Duceti-va in focul cel vesnic

images Versiune audio

36 Responses to Duceti-va in focul cel vesnic

 1. polihronu says:

  Edi dom’le, catacomba iti prieste 🙂

 2. ge2oana says:

  Pai da´ nu !?

 3. ge2oana says:

  Edi,

  I-ai ars la lingurica , rau de tot !

  Si cu muierile ,si cu homo , si cu mancarica, da´ mai ales cu feisbucu si cu pozili puse di toti cacanarii si toate baligoasili cari se vor domni shi doamne cu Doamne-Doamne !

  Brava tie , uite-asa, ca sa nu se mai kce pi ei cu cea dragosti di Duumniezau,dragutu´, cand ,di fapt , pi ei doar traiu bun si hormonii li mai produci o stare di ghini !

  Da´ ,di fapt , cred ca nishi iadu´ nu-i gazduiesti pi aishtia, shi dracu´ si in iad tre´ sa fie mai ghini !!

  Gegner glauben uns zu widerlegen,wenn sie ihre Meinungen wiedrholen und auf die unsrigen nicht achten.

  A zis-o , geniul ala fara Dumnezeu, pervertitul ala intru` fimei, Goethe.

  Pai da´ nu, dac-o zice LC, cu adica dracului sa nu crezi !? Adica ce, LC nu stie ce spune !?

 4. Edi,

  Cei de la Speranta au ratat o ocazie excelenta de a puncta in discutia cu profesorul ortodox fiindca ei insasi sunt indoctrinati si nu pot sa iasa in afara cadrului teologic in care sunt inchisi.

  Spre deosebire de ei, ortodoxul a avut avantajul libertatii de a emite opinii personale, distincte si cotradictorii fata de invatatura oficiala a bisericii sale. Un adventist n-are aceasta libertate, iar daca cumva isi permite sa aiba alte opinii teologice decat ii cere doctrina, ajunge rapid pe mana Satanei, plus ca-l asteapta focul cel vesnic. Exact cum ai patit tu (si inca cativa!)… 🙂

  „Pasarica” care i-a iesit din gura profesorului este legata de botez, iar cine face putin „trolling” (dupa definitia data de tine) va putea pricepe rapid ce uppercut puteau sa-i dea baietasii aia din studio.

  Dar cum la Cernica (si nu numai!) e interzisa citirea lucrarii „Reasoning, Argumentation, and Persuasion” a lui Aurel Ionica (peste care si tu ai facut acum cativa ani greseala sa treci ca gasca prin apa tot din cauza unor idei preconcepute!) eu nu ma astept ca baietii care invata acolo sa poata ajunge vreodata sa faca ce a facut Isus in confrutarile cu fariseii si sauducheii ori Socrate cu generalii impanati ai vremii sale.

  „Focul cel vesnic” e bun pentru afacerile dimitrenilor, fiindca ei il vand la pachet cu „Evanghelia” lui Pavel, dupa cum si Ceausescu vindea conservele si smantana la pachet. Daca n-ai foc vesnic, cine-ti mai cumpara „Evanghelia” lui Pavel?… 🙂

 5. George Sea says:

  Poor guy. Se pare ca iti trIesti cosmarul.
  Replica ta este foarte taioasa pentru ca nu sperai nici in cosmarul tau sa primesti replica la nonsensurile tale. Dar, precum popa ortodox care a spus numai baliverne, dar a vorbit deschis, mai sunt si altii care spun deschis ca nu inghit gogosile tale, si vor continua sa o zica indiferent de rezultat.
  Have a good week. Te asteptam saptamana viitoare

 6. beniamin51 says:

  Paul

  „”Daca n-ai foc vesnic, cine-ti mai cumpara „Evanghelia” lui Pavel?… „”

  Pavele, Pavele , iar ai scos o perla din palaria ta teologica.

  Fi te rog amabil si arata-mi un singur verset in epistolele lui Pavel in care el foloseste cuvintul IAD .

  S-as-ar putea ca tu sa fi gresit.r putea sa gresesc , insa

 7. beniamin51 says:

  Pavele

  Ultima afirmatie din comentariu , eu nu l-am scris asa cum apare . Trebuie ca si-o fi bagat diavolul coada.

 8. George,

  Daca teologia ta este corecta, nu ai nci o sansa prietene. See you in A.D. 3015+/- beyond the wall.

 9. ge2oana says:

  Stai sa-mi aduc aminte…..

  „…mic dejun cu pastorul meu (Edi Constantinescu) la Chicago, so , o cafea 3,8$, un suc de portocale ???$, mai stiu eu ce altceva ???$ , in total vreo 12-15 $. Plus conversatia ce este fara pret ! ”

  Asta o zicea unu´ acu´ cativa ani cand Edi , cica , era pastorul lui, si care mai scria si cat era salariul lui Edi la vremea respectiva .
  Oricum, vorbe bune, pastor bun, Dumnezeu mare !

  Etetee acu´, dracia dracului, s-o fost terminata aprecierea pt. Edi , fertig sein, gata, Edi e pe drojdie, a esuat lamentabil si, mai mult ca ORICE, cica si Dumnezeu a stat de vorba cu Ted Wilson jr. despre cam cat de tare sau incet o sa-l prajeasca pe Edi !!

  Edi, iti dai seama CAT de pierdut esti !?

 10. George Sea says:

  Edi.

  Ai mai scapat inca un „porumbel”

  Acording cu teoria si „noile” invataturi pe care le debitezi acest an A.D. 3015 dincolo de ziduri nu exista.
  Probabil ca erai in „duhul” plecat prin univers cand ai scapat „gogoasa” asta.
  Ar trebuii sa te hotarasti cu ce teorie mergi totusi. Aia cu mantuire si dincolo de ziduri sau aia cu teoria quantelor.
  Make your mind my friend.

 11. Aurel Ionica says:

  George Sea spune:

  Dar, precum popa ortodox care a spus numai baliverne, dar a vorbit deschis, mai sunt si altii care spun deschis ca nu inghit gogosile tale, si vor continua sa o zica indiferent de rezultat.

  Problema nu este daca vreunul de aici inghititi gogosile altuia, ci problema este ce te faci cu gogosile pe care le-ai inghitit tu insuti si te mindresti tare mult ca tu nu mai inghiti gogosile nimanui deoarece ai burta plina de ele. Dupa cum problema profesorului ortodox nu este ca nu inghite gogosile protestante, ci ce se face cu gogosile ortodoxe de care are deja burta plina. Chestia cu botezul a fost tare dar chestia cu obtinerea iertarii prin a te spovedi la popa a fost la fel de tare. Dar de ce prostalaii de la Speranta TV sa invete sa joace sirba-n patrat cind ei pot sa scoata emisiunea de la arhiva si cu asta i-au inchis profesorului ortodox gura. In loc sa va bateti satisfacuti cu mina pe burtile pline de gogosi si sa va mindriti atit de mult ca nu mai inghititi nici una, eu sugerez sa faceti un “reality check,” si anume ca bisericile sunt goale si se golesc pe zi ce trece, or asta este opera protestantismului si nu a ortodoxiei si catolicismului ca ele ramasesera goale demult. Nu tocmai de asta spun sobolanii oxigenati ca jubileaza, si anume ca biseericile si canonul/Biblia sunt falimentare si acum crestinii nu au nici o alternativa decit sa paraseasca si ei ca si oxigenatii corabia care se scufunda si sa devina atei? Nu va mai mingiiati ca Ibrian ca la sundy school pina si pisicile torc savurind “adevarurile” pe care le cititi in lectiuni. Realitatea este ca criza la care protestantismul a dus crestinismul este mult mai mare decit criza la care dusesera bisericile istorice crestinismul pe vremea lui Luther. Da, crestinismul ajunsese o rusine cind biserica ajunsese sa taxeze pacatele dupa cum acum guvernele taxeaza tigarile si alcoolul, dar cel putin atunci bisericile erau pline si daca erau atei, nimeni nu-i stia ca nu indrazneau sa se erijeze in mari profesori de teologie asa cum sunt teologii protestanti si chiar oxigenatii de aici. Ceea ce protestantismul a realizat nu a fost doar golirea bisericilor ortodoxe si catolice, ci denuntarea crestinismului si Bibliei ca fiind de fapt sursa tuturor relelor sociale, de la rasism, misoginism, razboaie, si pina la “violarea fetitzelor,” predica favorita a lui Edi. Chiar timpeniile pe care le perora profesorul ortodox, si anume ca Geneza si “pacatul originar” sunt mituri luate de la babilonieni, el le-a luat din cartile de teologie scrise de protestanti si pe care oxigenatii, in frunte cu Edi si Marcus Crassus, le considera mai sfinte si mai “stiintifice” decit vreo scriptura. Asa ca, in loc sa va tot bateti cu pumnul in piept ca si Beni si Ibrian ca nu mai inghititi nimic in afara de ce aveti fiecare prin burti, eu sugerez sa lasati gogosile altora si sa vi le examinati fiecare pe cele de care va este deja burta plina, daca nu din alte motive, cel putin pentru ca purceau crestina este deja moarta-n cotet iar sobolanii oxigenati se-ndoapa cu coliva in timp ce-i cinta prohodul.

 12. @Beni,

  Aaaaaa, da mai, uite, cum de nu mi-a trecut prin cap asa ceva? Am cautat si sa stii ca n-am gasit cuvantul IAD in niciuna din epistolele lui Pavel. Ba mai mult, cuvantul IAD nu exista nicaieri in Biblie. Wow, ce chestie, domn’le. Inseamna ca ideile astea cu pedepsirea pacatosilor prin foc vesnic nu exista niciaieri in Biblie, cu atat mai putin in teolgia lui Pavel, nu? Si Evagnghelia n-are nici o treaba cu pedepsirea celor care n-au fost „alesi” mai dinainte, nu?… 🙂

  Ceea ce tu nu realizezi (ori te pre-faci, dupa bunul exemplu al marelui apostol) este ca in privinta IAD-ului tu esti intro-o situatie si mai i-rationala tocmai datorita acestei dogme a „alegerii”.

  PS: pentru conformiate, in caz ca te vei decide sa citesti si ideile nu doar cuvintele:

  2Tes:1:8 „…la descoperirea Domnului Isus din cer, cu ingerii puterii Lui, intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos. Ei vor avea ca pedeapsa o pierzare vesnica de la fata Domnului si de la slava puterii Lui,..”

 13. @Aurel,

  Personal n-am nici o problema ca bisericile sunt goale, cu exceptia zilelor cand are loc cate o nunta (daca e si regala, cu atat mai bine!) si se umple de oameni care recunosc deschis ca nu dau doi bani pe teologia bisericii si ca tot ce vor este sa vada spectacolul ala cu iz antic pe care-l face popa in biserica, popa ce nici el nu crede ce spune, ci spune fiindca asa e traditia.

  Acuma, intrebarea mea ar fi asta: de ce ar fi mai bine ca bisericile se fie pline? Ca sa ce? Sa fie oamenii indoctrinati acolo asa cum s-a intamplat mai mereu? Uite, moscheele sunt pline si musulmanii se spun la tot ce le zic predicatorii lor. Vrei asa ceva si pentru crestinism?

  Sau tu crezi ca bisericile se pot „reforma” si in loc sa-i indoctrineze pe oameni sa-i invete sa gandeasca (auto)critic si sa nu se lase manipulati? Pai asta ar insemna ca biserica sa-si schimbe insasi „natura” ei, ceea ce ma tem ca nu se va intampla niciodata.

  Mai degraba cred ca vremea bisericilor a trecut si ca in viitorul apropiat va apare o alta forma social-religioasa care va prelua misiunea de a-i invata si incuraja pe oameni sa gandeasca cu mintea din dotare.

  Ceva in legatura cu internetul?… 🙂

 14. beniamin51 says:

  Paul

  Esti dragut , dar exemplul dat de tine se pare ca inca il citesti tot dupa traditia veche sectanta adventista.

  Unde vezi tu Iad in textul prezentat de tine ??

  Flacara de foc , citata de tine este IADUL de care eu te-am intrebat ?

  Tu chiar nu ai stiut ca Pavel nu foloseste expresia de IAD ?
  N-o mai sucii acum !
  Eu nu te-am intrebat daca exista expresia IAD in biblie ci daca exista in epistolele lui Pavel .

  Tu vroiai sa legi evanghelia lui Pavel cu IADUL , ca si cum altfel Pavel nu si-ar mai fi putut vinde evanghelia daca nu-i ameninta pe cumparatori ,cu iadul.

  Uite aici un citat de la ISUS pe care ziceai ca-l adori si , nu de la Pavel: pe care i-l detesti.

  „”voi construi biserica mea si nici chiar portile Hadesului nu vor fi in stare sa-i stea impotriva „”

  Bine zicea Ibrian , :–teologia sistematica a crestinismului istoric ortodox este inca o enigma pentru foarte multi „invatati” adventisti .
  Se pare ca multi au auzit doar de ea ,insa nu au studiat-o sistematic ci doar au citit despre ea de la alti adventisti trepadusi de teapa celor de la Speranta TV.

  Tu chiar crezi ca „mor caii cand vor cainii” ?

  Exemplul cu Iadul si evanghelia lui Pavel este un bun exemplu despre cat de superficial ai studiat biblia la Cernica .
  Vina este si mai mare la profesorii care te-au indoctrinat cu spirite profetice si decrete dumincale , decrete ce de 160 de ani sint tot gata sa apara ,insa se incapatineaza sa ignore aceasta dorinta a adventistilor.

 15. Aurel Ionica says:

  Paul Csavdari spune:

  Sau tu crezi ca bisericile se pot „reforma” si in loc sa-i indoctrineze pe oameni sa-i invete sa gandeasca (auto)critic si sa nu se lase manipulati? Pai asta ar insemna ca biserica sa-si schimbe insasi „natura” ei, ceea ce ma tem ca nu se va intampla niciodata.

  Mai degraba cred ca vremea bisericilor a trecut si ca in viitorul apropiat va apare o alta forma social-religioasa care va prelua misiunea de a-i invata si incuraja pe oameni sa gandeasca cu mintea din dotare.

  Ceva in legatura cu internetul?…

  Paul,
  Tu ridici o problema fundamentala la care niciodata nu s-a dat un raspuns adecvat, si ai dreptate, nu cred ca vreo biserica s-a putut “reforma” vreodata, si toate “reformatiunile,” chiar daca fiecare a venit cu vreun “adevar prezent” cum ar fi venirea la o data “profetizata” a lui Isus, pina la urma au revenit la aceleasi crezuri traditionale, cu “trinitati,” “evanghelii prezente,” “pacate originare,” “ispasiri la cruce,” etc., asa ca la ora actuala “crezurile” bisericilor nu mai au nici o relevanta incit chiar un pastor poate sa se declare agnostic si sa denunte Biblia in gura mare fara sa mai fie exclus. Tu zici ca bisericile nu se pot reforma, dar exista ceva ce se poate reforma? Vrei sa spui ca universitatile se pot “reformat,” ca scolile teologice se pot “reforma,” ca partidele politice se pot “reforma,” etc.? Si cum crezi tu ca internetul ar fi o solutie? Ce solutie ofera internetul deindata ce pe internet fiecare gaseste orice timpenie are deja in cap? Ca schimbarile si “reformatiunile” sa fie posibile peste tot, nu doar in biserici, dar chiar si in universitati si peste tot, trebuie sa se inteleaga mai intii cum este stabilita aceasta RR in care nici o schimbare nu este posibila. Adica, trebuie sa se priceapa mai intii chestia aia cu Turnul Babel. Aia ar fi cu adevarat o bomba care ar face sa le tiuie urechile la toti. Intelegi?

 16. @Beni

  Relax, please… 🙂

  Pentru tine, IAD mai mare decat sa nu fii printre „cei alesi mai inainte de vesnicii” nici nu trebuie…!

 17. @Aurel

  Pai atunci, hai odata!… Eu unul, abia astept… 🙂

 18. beniamin51 says:

  Aurel Ionica

  „”chiar daca fiecare a venit cu vreun “adevar prezent” cum ar fi venirea la o data “profetizata” a lui Isus, pina la urma au revenit la aceleasi CREZURI TRADITIONALA , cu “trinitati,” “evanghelii prezente,” “pacate originare,” “ispasiri la cruce,” etc., asa ca la ora actuala “crezurile” „”

  Adica in alte cuvinte ai ajuns si tu la concluzia mea :–revin la crezul crestinismului istoric ortodox.

  Pentru ca aceste secte cu adevaruri prezente sa poata supravietuii , da , intr-adevar trebuie sa revina pana la urma inapoi la crestinismul istoric ortodox cu crezurile lui..

  Tu spune-ai ca asa ceva nu exista . Ce s-a intimplat ,intre timp ai ajuns si tu la concluzia mea , adica –exista un crestinism istoric ortodox ,care este bine mercy inca din primul secol si va continua sa existe exact asa cum a prezis ISUS?

  Si Edi este putin inconsecvent la acest subiect:

  Ba exista acest crestinism , ba nu exista , dar spera din toata inima ca va disparea atit el cat si toate crezurile lui. cu canon cu tot.

  Hotariti-va mai baieti !

  Ca ceva sa dispara , mai intai trebuie sa existe .Daca nu exista , nu are cum sa dispara.

  Afirmatia de mai sus este rationala si logica , indiferent daca folosim patratul lui Ionica sau triunghiul lui Socrate .

  PS– ai primit cumva vreo revelatie recenta de ai ajuns sa crezi in ceea ce credeai ca nu exista ?

 19. beniamin51 says:

  Paul

  Ok– hai sa ne relaxam , ai dreptate dar ceea ce ai vrut sa demonstrezi nu prea s-a materializat.

  Sint dragut cu tine , mai greseste omul , adica tu si am sa fiu gentil cu tine .
  Imi place ca sti sa pierzi elegant.
  Toate cele bune.

 20. @Beni,

  Ce am vrut eu sa demonstrez s-a materializat foarte bine, doar ca tie nu ti s-a „dat” sa pricepi… 🙂

  Tu ai fost „ales” inca din vejjjnicii sa crezi evanghelia lui Pavel, asa ca e bine sa te tii de ce ti-a fost „dat” si sa nu te abati nici la dreapta nici la stanga de pe sinele pe care ai fost montat…

  Keep dreaming…!

 21. Aurel Ionica says:

  Beni,
  Incep sa cred nu ca faci pe prostul, ci chiar ca esti prost. Cind eu vorbesc de „crezuri traditionale” (si le mai si scrii cu litere de tipar), eu nu vorbesc despre vreun crestinism „istoric.” Eu ti-am explicat cum este cu crestinismul „istoric,” si daca nici dupa explicatia aia nu ai priceput, este clar ca esti prost si nu se merita sa-mi mai pierd timpul cu tine.

 22. beniamin51 says:

  Aurel Ionica

  Ionica ,dragul meu , oare crezurile TRADITIONALE cum au devenit traditionale nu pentru ca au rezistat testului istoriei ?

  Hai , nu fi asa suparacios , ,parca Isus spunea ca sa nu zici fratelui tau -PROSTULE si astfel sa nu intrii sub judecata soborului.

  Hai ca te iert , si daca va fi nevie chiar de 70 de ori cate sapte.

 23. Ianis says:

  Eddie, fain trollingul de final. Era sa fug in munti, asteptand decretul duminical

 24. alisefekete says:

  Edi, niciodata nu dezamagesti la capitolul umor (una dintre multele calitati pe care le apreciez la tine). Multumesc pentru efortul neincetat si pt catacomba! 😉

 25. Din moment ce ati depasit nivelul maxim de profanare a crestinismului cred ca venit momentul sa lasati in urma si ultimele reminiscente ideologice si sa treceti la nivelul urmator . Mi-ar fi placut sa vad ca sunteti capabili sa lasati criticismul si demitizarea in plan secund si sa incercati macar sa faceti un act de creatie inteligibil , coerent , in afara miturilor si a manipularilor . Asa cum crestinii iau in brate „The God of the gaps ” in apararea povestilor lor voi nu sunteti interesati decat in ” debunking old testament God delusion ” . Asteptam un pic mai mult de la voi , curaj , se poate !

 26. Capu-Varzã says:

  Ianis spune:

  „…Era sa fug in munti, asteptand decretul duminical

  Cu Ben Carson la presedentie e foarte posibil sa fie de fapt „decretul sabatical”. Ar fi ironic ca dupa 150+ ani de predicare a decretului duminical, sa fie exact pe dos :P.

 27. ge2oana says:

  Ehh, nu-i nimic, crestinismul ,la fel ca si islamul, isi are propriile resurse logistice ca sa pedepseasca pe hulitorii ce-l profaneaza.

  Doar ca acum, are calea taiata de unul ce tine in mana puterea seculara, aia cu legile si dregatorii (care sunt SINGURII slujitori ai Domnului recunoscuti ca atare ) si care spune onoratei doamne religie, sa-si vada de ale ei, sa nu creada cumva ca ea, religia, conduce societatea asta.

  Asa ca impersonalui „voi” este recunoscut si aparat legal de lege si dregatori.
  Si asta spre disperarea onoratei doamne pe nedrept numita ,religie .

  Ca sa vezi ! Curata manipulare !

 28. Marcus Crassus says:

  Eddie,
  Referitor la conservatorii cu scheleti in dulap (pace, George Sea!), Lovecraft avea o explicatie psihologica interesanta:

  „”Most horrible of all sights are the little unpainted wooden houses remote from travelled ways, usually squatted upon some damp, grassy slope or leaning against some gigantic outcropping of rock. In such houses have dwelt generations of strange people, whose like the world has never seen. Seized with a gloomy and fanatical belief which exiled them from their kind, their ancestors sought the wilderness for freedom. There the scions of a conquering race indeed flourished free from the restrictions of their fellows, but cowered in an appalling slavery to the dismal phantasms of their own minds. Divorced from the enlightenment of civilisation, the strength of these Puritans turned into singular channels; and in their isolation, morbid self-repression, and struggle for life with relentless Nature, there came to them dark furtive traits from the prehistoric depths of their cold Northern heritage. By necessity practical and by philosophy stern, these folk were not beautiful in their sins. Erring as all mortals must, they were forced by their rigid code to seek concealment above all else; so that they came to use less and less taste in what they concealed. Only the silent, sleepy, staring houses in the backwoods can tell all that has lain hidden since the early days; and they are not communicative, being loath to shake off the drowsiness which helps them forget.”

  http://www.hplovecraft.com/writings/texts/fiction/ph.aspx

 29. Aurel Ionica says:

  Marcus Crassus spune:

  Eddie,
  Referitor la conservatorii cu scheleti in dulap (pace, George Sea!), Lovecraft avea o explicatie psihologica interesanta:

  Si explicatia aia “interesanta” se aplica cumva la fel de bine si la aia cu cranii prin catacombe? Sa mai spuna cineva ca a mintit ala care a spus ca gura prostului adevar graieste.

 30. MC,

  I had turned to a neighbouring shelf and was examining its meagre literary contents—an eighteenth-century Bible, a Pilgrim’s Progress of like period, illustrated with grotesque woodcuts and printed by the almanack-maker Isaiah Thomas, the rotting bulk of Cotton Mather’s Magnalia Christi Americana,

  No comments.

 31. George Sea says:

  Marcus Crassus eu ti’am mai zis tie ca ti’ai ales un pseudo nume prost. Vad ca tu nu inveti nimic, pe lumea asta. Nici macar de la „Fat Frumos din Scorbura.” (ma rog… din grota, catacomba sau cum vrei da ii zici).
  Dupa parodia aia de ganditori ocazionali, oameni carora le functioneaza numai jumatate de cerebel (adica o emisfera) ai scos alta parodie cu vector society, adica asociatia celor care il scuipa pe Dumnezeu cu rahat, si din nefericire pentru voi ati lasat si umbrelele acasa.
  La care pace te referi tu, si ce ar vrea sa insemne pacea asta? Cat ar trebuii sa coste.
  Asa cum ti-am zis parodiile de emisiuni care le faci, asculta-le si tu macar o data dupa aceia. Cand bati campii in emisiune nu realizezi nici tu ce spui dar dupa aceia ai timp sa o iei asa usor pe indelete.
  Prezbiterului tau cretzofolin spunei ca inteligenta nu se incarca precum telefoanele Samsung asa… Wifi. O fi stat il sub papucul socrului care e pastor dar dupa cum bate campii bag sama ca n-a prins mare lucru de el. Auzi ii place cuvantul „infectie”. Si asta asociaza cu lucrarea lui Isus. Norocul cu nen’tu edi ca a fixat-o putin cu cuvantul epidemie.
  Iti dau un sfat fixeaza-ti sistemul ca se audo ca din butoiul de varza… acra. Ai din martie aprilie cand trebuie sa il speli so trebuie sa te tii de nas, ca altfel pici.
  Vector society… Directie si intensitate.
  Da generale Crassus… Directia si viteza unui proiectil (aberatie) ca sa intercepteze o tinta.
  Pace tie Marcus Crassus

 32. Marcus Crassus says:

  George Catanitoiu,
  Ai atins noi culmi ale ridicolului prin comentariul asta, dar nu-i nimic, ne mai distram in felul asta. Trebuie sa stai foarte prost cu intuitia sa faci asemenea confuzii intre persoane (tii minte ca nu e prima), mai ales ca vad ca te si preocupa munca asta de detectiv pe Iphone intre doua opriri la semafor. Who’s next on the list of usual suspects? Manu Ban? Emeric Gherman?

  Cat despre incercarile de a parea inteligent, e bine ca te straduiesti, dar mai ai un pic… Problema cea mai mare este ca desi vorbesti de pe o pozitie inalta, grosolania, grobianismul si ura de care dai dovada striga mult prea tare ca sa mai conteze altceva. Ca si Florin Laiu, esti dependent de dusmani ca sa-ti poti vedea de viata. Nu degeaba ti-a zis Edi ca te asteapta dincolo de zid dupa mia de ani, iar raspunsul tau a fost inca o dovada de prostie, fiindca arata cat ai inteles din comentariu si din prezentarea lui. Cuvantul cheie relevant in toata discutia a fost trolling.

 33. George Sea says:

  Mai Adi Teacă. Nu exista mai multa ingustime in lumea asta decat ai pus tu in emisiunile gandite ocazional si circul de cevtor society, asa ca s-ar putea sa ma fi molipsit putin… Mea culpa.
  Privesteti rinjetul natang atunci cand il asteptai pe cel de la londra online, si felul cum ai respirat usurat cand „minunea” s-a produs.
  O naivitate puerila.
  Asta e… se pare ca bancurile cu blonde nu fac diferenta de gender

 34. polihronu says:

  Nu cred ca ajuta la ceva interventia mea, dar, in spiritul frecarii de menta si neuron razlet, draga George: „Marcus Crassus” ≠ „Adi Teaca”. Otherwise, please keep going. Nimic mai amuzant decit spectacolul prostiei dezlantuite.

 35. George Sea says:

  Da trebuie sa admit. Se pare ca am pus-omin cui cu userul Marcus Crassus.
  Asta e se intampla si la case mai mari…

 36. George Sea says:

  Cat despre prostia deslantuita agreez cu tine… Ca doar de aia suntem toti aici

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: