Logos 31 – Controversa Perpetua

20 Responses to Logos 31 – Controversa Perpetua

 1. Claudia says:

  Edi eu stiu si cine a fost Luther din Germania si cine este familia lui din cealalta lume Dar nu am venit aici pe pamant sa explic fiecare de unde se trage. Desigur Luther vine din cer. ( uneori cand vad un om imi apare vedenie in care eu vad ceva despre om) Am vazut si filmul veti lui. Era la televizor si era seara tarziu dar totusi din pat ma uitam la televizor. Pe vreme lui Luther biblia era vorbita numai de biserica catolica adica numai cei din biblie aveau voie sa studieze bibliea. Desigur nu era tradusa in limba Germana. Dupa cate am inteles eu din film. LUther merge ca calugar in biserica si el traduce pana la urma biblia in limba Germana si gandeste ca toate tariel trebuie sa aiba tradusa biblia in limbile lor. Si ca oameni sa poate si ei studia biblia. cei din biserici era numai pentru bani ne rugam pentru tine, noi te ajutam sa ajungi in cer dupa moartea ect. Ideeile lor nu a placut la Luther Dar el a tradus biblia pe intelesul Gemanilor. Ce arata filmul si viata de atunici este adevarat. Desigur adevarul este important pentru istorie. Acel Luther dupa moarte pleaca in lumea de sub pamant care este aci pe undeva. Desigur cu ajutorl celor care facea aceal lume. Apoi se naste Om negru de culoare si este Martin Luter KIng. Acel om era in America nascut si el face la fel ca sa trezeasca lumea celor de culoarea neagra. Adica si voi sunteti oameni nu animale. Nu va lasati aici in America sclavi . Acel print Olandez ii scos la fel din acea lume de dincolo din pamant si acei creiaza printi si chear si conducatori pentru a creia o lume aici pentru ei condusa de ei. Dar Dumnezeu nu lasa Si desigur baga in acele lumi si oameni in conduceri din cer. Asa cum este si IULIANA mama lui Maria mama lui Isus din BIBLIE. si cum este si VIctoria Din Anglia mama lui IOan botezatorul ELISABETA. Oameni care sunt repede nascuti din nou pe pamant sunt facuti cu ajutorul celor din conducerea de sub pamant. viata vecinica

 2. Edi eu stiu si cine a fost Luther din Germania si cine este familia lui din cealalta lume.

  http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Jews_and_Their_Lies
  http://www.nobeliefs.com/luther.htm
  o familie fericita…

  Am vazut si filmul veti lui. Era la televizor si era seara tarziu dar totusi din pat ma uitam la televizor.

  :silly: :silly: :silly: (i wonder about EGW… :-/ what we read affects our emotions and thoughts)
  [@claudia… this is for you :-* ]
  A History of Christianity Protestant Revolution
  ______________________
  „the crowning glory of the Christian humanists” :search:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Desiderius_Erasmus#External_links

 3. Claudia says:

  Mai este un film Un an in urma l-am vazut. acolo se arata foarte bine ceva. dar nu stiu de numirea fulmului. Alfel ati pute intelege ceva. Dar eu o sa va explic si poate o sa va dati seama despre cine este vorba. este vorba de de 2 prieteni care lucreaza la banca. Unul este omorat de colegul lui de la banca cu bani. in acel film este o femei neagra si acea vorbeste cu morti, Acel coleg merge la femeia lui si are gand rau de a habar nam ce sa sctiu. Acel om mort ia legatura cu acea femei care vorbeste cu morti si ii spune ca sotia lui este in pericol., sa mearga la ea. dar nu filmul este important ce acele duhuri moarte care se vad in film. adica pana la urma moare si colegul lui. Acel coleg este prins de 2 unbre duhuri si tras sub pamant. altul duh ramane pe pamant cum era acel duh din gara care il ajuta pe omul mort duh cu sotia sa poata misca lucrurile de pe pamant. si poate doar sa miste ceva lucrul atunci cand se inerviaza si vrea din suflet. acea lectie o primeste de la duhul care sta deasupra pe pamant murdar.ect Si pana la urma acel suflet tezolva ce are de rezolvat si merge into raza de lumina in cer. Si mai erau la acea femei care vorbea cu morti duhuri care se baga in ea si care vorbea langa ea. In acel film se vede cate posibiltati sunt dupa moarte. Adica duhuri care este tarat sub pamant =, duh care nu are de aface cu nimeni este de el singur si invata singur puterea sa o foloseasca. apoi duh care merge in cer prin raza. Si mai este duhuri care la fel se folosec de acea femei care are puterea de a vorbi cu morti altul se baga in tine si altul vorbeste de langa tine. Dupa ce a murit tata si eu am avut de aface cu el ca duh. vorbea langa mine il simteam si uneori il vedeam ca duh. el la fel a ramas pe pamant un timp. Pana la urma l-Am condus pe tata meu in cer dar nu inainte de a merge pe sub pamant si a vedea lucrurile de acolo. O matusa ne-a condus si tatal meu eram pe o banda neagra mergand pe o apa care ne duce in cealata lume de sub pamant. Eu aveam o lumina in mana un bec si tatl meu spune nu te teme. erau multe strigate cand am mers pe un tunel intunecat. Atunci am avut 3 zile de-a randul viziuni cu tatal meu adica se intampla in vis. Am mers acel tunel duce pana la urma la planeta lui Anuac unde este si imparatia lui Dumnezeu adica este si o mare pana la urma tatal meu si cu mine am ajuns in imparatia lui Dumnezeu si acea mare de apa pe care eu o stiam ca este. ( dintrun alt vis viziune in care un inger imi arata totul din cer si imi spune cine eu am mai fost vreodata. ) acolo era o lumina puternica si am zis la tatal meu am ajuns tata unde trebuia sa ajungem in imparatia cerului. In limba Romana este cuvantul mare= mic si mare apa. marile. Eu am scris ceva de acest vis din cer si mare pe internet si Garcea glumetul din Romania face vacanta mare la mare. Eu am ras cand am vazut acea combinatie de cuvinte. viata vecinica

 4. nu, claudia…
  decat http://www.youtube.com/watch?v=J9wD51ssxnE
  mai bine http://www.youtube.com/watch?v=zflEo0oWOPM
  e mai bine sa radem cand vedem o combinatie de cuvinte. sau idei/imagini din mintea noastra.

  te pup! 😛
  esti o draguta. ne mai auzim/citim.

 5. VictorZee says:

  „Biblia este istoria unei familii” (Edi Constantinescu, Geneza 12 – Cain si Abel)

  Doar asa putem sa incadram Biblia in istorie. Dar ce facem cu Dumnezeu? Daca el este „Tatal” de ce a fost partinitor? Ce le spunem copiilor si nepotilor despre caracterul partinitor al lui Dumnezeu?

  Ce le spunem despre restul familiilor omenirii? Unde a fost, ce a facut „Tatal” pentru ei? Sau „Tata” este doar pentru evrei si noi santem altceva, adica „neamuri”?

  Daca asta vrea Biblia sa sugereze, nu este ea periculoasa pentru omenire? In contextul istoric si stiintific al zilelor noastre, VT ai favorizeaza sau ai defavorizeaza pe evrei: „Poporul ales”?

  Care este deosebirea dintre teoria Biblica despre aceasta „familie” si teoria fascista despre rasa ariana?

  Cum mediaza Biserica acest conflict care se refigureaza?

  In contextul modern (cand oamenii au cunostinte istorice), VT devine un blestem pentru evrei si multe invataturi din NT au fost si sant o povoara pentru crestini: De ce?

  Prin Domnul Isus, Dumnezeu se reveleaza in viata de credinta. Prin Biserica invatam sa-L cunoastem pe Dumnezeu prin manual, adica prin Biblie.

  Al cui manual este Biblia: Al lui Dumnezeu sau al Bisericii?

  ” . . . Dumnezeu era in Hristos, impacind lumea cu Sine, . . . ” (2 Corinteni 5:19)

  A reusit sau va reusi Biblia sa faca acest lucru?

  Cu respect,
  George, Chicago

 6. victorzee, zis si george from chicago
  intotdeauna „cu respect”

  The inspiration of the bible depends on the ignorance of the person who reads it.

  ______________________


  http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_J._Stenger#Philosopher_and_skeptic

 7. Claudia says:

  Geogi pune bine intrebarile? Numai punand intrebari poti primi si raspunsuri Indiferent de unde vin dar intodeauna raspunsurile pe care le gasesti singur sunt important uneori acele raspunsur are de-a aface cu vietile tale. desigur este important ca ceia ce sti tu sa stie si alti si ajungand sa sti mai multe raspunsuri de la diferit persoane si faptul ca ceia ce sti tu plus minus are ceva adevar. Intrun adevar desigur multi are vede raspuns la alte intrebari decat intrebarile tale. Biblia este istorie. Toate intamplariel scrise sunt Istorie adica sa intamplat candva de unde tu sti sa le gandest si sa le scri sa le povestesti facand si carti fantazi visuri toate le poti spune ca a fost in timp si asta inseamna istorie. Biblie este desigur o carte care biserica o avea de la poprul lui Dumnezeu ales de el. Desigur biblia mai explica cum Dumnezeu gandeste judeca si intelepciunea pe care o are. Desigur nu va scrie raul pe care il facea oameni pe pamant. El arata doar adevarul cum era si ce era. vedeti familia lui Adam si Eva el scrie de copii lor in biblie si copii copiilor lor, viata pana la Noie care era la fel familia lui Adam si Eva din al 3 lea copil. Cain nu se imulteste mult. Apoi iar incepe viata pe pamant tot din acea familie a lui Adam si Eva. Si asa vrea Dumnezeu sa explice legatura si grija pe care o are pentru om care este pe planeta pamant Planeta lui. Fiecare avem o planeta o stea acolo avem toti tot ce are si Dumnezeu aici, toate puse la un loc. Ma refer la aur ca metale pamant de toate culorile sare apa ect. Dumnezeu avea de gand sa faca ca omul sa nasca de cateva ori pentru a il face familie unul cu altul si sa imparte toate familile in 12 famili. Explica si biblia si chear si Isus. Dar Dumnezeu nu face ca omul sa se imulteasca cu animalel. eu am facut animalel si apoi omul barbatul si femeia. Dar pana la urma sa transformat omul si in animal de jumatate. cati copii nu sunt in borcane mari cu tot felul de animale si jumatate omul. nu vedeti si in ziua de azi cate animale se combina ca sa devina alfel. este gresit ce face omul. Dar el totsi vrea sa creize. Asa sa creiat si a incercat Anuak pentru a vedea ce facem cu acei oameni ce se intampla dupa moarte ii lasi tot jumate jumate sa umble ca duh. adica duh si om si animal duh. dar cei ce a vazut ce se poate face ei nu se linistesc sa aiba respect pentru tot ce este in acea forma. Asa cum sa facut si experimente pentru a te face femeie si barbat. Exact ce se intampla si aici pe pamant vedeti omul poate chear om cu viata de aici doctori te face femei s-au barbat. deci nu putem sa ii dam vina lui Dumnezeu pentru raul de pe pamant. Nici pentru ca noi ne imultim ne omoram ne facem sef peste sef aici. Imultirea cum se face nu stie omul adevarul adevarat. Desigur biblia ne explica dar ce scrie in biblie este pusa doar puterea lui Dumnezeu in care arata cum el poate sa faca. Isus explica mai multe de puterea duhului. Dar nu sa inteles nimic pana acuma. Cand Isus spune te vei naste din duh si apa nu intelege nimeni ca esti facut din pamant si Dumnezeu iti sufla duhul de viata. Adica tu ai fost duh. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu devii om, dar nu intelegem. Nici animalel duh nu vor sa stea unde sunt puse si el vin sa vada ce este pe pamant. Si multe le incurca si animalele duh. O fata mica vede animale duh si chear si vorbeste cu el. am vazut la televizor acea fetita vine din America dar vrea omul sa intelega ceva? nu acea fetita este bolnava declarta. Cum poate un copil sa minta? Doctori fara judecata. cum naiba ne imultim aici este o intrebare pentru toti? Incercati sa gasiti adevarul cu toti. Eu ma gandesc ca trebuie sa termini cu imultirea pe pamant. adica fara sex. macar 2-3 ani. dar trebuie sa fim drepti si sa spunem adevarul. Pentru Dumnezeu totul este posibil el te poate face daca el vrea si este nevoie sa nasti pe cineva si fara sex. Si poate avand asemenea nasteri fara sex o sa vedem si frumusetea pe care Dumnezeu o poate face. viata vecinica

 8. Claudia says:

  azi mai aud pe cineva ca predica satan si satan si intunericul. Ma bufneste rasul cand ii aud! cum putem sa ii dam asa mare putere unia singur satan. Adica Dumnezeu pentru a face ceva adica un plan are nevoie de ingeri, oastea domnului, mai numeste biblia. Si asa cum se vede si in biblie satan cutrera pamantul si il vede pe Dumnezeul la IOV si spune acest om are doar bine pe pamant si pe tot pamantul este mare necaz. Deci pe inngeri si oastea lui Dumnezeu nu ii intereseaza numai pe satan. de ce spune biblia arunc o parte din ingeri cei rai pe pamant. Nu este vorba de o persoana? pentru a creia ceva trebuie sa aceptam cu toti un plan. Dar atunci cand jumatate face numai rau nu poti sa spui ca satan a facut totul si ca Dumnezeu a facut totul. Si noi suntem de vina dar si ingeri care ne pazesc. Asa cum se intampla si la noi Hicler prezidentul Germaniei are vina pentru razboi. Adica daca jumatate din tara vor sa se bata sa omoare este doar Hikler de vina? este absurd sa dam vina defiecare dat la un singur om. Asa este cu tot ce avem pe pamant sub pamant si in apa. Adica cu ajutorul de la mai multe duhuri s-au corp fizic om se intampla raul. dar faptul ca ne este frica de moarte aceptam ori ce. si poate dupa ce murim frica de-a ne naste din nou aici ne face sa ascultam de altul. Noi nu putem sa fim pentru unul singur adica sa alegi mai intai binele pentru tine si apoi sa ajuti si pe altul. Isus avea dreptate. Iubestete pe tine insuti. Daca nu gandim asa nu va fi bine de noi. Vedeti si acel popor in Sahara desi uneori se plangea ca nu are carne ca nu are apa si nu aveau nimic trebuieau sa mearga si totusi se imultea enorm de mult. sexul era si in vetile lor. Pana si Dumnezeu le spunea nu va spurcati adica nu mai stiu precis ce explica biblia exact dar Dumnezeu ii face spurcati pe cei ce faceau sex. viata vecinica

 9. @claudia
  5 Things You Won’t Believe Aren’t In the Bible:
  #1. Hell: Everything Other Than the Fire
  #2. The Antichrist
  #3. The Holy Grail
  #4. The Devil Is Red and Has Horns, a Pitchfork and Goat Legs
  #5. Angels
  http://www.cracked.com/article_18757_5-things-you-wont-believe-arent-in-bible.html

  Vedeti si acel popor in Sahara desi uneori se plangea ca nu are carne ca nu are apa si nu aveau nimic trebuieau sa mearga si totusi se imultea enorm de mult.

  si-o trageau aia ca iepurii! 😯
  doamne earta-ma, bre! spurcaciune si necuratie cat cuprinde… :idk:
  se vede ca ingerii pazitori nu-si fac treaba cum trebuie. :no:

 10. tabita says:

  Claudia,

  cand ai tu timp sa scrii atatea…
  Nu lucrezi?
  Eu abia reusesc sa-l ascult pe Edi si nu intotdeauna!
  Cum faci tu?

 11. Claudia says:

  esti femei Tabita? eu scriu foarte repede si uneori in si acelas timp ascult si scriu, le fac pe toate deodata. dar nu pui intrebarea cum poti sa le si gandesti? Important este sa sti de unde vii. daca alegi sa mergi in rai, imparatia lui Dumnezeu dupa moarte duh atunci ai posibilitate de sus sa privesti jos. Si desigur tu sti in todeauna totul. Ce se petrece pe pamant uneori si sub pamant si chear si in apa. desigur daca vii aici pe pamant ca om din nou si mai ales ca copil mai intai crezi ca parinti tai are raspunsuri bune la intrebarile tale? dar Nu este asa. Si auzind de fenomenul Dumnezeu si Satan am inceput sa stiu mai multe despre aceste 2 persoane de care se vorbeste mereu. De copil mic am ales sa fac numai binele si sa fiu pazita de Dumnezeu. avem o femei imbracata in alb si cu parul lung pana jos care daca puneam intrebare imi raspundea . Eu o numeam zana cea buna din povesti. La varsta de 12 ani mia spus acea femei ca este un inger care ma pazeste si ca eu o sa aud cea mai buna veste din cer. apoi la 22 de ani am fost dusa in cer de inger si am vazut o parte de acolo. Atunci mi-sa spus cine sunt eu. DE atunci pana acum dumnezeu imi arata toate daruruile pe care le poate primi un om pe pamant. desigur uni se folosesc de acel daruri si lucreaza cu ele eu nu ma multumesc cu nimic decat cu viata vecinica. Pana Dumnezeu mia vorbit si de pomul vetii ca este pe pamant in gradina Eden si chear ce explica si biblia este gradina Eden situata lang raul Eufrat si Tugrus. Dar desigur nu poti merge de una singura intro mlastina ,murasa. Incerc sa deschid ochii oamenilor care se ocupa de biblie. Dar nu am ajutorul de la nimeni inca. Isus spune ca vine in curand pe pamant pentru a face viata vecinica. intro vedenie, . Acum mai astept si eu pana in 2012 pentru a veda adevarul. Daca nu este inca sfarsitul atunci o sa incerc sa merg eu cu cativa oameni in acea gradina si sa caut pomul vetii pentru a face viata vecinica aici. Desigur ca nu va fi toti de acord sa acepte vecinicia dar eu fac tot ce pot cine este cu mine de acord nu este impotriva mea. Asa ca nu mai acept nici pe Dumnezeu si nici pe satan. ce pot face o sa fac aici pe pamant pentru a face viata vecinica. Nu mai acept nici un iad nici un rai nici nastere nici moarte decat vecinicia. adica viata fara moarte. Daca nu reusesc in viata aceasta pe pamant cu corp fizic o sa incerc dupa moarte cu corp duh. O sa strang duhurile la un loc si o sa le vorbesc ca trebuie sa face viata vecinica. Poate ei cu duh o sa ma intelega mai mult decat cei de aici. Mai astep sa vad ce poate face Isus ii dau lui sansa de a veni ca mesia pana atunci vorbesc pe internet de toate pentru a face omul sa intelega adevarul adevarat. viata vecinica

 12. Stef says:

  Claudia

  „apoi la 22 de ani am fost dusa in cer de inger si am vazut o parte de acolo.”

  O persoana muuuult mai cunoscuta ca tine a spus asta de mai multe ori, si o gramada de lume a crezut-o. Vezi ca esti in pericol de a deveni celebra.

  „Daca nu este inca sfarsitul atunci o sa incerc sa merg eu cu cativa oameni in acea gradina si sa caut pomul vetii pentru a face viata vecinica aici. ”

  Totusi daca nici in 2012 nu se intampla nimic, nu-ti parasi ingerasul pentru a cauta de una singura viata „vecinica” prin mlastinile din Mesopotamia. Vezi ca e razboi pe acolo, iar arabii nu tin asa ce mult la libertatea de expresie a femeilor, chiar daca sunt ele si frumoase…

  AA, inca ceva, nu i-ai raspuns Tabitei, tu cu ce te ocupi Claudia?

 13. Intrucat Dumnezeu mi-a aratat calatoriile poporului advent catre cetatea sfanta, si rasplata bogata ce urmeaza sa fie data celor care asteapta intoarecerea Domnului lor de la nunta, ar pute fi datoria mea sa le schitez ceea ce mi-a descoperit Dumnezeu. Sfiinti cei dragi au trecut prin multe incercari. Dar intristarile noastre usoare, care nu sunt decat de-o clipa, lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava –in vreme ce ne uitam nu la lucrurile care se vad, caci lucrurile care se vad sunt trecatoare, pe cand lucrurile care nu se vad sunt vesnice. Am incercat sa aduc inapoi un raport bun si cativa srtuguri din Canaanul ceresc, pentru care multi m-ar omori cu pietre, asa cum toata adunarea indemna la uciderea cu pietre a lui Caleb si Iosua pentru raportul pe care il adusesera.(Numeri 14,10). Dar declar inaintea voastra, frati si surori in Domnul, ca este o tara foarte buna, minunata, si putem „sa ne suim si sa punem mana pe ea”.

  In timp ce ma rugam la altarul familial, Duhul Sfant a venit asupra mea si parea ca ma inalt din ce in ce mai sus, mult deasupra acestei lumi intunecate. M-am intors sa ma uit dupa poporul advent in lume, dar nu i-am putut gasi, cand un glas mi-a spus: „Priveste din nou si uita-te putin mai sus”. Apoi, mi-am ridicat privirile si am vazut o carare dreapta si ingusta care se inalta deasupra lumii. Poporul advent calatorea pe aceasta carare catre cetatea care se afla la celalalt capat al drumului. Ei au

  avut o lumina puternica, pusa la inceputul cararii, in spatele lor, despre care un inger mi-a spus ca este strigatul de la miezul noptii. Aceasta lumina stralucea pe toata cararea si ii ajuta sa vada pe unde merg, ca sa nu se poticneasca. Daca isi tineaua ochii fixati aupra lui Isus, care era exact in fata lor, calauzindu-i catre cetate, erau in siguranta. Curand insa, unii au obosit si au spus ca cetatea rea prea departe si ca se asteptasera ca la aceea data sa fi intrat deja in ea. Apoi, Isus ii incuraja ridicand bratul sau glorios drept, iar de la acest brat a iesit o lumina care a cuprins grupul advent si ei au strigat „Aleluia!” Altii au tagaduit cu nechibzuinta lumina din spatele lor si au zis ca nu Dumnezeu ii condusese pana acolo. Lumina din spatele lor s-a stins, lasandu-le picioarele intr-un intuneric desavarsit, iar ei s-au poticnit si au pierdut din vedere tinta si pe Isus, cazand de pe carare in lumea rea si intunecata de dedesubt. La scurta vreme 4, am auzit vocea lui Dumnezeu, asemenea unor ape multe, care ne-a spus ziua si ceasul venirii lui Isus. Sfintii care erau in viata, 144 000 la numar, au cunoscut si au deslusit glasul, dar cei rai au crezut ca este tunet si un cutremur. Cand Dumnezeu a rostit timpul, aturnat asupra noastra Duhul Sfant, iar fetele noastre s-au luminat si au inceput sa straluceasca de slava lui Dumnezeu, precum fata lui Moise cand a coborat de pe Muntele Sinai.

  Cei 144 000 erau toti sigilati si perfecti uniti. Pe fruntile lor scria: Dumnezeu, Noul Ierusalim, si mai era o stea sralucitoare in care era scris Numele cel nou al lui Isus. Vazand starea noastra fericita, sfanta, cei rai s-au umplut de manie si s-au repezit cu violenta ca sa puna mana pe noi pentru a ne arnca in inchisori; dar noi am intins mana in numele Domnului si ei au cazut neajutorati la pamant. Apoi s-a vazut ca sinagoga lui Satana stia ca Dumnezeu ne iubea pe noi cei care ne putem spala unul altuia piciarele si ii salutam pe fratii cu o sarutare sfanta, si ei s-au inchinat la picioarele noastre.

  La scurt timp, privirile ne-u fost atrase spre rasarit, caci se ivise un nor mic negru, cam de-o jumatate de palma, pe care toti il stiam ca fiind semnul Fiului omului. Ne aflam toti intr-o tacere solemna, cu ochii tinta la norul care se apropia si devenea mai stralucitor, din ce in ce mai slavit, pana cand a ajuns un nor mare, alb. Partea de jos a acestuia parea ca de foc; deasupra norului era un curcubeu, in timp ce in jurul lui erau zece mii de ingeri, care intonau cel mai placut cantec; pe acest nor statea Fiul omului. Parul sau era alb si ondulat si I se coborau pe umeri; pe capul Sau erau multe cununi. Picioarele Ii pareau ca de foc. In mana Sa dreapta era secera ascutita, in cea stanga, o trambita de argint. Ochii Sai, ca niste flacari, ii cercetau neincetat pe copiii Lui. Apoi toate fetele s-au ingalbenit, iar ale celor pe care Dumnezeu ii respinsese s-au inegrit. Atunci am strigat cu toti: “Cine va putea sta in picioare? Este haina mea nepatata?”. Si ingerii au incetat sa cante si a urmat un timp de tacere inspaimantatoare, dupa care Isus a vorbit: „Cei care au maini curate si inimi neintinate vor putea sta in picioare; harul meu este de ajuns”. La auzirea acestor cuvinte, fetele noastre s-au luminat si bucuria a innundat fiecre inima. Si ingerii au urcat un ton si au cantat din nou, in timp ce norul se apropia si mai mult de pamant.

  Apoi trambita de argint a sunat, in timp ce el cobora pe acel nor, invaluit in limbi de foc. A privit asupra mormintelor sfintilor adormiti, Si-a ridicat ochii si mainile catre cer si a strigat: „Treziti-va! Treziti-va! Treziti-va, voi care dormiti in tarana pamantului, si ridicati-va”. Apoi a fost un cutremur puternic. Mormintele s-au deschis si cei morti au iesit imbracati in nemurire. Cei 144 000 au strigat „Aleluia!” cand si-au recunoscut prietenii care fusesera smulsi dintre ei prin moarte, si in acelasi moment au fost preschimbati si luati alaturi de ei pentru a-L intampina pe Domnul in vazduh.

  Am intrat impreuna in nor si am urcat timp de sapte zile pana la marea de cristal, cand Isus ne-a adus cununile si ni le-a pus pe frunte cu mana Sa dreapta. Ne-a dat harpe de aur si frunzele de palmier ale biruintei. Aici, pe mare de cristal, cei 144 000 stateau in picioare intr-un careu perfect. Unii dintre ei aveau niste cununi foarte stralucitoare, altii nu atat de luminoase. Unele cununi se vedeau incarcate de stele, in timp ce altele nu aveau decat cateva. Toti erau multumiti de cununele lor. Si erau cu toti invesmantati intr-un mantou alb stralucitor, care ii acoperea de la talpi pana la umeri. Ingerii erau de jur imprejurul nostru cand mergeam pe marea de cristal catre portile cetatii. Isus si-a ridicat bratul puternic si slavit, a apucat poarta de margaritar, a miscat-o in balamalele ei stralucitoare, deschizand-o si ne-a spus: “Voi va-ti spalat hainele in sangele Meu, ati stat fermi de partea adevarului Meu, intrati”. Am intrat cu toti si am simtit ca aveam tot dreptul sa fim in cetate.

  Acolo am vazut pomul vietii, si scaunul de domnie al lui Dumnezeu. Din scaunul de domnie curge un izvor de apa curata, iar pomul vietii se afla pe ambele maluri ale raului. Pe un mal al raului era un trunchi al pomului, iar pe celalalt mal un alt trunchi, amandoua fiind dintr-un aur curat, transparent. La inceput am crezut ca vedeam doi pomi. M-am uitat din nou si am vazut ca se uneau la varf intr-un singur pom. Asa era pomul vietii, pe fiecare mal al raului vietii. Ramurile lui erau plecate catre locul unde stateam noi, iar fructele erau minunate; pareau de aur amestecat cu argint.

  Am mers cu totii sub pom si am stat jos pentru a contempla slava acelui loc, cand fratii Fitch si Stockman 5, care predicasera evanghelia imparatii si pe care Dumnezeu ii pusese in mormant pentru ai mantui, ne-au intrebat ce se mai intamplase in timp ce ei dormeau. Am incercat sa ne amintim cele mai mari incercarii ale noastre, dar ele pareau atat de marunte in comparatie cu slava nespus de mare, eterna, care ne inconjura, incat nu am putu sa le rostim si am strigat cu totii: „Aleluia, cerul este destul de ieftin!” si ne-am atins harpele minunate, facand sa rasune boltile ceresti.

  Cu Isus in frunte, am coborat cu totii din cetate inapoi pe acest pamant, pe un munte mare si maiestuos, care nu la putut tine pe Isus si s-a sfarmat in doua, transformandu-se intr-un camp minunat. Apoi, am privit in sus si am vazut cetatea cea mare, care avea douasprezece temelii si douasprezece porti, cate trei pe fiecare latura, si un inger la fiecare poarta. Am strigat cu totii: „Cetate, cetatea cea mare coboara, coboara de la Dumnezeu din cer” si ea a venit si s-a asezat pe locul care stateam noi. Apoi am inceput sa privim lucrurile minunate din afara cetatii. Am vazut acolo case desavarsit de frumoase care aveau sclipire argintului, fiind sprijiniti de patru stalpi impodobiti cu margaritare, incantatoare la privit. Acestea urmau sa fie locuite de catre sfintii. In fiecare dintre ele era o polita de aur. I-am vazut pe multii sfinti intrand in case, scotandu-si cununile stralucitoare si asezandule pe polita, iesind apoi in campul de langa case pentru a lucra pamantul; nu asa cum suntem nevoiti sa lucram aici; nu, nu. O lumina stralucitoare se vedea in jurul capetelor lor si ei strigau neincetat si dadeau slava lui Dumnezeu.

  Am vazut un alt camp plin de tot felul de flori si, culegandu-le, am strigat: „Nu se vor ofili niciodata”. Alaturi am vazut un camp cu o iarba inalta, splendida la privit; era de un verde crud si avea refelxii argintii si aurii, asa cum se unduia cu mandrie spre slava Regelui Isus. Apoi am intrat intr-un camp plin de tot felul de animale-leul, mielul, leopardul si lupul stand toate impreuna, in perfecta armonie. Am trecut printre ele si acestea ne-au urmat pasnice. Am intrat intr-o pdure care nu era ca padurile intunecoase pe care le avem aici; nu,nu; ci luminata si plina de stralucire in orice loc; ramurile copacilor se leganau incoace si in colo si noi toti am strigat: „Vom locui in siguranta in locuri salbatice si vom dormi in paduri”. Am trecut prin paduri, caci ne indreptam catre Muntlele Sionului.

  In timp ce calatorem, am intalnit un grup de persoane care contemplau lucrurile minunate ale acelor locuri. Am observat ceva rosu, ca o margine a vesmintelor lor; cununile lor erau stralucitoare, imbracamintea le era de un alb curat. In timp ce-i salutam, L-am intrebat pe Isus cine erau. Mi-a raspuns ca erau martirii care fusesera ucisi don pricina Lui. Impreuna cu ei era un foarte mare numar de copilasi; si ei aveau un tiv rosu la vesmintele lor. Muntele Sion se afla chiar inaintea noastra si pe el se afla un templu stralucitor, in jurul acestuia fiind alti sapte munti pe care cresteau trandafiri si crini. Si i-am vazut pe micuti urcand sau, daca voiau, folosinfu-si aripile mici si zburand catre varfurile copacilor si culegand florile care nu se ofileau niciodata. Erau tot felul de copaci in jurul templului pentru a infrumuseta locul: cimisirul, pinul, bradul, maslinul, mirtul, rodiul si smochinul, aplecat sub greutatea smochinelor sale coapte -toate acestea faceau ca locurile sa fie peste masura de atragatoare. Iar cand eram pe punctul sa intram in templul cel sfant, Isus si-a ridicat minunatu-I glas si a spus: „numai cei 144 000 intra in acest loc”, iar noi am strigat „Aleluia”.

  Acest templu era sprijinit de sapte stalpi, toti dintru-un aur transparent, impodobiti cu pietre pretioase. Nu pot sa descru lucrurile minunate pe care le-am vazut acolo. Ah, daca as putea vorbi limba Canaanului, abia atunci as putea sa descriu intr-o mica masura slava acelei lumi mai bune. Am vazut acolo tablele de piatra pe care erau gravate numele celor 144 000 cu litere de aur. Dupa ce am privit slava templului, si Isus ne-a lasat acolo si a mers la cetate. Dupa putin timp, i-am auzit din nou glasul minunat care spunea: „Venitti poporul Meu, voi ati iesit din necazul cel mare si ati facut voia Mea; ati suferti pentru Mine; veniti la cina caci ma voi incinge si va voi sluji”. Noi am strigat: „Aleluia! Slava!” si am intrat in cetate. Si am vazut o masa de argint curat; era lunga de mai multi kilometri si, cu toate acestea, ochii nostri o puteau vedea pe toata. Am vazut roadele pomului vietii, mana, migdalele, smochinele, rodiile, strugurii si multe alte feluri de fructe. L-am rugat pe Isus sa-mi permita sa mananc din fructe. El a spus: „Nu acum. Cei care mananca din fructele acestei tarii nu se mai intorc pe pamant. Insa dupa putina vreme, daca vei fi credincioasa, vei putea sa manancii si din pomul vietii, si sa bei apa din raul vietii”. Si a mai spus: „Trebuie sa te intorci pe pamant si sa le spui si altora ce ti-am descoperit”. Apoi un inger m-a purtat cu delicatete inapoi in aceasta lume intunecata. Uneori, cred ca nu mai pot sta aici; toate lucrurile pamantului arata atat de sumbru. Ma simt foarte singura aici, caci am vazut o tara mai buna. Ah, daca as avea aripi ca un porumbel, as zbura atunci de aici si mi-as gasi linistea!
  http://www.azsromania.org/Experiente/index.htm

 14. AA, inca ceva, nu ati raspuns oamenilor, tu cu ce se ocupa Ellen G. White?

 15. Intr-o viziune data al 27 iunie 1850, ingerul care ma insotea a spus: „Timpul este aproape sfarsit. Reflectati voi chipul minunat al lui Isus, asa cum ar trebui?” Apoi atentia mi-a fost indreptata catre pamant si am vazut ca va trebui sa aiba loc o pregatire intre cei care au imbratisat in ultima vreme solia celui de-al treilea inger. Ingerul a spus: „Pregatiti-va, pregatiti-va, pregatiti-va. Va trebui sa muriti fata de lume cum nuati mai murit vreodata”. Am vazut ca era o mare lucrare de facut pentru ei si numai o scurta vreme in care sa se infaptuiasca aceasta.

  Apoi, am vazut ca cele sapte plagi de pe urma aveau sa fie curand revarsate peste cei care nu aveau adapost; cu toate acestea, lumea nu le privea astfel decat ar fi privit picaturile de ploaie care ar fi urmat sa cada. Am fost apoi intarita sa pot suporta privelistea ingrozitoare a celor sapte plagi, mania lui Dumnezeu. Am vazut ca mania Sa era teribila si inspaimantatoare si ca, daca Si-ar fi intins mana sau Si-ar fi ridicat-o, in mania Sa, locuitorii lumii ar ajunge ca si cum n-ar fi existat vreodata sau ar suferi de molime ucigatoare care ar veni asupra lor, si nu ar gasi nicaieri izbavire, ci ar fi nimiciti de acestea. M-a cuprins groaza si am cazut cu fata in jos inaintea ingerului si l-am rugat din suflet sa indeparteze privelistea aceea, sa o ascunda privirilor mele, caci era insuportabila. Atunci mi-am dat seama, ca niciodata inainte, de importanta faptului de a cerceta cu grija Cuvantul lui Dumnezeu, pentru a sti cum se poate scapa de plagile despre care Cuvantul declara ca vor cadea asupra tuturor celor nesfinti, care se vor inchina fiarei si chipului ei si vor primi semnul ei pe frunte sau pe mana. Era un lucru uluitor pentru mine, ca oamenii puteau calca Legea lui Dumnezeu si calca in picioare Sabatul Sau sfant, cand impotriva lor stateau asemenea avertizari si amenintari.

  Papa a schimbat ziua de odihna dintr-a saptea in prima zi a saptamanii. El s-a gandit sa schimbe chiar porunca data pentru a-l face pe om sa-si aduca aminte de Creatorul sau. S-a gandit sa schimbe cea mai mare porunca din Decalog si sa se faca astfel egalul lui Dumnezeu sau chiar sa se inalte mai presus de Dumnezeu. Domnul nu Se schimba, prin urmare Legea Sa este imuabila; dar papa s-a inaltat pe sine deasupra lui Dumnezeu, cautand sa schimbe preceptele Sale eterne care reglementeaza sfintenia, dreptatea si bunatatea. El a calcat in picioare ziua sfintita a lui Dumnezeu si, cu de la sine putere, a pus in locul ei una din cele sase zile lucratoare. Intreaga natiune a urmat fiara si oamenii Il jefuiesc in fiecare saptamana pe Dumnezeu de timpul Sau sfant. Papa a facut o bresa in Legea sfanta a lui Dumnezeu, dar am vazut ca venise pe deplin timpul ca aceasta spartura sa fie reparata de cei din poporul lui Dumnezeu si sa zideasca iarasi pe daramaturile de mai inainte.

  M-am rugat inaintea ingerului lui Dumnezeu sa-i salveze pe cei din poporul Sau care se ratacisera, sa-i salveze de dragul indurarii Sale. Cand plagile vor incepe sa cada, cei care continua sa calce Sabatul sfant nu-si vor mai deschide gura pentru a aduce acele scuze pe care le nascocesc acum pentru a scapa de datoria de a-l pazi. Gurile le vor fi inchise in timpul caderii plagilor, iar marele Datator al Legii va cere sa se faca dreptate cucei care au luat in ras Legea Sa sfanta si au numit-o „un blestem pentru om”, „mizera” si „schimbatoare”. Cand astfelde oameni simt stransoarea de fier a acestei Legi, aceste expresii vor aparea inaintea lor scrise cu litere de foc si isi vor da seama atunci de pacatul de a lua in ras acea Lege pe care Cuvantul lui Dumnezeu o numeste „sfanta, dreapta si buna”.

  aham… yeap! :struggle: wahtever you say, sister! :talktothehand:

 16. Am visat ca vad un templu catre care mergeau grupuri mari de oameni. La sfarsitul timpului, nu vor fi salvati decat aceia care se vor refugia in acel templu. Toti cei care vor ramane afara vor fi pierduti pentru totdeauna. Multimile de afara, care mergeau pe drumurile lor diverse, radeau si-i ridiculizau pe cei care intrau in templu si le spuneau ca acest plan, menit sa le ofere siguranta, era o amagire abila, ca, de fapt, nu exista nici o primejdie pe care sa fie nevoie s-o evite. Ba inca au mai pus mana si pe unii pentru a-i opri sa se grabeasca intre peretii adapostului.

  Temandu-ma sa nu fiu luata in ras si batjocorita, m-am gandit ca ar fi cel mai bine sa astept pana ce multimea avea sa se risipeasca sau pana cand as fi putut intra fara a fi observata de ei. Numarul acestora crestea insa in loc sa scada si, temandu-ma sa nu ajung prea tarziu, mi-am parasit caminul in graba si mi-am croit drum prin multime. In nerabdarea mea de a ajunge la templu, nu am bagat in seama si nici nu m-am ocupat de multimile care ma inconjurau. Intrand in cladire, am vazut ca templul acela peste masura de incapator se sprijinea pe un singur stalp imens si de acesta era legat un Miel groaznic de mutilat si sangerand. Parea ca noi, cei care eram prezenti, stiam ca acest Miel fusese sfasiat si zdrobit in locul nostru. Toti cei care intra in templu trebuie sa vina inaintea Lui si sa-si marturiseasca pacatele.

  Chiar inaintea Mielului erau ridicate scaune pe care statea un grup de persoane care aratau foarte fericite. Lumina cerului parea sa straluceasca pe fetele lor, Il laudau pe Dumnezeu si cantau cantece de recunostinta voioasa, care pareaau sa fie ca muzica ingerilor. Ei erau aceia care venisera inaintea Mielului, isi marturisisera pacatele, fusesera iertati si erau acum curpinsi de asteptarea bucuroasa a unui fericit eveniment.

  Chiar si dupa ce am intrat in cladire, asupra mea s-a coborat o teama si am fost cuprinsa de un simtamant de rusine ca trabuia sa ma umilesc inaintea acestor oameni. Dar paream silita sa merg inainte si inaintam incet in jurul stalpului pentru a ajunge in fata Mielului, cand a sunat o trambita, templul s-a zguduit, strigate de triumf au fost scoase de sfintii adunati, o lumina extrem de puternica a stralucit in cladire si apoi s-a lasat peste tot un intuneric adanc. Oamenii cei fericiti disparusera toti o data cu acea stralucire, iar eu am fost lasata singura in groaza tacuta a noptii.

  M-am trezit intr-o agonie a mintii si abia m-am putut convinge ca visasem doar. Imi parea ca imi fusese pecetluita soarta, ca Duhul Domnului ma parasise, pentru a nu Se mai intoarce vreodata. Disperarea mea se adanci – daca asa ceva mai era cu putinta.

  Curand dupa aceasta, am avut un alt vis. Parea ca ma aflam intr-o cumplita disperare, tinandu-mi fata in palme, gandind in felul acesta: daca Isus ar fi pe pamant, m-as duce la El, m-as arunca la picioarele Sale si I-as spune toate suferintele mele. El nu-Si va intoarce fata de la mine, ar avea mila de mine si L-as iubi si sluji mereu. Chiar atunci s-a deschis usa si a intrat o persoana cu un aspect si o infatisare mareata. S-a uitat cu mila la mine si a zis: „Vrei sa-L vezi pe Isus? Este aici si Il poti vedea, daca asta iti doresti. Ia cu tine tot ceea ce iti apartine si urmeaza-ma”.

  Am auzit aceste cuvinte cu o bucurie nespus de mare si mi-am adunat cu bucurie micile mele bunuri, toate nimicurile pe care le pretuiam si mi-am urmat calauza. El m-a dus la o scara abrupta si, dupa cum se vedea, fragila. Cand am inceput sa urc treptele, m-a avertizat sa-mi tin privirile atintite in sus, ca sa nu ametesc si sa cad. Multi altii care se angajasera in acea ascensiune abrupta au cazut inainte de a ajunge pana in varf.

  In cele din urma, am ajuns la ultima treapta si am stat in picioare in fata usii. Aici calauza mea m-a invatat sa-mi las toate lucrurile pe care le adusesem cu mine. Le-am lasat jos cu voiosie, atunci a deschis ura si m-a indemnat sa intru. Intr-o clipa m-am aflat inaintea lui Isus. Nu m-as fi putut insela cu privire la acea infatisare mareata. O asemenea expresie, radiind de bunavointa si maretie, nu putea apartine altcuiva. Cand m-a privit, am stiut intr-o clipa ca El cunostea fiecare imprejurare din viata mea, toate gandurile si sentimentele mele.

  Am incercat sa ma feresc de privirea Lui, neputand suporta ochii Sai scrutatori, dar El Se apropie cu un suras si, punandu-Si mana pe capul meu, a spus: „Nu te teme”. Sunetul vocii Sale duioase mi-a umplut inima de o fericire pe care nu o mai simtise pana atunci. Eram prea bucuroasa pentru a scoate vreun cuvant, dar, coplesita de o fericire de nespus, m-am plecat in adorare la picioarele Lui. In timp ce stateam neajutorata acolo, au trecut pe dinaintea mea scene de frumusete si slava si simteam ca am atins starea de siguranta si pace a cerului. In cele din urma, mi-am recapatat puterile si m-am ridicat in picioare. Ochii iubitori ai lui Isus erau inca asupra mea, iar zambetul Sau mi-a umplut sufletul cu bucurie. Prezenta Lui m-a umplut de un respect sfant si o iubire de nespus.

  Acum calauza mea a deschis usa si am iesit amandoi. M-a indemnat sa-mi ridic iarasi toate lucrurile pe care le lasasem afara. Dupa ce am facut acest lucru, mi-a dat o funie verde stransa foarte bine in forma unui colac. M-a invatat s-o pun langa inima si, cand doreaam sa-L vad pe Isus, sa o scot din san si s-o intind complet. M-a avertizat sa n-o las incolacita pentru mult timp, ca sa nu se incurce si sa fie apoi greu de descurcat. Am pus funia langa inima si am coborat cu voiosie scara ingusta, dand lauda Domnului si spunandu-le cu bucurie tuturor celor pe care-i intalneam unde Il pot gasi pe Isus. Acest vis mi-a dat speranta. Funia verde reprezenta, dupa parerea mea, credinta, iar frumuseteaa si simplitatea increderii in Dumnezeu au inceput sa-si reverse razele asupra sufletului meu, cuprins de intuneric.
  http://www.azsromania.org/Experiente/ViseleEGW.htm

 17. Ellen,

  cand ai tu timp sa scrii atatea…
  Nu lucrezi?
  Eu abia reusesc sa-l ascult pe Dumnezeu si nu intotdeauna!
  Cum faci tu?
  ___________________________________
  c’mon people, are you serious? ?:-) :struggle:
  give me a break!

 18. Claudia says:

  Stef vrei si tu sa sti cu ce ma ocup cu nimic important. Am incercat in multe ramuri ale mese-rilor sa lucrez. Am tradus si pentru ministerul Olandez Sotul meu la banca de bani am incercat sa ajut oameni din Olanda sa faca comert cu Romani si invers. Avem am si eu firma mea in Olanda dar si in Romania. Cred ca nu este firma posibila aprope in toate afacerile sa nu ma fi implicat. Nu din motivul ca doream bani dar din motivul de-a vedea cum fuctioneaza lumea aici si sistemul si mai ales sistemul cu bani. am vizitat chear si multe firme facand pe translatoarea, ori pe stagiera, ori lucram cateva luni, Ori ca eu vreau sa cumpar si sa vand productele lor. aceasta strategie o aveam in Olanda dar si in Romania. Faceam pe spionul pe pamant. Incercand sa inteleg pe Dumnezeu pe satan pe omul de aici si pe omul de dupa moarte duh. Dar nu am gasit la numeni Nimic important care sa ma faca sa raman langa ei lucrand. Era intodeauna pe unde mergeam neintelegerea, minciuna, iubitori de banii, agrsivi, curvarie, sef peste sef, unul mai idiot ca altul. In religie se petrece acelas lucrul. Si in spital de nebuni am fost? Si am vandut chear si aparatura medicala. am lucrat si in case de batrani lucrul voluntar, Am facut si pe nebuna pentru a vedea viata de acolo. Acum am o femei doctor care vine odata pe luna la mine acasa si sta de vorba cu mina cam 15 minute. Am o suma de bani pe luna adica sunt pe voie de boala si controlata daca pot merge din nou la lucrul. Stand acasa am tradus si o carte de copii din Olandeza in Romana uneori mai scriu poiezi. Am fost si din nou la scoala spunand ca vreau mai bine sa inteleg limba Olandeza de si am studia t 4 anii. In Romania am focut liceul matematica fizica. Calculator curs ma costat 4000 de guldeni. Limba Olandeza este foarte de ras adica sunt 2 cuvinte intrun cuvant si acele 2 cuvinte iti explica totul despre acel cuvant. weten-schap=om de stinta. weten=sti si schap= oaie sti oaie vine tradus in limba Romana. Dar ei nu inteleg ce spun eu ma rad mereu de limba Olandeza. Nu stiu ce sa mai fac> am un Roman este bucatar si are restaurant si in Olanda si 2 restaurante in Romania este famile cu Florin Persic acest om vrea sa vanda apa din Romania in Olanda si chear si America. Mia propus sa lucrez cu el pentru un salar de 6000 de euro pe luna. Omul acesta incepe sa ma intelega mama lui era bolnava inainte de creciun si a zis roagate lui dumnezeu pentru mama mea si eu am zis ma rog 3 zile daca Dumnezeu vrea sa ma asculte bine daca nu nu spun eu, si dupa 3 zile mama lui iese din spital. Desigur eu nu stau pe genuchi mai mult de 3 ori in 3 zile pentru a cere ceva de la Dumnezeu si tot ce cer se indeplineste. Numai ca eu cer imposibilul pentru el. viata vecinica

 19. Claudia says:

  Minte minte adica ca gandul minti, minte dar si cuvantul nu a spune adevarul. Aceasta inteles ma face foarte nervoasa pe Dumnezeu. Si daca el exista cu adevarat atunci cand o sa ma aiba in fata strig cat pot de tare in urechile lui de ce acel cuvant cu acelas inteles. Dar pe undeva eu il voi acuza ca tot ce am spus si am inteles incercand sa inteleg eva-nghelia si explicand evanghelia aici pe pamant daca mintea mea nu a spus adevarul acel cuvnt ma face libera de pacat. Cuvantul har mai este tradus in Olandeza cu 2 cuvinte la fel har,har adica parul ei. Si noi mai avem parul pom si parul omului care nu putrezeste niciodata cu para si para foc. Aceasta traducere si vazand aceste cuvinte ma face sa intele ca pomul sfant mai este pe pamant in gradina Eden. acest comentar am vrut sa il pun la Petre Danci cu privire la ultimul lui film dar nu stiu daca il pune. viata vecinica

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: