Barbut cu Darwin

10 Responses to Barbut cu Darwin

 1. polihronu says:

  Ce altceva e aspiratia religioasa, mai ales cind e exprimata in ritual, decit incercarea omului de a trisa la poker? 🙂

 2. polihronu says:

  Si tot d-aia ateul e inchinatorul autentic – e perfect capabil sa accepte ca nu el, ci casa cistiga 😛

 3. Amaranthine Sophia says:

  „În cele din urmă, oamenii au început să faca o selecție mai atentă a oilor pentru a le face mai potrivite nevoilor umane. Berbecii cei mai agresivi, cei care opuneau cea mai mare rezistență controlului uman, au fost sacrificați primii. La fel și femelele cele mai slabe și mai curioase. (Păstorilor nu le plac oile a căror curiozitate le face să se îndepărteze de turmă.) Cu fiecare generație care trecea, oile deveneau mai grase, mai supuse si mai puțin curioase. Voila! Mary avea un miel micuț și oriunde mergea Mary, mergea si mielul.” fragment din Sapiens.

 4. Amaranthine Sophia says:

  Așa și nu altfel, gen filmul Alpha care e bullshit romanțat, altfel fain ca film.

 5. Amaranthine Sophia says:

  A se citi oameni in loc de oi.

 6. Emma Soares says:

  Hey Edy apropo miliardele de ani, stii ca exista un „ Wissenschaft Diktat „ eine „ Aktionäre Jerarchie „ nu ti se permite sa publici si sa spui ce stii, ce ai descoperit daca nu este in concordanta cu ce are voie sa afle poporul ? Altfel pierzi banii pt cercetari ai Institutiei pt care lucrezi ( Forschungsgeld sind weg ) apoi iti pierzi postul si daca nu iti tii gura si Diploma de Dr in Stiinte Biologie , Geologie, Paleontologie etc. Nu nu sint absolut adepta teoriilor de conspiratie. Cunosc PERSONAL pe sotul unei prietene Dr in Stiinte Geologice german, bineinteles Studiul la Facultatea de Geologie la Berlin, Doktoratul in stiinte Geologice, Directorul Muzeului de Stiinte Naturale Berlin si Bielefeld, a participat la cercetarea solului in Bielefeld pt diferite constructii importante, nu sta in permisiunea mea sa-i dau numele, in moment traieste in Spania, dar de cite ori vine la Berlin ne intrezinem amical despre noile descoperiri in Geologie sie Paleontologie. De la inceput spun ca el este ATHEIST iar el nu stie ca eu am vreo religie asa am dus discutiile pe plan neutru. Am ai citeva explicatii ale lui sie per email.
  IN CONCLUZIE am tradus in romana, raspunsurile originale sint in germana, „ determinarea virstei Sedimentelor, Stratelor si ale Fossilelor este extrem de relativa, pt a putea fi masurat korrekt Timpul care a trecut milioane si miliardele de ani, trebuie ca Sedimentele si Fossilele sa se fi aflat in VID.
  „…… la formarea de fosile este extrem de important excluderea aerului de sedimentul furnizat foarte rapid sau scufundarea în acesta, altfel duce la erori fatale în Datare, desigur, catastrofele (individuale și globale) ajută cu milioane de ani la accelerarea fosilizării. Pt măsurarea cât de cât relativa a timpului este nevoie în plus de secvențe de straturi care au mai multe momente de timp și, în plus, straturi pe care vârsta a fost măsurată radiometric. Marea partea a Sedimentelor sunt sedimente marine. De obicei, se poate spune că stratul este la fel de vechi ca fosilele din el. Dar un „strat” poate fi un depozit de câteva ore sau câteva mii de ani (depozite marine).
  Dar sunt straturi care au fost mutate, două straturi de fosile bogate în vârste diferite au fost prelucrate și amestecate de curenții oceanici sau furtuni și par mai vechi. Apoi, fosilele diferă ca vârstă, dar stratul nou format este mai tânăr decât toate fosilele combinate. Un Artikol interesant „ „Aus dem Mammut-Kadaver fließt dickes Blut“ virsta 10.000 ani. El crede ca în nici un caz mai mult de 5000 de ani.
  Deci nu este adeptul unor miliarde sau milioane de ani, cel mult al citorva sute de mii de ani, de istorie a pământului ( nu ai voie ca om de știința sa afirmi așa ceva, îți cenzureaza cartea investigatia etc )

 7. Emmma,

  Toate argumentee pe care mi le oferi le cunosc bine. Sunt Pseudowissenschaft si se adreseza unui public dezinformat prin canale religioase. Daca datarile radiometrice nu ar fi corecte nu ar functiona ceasurile din satelit si nici centralele nucleare. Fosilizarea nu necesita vid ci doar mediu anaerobic. Fosilele se gasesc in straturi sedimentare care au o viteza de formare de cativa cm in 6000 ani si sunt masurate cu mijloace radiometrice pe baza straturilor de bazalt sau lava intre care se afla. Daca sedimentele geologice s-ar fi format la potop corabia lui Noe ar fi navigat prin noroi dens, nu prin apa. Incearca sa iti folosesti creierul. Poti prezice ce tip de fosila vei gasii ingtr-un strat cu precizie de 100%.

  Suntem mintiti in bisericile noastre cu privire la stiintele vietii si geologie. Crede-ma ca stiu ce spun. Esti inteligenta dar probabil te temi de adevar. E de inteles pentru ca toti cunoastem frica religioasa din experienta. Sapere aude – indrazneste sa cunosti, sau ramai sclava.

 8. Hey Edy apropo miliardele de ani, stii ca exista un „ Wissenschaft Diktat „ eine „ Aktionäre Jerarchie „ nu ti se permite sa publici si sa spui ce stii, ce ai descoperit daca nu este in concordanta cu ce are voie sa afle poporul ? Altfel pierzi banii pt cercetari ai Institutiei pt care lucrezi ( Forschungsgeld sind weg ) apoi iti pierzi postul si daca nu iti tii gura si Diploma de Dr in Stiinte Biologie , Geologie, Paleontologie etc.

  E fals. Se cehltuiesc miliarde de dolari de la darvinisti sociali atei care se folosesc de religie pentru a lupta impotriva educatiei pentru ca ne vor prosti. Poporul vrea sa afle ca pamantul are 6000 de ani pentru ca poporul e religios si e „prosti da multi”. Sistemul de peer review este bazat pe analiza metodei, nu a rezultatelor, si este facut de acei experti care au avut o contributie in dezvoltarea ramurii respective a stiintei. „ Wissenschaft Diktat „ si „ Aktionäre Jerarchie „ exista in biserica nu in stiinta. Vorbesc ca unul care mi-am pierdut jobul pentru ca am spus adevarul. Arata-mi o singura contributie stiintifica care vine din domeniul creationist sau inteligent design. Totul e propaganda. Istoria evolutiei de miliared de ani se afla arhivata in genele tale. Aceiasi metoda de analiza filogenetica care arata ca esti fiica mamei tale si verisoara de gradul x in familia ta arata originea speciilor. Computerul si programul pe care il folosesti au fost inventate de agnostici in academiile nationale de stiinte din tarile dezvoltate. Medicina pe care o practici are la baza biologia evolutionara. Cand spui pacientului sa nu intrerupa tratamentul cu antibiotice pentru ca altfel selecteaza bacterii rezistente, esti darwinista 100%. Cand il avertizezi cu privire la germeni multirezistenti te bazezi pe mecanisme evolutionare. Versuche zu denken si nu mai repeta ce spun toate capetele sparte.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: