Sugestii pentru 2012

Ce schimbari ati dori la oxigen2 in 2012? Asteptam sugestiile dumneavoastra.

46 Responses to Sugestii pentru 2012

 1. leo says:

  1º La multi ani,sa nu va opriti!

  2º ” Mese rotunde” cu invitati si subiecte mai „practice” la care sa aiba acces si cealalta „zona”.In definitiv nu uitati popularitatea si pedagogia. Gura lumii? Nu-i bai…

 2. Anonim says:

  Subtritari in limba engleza si in altele la toate emisiunile de pana acum si sa le lansam pe internet! Daca nu se poate face ceva similar cu ted.com, se poate incerca cu youtube, din cate stiu, merge sa pui subtritari filmelor de pe youtube!

 3. Ovidiu says:

  Subtitrari in limba romana la toate emisiunile tinute in limba engleza si traducerea directa a citatelor din engleza in limba romana (pe forum). Mai multe cunostinte de-ale mele care nu stiu engleza dar urmaresc emisiunile si citesc comentariile, le citesc si se uita ca mitza-n calendar.

  Altii mi-au semnalat vesnica problema iremediabila zic eu, aceea ca Edi vorbeste prea rapid.

  Pentru imbunatatirea calitatii vizuale as mai sugera eu ca masa la care sta Edi sa fie acoperita cu ceva astfel incat sa nu mai reflecte decorul atunci cand se prelucreaza imaginile de fundal cu Pinnacle, Final Cut sau cu ce programe lucrati.

  Sa se introduca o unica regula pe forum, aceea de a nu folosi injuraturi si cuvinte murdare si de a nu ataca persoanele in sine ci ideile exprimate. Asta am mai spus-o si eu de cateva ori dar si altii cu care am stat de vorba si-au exprimat indignarea fata de limbajul decadent folosit de unii comentatori, iar unii au ajuns sa nu mai citeasca comentariile (de multe ori valoroase) tocmai din aceasta cauza.

  LA MULTI ANI !

 4. samson says:

  noi pentru douămiidoișpe vrem să vină domnu isus curând și să ne ia pe toți cu sine la sine sus, unde ie și domiciliu lu tata lu dumnealui, și să ne peterecem o vejnicie întreagă (adică restu carea-a mai rămas din iea, că prima parte am pierdut-o) împreună cu dânsu și cu tata lu dumnealui, și unde dânsu să ne dea și nouă cât-un halat d-ăla albu cum are toți sfinții ăia mântuiții și cât-o tingire d-aia d-aur d-ăla de douășpatru de karate, s-o punem pe cap, și să fie și cât mai robustă să nu se strice când aruncăm cu iea d-a dura înaintea lu dumnealui și lu tata lu dumnealui în cadru la serviciili divine de-nchinare și adorare; și unde să stăm toată vejnicia la pieptu lu dânsu culcați cu capu pe țâțele lu dânsu, și dânsu să ne șteargă plin de dragoste și gingășie pe la ochi și pe la nas cu colțurili de la rochia albă a lu dumnealui, să nu ne intre lacrimili și mucii-n gură și să ne doară! amin vino doamne isuse în douămiidoișpe curând! maranata-n douămiidoișpe!!

  ps. pt toți care iubește și așteaptă venirea lu domnu isus pe norii cerurlui ca să ne ia la sine p-ai săi, propunem să facem o grupă de rugăciune, să punem puțină presiune pe tata lu dumnealui, și să ne unim glasurili și mâinile în rugă sfintă înaintea la tronu harului:
  nenea tata lu domnu isus, îl lăsați pe domnu isus să vină la noi să ne ia la sine să vă colindăm? vă rugăm frumooos, vă rugăăăăăăm!

 5. emma says:

  O singura sugestie si anume phantasia kataleptike (viziunea comprehensiva).
  E singura in masura sa ne arate faptul ca trebuie sa intelegem lucrurile , sa pretuim sau sa dispretuim discursurile numai dupa criteriul adevarului, nicidecum dupa persoana in sine.
  Iar despre ziua de anul nou, e sarbatoarea paradoxului, deschizi sampania si reciti urarile de rigoase in cinstea unui minus existential. Inca un an trecut din viata, si macar de s-ar zari o luminita la orizont sau o schimbare in bine.
  Numai ca orizontul e mereu acelasi , cu cat ne departam distanta ramane aceeasi, se schimba numai persoana noastra , se trece ,imbatraneste in conceptii, in valori.
  Deci, singura sugestie priveste atitudinea si intelegerea ca adevarul nu trebuie cerut de la cineva ci cantarit in functie de spusele acestuia.

 6. Raul says:

  Urmaresc mai toate dezbaterile… nu intervin pentru ca spiritul pe aci e pus pe cearta si se vorbeste fara respect. As cere mai mult respect intre cei care intervin.

 7. Anubis says:

  Ar fi de dorit sa imbinam cat mai frumos stiinta cu religia, sa ne luam toti de manutze asa cum le place unora si sa zambim respectuos, sa nu mai fim rai unii cu altii si sa-l asteptam cuminti pe Domnu Isus pentru rasplata cereasca, nu Beni?

  Pana atunci Anubis va spune, La Multi Ani si toate bune si frumoase.

  PS. Propun sa adaugam un icon cu un morcov pe langa restul

  PS1. :-)) 😀 :pray: :worship: :doctor: :soldier: :vampire: :goat: :cow2: :snail:

 8. Richard says:

  La multi ani cu sanatate tuturor !

  sugestii:
  1. subtitrarea emisiunilor in engleza pt cei ce nu cunosc aceasta limba
  2. cand comentariile de la sectiunea resusrse sunt facute sa apara in drapta pagini numai la resurse si nu de 2 ori la comentarii recente 😉
  3. masa lui Edi efectiv, reflecta
  4. sa se continue dezbaterile live (daca e posibil)

  Va doresc un an bun la toti 🙂 !

 9. Christian says:

  Edi a încheiat ultima emisiune intr-un ton 8imist, exprimandu-și credinta susținuta de căutarea unui adevar in acest noian informațional post-modernist. Aș vrea sa mulțumesc totodata si persoanelor care scriu pe acest forum.
  În prag de An Nou va doresc mult noroc și binecuvântari. Sunt mulțumit de progresul emisiunilor lui Edi, imi doresc mult ca acest proiect sa continue…, pana la concluzile lui logice. Daca concluziile le trag doar cei care s-au saturat sa gandeasca…., atunci acest proiect va tine mult, mult timp… 😉
  La Mulți Ani!

 10. samson says:

  #1 leo

  1º La multi ani,sa nu va opriti!

  la mulți ani să trăiți! să vă dea domnu tot ce doriți! nicio grije frate, spre vejnicie-n zbor! acu dak ne-am luat avânt nu ne mai oprim până pe supt pomu vieții pe malu de la marea de cristal!

  2º ” Mese rotunde” cu invitati si subiecte mai “practice” la care sa aiba acces si cealalta “zona”.In definitiv nu uitati popularitatea si pedagogia. Gura lumii? Nu-i bai…

  daa, chiar că ne iera dor și de ”cealantă zonă” și de niscaiva invitați cu ceva subiecte de cel mai practic soi, cum ar veni de iegzemplu de dom profesor care să ne iesplice cum l-a păcălit dna batșeba pe dl david să-i dea chiloțeii jos și să se urce dupe aia pe dânsu și să-l călărească ( pe dl david ievident, să nu se-nțeleagă cumva greșit că să se urce dna batșeba pe domnu profesoru, oricât ar regreta dl profesoru), și să ne povestească tot dânsu cum făcea și dregea dl zeus tot ce-l tăia capu prin ceruri, la mare concurență cu dl iehova; și dak poate să-l invite și pe fratele pastor canci ( prietenu dintodeauna a lu domnu pastoru), fratele pastor petrică canci deci, care s-o pună și p-aici pe la iemisiunea asta c-un altar de seară pe post de rudotel, că se simte nevoia, nu se simte bine și rămâne iubiții frați și stimatele surori neliniștiți și-l cere , că nu doarme prea bine noaptea dupe iemisiunile lu domnu pastoru; sau dak nu, în cel mai rău caz, nu credeți c-ar fi bine ca cel puțin să se simtă și fratele pastoru așa un pic și să-nceapă și dânsu și să termine cu cât-o cântare și rugăciune de deschidere și de-nchidere?

 11. Anubis says:

  Christian: „În prag de An Nou va doresc mult noroc și binecuvântari. Sunt mulțumit de progresul emisiunilor lui Edi”

  Asociatia Atei fara Frontiere si Asociatia Impielitati fara Respect va multumesc pentru urarile de bine, in special alea unde se mentioneaza binecuvantari, si va dorim numai binecuvantari! 🙂

  Asteptam ca pe langa multumirea dvs fatza de emisiuni sa putem afirma si noi acelasi lucru in curand despre dvs., vis-a-vis de intelegerea acestora…

  Multa pace!

 12. samson says:

  #2 anonim

  Subtritari in limba engleza si in altele la toate emisiunile de pana acum si sa le lansam pe internet!

  frate, iubite frate, păi asta ne trebuie nouă? subtitrări?!?!? ce adik unde să lansăm?!?!? credință frate! credință și rugăciuni!! rugăciuni stăruitoare!!! care s-ajungă pân la tronu harului și să pună-n mișcare mâna divină, și domnu să poate să reverse peste noi binecuvântările sale și darurile duhului sfânt, în cazu de față p-ăla cu vorbitu-n limbi, și atuncea subtitrăm direct și oral în limba aia iengleză, persană, partă, ietc, ietc! dvs frate dak ați avea credinșă cât-un grăunte de muștar ați vedea dvs c-atuncea ați suptitra dvs direct în orice limbă la concurență și mai bine decât orice gugăl translator!

  Daca nu se poate face ceva similar cu ted.com, se poate incerca cu youtube, din cate stiu, merge sa pui subtritari filmelor de pe youtube!

  păi dracu a mai văzut ( doamne iartă-ne!) suptitrări la filme de ficțiune aventiste! păi dvs poate nu vă dați seama, da ce propuneți dvs înseamnă să suptitreze toată speranța tv!

 13. Anubis says:

  „Mai multe cunostinte de-ale mele care nu stiu engleza dar urmaresc emisiunile si citesc comentariile, le citesc si se uita ca mitza-n calendar. ”

  vorba aceea, „cine se aseamana se aduna!”

  PS Fara rautate, pentru un zambet pe 16mm 🎉

 14. Frosa says:

  La mulți ani familiei Constantinescu, echipei O2 și tuturor forumiștilor!

 15. samson says:

  #3 ovidiu

  Subtitrari in limba romana la toate emisiunile tinute in limba engleza si traducerea directa a citatelor din engleza in limba romana (pe forum). Mai multe cunostinte de-ale mele care nu stiu engleza dar urmaresc emisiunile si citesc comentariile, le citesc si se uita ca mitza-n calendar.

  ce suptitrări frate ce suptitrări!?!?! credință neșovăielnică și rugăciuni stăruitoare frate!! d-astea are nevoie iubiții frați ăia, și să vedeți dvs atuncea dak nu se deschide răgazurili cerurilor și dak domnu iehova nu va revărsa o îndoită măsură din duhu lu dumnealui mai ceva ca la cinzecime, și persoanele alea, iubiții frați nu numa c-o să-nțeleaga limba aia iengleză, da o s-o și vorbească, ba mai mult d-atâta o să-nceapă să-nțeleagă și să vorbească și-n limba îngerilor, d-o să se miră toată lumea când o să-i audă!

  ps. da la capitolu ăsta, cu suptitrarea de la limbi live direct cu ajutoru lu dl duhu sfânt, v-am sugera să luați legătura cu iubitu nostru frate pleșa, dânsu are mai multă ieperiență la capitolu ăsta, adik cum să se procedeze ca să-l pună la lucru ( la traduceri adik, în cazu ăsta) pe dl duhu sfânt, și să nu mai umble dânsu bagabont prin cine știe ce colț uitat de univers unde-a-nțărcat dl dracu iapa, și să dea ture de nebun pe deasupra la fro planeta d-aia neagră și pustie! ( cum are dânsu d-alfel obiceiu d-a se sustrage și d-a fi ocupat până peste cap cu il dolce far niente!)

  Altii mi-au semnalat vesnica problema iremediabila zic eu, aceea ca Edi vorbeste prea rapid.

  aicea v-am sugera să luați legătura cu dl northlite, să-i pună lu domnu pastoru un buton d-ăla cu diferite viteze ca la winamp, și cunoștințile alea a lu dvs să-l dea mai încet pe domnu pastoru și să țină ritmu cu dânsu!
  dle, de unde nu ie nici dl dumnezeu nu cere! ar trebui să se-nfințeze și-o grupă mai mică p-aicea, c-o măsuță de nisip ceva, unde domnu pastoru să vorbească și cu niște idei mai încete așa pe înțelesu lu tuturor, ieventual poate se gândește și dânsu c-an loc de cartea aia a lu dânsu care și aia tot așa ie scrisă cam repede, mai bine scoate și dânsu una cu ceva scri mai încet, da cu multe poze și desene de colorat!

  Pentru imbunatatirea calitatii vizuale as mai sugera eu ca masa la care sta Edi sa fie acoperita cu ceva astfel incat sa nu mai reflecte decorul atunci cand se prelucreaza imaginile de fundal cu Pinnacle, Final Cut sau cu ce programe lucrati.

  și aici suntem de părere să luați legătura tot cu dl northlite, poate-i acopere masa lu domnu pastoru cu fro mahramă, cum îi acoperea băieții ăia fața lu dl moise și se uita dupe aia la iei, și puteți și dvs dupe aia să vă uitați la iemisiune

  Sa se introduca o unica regula pe forum, aceea de a nu folosi injuraturi si cuvinte murdare si de a nu ataca persoanele in sine ci ideile exprimate. Asta am mai spus-o si eu de cateva ori dar si altii cu care am stat de vorba si-au exprimat indignarea fata de limbajul decadent folosit de unii comentatori, iar unii au ajuns sa nu mai citeasca comentariile (de multe ori valoroase) tocmai din aceasta cauza.

  dle, tot ce nu te omoară te-ntărește! dak alergând cu oamenii a obosit, da când când o alerga cu caii! și cine suntem noi dle, dak domnu ne-a poruncit, sculați-vă, tăiați și-njurați, să ne împotrivim chemării dlui duhu sfânt? să vedeți dvs c-acuma dak aude că ie solie din partea domnului, nu numa că le citește de două ori, da începe să facă și exegeză pe iele!

 16. Ovidiu says:

  vorba aceea, “cine se aseamana se aduna!”

  Vezi, iar vorbesti ca sa nu taci. Eu stiu engleza destul de bine, spaniola si mai bine si de anul trecut incep sa ma descurc si in germana. Vorbeam in numele altora, cu care chiar am vorbit de-a lungul timpului, carora le-am recomandat de multe ori sa asculte anumite emisiuni.

  PS: http://www.youtube.com/watch?v=wXFbPRUHlSg&feature=related

 17. NIMENI says:

  O sugestie ar fi sa ramana asa cum e pentruca este foarte bine, cu limbaj si comentarii acide,(e sincer, fara ironie)….. in rest….. La multi ani tuturor.

 18. emma says:

  la multi ani !

 19. Anubis says:

  @ #16: Bwahahahaha Ovidiu, tocmai ai ratat sensul mesajului…ca deobicei?

  PS. Morcovul sfant sa ne tina seriosi pana la venirea extraterestrilor!

  „Asta am mai spus-o si eu de cateva ori dar si altii cu care am stat de vorba si-au exprimat indignarea fata de limbajul decadent folosit de unii comentatori, iar unii au ajuns sa nu mai citeasca comentariile (de multe ori valoroase) tocmai din aceasta cauza.”

  Ohhh frate Ovidiu cata lipsa de sensibilitate pe site aici, si vai de noi cate suflete pierdute care nu au rezistat ironiei… Propun sa ne comportam toti ca niste adulti seriosi cu morcov bine infipt in toate simturile care ne-ar putea face sa zambim sau sa radem dupa caz, sa fim la fel de anosti ca femeia de servici si alte caractere de aici de pe site in numele lui Isus Hristos si sub sfantul Lui impuls, Amin!

  Odata aventist pentru totdeauna aventist! 🙂

 20. samson says:

  #6 raul

  Urmaresc mai toate dezbaterile… nu intervin pentru ca spiritul pe aci e pus pe cearta si se vorbeste fara respect.

  să știți iubite frate c-aicea ne vedem nevoiți să vă contrazicem, fiincă aicea totu se face în spiritu lu matei optișpe! ce am putea noi să vă recomandăm dvs care să v-ajute, poate biblia la rând să facă ceva în cazu aproape fără speranță a lu dvs, câte trei pagini pe zi, începând de mâine că tot ie întâi ianuarie, și cam pe la vara, ajungeți dvs și pe la a doua samuiel sau a-ntia împărați, că nu ne mai aducem aminte bine, și vedeți dvs ce făcea dl david când băieții ăia mai marii și mai fioroșii așa, vorbea fără respect și la perpules nu numa unu cu alții da si cu dl iehova!

  As cere mai mult respect intre cei care intervin.

  daaa, mama please, come and rescue me! help your self, dudă! give yourself a handjob! nu te mai milogi p-aicea dle, respectu se câștigă dle, nu se cerșește! toți ie aicea dle niște nickuri doar, nu se șifonează nimene, iese oricum la spălatș știți dvs cum a recomandat sfântu apostol pavel, că-ncercarea răbdării dvs se lasă cu îndelungă răbdare și cu caractere pt vejnicie! vă invidiem să știți, sigur dvs o să stați la masă cu dl avraam, cu dl isaac, și cu dl iacov și-o să vă uitați la noi cum ne perpelim și scrâșnim din dinți!

  ps, să știți că și noi tot așa, deși urmărim toate iemisiunile, nici noi nu zicem nimic, că noi n-avem nimik de spus, că noi suntem consumatori fideli, nu producători, noi ascultăm, noi nu vorbim!!
  nu sunteți de părere că poate ar trebui să se-nfințeze frun serviciu de diaconie ceva, s-avem și niște frați diaconi însărcinați cu ordinea p-aicea, care să controleze pe cine n-are respect?

 21. samson says:

  #19 anubis

  1. tăticu tău samson, inlocuitoru lu domnu Isus Hristos, și noi tot ceilanți catre preaiubitul anubis, tovarasul nostru de lucru,
  2. catre sora nicole tovarasa nostru de lupta, si catre biserica din casa ta:
  3. Har si pace de la tăticu tău samson!
  4. Multumesc totdeauna Dumnezeului meu (adik mie însumi) ori de cate ori imi aduc aminte de tine in rugaciunile mele,
  8. De aceea, macar ca am toata slobozenia in mine însumi sa-ti poruncesc ce trebuie sa faci,
  9. vreau mai degraba sa-ti fac o rugaminte in numele dragostei, eu, asa cum sunt, tăticu tău samson; iar acum ievadat de la Hristos Isus.
  10. Te rog pentru copilul meu pe care l-am nascut in lanturile mele: pentru Ovidiu,
  11. care altadata ti-a fost nefolositor, dar care acum iti va fi folositor si tie si mie.
  12. Ti-l trimit inapoi, pe el, inima mea.
  13. As fi dorit sa-l tin la mine ca sa-mi slujeasca in locul tau cat sunt in lanturi pentru Evanghelie.
  14. Dar n-am vrut sa fac nimic fara invoirea ta, pentru ca binele pe care mi-l faci sa nu fie silit, ci de bunavoie.
  15. Poate ca el a fost despartit de tine, pentru o vreme, tocmai ca sa-l ai pentru vesnicie,
  16. dar nu ca pe un rob, ci mult mai presus decat pe un rob: ca pe un frate preaiubit, mai ales de mine, si cu atat mai mult de tine, fie in chip firesc, fie in tăticu tău samson!
  17. Daca ma socotesti, dar, ca prieten al tau, primeste-l ca pe mine insumi.
  18. Si, daca ti-a adus vreo vatamare sau iti este dator cu ceva, pune aceasta in socoteala mea.
  19. Eu, tăticu tău samson „voi plati” – scriu cu mana mea – ca sa nu-ti zic ca tu insuti te datorezi mie.
  20. Da, frate, fa-mi binele acesta pentru tăticu tău însuși si invioreaza-mi inima in mine însumi!
  21. Ti-am scris bizuit pe ascultarea ta, si stiu ca vei face chiar mai mult decat iti zic.
  22. Totodata, pregateste-mi un loc de gazduire, caci trag nadejde sa va fiu daruit, datorita rugaciunilor voastre.

  la mulți ani ție și lu nicole!

 22. Ovidiu says:

  n-a iesit ce-am vrut….
  liniile verticale le pusesem deasupra parantezelor.

  >>-( > ( (

  sa mai incercam altfel
  | |
  ) ) < )-<<
  | |

 23. Beni Plesa says:

  C.J.Samson,Anubis, North-light,Ghelasie,Bebe,Maria,Ovidiu,Maria,Gladiatoru,Lelitza ,Monica ,Laura (NY),Study-nature,Arius ,Aurel Ionica ,Florin Laiu si EDI –un AN NOU BINECUVANTAT –si cu toti sa beneficiati de HARUL GENERAL AL DOMNULUI (iehova),har ce se revarsa atat peste cei ce se incred in El cat si pentru cei ce-L ignora.
  LA MULTI ANI.

 24. Anubis says:

  #22 samson

  0. Dragul meu samson, tatal si iubitul inimii mele,
  1. Am cautat noaptea in asternutul meu, am cautat pe iubitul inimii mele; l-am cautat, dar nu l-am gasit…
  2. M-am sculat atunci si am cutreierat cetatea, ulitele si pietele; si am cautat pe iubitul inimii mele… l-am cautat, dar nu l-am gasit!
  3. M-au intalnit pazitorii care dau ocol cetatii; si i-am intrebat: „N-ati vazut pe iubitul inimii mele?”
  4. Abia trecusem de ei si am gasit pe iubitul inimii mele. L-am apucat si nu l-am mai lasat pana nu l-am adus in casa mamei mele, in odaia celei ce m-a zamislit. –
  5. Va jur, fiice ale Ierusalimului, pe caprioarele si cerboaicele de pe camp: nu starniti, nu treziti dragostea pana nu vine ea. –
  6. Ce se vede suindu-se din pustiu ca niste stalpi de fum, in mijlocul aburilor de mir si de tamaie, inconjurata de toate miresmele negustorilor de mir? –
  7. Iata, este patasca lui Anubis cu sasesute saizeci si sase de viteji taiati de jur imprejur, cei mai viteji din Israel.
  8. Toti sunt inarmati cu sabii si toti sunt deprinsi la lupta, fiecare cu sabia la coapsa, ca sa n-aiba nimic de temut in timpul noptii cand se afla in pat cu cine apuca.
  9. Imparatul Anubis si-a facut aceasta patasca din lemn din Liban.
  10. Stalpii i-a facut de argint, rezematoarea, de aur, scaunul ergonomic, de purpura; iar mijlocul, impodobit cu o tesatura aleasa, lucrata de dragostea fiicelor Ierusalimului.
  11. Iesiti, fetele Sionului, si priviti pe imparatul Anubis, cu cununa cu care l-a incununat mama sa in ziua cununiei lui, in ziua veseliei inimii lui. – ziua cand la o ciorba si o friptura vegetariana a dezbatut hotarele vietii si ale mortii cu iubita lui samson!
  12. Si pe tine samsoane, adevarat tovaras de jug, te rog sa vii in ajutorul femeilor acestora, care au lucrat impreuna cu mine pentru Evanghelie, cu Clement si cu ceilalti tovarasi de lucru ai mei, ale caror nume sunt scrise in Cartea vietii, sa le luminezi viata si noaptea.
  13. Bucurati-va totdeauna in Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va!
  14. Blandetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape.
  15. Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.
  16. Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus.
  17. Incolo, fratii mei, tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna si orice lauda, aceea sa va insufleteasca.
  18. Ce ne-ai invatat, ce am primit si auzit de la tine si ce am vazut in tine, facem. Si Dumnezeul pacii va fi cu noi.
  19. Am avut o mare bucurie in Domnul, ca, in sfarsit, ati putut sa va innoiti iarasi simtamintele voastre fata de mine. Va gandeati voi la asa ceva, dar va lipsea prilejul.
  20. Anubis si Nicole te contrasaluta si iti uram viata lunga si luminoasa, La Multi Ani Samsoane

  P.S. „Eu, tăticu tău samson “voi plati” – scriu cu mana mea”

  Iti trimit contul IBAN ca nu am chef sa ma incarc cu cheltuieli pentru ucenicul asta pana nu se afirma!

 25. Ovidiu says:

  etapele din viata oricarui barbat sunt urmatoarele:
  1. etapa in care crede in Mos Craciun
  2. etapa in care nu mai crede in Mos Craciun
  3. etapa in care devine Mos Craciun

  unii au inlocuit pe Mos Craciun cu Dumnezeu…

 26. leo says:

  samson & anubis,

  sunteti mari dilimani! :kissing:
  sa petreceti bine noaptea asta!

 27. Frosa says:

  Samsoane, tovarășa vostru de luptă îți urează petrecere haioasă!

 28. Frosa says:

  @Anubis #25
  „0. Dragul meu samson, tatal si iubitul inimii mele,
  1. Am cautat noaptea in asternutul meu, am cautat pe iubitul inimii mele; l-am cautat, dar nu l-am gasit…
  2. M-am sculat atunci si am cutreierat cetatea, ulitele si pietele; si am cautat pe iubitul inimii mele… l-am cautat, dar nu l-am gasit!”

  0. Dragul meu Anubis, tatăl și iubitul inimii mele,
  1. Căutai noaptea-n așternutul meu, căutai pe iubitul inimii mele; îl căutai, da’ nu-l găsâi…
  2. Mă sculai atunci și cutreierai bucătăria, dulapurile și sertarele; și căutai făcălețu’… îl căutai da’ nu-l găsâi !

  „4. Abia trecusem de ei si am gasit pe iubitul inimii mele. L-am apucat si nu l-am mai lasat pana nu l-am adus in casa mamei mele, in odaia celei ce m-a zamislit. –
  5. Va jur, fiice ale Ierusalimului, pe caprioarele si cerboaicele de pe camp: nu starniti, nu treziti dragostea pana nu vine ea.”

  If iu lav sambadi, set zem frii, dragă!

  „6. Ce se vede suindu-se din pustiu ca niste stalpi de fum, in mijlocul aburilor de mir si de tamaie, inconjurata de toate miresmele negustorilor de mir? –
  7. Iata, este patasca lui Anubis cu sasesute saizeci si sase de viteji taiati de jur imprejur, cei mai viteji din Israel.
  8. Toti sunt inarmati cu sabii si toti sunt deprinsi la lupta, fiecare cu sabia la coapsa, ca sa n-aiba nimic de temut in timpul noptii cand se afla in pat cu cine apuca.”

  Cred și io! După 3 beri, orice țâgan ieșit cu șperaclu’ la ciordales arată a 666 de viteji toți înarmați cu săbii.

  „9. Imparatul Anubis si-a facut aceasta patasca din lemn din Liban.”

  Iar Frosa și-a făcut acest făcăleț din marmură de Carrara, eficientă pe cele mai rezistente spinări!

  „10. Stalpii i-a facut de argint, rezematoarea, de aur, scaunul ergonomic, de purpura; iar mijlocul, impodobit cu o tesatura aleasa, lucrata de dragostea fiicelor Ierusalimului.”

  Păi hotărăște-te dragă: ori unul, ori altele! Cine-s matracucele? Cineeeeeeeee??? Că șterg pe jos cu ele !

  „11. Iesiti, fetele Sionului, si priviti pe imparatul Anubis, cu cununa cu care l-a incununat mama sa in ziua cununiei lui, in ziua veseliei inimii lui. – ziua cand la o ciorba si o friptura vegetariana a dezbatut hotarele vietii si ale mortii cu iubita lui samson!”

  Aha, deci mărturisiși !
  Ia să te supunem noi la proba zdrobitoare din Codul Penal din Numeri articolul 5 paragrafele 12 – 30:

  12. Dacă păcătuiește bărbatul cuiva față de nevasta lui, și-i este necredincios;
  13 dacă altul se culcă cu el, și lucrul este ascuns de nevasta lui; dacă el s-a pangarit în ascuns, fără să fie vreun martor împotriva lui, și fără să fie prins asupra faptului;
  14 și dacă nevasta este apucată de un duh de gelozie isterică paroxistică și are bănuieli asupra bărbatului ei, care s-a pângărit, sau dacă este cuprinsă de un duh de paranoia și are bănuieli asupra bărbatului ei, care nu s-a pângărit; –
  15 femeia aceea să-și aducă bărbatul la pastor, și, ca dar de mâncare pentru el, să aducă a zecea parte din salariul brut pe 10 ani. Să nu calculeze din net, căci acesta e un dar adus pentru gelozie, un dar de descoperire, care descopera o fărădelege.
  16 Comitetul să-l apropie, si să-l pună să stea în picioare înaintea amvonului.
  17 Pastorul să ia apa sfântă din vaza de la florile de săptămâna trecută; să ia nisip din lădița pisicii pastorului și o mână de praf de scărpinat.
  18 Pastorul să pună pe bărbat să stea în picioare înaintea amvonului; sa descopere capul femeii, s-o radă ca pe colaboraționiste și să-i pună în mâini darul adus pentru descoperire, darul adus pentru gelozie; pastorul să aibă în mână apele amare aducătoare de blestem.
  19 Pastorul să pună pe femeie să jure, și să-i zică: ,Dacă nici un om nu s-a culcat cu bărbatul tău, și dacă, fiind sub puterea bărbatului tău, nu l-ai bănuit, să nu-ți facă nici un rău aceste ape amare aducătoare de blestem!
  20 Dar dacă, fiind sub puterea bărbatului tău, te-ai abatut de la el și l-ai bănuit, și dacă un alt curent, mai feminist, altul decât supunerea față de bărbatul tău s-a abătut peste tine, –
  21 si pastorul să pună pe femeie să jure cu un jurământ de blestem, și să-i zica: ,Să ajungi de blestem și de urgie în mijlocul poporului tău, să ajungi frumoasă ca Leana lu’ Costel Pârțag și deșteptă ca nașă-sa!
  22 și apele acestea aducătoare de blestem să intre în măruntaiele tale, ca să facă să-ți cadă părul și să-ți crească batic verde cu albastru, să ți se umfle pântecele și să-ți crească blană pe piept și pe picioare! Și femeia să zică: ,Amin! Amin!’
  23 Pastorul să scrie blestemele acestea într-o carte, apoi să le șteargă cu apele cele acre.
  24 Și să dea femeii să bea apele acre aducătoare de blestem; și apele aducătoare de blestem vor intra în ea și-i vor pricinui acreala.
  25 Pastorul să ia din mâinile femeii zecimea adusă pentru gelozie, s-o legene într-o parte și într-alta înaintea bisericii, și s-o bage-n buzunar.
  29 Aceasta este legea asupra geloziei, pentru imprejurarea când o femeie, care este sub puterea bârbatului ei, îl bănuiește.
  30 și pentru împrejurarea când un barbat, apucat de un duh de gelozie, are bănuieli asupra nevestei lui: preotul s-o pună să stea în picioare înaintea comitetului, și să-i facă întocmai după legea aceasta.
  31 Bărbatul va fi scutit de vină, dar femeia aceea își va lua pedeapsa nelegiuirii ei.”

  :kissing:

 29. tom says:

  Cea mai tare postare de revelion a fost facuta cum era si normal de matusa mea draga, Frosa. La multi ani matusica, sa ne traiesti, probabil scopul existentei tale e sa fii cea mai agreabila aparitie pe unde mergi!

 30. Anubis says:

  Craciun Fericit 2012 lui Ianis si lui Skeptic, prietenii stiu de ce! 🙂

 31. Frosa says:

  Merci Tomiță maică, pupe mamaia pe el. La mulți ani, petrecere frumoasă, să ai un an cu tot ce-ți dorești tu!

 32. NorthLite says:

  #1 Leo,

  Se va face.

  #2 Anonim,

  Asta numai daca voluntariaza skeptic, sau altii pentru asta.

  #3 Ovidiu,

  Este o idee buna acoperirea mesei.
  Un regulament avem deja: http://www.oxigen2.net/2010/08/regulament/
  Se mai intampla se scape unele lucruri neobservate dar asta e rar. In general regulamentul a fost/este implementat fara descriminare.

  #6 Raul,

  Asta depinde de cei care comenteaza.

  #8 Richard,

  Sa rezolvat problema cu Resurse la Comentarii Recente. 😉

  #17 Nimeni,

  Fii fara griji.

 33. NorthLite says:

  Samson, Frosa, si Anubis,

  LOL! :laugh:

 34. NorthLite says:

  La multi ani la toti! 🙂

  Multumesc lui ianis, skeptic, study_nature, si ediorgu pentru efortul lor de a mentine o atmosfera libera si placuta la comentarii. Si pentru contribuirea lor in general. Si multumesc la toti care au contribuit cu articole si ne-au sustinut in diferite cai.

 35. Lia says:

  LA MULTI ANI !!!
  Un an mai bun si binecuvantat.
  Continuati emisiunile si proiectele pe care le aveti.
  Va ascultam cu drag.

 36. Alexa says:

  O sugestie ar merge in directia amenajarii unui studio mai profi (si nu-i doar o sugestie personala, mai multi oameni mi-au semnalat aspectul asta). Cred ca s-ar putea gasi fonduri pentru asta.

 37. BEBE says:

  -Daca 1 Ianuarie 2012 ne-a gasit pe O2, nu sintem pierduti si fara speranta. BENI, eu cred ca ne mai iubeste ISUS.
  -La multi ani familiei Constantinescu.
  -Un an nou si mai bun celor cu simtul umorului foarte indrasnetz (si obraznic cat´odata) pe care ai iubim.

  -La multi ani tuturor ce scrie, cit si celor ce citeste.

 38. lelitza says:

  La multi ani tuturor!

 39. emma says:

  Leli,

  Am vrut sa-ti spun la multi ani ,dar cred ca nu mai stiu noua adresa. Am facut curatenie si am aruncat si ce nu trebuia.
  Mai ai vechea adresa ?

 40. study_nature says:

  La Multi Ani!
  Multumesc Edi, NorthLite si echipei pentru timpul investit!
  Multumesc comentatorilor care au avut contributii utile sau amuzante!

 41. lelitza says:

  Emma,

  multumesc de urare. Adresa e aceeasi (lelitzalaportitza@yahoo.com)

 42. GLADI says:

  Doresc tuturor un an binecuvântat si mult mai bun decat cel trecut.
  La Multi Ani!

 43. NorthLite says:

  Alexa,

  Si mie mi-ar place, dar sunt putin sceptic ca sa-r gasi fonduri pentru asta.

 44. leo says:

  CJ,
  Mai intai La multi ani!

  Ma gandeam ca ar fi in interesul foarte multor tineri si mai putin tineri daca ti-ai face propriul tau blog cu filme si articole traduse.
  Cumva sa fie legate cu subiectul dezbatut aici! Ce zici, ai timp? 😀

  Cine-mi spune care-i blogul lui Poli?

 45. leo says:

  ediorgu, multumesc.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: