Forum

Incepand cu data de 3 Februarie forumul o2  (a NU se confunda cu sectiunea de comentarii de la subsolul posturilor), va fi desfiintat.  Motivul este acela ca oricum nu este folosit decat de un numar restrans si ca exista alte doua forumuri pentru discutie necenzurata – Open Source Church si AZS Forum, care acopera aceasta nevoie. Cei care au threaduri sau posturi pe forum sunt incurajati sa le transfere la una dintre cele doua forumuri mentionate.

10 Responses to Forum

 1. study_nature says:

  Care ar fi cea mai buna cale de a muta un topic de pe forumul O2 pe OSC? In afara de cea prin copy-paste.
  Thanks!

 2. NorthLite says:

  Cred ca Copy & Paste e singura solutie. 🙂

 3. rugina oana says:

  sa vad dak inteleg bine…. se desfiinteaza oxigen 2 de tot sau doar forumul pentru discutii ,domnul Constantinescu nu va mai plasa emisiuni ? saue prima variantaadik aceea ca nu se vor mai putea purta discutii si face comentarii?

 4. eddieconst says:

  Oana:

  Sectiunea Forum este in dreapta sus.Putina lume a remarcat existenta lui si a fost putin folosit. Nu este vorba despre comentariile de la subsolul emisiunii nici despre emisiuni.

 5. NorthLite says:

  rugina oana,

  Nu e vorba nici de oxigen2, nici de sectiunea de comentarii. Majoritatea au folosit sectiunea de comentarii ca forum, acest lucru va ramane neschimbat.

  Ce se va sterge va fi forum.oxigen2.net NU http://www.oxigen2.net.

 6. NorthLite says:

  Daca la uni nu va apar comentariile instant este din cauza ca pluginu care protejeaja de spam are ceva probleme. Sper sa se rezolve in curand.

 7. NorthLite says:

  AEM,

  Ai plecat repede de pe chat. Am observat ca ai doua e-mailuri, poate asta era problema cu user-ul, verifica celalt e-mail. 🙂

 8. rugina oana says:

  domnule edi
  va multumesc

 9. Nu aveti nici un motiv sa stergeti forumul fiindca el poate crea incet dar sigur continut relevant pentru motoarele de cautare!

  De asemenea nu va rezumati la a posta o emisiune video intr-un articol ci atasati si text in care scrieti despre acea emisiune. Google se plimba pe aici si va urca siteul O2 in detrimentul altor siteuri!

 10. Se pare ca nici acum nu functioneaza sistemul de like-uri cum trebuie deoarece am reusit sa dau like pentru a doua oara la acelas comentariu la care am comentat cu cateva zile in urma!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: