Anno Domini 14 – Crestinism Inc

406 Responses to Anno Domini 14 – Crestinism Inc

 1. Vei cere cui, skeptic?

 2. skeptic says:

  Le-o voi cere celor care pot lua decizia asta.

 3. Neo says:

  Pai nu stiu ! intreaba-l tu daca te ajuta

 4. Anubis says:

  FJ mesajele tale vor trebui aprobate de comitetul site-ului! Asa sa ne ajute dumnezeu! :silly: 😀 :vampire: :zombiekiller:

 5. Anubis says:

  Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru votul tau negativ cu pozitivism si relaxare! 😯 :silly: :vampire: :zombiekiller: :doctor:

 6. study_nature says:

  Tot pe tema HGT (horizontal gene transfer) – pe care o puteti vizualiza daca sariti inapoi, cu ajutorul link-urilor, din comentariu in comentariu, incepand de aici:

  Jerry Coyne, pe care il apreciez, are azi o postare in a carei prima parte realizeaza o evaluare a prevalentei HGT in lumea vie si deplange acel numar din New Scientist de care v-am zis la finalul acestui comentariu. Pe scurt, asta este pozitia lui Coyne cu privire la cat de raspandit este HGT:

  there’s no evidence that HGT is pervasive in nature. It’s fairly common in bacteria, and has been seen in a few multicellular species, including rotifers and even Drosophila, but it’s so rare in metazoans that in those groups it hardly constitutes a challenge to the tree of life.

  In restul postarii prezinta niste cercetari recente care arata ca HGT apare, in mod surprinzator, si la fungi. Coyne ii da dreptate lui Thomas A. Richards care, evaluand ponderea HGT-urilor la fungi, apreciaza ca este

  unlikely to prevent the accurate resolution of a fungal phylogeny, as some have suggested to be the case for the prokaryote phylogeny [1], but will provide an interesting source of future research as investigators compare trait evolution with the fungal species phylogeny.

  unde [1] se refera la acest articol din 2003 care venea cu propuneri mai radicale. Sfatul lui Coyne, cu care rezonez, este acesta:

  Look for more examples of bizarre and wide HGT as DNA sequencing becomes more common. But don’t expect it to demonstrate that there’s no tree of life!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: