Hainele cele vechi ale evreului

Pentru ca Edi a vorbit de albul si negru la iudei mi-am adus aminte de o mai veche dilema. Mereu m-am întrebat de ce evreii ortodocsi sau perciunatii, asa cum sunt alintati de catre rudele lor mai putin evlavioase, poarta acea linie de vestimentatie de tip yin si yang, combinatia stridenta de alb cu negru unde griul ar putea fi compromisul maxim acceptabil. De obicei, ori e alba ori e neagra sau în varianta mioritica, laie sau balaie. La ei se poate cu amândoua iar tot ce este mai colorat de atât vine de la diavolul! Deja este o platitudine afirmatia ca vestimetatia poate exprima ceva despre cineva fara sa confirme în mod necesar proverbul, “nu haina îl face pe om”. Nu-l face dar îl traduce, si asta gratuit pe limba celor din jur si fara conditii absurde de copyright, asa ca oricine este liber sa interpreteze cam ce fel de om trebuie sa fie acesta.

Cam ce fel de om este evreul acesta ma întreb si eu ori de cate ori îl observ prin unele suburbii ale Londrei, misunând pe strazi cu pasi repezi si leganati, încercând parca sa dezlege marea contradicitie a vietii si a mortii, atunci când palid, gânditor si absent se strecoara prin acest compromis numit civilizatie doar pentru a ajunge iarasi de unde a plecat acum 2000 de ani, adica tara promisa, singurul perimetru unde se simte in siguranta si acasa. Nu ma refer la Israel ci doar la un spatiu vital, un petec de cartier special adaptat pentru supraviatuirea lui (nu-i paradoxal?) si care este caracteristic oriunde în lumea asta: enclava. Seamana cu o insula, un fel de perimetru al neprihanirii, un complex rezidential cu circuit închis unde doar membrii cu o cartela teologica valida si cu o conformare totala fata de codul sfinteniei au acces. Aici locuiesc sfintii zugraviti în alb si negru care îsi duc pâna la capat mântuirea cu frica si cutremur într-o forma non-violenta, auto-impusa de sharie iudaica. Cu alte cuvinte, hainele cele vechi ale evreului exprima în cea mai plastica si bitonala forma conceptia lui religioasa. Viata este decupata precis în zone albe, zone negre iar atunci când situatiile devin extrem de complexe, albul se uneste cu negrul într-o apoteoza inevitabila doar pentru a degenera într-un gri de toata frumusetea, gri cu valoare de exceptie care te scoate din încurcatura si te plaseaza iarasi in echilibrul maniheist al vietii.

Toata existenta unui evreu fundamentalist graviteaza între ceea ce este permis, albul, si ceea ce este complet interzis, adica negrul. Iar de obicei, în afara camasii albe, cam totul este negru! Nu exista alte nuante iar viata trebuie reglementata de reguli si mecanisme de evitare a necuratiei, ca de pacat nu poate fi vorba. Evreul nu pacatuieste. El doar supravietuieste! Respectând aceste prevederi ai sansa sa te conservi în zona de siguranta unde beneficiezi de binecuvântarea stramoseasca. Necesitatea unei enclave a neprihanirii unde sa poti evita cu succes contactul cu necuratia a condus la aparitia produselor kosher, a vestimentatiei speciale purtatoare de virtute, a afacerilor între membrii care vorbesc aceiasi limba guturala a lui Itzik si Strul, a refuzului de a conduce autoturisme fabricate în Deutchland, a purtarii perucilor la doamnele evreice din categoria religioaselor full time, a scolilor ultra conservatoare (unde un banal microwave poate fi pângarit iremediabil de sandvisul vegetarian al unui goym) si a dispretului pentru oricare alta forma de religie alternativa. Adica exclusiv NEGRU si alb!

Bine, bine, dar ce legatura au toate astea cu noi? Si de ce ar avea? Ca doar nu suntem vecini de enclava. Doamne îti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, lumesti, atei, liberali sau chiar ca evreul acesta!

144 Responses to Hainele cele vechi ale evreului

 1. samson says:

  #96 aleina ray

  Pe cand eram eleva(si nici nu stiam de adventisti)

  „ielevă”?!?!?!? cum dreaqu ielevă?!?!?! păi pân-acuma ieraţi iubitu nostru frate ray aleina, şi acuma sunteţi stimata noastră sora aleina ray???? să ştiţi că-nţelegem că-n domnu nu mai ie nici bărbat nici femeie, da d-aicea să fii când femeie când bărbat cam miroase a transvestiţi şi perversiune; păi pân-acuma aveam pe sora marian cu fratele maria, acuma şi dvs sora aleina cu fratele ray, tot 2 în, ce să zicem noi, dak mai rămâneţi şi gravidă fruna din dvs sau sora marian, ne facem cu âncă două treimi pe lângă aia a lu dl dumnezeu& co!!! :secret: :meeting:

  o psiholoaga ne-a spus ca creierul are capacitatea de a raspunde unor”comenzi” pe care i le da omul respectiv si ne-a dat ca exemplu concret trezirea la ora dorita.

  pe vremea aia nu ieraţi aventistă şi nu ştiaţi că psicologia ie de la diavolu! păi sora aleina, dak dl satana are puterea să se prefacă întrun ănger de lumină, cu atât mai mult pt slujitorii lui să se prefacă-n profesoare de psicologie; ideia ie ca dl satana a prevăzut că dvs o s-ajungeţi un iubit frate şi-o stimată soră în domnu şi-a pregătit terenu :pissedoff:

  Daca omul isi propune sa se trezeasca la ora x si-i da aceasta”comanda”creierului,creierul il va trezi la ora dorita,uneori cu o mica aproximatie.

  Am incercat aceasta metoda si pot sa spun ca functioneaza,o folosesc de mult timp.

  haideţi sora aleina, chiar aşa? adik vă propuneţi să vă treziţi la aceiaţi oră dimineaţa fără să vă mai sune ceasu ( şi bănuim că asta ie ca un fel de măsură de prevedere, că dak vă tot sună ceasu dimineaţa vă gândiţi să nu-i vină fro ideie şi să vă treacă la odihnă), să zicem că la şapte dimineaţa, da ia-ncercaţi să-l faceţi pe creieru ăla să vă scoale la or 2, sau 12, sau 4, sau 9, sau 5, înţelegeţi, folosiţil ca pe un ceas obijnuit sau ca pe dl duhu sfânt, şi vedeţi dak mai funcţionează :clap:

  Ca urmare,cf.opiniei mele,cei ce spun ca ii trezeste Duhul la ora dorita sunt treziti de fapt de propriul lor creier,care le-a inregistrat ora pe care i-au transmis-o in subconstient.

  nu când ie vorba de iubiţi fraţi şi stimate surori, care ie atât de predaţi lu domnu şi mântuitoru lor iubit şi atât de goliţi de ieu lor, că n-are cu ce să transimtă chiar dak ar avea unde să-nregistreze; şi ştiţi şi dvs că de unde nu ie nici dl dumnezeu nu cere!!! n-aţi citit dvs în scriptură că nici dl ilie cănd se trezea să halească nu s ebaza pe creeru lui? credeţi dvs că degeaba??? :-/

  (Nu vreau prin cele scrise sa contest faptul ca uneori,in situatii deosebite,e posibila si interventia Duhului Sfant in aceasta directie.)

  trebuie să facă şi dl duhu sfânt ceva, nu? nu poa să se bazeze numa pe turele alea din geneza când făcea jogging pe deasupra la ape ca dl jackie chan prin filmele cu karate din hong kong, sau doar să fie profesor de limbi prin palestina acu 2000 de ani, şi să omoare pe dl anania şi cu dna safira!
  vedeţi şi dvs acuma că opinia publică ie cu ochii pe dânsu, că nu mai merge ca pe vremea lu tov. ceauşescu, şi lumea îl întreabă că cică ce-a făcut în ultimii 20 de ani, şi dânsu nu ştie ce să spună; şi vă daţi dvs seama că şi la nivelu dumnealor divin ie ceva discuţii între dânşii acolo, că dl dumnezeu junioru face gură că iel duce tot greu la mântuirea lu iubiţi fraţi şi stimate surori, şi stă de 2000 de ani închis în camera aia de 3 pe 4 m fără s-aibă timp măcar să se ducă la weceu, că tre să-l potolească tot mai des p-ăla bătrânu care are accese de furie tot mai dese, că şi lumea ie tot mai rea acuma sora aleina, şi nici ăla bătrânu nu-l vede cu ochi mai buni pe dl duhu sfântu ăsta al dvs, că cică dânsu ăşi mănâncă nervii cu toţi nebunii aicea pe pământ, care face tot posibilu – şi aicea bînuie dânsu o conspiraţie sartanică la mijloc- să-i provoace crize nervoase tot mai intense şi tot mai dese, ca să-i şubrezească sistemu nervos central, şi chiar îi şi tremură fro 3 degete de la mâna stângă, şi vă daţi şi dvs seama dak aţi studiat puţină anatomie că-l paşte o pareză pe partea stângă, şi chiar s-a luat de câteva ori la ceartă cu ăla micu că nu mai vine curând pe norii cerului să se termine odată balamucă ăsta, că simte că-l lasă nervii de tot, în timp ce alţii ie ocupaţi tot timpu cu il dolce far niente, şi aicea dl duhu sfânt a aceptat cu modestia şi discreţia care-l caracterizează să renunţe la turele alea din geneza, lasă că nici nu mai avea pe unde să le facă, lucru care se vede cu ochiu liber când te uiţi mai cu băgare de seamă la talia dânsului, şi dupe ce-a promis solemn să nu mai omoare p-ăia care nu dă zecimea corespunzător la casa domnului, dânsu şi-a sumat misiunea mai dficilă să facă pe ceasu cu cuc, şi să trezească pe iubiţi fraţi şi stimate surori la ora fixă, şi asfel să readucă liniştea şi armonia ăn tabăra divină!!! :ghost:

  ”fratele” Ray

  aşa iera şi dl cezar ( the great emperor, a nu se confunda cu dl profesor cu acelaşi nume sau pronume), soră cu fraţii şi frate cu surorile, prietenii ştie de ce! :kissing:

 2. samson says:

  #93 un prieten (1)

  Edi, referitor la pelagianism, imi dau seama ca nici despre indreptatire nu stii exact ce zicea Cornel Greising.

  păi dak îl întrebaţi pe dl greising nici dânsu nu mai ştie iegzact ce zice şi ce zicea, ce se naşte din sora white tot spirit profetic se numeşte! :giggle:
  de ce nu încercaţi dvs să ne lămuriţi cu ce crede dl griesing despre subiectele alea, şi dupe aia-i iesplicaţi dvs şi lu dl grising ce crede dânsu despre iele, ce ziceţi? deal? ok! 😎 :disdain:

  Intr-adevar, sustine ca oamenii au capacitatea de a îndeplini poruncile lui Dumnezeu prin exercitarea libertăţii voinţei umane, dar nu independent de slava lui Dumnezeu, cum sustine Pelagius ci ca urmare a influentei Duhului Sfant si sub directa si continua Lui indrumare.

  dle, cu tot respectu şi cu toată dragostea frăţească , în spiritu lu matei optişpe, dta ieşti dus???? ?:-)
  păi cum domne are capacitatea prin iezercitarea la libertatea lor de vointă, da fiind în acelaşi timp dependenţi de dl dumnezeu ( mă rog de slava dânsului, ce-o mai fi şi lingura asta de lemn numa dta ştii), şi supt continua supraveghere şi preţioasele indicaţii ale marelui cârmaci, dl duhu sfânt!!! păi şi unde ie libertatea? fără slava aia atît de preţioasă a lu dl dumnezeu şi pilotaju indispensabil a lu dl duhu sfânt mai are oamenii capacitatea aia? şi atunci cum ie omu liber, şi cum l-a făcut dl dumnezeu cu voinţă liberă pe om? să nu zici dta acuma că ie liber, da doar c-o tendinţă spre rău, că atuncea punem şi noi citatu ăla a lu dna ayn rand despre caracteru lu dl iehova!!! 😕

  In al doilea rand, pe Greising nu l-am auzit spunand niciodata ca firea omului este buna la baza, asa cum spunea Pelagius si nici ca pacatul lui Adam nu este valabil pentru urmasii lui, asa cum tot Pelagius afirma.

  dle, se uită lumea la dta tot mai intens, şi dta îl tragi în mocirlă odată cu dta şi pe dl greising, acuma dta ieşti pân la gât şi stai cu picioarele pe umerii lu dl greising; dle, dak firea lui nu ie bună, şi moşteneşte păcatu original, cum poa s-aibe voinţă liberă? dta ieşti conştient ce afirmi dta aicea împreună cu iubitu nostru frate griesing???? şi dak n-are voinţă liberă cum poa să fie răspunzător de ciea ce face şi ciea ce ieste? asta numa un pic aşa ca să vezi dta cam ce caracter poa să dezvăluie dl dumnezeu împreună cu iubitu nostru frate giesing; cel puţin dl pelagius ăla tot mai încerca să-l scoată fată mare pe dl iehova, da să suţii aşa cum spune dl griesing ăsta al dumitale şi cu dta că sexu oral nu se pune….. :-*

  Nu l-am auzit niciodata pe Greising spunand ca oamenii nu se nasc cu natura pacatoasa, ci doar ca un caracter rau nu se mosteneste genetic ci prin educatie.

  tot un drac!!! nu-l face mai digerabil pe dl dumnezeu ăsta al dumitale şi a lu iubitu frate griesling!!! şi ce vină are dle un biet copil fiincă se naşte înto familie mare cu remuneraţie mică dupe buget, sau întruna deyorganizată, cu părinţi alcooici, sau care şi-au abuzat copiii, sau fără părinţi şi ie aurolaci, sau ie fetiţe şi păriţii le-a pus meditaţii la vioară şi le-a dat să-nveţe psalmi pe de rost cu meditatoru, şi prin ieducaţie are parte d-un caracter defect, iei cu ce ie de vină? nu scrie dle şi-n proverbe că ce-nveţi pe copil la tinereţe aia face şi la bătrâneţe? păi şi atunci??? ia albeşte-l dta şi cu dl griesing a dtale pe dl dumnezeu!! :devil: :devil:

 3. emi007 says:

  SAMSON 3

  tio am ras sa mor nu alta. esti tare de tot.

 4. ianis says:

  Domnule Ionica

  Sunteti de o idiotenie incurabila (pe bune :), vorbesc de aspectul cu „incurabil”, celalalt e clar).
  Hai sa analizam faptele, fara patrate logice si alte aberatii ieftine.

  Ati scris:

  dupa ce intr-un email imi spusese care este numele complet si care este de femeie

  In mailul pe care vi l-am trimis, in care va ofeream ajutorul cu privire la cateva chestiuni de pe forum, NU nu v-am spus ca sunt femeie, nu v-am spus numele complet. Ba dimpotriva am vorbit la genul masculin:

  Sarcina mea de administrator

  sau

  insa, ca administrator

  Evident, avem de a face cu o aplicare practica a celebrului patrat logic, care, se vede ca v-a dus in balarii. Sau poate patratul functioneaza dar utilizatorul este un idiot. Fapt de care sunt total convins.

  Toata situatia asta ar trece perfect neobservata, din punctul meu de vedere. Putin ma doare ca un mosneag senil din Nashville, grandoman si auto-persecutat, are fantezii erotice. Din partea mea, poate sa creada ca sunt si hermafrodit, daca asta il satisface.
  Miza este alta insa. Daca dintr-un mail simplu si clar, dom’ profesor, avand la dispozitie o „scula asa de performanta si ascutita” a ajuns la niste concluzii asa jalnice, inseamna ca toate laudele si aprecierile cu privire la geniul patratului sau sunt simple fasaieli. Daca patratul acela da rezultate de doi lei in mana inventatorului, oare ce s-ar intampla daca ar ajunge la muritorii de rand?! Noroc cu cei de la Vanderbilt….

  Propozitia acest mesaj este doar pentru ochii dumneavoastra ar fi trebuit sa va activeze acel senzor din creier responsabil cu bunul simt. Felul in care au decurs lucrurile arata ca dumneavoastra va lipseste acel senzor si ca, in felul acesta, nu sunteti de incredere si nu meritati incredere din partea vreunui interlocutor. Nu va asteptati sa fiti luati in serios, cu o purtare atat de iresponsabila. Dupa gafa asta, am senzatia ca o sa va trimiteti mailuri singur (precum MrBean felicitari de Craciun), nu vad cine ar mai putea sa va mai bage in seama.

  Daca SMP si Beni Plesa si altii v-au trimis sa cantati la alta masa, e inca o dovada ca suferiti de mania persecutiei. N-are rost sa acuzati pe nimeni ca v-a pus bete in roate. V-ati faultat singur, la lumina zilei.

  Va compatimesc. V-as intreba cati prieteni aveti (daca aveti!), dar mi-e teama ca o sa aveti nevoie de restart.

  Din partea mea sunteti binevenit pe forum (unde si eu si dumneavoastra si altii suntem oaspeti).
  Voi ignora mesajele de paranoia, mania persecutiei, orgolii senile.

  Numai bine

 5. Aurel Ionica says:

  Ianis,
  Nu va mai spun nici domn si nici doamna, deoarece este clar ca discutam cu o persoana fantoma. Daca numele dvs. mic nu este Ariana, de ce il aveati in e-mail? Si daca sunteti barbat si v-ati ales nume de femeie intr-un e-mail, de ce il folositi chiar si in corespondenta personala? Iar cind eu ma adresez dvs. in conformitate cu informatia pe care mi-ati oferit-o chiar dvs., de ce sunt eu idiot si senil si nu sunteti dvs. deoarece recurgeti la astfel de smecherii? Si daca in adevar sunteti barbat si ati folosit in e-mail un nume de femeie dupa si cum acest Petrof isi tot publica acelasi articole sub diferite nume, cind eu am vrut sa arat pe ce m-am bazat cind m-am adresat dvs. ca unei femeie si nu am avut nici o intentie sa va schimb sexul, de ce baietelul lui Edi, marele campion al transparentei, a sters mesajul si a spus ca dvs. nu vreti ca sa fie facut public? Cu ce e-mailul scris de propria dvs. mina a incalcat regulile propriului dvs. post si ca atare nu putea fi cunoscut de toti? Hai sa trecem peste obscenitatile dvs., cum justificati ca ati sters mesajul si a trebuit sa-l faca public Marius, cel pe care voi il improscati ca cenzureaza si de aceea ati plecat de acolo deoarece el nu tolereaza discutiile libere? Si daca eu am fost idiot cind am presupus ca numele dvs. este Ariana, ne-ati putea spune si noua care este numele dvs. real? Adica sunteti administratorul acestui post si deci raspunzator de tot ce se intimpla aici si nu stim cine sunteti? Asta este “reforma” pe care Edi vrea s-o faca in biserica si cu astfel de oameni? Si pentru ca nu negati informatia pe care mi-ati prezentat-o de buna voie si nesilit de nimeni ca sunteti administratorul postului, imi permiteti sa va intreb daca va considerati raspunzator din punct de vedere legal de injuraturile cu care sunt imporoscat pe postul pe care il administrati? Sau injuraturile sunt imaginatia mea ca sunt obserdat ca sunt persecutat? Am vresti proaste pt. dvs.: mi nu mi-a fost frica de persectutie pe vremea lui Ceuasescu si nu-mi este frica nici de americani, si cu atit mai putin de Edi sau de dvs. Daca cineva vrea sa ma persecute, ii spun bun venit si-i doresc succes dar il avertizez ca are sa regrete. Si pentru ca a trebuit sa apelez la forumul lui Marius ca sa ma apar de obscenitatile dvs. si de acuzatiile ca v-asi fi schimbat sexul, sunt nevoit sa prezint acest raspuns al meu si la O&P asa ca daca hotariti sa-l stergeti (desigur in numele libertatii de exprimare) cei care sunt interesati sa-l cunoasca il pot gasi acolo. Succes cu reforma asta in gindire ca sa salvati occidentul si crestinismul ca mare nevoie avea omenirea si in special crestinismul de asa ceva.

 6. eddieconst says:

  Prieten:

  Nu sustin nici un pic de originalitate cu privire la geneza. Orice idee sustinuta de mine a mai fost spusa de altcineva. Altfel m-asi indoii. Nu-mi amintesc ideile lui G cu privire la Geneza. Probabil ca la data aceea nu asi fi fost deacord intrucat credeam ca EGW a vazut in viziune cele 7 zile ale creatiei si ca atare pusesem pe hold gandirea critica.

 7. Forum de trei parale says:

  Samson, eu n-am ras sa mor, esti un mascarici demn de toata mila, uita-te mai bine in oglinda, inainte sa iesi in lume!

 8. study_nature says:

  Domnule Ionica,
  Se pare ca, desi vorbiti de un patrat logic, dvs priviti unilateral problema: si-a zis omul in email „Ariana”, ergo e femeie. Eu insa va intreb: stiti de existenta, in limba romana, a numelor de familie de gen feminin, de pilda, Stanca, Esca, Dafina, Vrajitoarea s.a.m.d? Poate ca Ariana este numele de familie al lui Ianis. La asta v-ati gandit?
  Ar fi cazul sa va upgradati instrumentul logic astfel incat sa devina cel putin un dodecaedru. Mi-e teama insa ca o asemenea speranta din partea mea ar avea sorti de izbanda precum construirea cvadraturii cercului cu echerul si compasul.

 9. study_nature says:

  @Forum de 3 parale:
  Ia te uita, a revenit cameleonul cunoscut si ca un prieten vechi, DMG, aschiuta, L. N., neghinita, Paul Goma (zis Bogdan), incercand sa creeze de unul singur spectacolul unui cor de critici la unison.

 10. DMG says:

  study_nature, tu nu esti Bogdan Gheorghita? de ce nu te iscalesti doar cu polihronu, de ce folosesti mai multe pseudonime, ca sa creezi un cor de laudatori la unison? De ce esti si tu cameleon? In afara de asta, sa stii ca ai nimerit ceva mai sus, in ce ma priveste, dar doar o parte, pe unul il stiu cine e, iar pe altul chiar nu il cunosc, asa ca nu prea ai nimerit de data asta. Mai incearca.

 11. 'ami says:

  draga DMG, nu ai nimerit-o. Mai incearca,omule!

 12. DMG says:

  #ami, zici tu ca n-am nimerit, dar eu stiu ca am nimerit; oricum, e sub acelasi acoperis. Asa pot sa zic si eu ca n-ai nimerit, dar pe Aschiuta si Neghinita ii recunosc, sunt cinstita. Dar pe Paul Moga si LN nu-i cunosc, poate imi spui tu cine sunt. Vezi eu am zis tot si voi va ascundeti unul dupa altul; sa nu va impiedicati de myosotis prin camera :laugh:

 13. Edi trage teapa si cei sapte pitici says:

  study_nature

  Mai vuvuzica mica,perversilor manipulati genetic .Stii de existenta in limba romana a cuvantului fraier si de semnificatia lui.Pai esti fraier,sau sunteti fraieri daca aveti impresia ca jocul asta de-a baba oarba aici pe forum iar putea pacali pe cei care au trecut de pubertate.Daca ati gasit doi schizofrenici sa va faca show-ul si niste fraieri care sa va sponsorizeze,crezi ca se schimba cu ceva situatia.Sunteti voi baieti de cartier dar lumrea nu-i proasta si spalata la creier asa cum va imaginati.Vreti sa dati impresia ca sunteti multi si reusiti sa-i duceti in eroare pe bigoti,dar baieti destepti care au simturile dezvoltate v-au mirosit demult.Cati dintre suporteri vostri stiu ca sorin petrof,grigore dupa ureche,petrofson si cine mai stie cate nume de fantoma mai are,este acelasi maimutoi care mananca painea vaduvelor si a sarmanilor emigranti romani de pe schelele londoneze.Sunt sigur ca in realitate multimea asta de suporteri beti este formata din cateva lichele care la numar nu ar fi suficinte pentru o echipa de fotbal.Degeaba incercati sa demonstrati ca vreti sa treziti lumea cand voi mirositi a mitilic de la distanta.Faptul ca aici s-au strans toate lichelele spune multe despre revolutia si evolutia liderului si spune si mai mult despre succesul lui.Nu sunteti decat o gasca de huligani fara scrupule ,unii mai nesimtiti decat alti care se maimutaresc pe banii altor fraieri.Dar tineti cont ca toata porcaria asta de teatru are costurile ei si nu-i departe vremea inventarului.Cine rade la urma va rade mai bine fara nici o indoiala.

 14. NorthLite says:

  DMG aka aschiuta aka Un prieten vechi aka neghinita aka Lorin Negoseanu aka Paul Goma aka Ramniceanu si multe alte aliasuri,

  Este nu stiu a cata oara cand acuzi pe alti de cea ce tu faci. Faptul ca tu faci trolling pe aici sub nu stiu cate nume, nu inseamna ca si cei pe care ii acuzi fac asta.

  In caz ca era ceva sinceritate ce ai scris, sa te lamuresc cu privire la study_nature. study_nature e o persoana din alt oras decat polihronu, si daca la-i fi citit cu atentie ai fi observat ca stilul lui difera de a le lui polihronu.

 15. NorthLite says:

  #14 ‘Edi trage teapa si cei sapte pitici’,

  First Monkey/Un strain nu e destul ca iti versi veninul la O&P, mai trebuie sa faci si aici?

  Eu nu va inteleg, nici pe tine, nici pe AI, si nici pe SMP, asta e distractie la voi?

 16. NorthLite says:

  #9 study_nature,

  Asta m-am intrebat si eu, cand vad un nume, interpretez in oridinea prim nume apoi de familie, si din ce am vazut Aurel Ionica se semneaza la fel. Cum a reusit el sa interpreteze ca ianis e femeie? Mai ales cand in e-mailul citat vorbea la masculin.

  Da nu e nimic nou, pe O&P am vazut ca se posteaza tot felul de minciuni despre o2.

 17. NorthLite says:

  Cat despre pseudonime, este complet normal pe un site de internet sa se foloseasca pseudonime. In aceasta era nu este recomandat sa iti publici numele si emailul sa alte informaitii pe internet. Asta nu o zic doar eu, ci o poti citi pe orice site de securitate si privacy.

  Nu toti de aici au ales pseudonimitatea. eddieconst si petrofson nu sunt pseudonime, datorita faptului ca contine numele persoanelor.

 18. Aurel Ionica says:

  study_nature #109
  Multumesc pentru incercarea dvs. sa-mi imbunatatiti logica dar varianta pe care o propuneti dvs. o fi dupa logica lui Aristotel, dar nu dupa logica patratului meu. Daca ati fi in stare sa cititi, ati fi vazut ca acest Ianis, in explicatiile oferite nici unde nu spune ca de fapt nuemele de familie este Ariana, deoarece aceasta ar fi fost solutia cea mai simpla sa iasa din impas. Faptul ca nu a recurs la aceasta ideie si a recurs la cenzurarea mesajului demonstreaza ca cu explicatia dvs. sunteti complet pe aratura. Dar nu va faceti griji, acum ca stiu ca numele respectiv nu este numele real al persoanei si ca este in mod clar un barbat, patratul meu tot imi mai ofera alternative de identificare. Desigur, cind am primit e-mailul respectiv personal, patratul meu a presupus ca numele ar fi numele real al persoanei, cu atit mai mult cu cit se pretindea administratorul acestui forum care vrea sa face reforma in omenire din punct de vedere etic, religios, moral, filozofic, si cum vreti dvs. De unde putea sa stie patratul meu ca este vorba de un sarlatan? Dar acum ca stim ca numele respectiv nu este real, si avind in vedere ca cel care a cenzurat mesajul este NorthLite care precizeaza ca a facut-o ca sa-si protejeze “prietenul,” care prieten noi stim ca este de fapt “administratorul” site-ului, asta ar insemna ca de fapt NorthLite este un “administrator” pentru care “administratorul” este doar “prietenul administratorului” si nu “administratorul.” Si daca circuitele logicii dvs. pe care ati mostenit-o de la Aristotel au inceput sa arunce scintei, patratul meu imi spune ca exista o solutie foarte simpla la aceasta dilema si anume ca s-ar putea ca Ianis Ariana si NorthLite sa fie de fapt aceeasi persoana, adica aceeasi marie dar cu o alta palarie, iar motivul pentru care s-a incurcat este ca nu a mai stiut atunci cind mi-a trimis e-mailul ce palarie si-a pus pe cap si nu stia ca exista o poza a lui cu acea palarie. Si cind s-a oferit sa-mi trimita o poza cu sexul lui real, nu stia ca si eu pot sa-i trimit o poza cu palaria pe care o purta cind mi-a trimis e-mailul. Si motivul pentru care patratul meu imi spune ca acesta trebuie sa fie situatia, este deoarece in ograda asta a dvs. cu gindire in gri, se poarta practica asta a folosirii de palarii: ba esti Sorin Petrof, ba esti Petrofson, ba esti Bogdan, ba esti polihronu, s.a.m.d. V-o putzi dvs. gindirea asta in alb si negru, si anume ca daca esti alb nu poti fi si negru si daca esti barbat nu poti fi si femeie, deoarece ati descoperit gindirea in “gri” asa ca chiar daca esti barbat, nu inseamna ca nu esti femeie, iar daca esti femeie, nu inseamna ca nu esti si barbat. Eu sunt de acord ca gindirea asta in gri este fascinanta, car ce te faci cind nici tu nu mai stii ce esti, daca esti barbat sau femeie, sau cum te cheama. Eu nu exclud posibilitatea ca gindirea asta in gri sa functioneze perfect dupa logica lui Aristotel deoarece, deindata ce logica asta nu functioneaza deloc, orice functioneaza dupa ea, dar dupa logica patratului meu trebuie sa fie o idiotene. Si pentru ca va laudati ca aveti gindirea “logica” si “stiintifica” si vad ca rideti cu gura pina la urechi de patratul meu si vreti sa-l imbunatatiti, ce ziceti, este “stiintific” si “logic” sa rizi de ceva ce nu cunosti? Si daca cineva ride de ceea ce nu stie, nu se cheama risul ala risul prostului chiar dupa logica lui Aristotel?

  P.S. Vad ca in timp ce ii raspundeam lui study_nature, si NorthLite s-a trezit ca aceasta „solutie” l-ar fi scos din incurcatura daca s-ar fi gindit la ea si nu sa se repeada sa cenzureze dovada pe care o aveam oferita chiar de el cind ma adresam lui ca unei femei. E clar ca nu stia ca numele de familie al „prietenului” lui era Ariana si ca atare a recurs la solutia cenzurii ca sa-si apere „prietenul.” Or daca el ca „prieten” nu stia ca numele de familie al prietenului lui era Ariana, de unde era sa stiu eu? Oricum baiatul sa incurca tot mai tare si nu m-ar surprinde daca taticul lui ar fi chiar Edi.

 19. Nu vreau sa-mi dau numele says:

  Se pare ca aceste dezbateri cu cine este, unde este, de ce este sub anonimat nu fac altceva decat sa deruteze sensul articolelor sau a programelor. Urat! Ce ar fi sa lasam pe fiecare sa intre sub ce nume sau pseudonim vor si sa ne concentram mai mult la ce se scrie iar comentariile sa fie pertinente la subiect.

  Cui nu-i plac programele, comentariile, articolele sa-ti tina parerea pentru el/ea. Daca e ceva de spus cu referire la DESPRE CE S-A SCRIS SAU PROGRAM, atunci comentariul sa fie pertinent la subiect. Veniti cu critici constructive si nu cu copilarii.

 20. NorthLite says:

  Aurel Ionica,

  O sa iti scriu penru ultima oara. Nu voi dezbate ‘Patratul Rational’, poate pe viitor daca polihronu, sertorius, sau eddieconst nu vor scrie nimic pe tema asta, voi fi nevoit sa scriu si sa arat de ce esti gresit.

  Ma simt nevoit sa clarific ceva, doarece faci niste acuzatii grave. Tehnic eu sunt administrator la site. Pe WordPress eu sunt administrator (ie plugin-uri, setari), iar ceilalti (ianis, efidiles, petrofson, study_nature, etc) sunt editori/autori, cu acces la moderatia. Pe forum eu, ianis, efidiles, si study_nature suntem administratori/founder (rank de phpBB). etc.

  Am folosit termenul admin/administrator des cu referire la ei, asa ca daca ei sau declarat administrator sau parte din administratia, nu au facut nimic gresit.

  ianis si polihronu se cunosc din viata reala, si daca nu gresesc si cu study_nature. Faptul ca suntem persoane diferita poate fi confirmate de admini de la OSC si AZSForum. De altfel sunt si alte persoane pe forum care pot confirma ca suntem persoane diferite.

 21. 'ami says:

  Draga DMG, citeste comment-ul anterior al lui NorthLife.

 22. Aurel Ionica says:

  NorthLite 121,

  Bun, dar de ce ma faci pe mine idiot si senil cind eu nu cunosc itzaraile voastre de acolo si folosesc singura informatie care mi s-a dat si am interpretat-o conform bunului simt? Eu nu stiu citi sunteti si cine sunteti si nici nu ma intereseaza, dar pentru obscenitatile folosite fata de mine, pentru ca ai refuzat sa afisezi comentariul meu despre care recunosti ca a incalcat regulamentul acestui post deoarece nu era nimic in el care sa incalce regulamentul deoarece fusese scris char de voi, pentru ca m-ai numit idiot si senil, ti-asi sugera sa-ti ceri scuze. Asta in cazul in care ai cel mai mic interes ca auditoriul vostru sa aiba cel mai mic respect pentru voi.

 23. aurel, io ti-as sugera tie sa-ti ceri scuze fata de toti de aici de pe oxigen2 (inclusiv eddieconst)

  „idiot si senil” :rotfl:

  Te plangi ca nimeni nu te vrea, hai vino-ncoa

 24. sper ca stii ce-i ala un eufemism, da? :loser:

 25. samson says:

  #6 aurel ionica (1)

  Ianis,

  lăsaţi domnu ianis nu vă-ngrijoraţi de dom profesor, se ocupă tăticu dvs şi de problema asta dupe haru care i-a fost acordat lui, domnu l-a dat în măinile lu tăticu dvs pe acest netăiat împrejur! :male:

  Nu va mai spun nici domn si nici doamna, deoarece este clar ca discutam cu o persoana fantoma.

  dle, nu ne băgăm cu cine discutaţi dvs, noi de discutat discutăm cu dl ianis, dvs probabil că vă credeţi deja ajuns în împărăţia lu dl dumnezeu şi discutaţi cu îngerii, că să ştiţi că numa dânşii nu ie nici bărbaţi nici femei, da de ce-i alintaţi cu apelativu de fantome, aşa le zice p-acolo? O:-) O:-) O:-) O:-)

  Daca numele dvs. mic nu este Ariana, de ce il aveati in e-mail? Si daca sunteti barbat si v-ati ales nume de femeie intr-un e-mail, de ce il folositi chiar si in corespondenta personala?

  eee, aia iera problema dumitale, că de ce nu ie dl ianis, dna ariana; ce te gândeai dta: să vezi acuma corespondenţă personală cu dna adriana, pe urmă cereai dta şi-o poză de la dna adriana, poate poate-ţi cădea şi dumitale ceva la zar, chiar dak nu mai funcţionează pistolu ca altădată c-a îmbătrânit şi nu mai ia foc, da doar aşa, mai mult spiritual vorbind; ce să vă zicem dle, să ştiţi că nu ne aşteptam la una ca asta de la dvs, deşi antecedente iegzistă, că mai ştim noi cazuri d.astea tot cu profesori(!!!!!) contemporani cu dvs ca ietate ( nu dam nume ne-nţelegeţi, alt profesor important!!) care tot aşa punea pe saitu ăsta p-aicea poze cu iei de când iera iei contemporani cu dl moise, cu gându că poate poate intră şi iei în conversaţie cu ceva madianite d-alea micile şi proaspete de unşpe doişpe ani, şi poate nu-i trece dl moise cu vederea şi le cade şi lor fruna la zar, şi mai ştim un caz, tot c-un profesor, deşi mai mult de vioară şi psalmi ( nu dăm nume ne-nţelegeţi, tot profesor important!) care la fel ca şi dvs cu dna adriana, a fost dus în ispită de nişte nimfette d-alea micile, da numa fiincă dl diavolu îi pusese gând rău pt marea lucrare misionară care o făcea dânsu ăn slujba domnului; să ştiţi că şi-n cazu dvs ne bate gându că-n spate ie tot dl satana care când a văzut cu ce putere lucrează duhu domnului prin persoana dvs, v-a făcut minunea asta cu dna adriana care s-a transformat în dl ianis, spre marea dvs dezamăgire, să ştiţi că vă-nţelegem deazamăgirea şi frustrarea, şi suntem alături de dvs, vă susţinem în rugăciunile noastre zi şi noapte!!! :pray: :worship: :pray: :worship:

 26. auzi bre, nea aiurica patratica, da’ am auzit ca tu nu te superi daca te facem idiot, senil si paranoic si, in plus, te vei bucura enorm cand iti vom publica lucrarea aia a ta (spre download gratuit) de domeniul SF-ului megalomaniac-autopersecutat in format pdf pe vreo 30 de siteuri. asa e? :sarcasm: 😉

  uite, poti de-acuma sa ne citezi la procesul intentat pentru calomnie… chiar pe numele meu: clovnul junglei (nume de fata… pardon, chiar de virgina – ca io nu m-am ***** inca cu profesori perversi care-si zic crestini)
  ohhh, de-abia astept! :victory:

  sa nu uiti sa ne tii pumnii si sa te rogi pentru noi.
  te pupam pe strungareata! s-o pupi si de rodioara din partea noastra (sunt sigur ca si ea citeste ce scrii tu pe-aici)! :kissing: :goaway:
  ___________________
  hai... si acum mars pe O&P de javra! du-te si mai scuipa niste venin pe acolo, pui de vipera securista - turnatorul fratilor tai de credinta! :smug:

 27. aiurica.. ia mai spune tu odata aici in gura mare cum l-ai facut tu pe edi un sarlatan!
  hai bre, mai zi-o o data, ce dracu’! ia, sa auzim si noi… hai!
  (ala tot nume de fata… mare era, nu-i asa? vorba aia: idealul meu in viata este femeia baba cu mustata strungareata!)

 28. samson says:

  #6 aurel ionica (2)

  Iar cind eu ma adresez dvs. in conformitate cu informatia pe care mi-ati oferit-o chiar dvs., de ce sunt eu idiot si senil si nu sunteti dvs. deoarece recurgeti la astfel de smecherii?

  dle nu ne pricepem să vă zicem de ce sunteţi dvs aşa cum ziceţi dvs că sunteţi, pt asta iegzistă personal de specialitate, care pe lângă confirmarea diagnosticului poa să vă indice şi tratamentu corespunzător, ce putem să vă spunem noi ieste că-n cazu dvs auto-medicaţia n-ar face decât s-agraveze situaţia; poate doar rugăciunea stăruitoare şi fierbinte să mai amelioreze cât de cât iefectele, deşi cayu dvs pare mai degrabă unu fără speranţă şi procesele alea degenerativele de care ziceţi că sunteţi cuprins să se dovedească incurabile, şi doar venirea scumpului nostru domn şi mântuitor iubit isus cristos pe norii cerului, sau învierea din morţi dupe ce trece mia aia de ani ( şi ăsta pare să fie destinu cel mai sigur pt dvs) să fie reyolvarea la problemele dvs care le mărturisiţii aicea cu atâta sinceritate :struggle:

  Si daca in adevar sunteti barbat si ati folosit in e-mail un nume de femeie dupa si cum acest Petrof isi tot publica acelasi articole sub diferite nume, cind eu am vrut sa arat pe ce m-am bazat cind m-am adresat dvs. ca unei femeie si nu am avut nici o intentie sa va schimb sexul,

  dle, ce să vă zicem, ie clar că dvs n-aţi avut nicio intenţie să-i schimbaţi sexu, că scrie şi la ievanghelie de cazu dvs, că tot aşa unii a schimbat întrebuinţarea firească a femeii, şi s-a aprins în poftele lor unii pt alţii şi a făcut parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri care nu iera îngăduite, şi dl dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate; ie numa clar pt toată lumea că dvs n-aveaţi nicio intenţie să-i schimbaţi sexu lu dl ianis, cel mult vă intresa numele şi vestimentaţia; ia staţi un pic aşa, acuma înţelegem şi unde bateţi dvs dom profesor, sunteţi mare pezevenghi, nu aţi publicat dvs la O&P nişte comentarii unde iespuneaţi public fanteziile dvs ierotice, chiar dak disimulate supt forma unei parabole cu dvs în rolu lu dl david, şi ce v-aţi gândit dvs că n-ar fi rău s-o distribuţi dvs pe dna ariana în rolu lu dl batşeba, on top să-i smulgeţi dvs chiloţeii, şi dânsa să stea on top şi să-l călărească pe dl david, contra promisiunii dtale ( de care să nu te ţii dta dupe aia, cum ai dta bunu obicei să faci) că dak rămâne gravidă dta o să faci tot posibilu ca ăla micu al iei să fie împărat!!! acu ce să zicem dom profesor, vă înţelegem resentimentele şi frustrarea dvs vizavi de dl ianis, că nu mai aveaţi cui să smulgeţi chiloţeii contra promisuni, şi c-aţi pierdut şi partida de iechitaţie pe deasupra!!! nasol ce să mai!!! 🙄 :smug:

  ps.
  d-alfel dvs aveţi şi ceva antecedente în domeniu, parcă aţi postat dvs la un moment dat şi-o poză cu dvs şi c-o doamnă cu barbă, tot aşa în ipostaze tandre şi-n plină partidă de iechitaţie parcă, nu?

  de ce baietelul lui Edi, marele campion al transparentei, a sters mesajul si a spus ca dvs. nu vreti ca sa fie facut public?

  dle puţină ruţine găsim p-acolo pe la dta dak bun simţ nu mai ie deloc? păi dl northlite a avut bunu simţ să nu posteze mesajele dtale de frustrare vizavi de amoru dtale neîmpărtăşit de dna ariana, lucru care l-am observat şi noi aicea cu toţii, la dta nici nu mai conta dak iera dl ianis în loc de dna ariana cum încercai dta să-l convingi că ieste dânsu; ie teribil domne ce ie şi cu unii din ăştia bătrânii cînd ie iei mai horny aşa, îi apucă căldurile la bătrâneţe, nu se mai înţelege nimenea cu iei; păi ce putea să facă dl northlite în faţa încântării dtale deşănţate de a iespune public organele lu dna ariana, aka dl ianis, ca să vadaă lumea noua dtale cucerire: dna ariana!!! pai ce dl david n-a făcut tot aşa, a dus-o la palat pe dna batşeba şi-a făcut publică relaţia lor? acuma înţelegem d ece tot îi dădeaţi dvs zor cu dl david şi dna batşeba în sus şi-n jos la o&p, dvs băteţi şaua ca să priceapă iapa, aka dna ariana!!!

  ps. ce să mai zicem noi dom profesor? a avut dreptate dl ienoh, al şaptelea patriarh de la dl adam, când a profeţit că-n vremea din urmă profesorii vor ca-n zilele lu dl lot!!! cum iera vorba aia: trei doamne şi toţi triei, şi toţi trei profesori!! :kissing: :kissing: :kissing:

 29. DMG says:

  Mda, de data asta se inseala si Andi Constantinescu, alias NorthLite, el nu stie ca lucrez intr-o institutie cu multe computere conectate la retea si ma acuza de nesinceritate; mai studiaza putin, Andi si ai sa intelegi ce vreau sa spun; stii tu ceva dar nu chiar tot, mai cauta! Cand ai sa nimeresti, am sa-ti zic BINGO! Adevarul e ca nu esti foarte departe.

 30. Edi, imi amintesc ca atunci cind am fost la Chicago, tu mi-ai propus ca Simbata seara sa stam la o cafea deoarece doreai sa-mi impartasesti un plan al tau cu privire la ceea ce se putea face. Probabil pentru ca pastorii sint extrem de ocupati Simbata seara, noi nu am mai avut ocazia sa ne mai intilnim iar a doua zi dimineata eu m-am intors la Nashville. Eu am mai incercat sa te contactez la telefon, dar fara succes. Eu am descoperit ca exista oameni care s-au saturat sa tot discute care sint problemele si ar dori sa inceapa sa aplice ceea ce exista. Sper ca te-ai lamurit ce se intimpla cind calci pe coada sobolanii din bunkerele gindirii grecesti si te invit sa iei in serios parasirea bunkerelor si sa te alaturi celor care s-au saturat de bunkere. Eu nu stiu daca iti mai pierzi timpul citind comentariile obscene de aici, dar daca citesti mesajul acesta si doresti sa mergi pe niste drumuri desfundate, cu inteligenta, orizontul si talentul tau poti aduce o contributie pe care putini o pot egala. Presupun ca stii cum sa ma contactezi si as dori sa-ti multumesc pentru participarea la aceste emisiuni si ca a fost o placere si o cinste pentru mine sa apar alaturi de tine.

  June 10th, 2008 – 09:49:55 – O&P nr. 68 Aurel Ionica

 31. samson says:

  #6 aurel ionica (3)

  Cu ce e-mailul scris de propria dvs. mina a incalcat regulile propriului dvs. post si ca atare nu putea fi cunoscut de toti? Hai sa trecem peste obscenitatile dvs., cum justificati ca ati sters mesajul si a trebuit sa-l faca public Marius, cel pe care voi il improscati ca cenzureaza si de aceea ati plecat de acolo deoarece el nu tolereaza discutiile libere?

  dle, cum am mai zis, deşi saitu ăsta ie un loc public unde nu se cenzurează absolut deloc, lumea nu prea ie intresată p-aicea de corespondenţa dvs privată cu puternice accente de autoierotism indus,şi nici de orientarea lu nimănui, nu se face discriminare aicea, dupe şi cum dvs aţi putut să observaţi, deşi vedem că dvs nu vă dezminţiţi reputaţia de mare crai şi cuceritor şi ne prezentaţi lista cu ultmili dvs cuceriri; da cine ieste duduia aia pe care dvs o alintaţi cu apelativul marius? :chic: :chic:

  Si daca eu am fost idiot cind am presupus ca numele dvs. este Ariana, ne-ati putea spune si noua care este numele dvs. real?

  cum am mai zis, ne repetăm, nu putem să ne pronunţăm cu privire la diagnosticu dvs şi la tratament, dvs vă cunoaşteţi cel mai bine, nu ne permitem să vă contrazicem, deşi suntem puţini nedumeriţi cu privire la utilizarea formelor verbale la timpu trecut, când ieste binecunoscut faptul în lumea medicală că odată idiot pt todeauna idiot, ciea ce-n limba americană se chiamă prezentul continuu, lucru de care se presupune că nu aţi fi străin, deoarece vorbiţi limba americană, nu? în rest v-admirăm perseverenţa, vedem că dak v-aţi pus în cap s-o cuceriţi pe dna adriana, nimic nu vă face să daţi înapoi, n-am mai văzut atâta determinare la cineva de la dl don quichote încoace!!! :-*

  Adica sunteti administratorul acestui post si deci raspunzator de tot ce se intimpla aici si nu stim cine sunteti?

  sunteţi fantastic dom profesor, pâna şi dl casanova s-ar simţi insucient dotat în faţa perseverenţei dvs, da de ce nu-ncercaţi mai bine pe facebook sau pe hi5, unde şi puteţi să-i trimiteţi o cerere de prietenie lu dl adiministrator de la postu ăsta, şi-n cazu în care nu primiţi niciun răspuns, de ce să nu-ncercaţi dvs şi pe saiturile specializate care încurajează relaţiile de prietenie între persoanele cu aceleaşi orientări?
  ps.
  nu uitaţi ca odată cu cererea de prietenie să puneţi în atach şi poza dvs cu duduia cu barbă, asta sigur vă garantează un răspuns rapid şi favorabil din partea la o grămadă de dudui, o să fiţi ca dl solomon în perioada dânsului de glorie! :inlove: :kissed: :-* :kissing: :male: :male: :male: :male:

 32. …pana nu umple tot site-ul A.I. cu citate din el insusi… :sarcasm:

  iese ala (cu BAN) sau ies eu. pick a number.

 33. NorthLite says:

  DMG,

  Daca e adevarat, imi cer scuze. Dar mie greu sa cred ca atatia de la o institutie posteaza atatea mesaje similare.

 34. se poate ban pe nume – „Aurel Ionica”… pseudonimele dobitocului nu ma (mai) intereseaza.
  so… you have a choise.

  il iubesc pe trollul securist postmodernist A.I. :lying: si doresc sa-i fac o favoare postandu-i peste 100 de comentarii ale dansului. ai ceva impotriva compromiterii dialogului? :sarcasm: se pare aiurel nu are nimic impotriva si deja a compromis dialogul la subiectul articolului. asa ca…??? :struggle:

  nu ma supar indiferent ce decizie ai lua. dar eu nu ma opresc.
  5 comentarii consecutive. apoi trec la alt nickname si tot voi continua. pai ori suntem profesori golani cu trolling ori nu mai suntem? huh? :smug:

 35. Camelia says:

  CJ

  Cum pot vb cu tine privat?

 36. samson says:

  #6 aurel ionica

  Asta este “reforma” pe care Edi vrea s-o faca in biserica si cu astfel de oameni?

  nuuu, sigur că nu! mai greşeşte şi domnu pastoru, aici ie nevoie de ceva profesori cu iesperienţă în domneniu, nu cunoaşteţi pe cineva care să s-ofere personal? n-aţi văzut că şi dl isus nu iera singur şi l-a luat pe dl iuda lângă iel? :sidefrown:

  Si pentru ca nu negati informatia pe care mi-ati prezentat-o de buna voie si nesilit de nimeni ca sunteti administratorul postului, imi permiteti sa va intreb daca va considerati raspunzator din punct de vedere legal de injuraturile cu care sunt imporoscat pe postul pe care il administrati?

  dle uitaţi cum facem, noi nu ne băgăm în schimbu de amabilităţi care-l aveţi dvs cu alţii de pe saitu ăsta, ştiţi cum ieste dvs vă certaţi unii cu alţii, dvs vă-mpăcaţi, nu ie bine să te bagi în relaţia omului, dvs azi vă măscăriţi cu dânşii, pe urmă îi alintaţi cu apelativu de duduie, aşa ie câte unele şi unii dle, în loc de preludiu şi mângâieri în anumite locuri, preferă cuvintele murdare, obscenităţile, sadismu, asta îi iescită cumva; aşa că preferăm să nu intevenim în relaţiile private ale nimănui, ştiţi cum ie vorba aia – „aşa cum sunt, la tine viu”, şi dupe iegzemplu domnului şi mântuitorului nostru iubit, domnu hristos, care nu se uita la orientarea omului, ci la inimă, tot aşa şi aici la noi ie bineveniţi toti, indiferent de orientarea lor; dupe cum vedeţi şi dvs aici nu ie neapărată nevoie să v-adresaţi cuiva cu apelativu duduie, indiferent de sexu apelantului, ca să nu se prindă iubiţi fraţi şi stimate surori cu cine vă conversaţi dvs de fapt, aici sunteţi aceptat pe deplin aşa cum sunteţi!!! da dak dvs preferaţi să le spuneţi duduie în continuare, ie ok din partea noastră, you are wellcome! 😎

  Sau injuraturile sunt imaginatia mea ca sunt obserdat ca sunt persecutat?

  dle, simţiţi-vă liber să vă iesprimaţi neîngrădit toate fanteziile, nimeni nu vă va judeca, be our guest! unii preferă sado, alţiimaso, alţii şi şi, pe rând sau concomitent, ideia ie să vă simţiţi bine, enjoy your self! :kissing:

  Am vresti proaste pt. dvs.: mi nu mi-a fost frica de persectutie pe vremea lui Ceuasescu si nu-mi este frica nici de americani, si cu atit mai putin de Edi sau de dvs.

  de ce nu postaţi aicea iesperienţele dvs pe calea îngustă, ca să vadă toţi iubiţi fraţi cu stimate surori cum aţi fost dvs persecutat de securitate în comunism? cum au încercat de două ori să vă gonească din ţară pe la studii în occident, şi cum dvs de fiecare reveneaţi cu obstinaţie înapoi? iei vă dădea pe uşa afară, dvs vă-ntorceaţi pe fereastră înapoi!! asta da persecuţie într-o vreme când toată românia şi-ar fi dorit să fie persecutată în felu ăsta şi dată afară din ţară, că nu s-ar mai fi întors niciunu!!! poate ne povestiţi şi iesperienţa aia de persecuţie cînd dvs umblaţi pe la popa tatu cu aparatura de înregistrare ( dupe modelu cărţilor de aducere aminte a lu dl dumnezeu), ca să vadă şi securitatea ca dvs n-aveaţi nimik de ascuns, şi iei vă persecuta degeaba, cum a şi zis domnu isus la ievanghelie c-o să fie ferice de unii; fraţii mai în vârstă d-acolo şi acuma îşi aduce aminte cu iemoţie de dta şi aparatura dtale de ascultare şi înregistrare, are lacrimi în ochi când îşi aduce aminte cum ierai dta persecutat de securitate; sau de ce nu încerci dta să faci public dosaru dtale de informator de la cnsas, în care toţi poate să vadă persecuţia la care dta ai fost supus! şi dak nu ne înşelîm noi, dta ieşti persecutat în continuare, tot cu-n dosar d-ăsta de la securitate, da de ofiţer activ supt acoperire, n-ar strica să fie făcut public şi ăsta! :soldier: :cowboy: :music: :nerd: :shutmouth: :phone: :camera: :film: :tv: :cell: :mail:

  Daca cineva vrea sa ma persecute, ii spun bun venit si-i doresc succes dar il avertizez ca are sa regrete.

  ce te-ai gândit dta acuma, hai că dak atunci cu persecuţia aia mi-a ieşit nişte iescursii all inclusive prin franţa şi aiurea, plus alte avantaje sociale şi materiale, acuma poate se lasă cu ceva iescursii prin hawai şi niscaiva conturi de la 5 zerouri în sus! dle, avem o veste bună pt dvs, sunteţi solicitat:

 37. ok, m-am oprit. scuze.

 38. ianis says:

  DMG

  lucrez intr-o institutie cu multe computere conectate la retea

  Daca e adevarat ce zici tu, inseamna ca toata institutia e mare admiratoare de Oxigen2 si Edi Constantinescu. In ordirea aparitiei: neghinita, aschiuta, Lorin Negosanu, Paul Goma (zis Bogdan), D.M.G, Un prieten vechi, Forum de trei parale

  Si totusi ceva e putred in toata chestia asta: cam toti au adrese personalizate pe yahoo, gen: neghinita@yahoo, aschiuta@yahoo… Ori e miracol mare, ori adresele alea sunt scoase de pe maneca…
  Din partea mea, poti sa iti inventezi un user si un email la fiecare postare, putin importa :). Dar sa ai grija totusi sa nu cumva sa faci ca institutia aia sa aiba mai multi angajati fani O2 mai ceva ca la Pentagon

 39. ianis says:

  Aurel Ionica

  NorthLite 121,
  Bun, dar de ce ma faci pe mine idiot si senil

  S-a oxidat de tot patratelul ala. Nu Northlite te-a facut idiot si senil ci eu. Afirmatie pe care o pot repeta cu toata placerea si care imi apartine in totalitate.

  Sue me if you can. Bye.

 40. DMG says:

  NorthLite, ma opresc aici, pentru moment. Am zis ca-l recunosc pe Neghinita si Aschiuta si l-am omis pe Prieten vechi. E unul singur, adica eu. Ceilalti ma indoiesc ca au trimis de la adresa asta, cauta-i in alta parte. Asa cum am zis ma opresc, ca vacanta mi se termina in seara asta; poate mai vorbim alta data, mai spre sarbatori, poate ne cunoastem mai bine, candva, te vad manierat; totusi vezi ce faci cu ailalti care injura, ca va strica fatada si mai ales pe a lui Edi. Toate bune!

 41. cineva din Romania says:

  Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de atacuri la persoana.

  Initial nici eu nu mi-am dat seama ca petrofson e una si aceeasi persoana cu Sorin Petrof, dar citind mai apoi printre comentarii mi-am dat seama de lucrul acesta. Nu m-a deranjat sa citesc din nou o reformulare a unui articol citit deja de ceva vreme.

  In alta ordine de idei, pt. cei care nu au observat inca, Cezar Luchian a postat niste articole interesante pe o&p.

  Sa aveti o saptamana cu succese!

 42. ianis says:

  Vezi pe forum, pentru cartea cautata

 43. Mr.R says:

  Sigur ca exista si nuante de gri, ele se obtin prin murdarirea albului.

  Probabil ca daca evreii s-ar fi imbracat complet in alb, s-ar fi gasit un erudit filozof care sa zica „cine se cred? Ingeri? Ce farisei aroganti!” sau „parca sunt niste mirese”, sau…, sau…

 44. adrian says:

  Mi se pare un foarte bun articol chiar asa, impreuna cu subtextele comentariilor adiacente. Adrian

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: