se pune o mica casuta pentru a bifa cu x raspunsurile asa cum considera subiectul.
  Se realizeaza o medie a raspunsurilor pentru fiecare item , va rezulta un grafic.
  Rezultatele se trec intr-un tabel ce poate contine mai multe informatii, precum: varsta , sex, nationalitate, studii etc.

 27. study_nature says:

  Probabil ca aceasta noua isprava a oamenilor de stiinta va fi din nou catalogata drept sfidare a divinitatii si a creatiei sale perfecte, dar nu‑i nicio problema, cainii latra si ursul merge.

  Din stirea de pe site‑ul The Guardian

  Philipp Holliger, a senior author on the study, said the work proved that two hallmarks of life – heredity and evolution – were possible using alternatives to natural genetic material.

  „There is nothing Goldilocks about DNA and RNA,” Holliger told Science. „There is no overwhelming functional imperative for genetic systems or biology to be based on these two nucleic acids.”

  […]

  In an accompanying article, Gerald Joyce, of the Scripps Research Institute in La Jolla, California, says the study heralds an „era of synthetic genetics, with implications for exobiology [which deals with extraterrestrial life], biotechnology and understanding life itself”. He adds: „Construction of genetic systems based on alternative chemical platforms may ultimately lead to the synthesis of novel forms of life.”

  Iata rezumatul studiului:

  Genetic information storage and processing rely on just two polymers, DNA and RNA, yet whether their role reflects evolutionary history or fundamental functional constraints is currently unknown. With the use of polymerase evolution and design, we show that genetic information can be stored in and recovered from six alternative genetic polymers based on simple nucleic acid architectures not found in nature [xeno-nucleic acids (XNAs)]. We also select XNA aptamers, which bind their targets with high affinity and specificity, demonstrating that beyond heredity, specific XNAs have the capacity for Darwinian evolution and folding into defined structures. Thus, heredity and evolution, two hallmarks of life, are not limited to DNA and RNA but are likely to be emergent properties of polymers capable of information storage.

  Iar articolul de Gerald Joyce care exploreaza implicatiile studiului se numeste „Toward an Alternative Biology” si e rezumat astfel:

  Genetics provides a mechanism for molecular memory and thus the basis for Darwinian evolution. It involves the storage and propagation of molecular information and the refinement of that information through experience and differential survival. Heretofore, the only molecules known to be capable of undergoing Darwinian evolution were RNA and DNA, the genetic molecules of biology. But on page 341 of this issue, Pinheiro et al. (1) expand the palette considerably. They report six alternative genetic polymers that can be used to store and propagate information; one of these was made to undergo Darwinian evolution in response to imposed selection constraints. The work heralds the era of synthetic genetics, with implications for exobiology, biotechnology, and understanding of life itself.

 28. cineva din Romania says:

  Emma,
  iti multumesc pentru sugestii. Chestionarul l-am gasit chiar in forma elaborata de Universitatea Minnesota (DIT-2)…am dat de el pe proquest (scenariile + cele 12 intrebari aferente fiecarui scenariu cu scala de la 1 la 5 de care pomeneai). Totusi interpretarea inca nu am gasit-o…nici incadrarea alegerilor facute de respondent in unul din stagiile dezvoltarii morale, nici modul de calcul al acelui „p score”.
  Sa fie oare suficient sa calculez o medie pentru fiecare item (intrebare)? Ma gandeam ca ar fi necesara aplicarea unor proceduri statistice mai complexe pentru a putea contura profilul moral al individului, respectiv gradul sau de maturitate morala.
  Salutari!

 29. emma says:

  cineva din Romania

  Ai putina rabdare sa vad daca gasesc pe o doctoranda in psihologie sociala.
  O sa incerc sa vad maine daca-i mai am adresa.

 30. emma says:

  cineva din Romania

  nu am dat de ea
  cauta Freguency distributions DIT 2 pe internet

 31. ianis says:

  Danut
  Din gestul lui Ted Wilson nu inteleg decat un singur lucru: atat presedintele GC cat si dictatorul sunt croiti din acelasi material si idealizeaza aceleasi principii.
  Singura problema cu Wilson e ca nu are mijoacele necesare pentru a ajunge la scopul dorit astfel ca nu poate decat sa il admire pe Mugabe (vinovat de genocid, printre altele)

 32. borat says:

  lelitzo, ce se intampla cu portita? nu se deschide.

 33. lelitza says:

  ” “fabrica fotografii fierbinti” ”

  wow! sa-mi trimita si mie una ca sunt curioasa cum arat. ?:-)

  „lelitzo, mama ta de hoata…”

  aveti o parere prea inalta despre mine, zau 🙂

 34. lelitza says:

  Emma,

  un sfat prietenesc 😉 stop the entertainment, du-te la iarba verde, bea o bere daca-ti place, simte-te bine. poate dup’aia vei inceta sa numesti adevarul minciuna si minciuna adevar.

 35. Ianis,

  Ai luat-o pe calea celor de la O&P. Rezultatul ? Aşteaptă-l şi ai să-l vezi.

  O mică curiozitate. Cum arată în oglinda ta gestul lui CJ de a face public, chiar şi prin E-mailuri (că au fost vreo trei), la o listă întreagă de nume, de pe diverse continente, o stare de fapt, care… nu-l priveşte ?

  Cum e cu chestia cu conceptul de adevăr ? Trebuie mereu cenzurat de tine pe ici pe colo… ca să dea bine cu oglinjoara ta (cu sistemul tău de valori prin care, sper, că faci selecţia) ?

  Adevărul tău chiar devine atât de jenant pentru unul care foloseşte acelaşi tip de oglindă ca şi tine încât trebuie şters cu orice preţ ? Cum defineşti tu conceptul de adevăr puişorule urzicat (băşicos) ?

  Şi de fapt, până la urmă, ce este atât de ruşinos prin faptul că CJ ne-a informat pe mai mulţi (inclusiv pe Dănuţ Tănase), într-unul din momentele lui de criză, desigur, că pe Emma o mai cheamă şi dna _________ ? Sau poate că numele de _________ nu este numele ei de botez şi vrea să scape de el ? Este treaba ei şi eventual a Dumnezeului ei şi nicidecum treaba CJ-istului informator, posesorul unui psihic labil şi al unui caracter de carton precum caracterul mentorului său EdyCon.

  Cum de n-ai cenzurat şi postarea în care CJ-istul, trecând peste voinţa Babei Proaste mi-a făcut publică pe acest site adresa mea din Germania ? Ai avut acceptul meu puişorule să faci publică adresa pe acest site sau tocmai erai la iarbă verde ? Trec peste neînsemnatul detaliu că adresa mea o poţi găsi, dacă vrei, în orice carte de telefon.

  Şi ce dacă, acelaşi CJ ne-a spus şi că dna ___________ locuieşte în __________ ? Care este de fapt motivul gestului lui disperat ? O fi fost doar o reacţie la drăgălăşeniile necugetate ale Şarlatanului Biblicist care tocmai mănâncă banii orfanilor şi scrie cărţi despre partidele lui de zaruri cu Dumnezeul pe care l-a demolat prin deconstrucţia lui Derrida ? Stilul tipic CJ-ist, nu-i aşa ? Cum e turcu (EdyCon) şi pistolarul CJ-ist.

  Consider ca îndreptăţită reacţia lui Dănuţ Tănase în faţa unor astfel de caractere. Nu mă miră reacţia lui faţă de Şarlatanul Bibet.

  CJ-istule,

  Eşti fericit că nu ştii cât de nefericit eşti. Chestie de oglindă. La tine, restul este doar actorie de bâlci. Deci, plimbă ursul băieţel.

 36. emma says:

  Leli

  Aveam impresie mai buna despre „puterea ta „de intelegere.
  Adevar-minciuna
  Care din cele n.adevaruri pe care tu le spuneai ?
  Care ?
  Si cum se face ca „adevarul” asta ultimul culmineaza ca o negatie absoluta a tot ceea ce-mi spuneai tu mai inainte ?
  Sa alegem unul la intamplare si sa-i gasim corespondenta in altul si tot asa !
  Adevarul tau ultim nu are legatura cu tot ce indrugai, ci erau lucruri care se bateau cap in cap, femeie.
  Poate nu ti-e clar !
  Daca-ti dai baticul jos, nu-ti da si mintea !
  Nu exista un „adevar” al tau , anume , ci o multime de contradictii, de mesaje, de fapte care ma fac sa cred ca chiar esti fara obraz.

 37. Klaudiu says:

  Popiliane, Edi nu mănâncă banii orfanilor cum spui în mai toate comentariile. Dacă crezi că toti trebuie sa dăm zecime indiferent dacă avem sau nu ce pune pe masă, atunci tu, care eşti adventist şi care te făleşti cu „lucrarea” bisericii, eşti asupritorul orfanilor. Orice orfan care l-a ascultat pe Edi a inţeles că el trebuie sa fie ajutat de biserică şi nu invers.

 38. emma says:

  Si inca ceva Leli, fara hohote absurde si fara sens, eu vorbeam de a „fabrica”.
  Pe cand, tot ce mi-ai scris tu exista , nimic nu are sens si se poate confirma.
  Unei femei ii sta bine sa aiba obrazul fin.

 39. lelitza says:

  Emma,

  eu nu am chef de circ aici. daca tu vrei spectacol la scena deschisa, go ahead! tu esti cea care ma tot intrebai de ce nu-ti scriu. adu-ti aminte ca TU esti cea care a pus continuu intrebari, nu eu. m-ai intrebat, ti-am raspuns si nu ti-a convenit raspunsul. te-am rugat sa-mi arati minciuna si ai batut campii cu mesaje de pe forum de acum un an. daca mai ai sa-mi spui ceva sau vrei sa te descarci (recunosc, ai stil 🙂 ), fa-o pe mail.

 40. emma says:

  Eu am terminat cu tine, ti-am spus clar.
  Nu e vorba de niciun mesaj de pe forum o stii prea bine, si nici nu mi-ai raspuns la intrebari direct , e vorba de un principiu, acela al sinceritatii.
  Nu are nicio legatura CJ in situatia asta, nici una.
  Problema e de principiu, de falsitate , atat.
  Miciunile …ca-s mai multe.
  Am incheiat.

 41. emma says:

  Nu-mi conveneau raspunsurile ?
  Las-o balta.. Care ?
  sau care din ele
  Chiar ca am terminat de tot.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: