Despre non-evenimentul dezvaluirii crimelor sexuale de la Hollywood

Este greu sa descriu entuziasmul pe care l-am simtit atunci cand am aflat ca Kevin Spacey  este Keyser Soze si Frank Underwood pe bune. Entuziasmul meu  a atins zenitul atunci cand am aflat ca Spacey, in loc sa se apere impotriva acuzatiilor de pedofilie, s-a declarat el insusi victima intersectionala (gay) alaturi de acuzatorii sai.  Curat FU coane Fanica.

Acelasi entuziasm trebuie sa-l fi simtit si fanii violonistului cand au aflat ca are mai multe in comun cu “dulcele cantaret al lui Israel” decat muzica si recitarea de psalmi. Ne tragem cu totii dintr-o lunga serie de femei violate de alfa-males. De unde tendinta alfa-male-ului sa “grab them by the pussy” (nu ma refer la Trump ci la Samuel Koranteng-Pippim) si a alfa-femelelor sa “ask for it”.

Este gena egoista domnilor. Si daca nu-l credeti pe Dawkins, cititi Biblia. Este vorba acolo de una, Tamar, care si-a violat cumnatul de 12 ani, si, atunci cand puberul a ejaculat prematur, (cum era deja de asteptat), a fost gasit mort pe camp. Si cum puberul era lovit in varful capului, concluzia a fost ca l-a omorat YHWH. Vaduva neagra a vrut sa treaca la urmatorul cumnat, dar cum socrul devenise suspicios, l-a violat  pe bietul mosneag. Nice job, “selfish gene”. Tamar a fost doar instrumentul biologiei reproducerii.

Zice fratele Dawkins in cartea lui ca scopul lui este sa ne elibereze de tirania genei. Solutia se numeste civilizatie, dusmanul comun al alfa-male-ilor  de ecran si amvon deopotriva.

12 Responses to Despre non-evenimentul dezvaluirii crimelor sexuale de la Hollywood

 1. Ianis says:

  La Vatican se pregateste un #metoo de proportii

 2. Ha, „Pacatul Originar”.

 3. Iuda `mosneag` la 29 de ani? (vezi CAZS la Gen. 38,1)

 4. Ianis says:

  De dragul unei cronologii inchipuite, comentariile azs (SDABC) frizeaza ridicolul:

  Judah could not have been more than 14 years old at the birth of his oldest son, Er, nor Er more than 13 at his marriage to Tamar

  38:12 …Au trecut multe zile, si fata lui Sua, nevasta lui Iuda, a murit…
  Iuda asta trebuie sa fi fost un prostanac foarte disperat, gata sa sara pe prima curva canaanita, imediat dupa zilele de jale. Consolare in stil patriarhal.
  Din termenul ebraic intelegem ca Tamar era imbracata ca prostituata de templu. Iuda probabil credea ca ca isi sterge urmele, de fapt calca in picioare interdictiile propriei religii. In final, pacaleala se intoarce impotriva lui.

 5. anonymous says:

  Cred ca intalnirea asta era aranjata chiar de IAHVE, prea erau aliniate toate… Urcand el pe drum spre cetate si mirosind greu a oaie, o inatni pe nora sa deghizata in curva care stia la sigur de apucaturile >8-> acestuia, iar toate aceste reglaje fine au corespuns la secunda cu ovulatia femeii. Daca si de data asta insamantarea Tamarei datea gres, urmatorul pe lista lui Iahve era chiar Iuda.

 6. Ianis says:

  Asta cu reglajele tine de Intelligent Design 🙂 (un argument legitim cum zicea Edi si AV deunazi).
  I s-a mai intamplat unui mare om al credintei, Lot. Ambele fete au avut ovulatie in cele doua nopti succesive de incest. Punct ochit, punct lovit (in cazul lui Iuda lucrurile par a fi mai nuantate: „Şi nu s-a mai împreunat cu ea de atunci”)

 7. anonymous says:

  ya, Maria a fost si ea un succes, tot de la prima vizita! Si mai au si pretentia sa ai luam in serios.

 8. anonymous says:

  Va dati seama, cate resurse a risipit omenirea prin milioane de taietori de frunze si anexele lor, mastodonti de temple si catedrale, milioame de oameni omorati in numele zeului, acel zeu care a omorat doi oameni doar pentru ca nu si-au futut bine cumnata!

 9. polihronu says:

  “acel zeu care a omorat doi oameni doar pentru ca nu si-au futut bine cumnata!”

  Si care seamana suspect de bine cu… gena egoista.

 10. anonymous says:

  Erau mai stiintifici decat ne imaginam 🙂 Intorcandu-ma la Iuda, asa cum remarca si Edi, acesta pune la cale o jmecherie cu care al pacaleste pe Iahve. Sa mai spui ca evreii nu au umor!

 11. Toata religia lui YHWH este o strategie a genei egoiste.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: