Logos 52 – Muscatura Sarpelui

54 Responses to Logos 52 – Muscatura Sarpelui

 1. Pro(-)scris says:

  Pentru guru Edi – subiect pentru urmatoarea predica de la unul din profii lui dragi…

  Hitchens: „Religia va aduce moartea şi sfârşitul rasei umane”

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dezbateri/hitchens-religia-va-aduce-moartea-si-sfarsitul-rasei-umane-208846.html

  ”Asteptam” noile revelatii intesate cu citate din sus-numita ”autoritate”…

  PS:foarte trist e ca nu s-a gasit un avocat mai de soi pentru religie decat perfidul ala mincinos…

 2. ianis says:

  Saracu’ Blair n-a avut de lucru si s-a dus direct in coarnele lui Hitchens….

  Apropo de titlul articolului: Hitchens e chiar optimist 🙂 Exista lucruri mai rele decat moartea…

 3. Pro(-)scris says:

  Blair a fost probabil ales sa reprezinte religia pentru ca religia sa plece din start cu stangul. Numai renumele de mincinos al avocatului si deja e un minus…
  Da…Ianis: voi – ucenicii guru-ului EC, la randu-i ucenic al lui Hitchens – nu mai aveti decat a va plange ca sunteti persecutati de oamenii religiosi, ca sunteti discriminati, torturati psihic, bruscati intelectual, violati metafizic, siluiti stiintific etc
  Iar daca il dati in judecata pe Dumnezeu si pe cei ce mai cred in El, aveti si sanse sa faceti rost de finante pentru a va promova campaniile ateisto/darwinisto-umanisto-rationalisto-tembelice. Judecatorul care va va da (cu nestapanita satisfactie ) sigur verdictu ”favorabil” e Dracu in persoana.

 4. Liviu Cristea says:

  Duda lui Adam

  „ Iar lui Adam i-a zis : „ Pentru ca ai ascultat vorba femeii tale …” „
  Geneza 3.17

  1. Se ia puţin carbon , se modelează in timp un om , apoi i se suflă in nări suflare de viaţă necesară unui spirit viu .
  Compoziţia se pune apoi la „copt” in ETER pentru a se putea ORIENTa .
  Respiraţia-miros irigă creaţia divină , sistemul permiţând patru ramificaţii : văzul , auzul , gustul şi pipăitul .
  Nici la stânga , dar nici la dreapta , exact la mijloc , se plantează pomul vieţii – nasul şi pomul cunoaşterii binelui & răului – gura . Atenţie , rodul gurii – vorba – este contraindicat chiar şi celor bine intenţionaţi , deoarece atrofiază intuiţia , generează epuizare energetică , stres , calomnie , manipulare , conflicte , bla-bla , katerincă , dictatură etc . .
  La un moment dat omul adoarme . Se ia forma buzei superioare , se completează simetric , obţinând astfel nu o clepsidră sau o amforă , cum v-aţi fi aşteptat , ci o … femeie !

  2. Glasul ispiteşte femeia . Ea observă ca rodul gurii atrage atenţia , se mestecă mai uşor ca alte alimente , ar fi chiar de dorit sa dea inţelepciune omului . Astfel îl duce de nas pe barbatul de lângă ea , care bineînţeles că „ pune botu` la provocare ”.
  Nerespectarea unicului sfat al Bunului Dumnezeu i-a stat in gât omului şi a condus , prin dezvoltarea limbajului articulat in detrimentul tăcerii , intuiţiei şi al comunicării telepatice la căderea omului din rai , direct in balamucul graiului .

  3. Logos = idee , informaţie , mesaj , cuvânt etc. .

  4. Renumiţi cercetatori ai comunicarii , prin utilizarea celor mai moderne mijloace ale tehnicii actuale , inclusiv dispozitive de întoarcere in timp , au reuşit sa reconstituie prima propozitie articulată . Scurtă dar concisă , spre surprinderea multora , aceasta a fost : ” Iubiţel , fii draguţ şi du gunoiul ! „.

  5. No comment !

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: