Argumentul pentru Isus

53 Responses to Argumentul pentru Isus

 1. Aurel Ionica says:

  Imi cer scuze pentru comentariul anterior, inmi dau seama ca este total gresit ce am spus, trebuie totdeauna sa iubesti, sa zimbesti, sa ierti, indiferent ce ti s-ar face si indiferent cine ar face orice si oricui. Aveti dreptate, asa trebuie procedat, si va doresc succes.

 2. Marcus Crassus says:

  Aurel Ionica spune: singurul lucru la care nu numai ca nu sunt imun, dar chiar sunt foarte sensibil sunt argumentele.

  Bun, atunci de ce nu dai heed la teoria evolutiei? Ca se vede clar ca argumentele au picat greu pt stomacul dumitale, asa incat ai fost nevoit sa recurgi la sofisme!
  Ceea ce dta. nu realizezi este faptul ca „oxigenatii” nu sunt o categorie uniforma; nici nu sunt toti atei, cum spui ceva mai sus.

  „Si de cind voi “oxigenatii” si savantii lui Dan Livis sunteti “universul”?” Tocmai, asta spun, ca nu suntem! Dta. operezi in schimb cu doua categorii mari: fundamentalistii si savantii. Toti niste idioti, numai dta. ai lumina.
  Cat despre invectivele pe care le-ar aduce „oxigenati”i religiei – nici aici nu e cazul tuturor; iar amestecam trolii cu criticii?

  Nu-ti mai fura caciula ca si Cristinel ca ura aia pute de la o posta, si culmea este ca ura mata este cu atit mai mare fata de cineva care iti demonstreaza ca esti gresit sau sustine ceva ce nu poti respinge

  Bun, am incercat sa iti citesc ideile, unele mi s-au parut interesante; am scris si care ar fi problemele unora din ele, dar argumentele au trecut pe langa mata… Motivul pentru care m-am lasat de citit este complexul mesianic de care pare ca suferi, si refuzul oricarei sinteze. Bun, aveai idei valoroase, dar cand refuzi sa intri in dialog cu alti ganditori, cand pui stiinta IN BLOC laolalta cu fundamentalismul, deja te-ai alienat si ti-ai pierdut relevanta.
  Si realitatea pe care nu o vezi este ca multi te-ar fi ascultat daca ai fi fost rezonabil, inclusiv Ianis. Dar in loc sa iti asumi raspunderea pentru indepartarea tuturor care au fost in pericol sa te ia in serios, te autovictimizezi.

 3. Marcus,

  Tu poti face sinteza intre bine si rau?…
  Sau sinteza intre teoria evolutiei si creationismul fundamentalist?
  Ce-ar iesi de-acolo, ar multumi pe cineva? Sau fiecare ramane cu ideea lui?

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: