Înecați Șamanul

17 Responses to Înecați Șamanul

 1. ge2oana says:

  Hmmm…..

  Vezi, mai Edi, cum ma provoci la….vorbe!?

  Pai e normal sa fii de(s)amagit, sa-ti vina sa-i bagi direct la puscarie si sa-i lasi cu curu gol pe golanii astia care au trait bine din prosteala, din aere si fumuri, din cel mare si tare Dumnezeu ca si ideologie/teologie a prostelii, e normaaaaal !!!!

  Oare degeaba zic ce zic !?

  Nu, nu degeaba, doar ca e….. tot degeaba, asa a fost, asa va fi .

  Apropo, cine sa-i inece !!??

  N-are cine !!

 2. taranlogic says:

  ge2oana – S-au dus vremurile eroice.Acum când vrem să ne simțim încă masculi depășim viteza legală pe autostradă ,practicăm vreun sport de risc sau înjurăm birjărește.Nici nu suntem premiați în selecția naturală.Fetele frumoase se distrează cu outsider-ii până la treizeci de ani,dar se mărită cu corporatiștii cu burtică și serviciu stabil.Așa că ți se vor lungi ochii uitându-te în zare după vreun Robin Hood care să înece în jacuzzi marii farsori SS ( Scârboasa Sectă ).

 3. ge2oana says:

  Da, stiu asta.
  Si din cauza asta scarba mea e mare.
  Oricum, multumesc , tarane,pe bune .

 4. taranlogic says:

  „La judecata marilor coșmare / și martorii sunt vinovați.”

 5. Amaranthine Sophia says:

  https://m.youtube.com/watch?v=BGE-FSn_aNo dacă unii șamani trebuie omorâți, de la alții trebuie să învățăm. Samanul autentic nu trebuie omorât pentru ca el oricum experimentează suferința și moartea, după care invie, psihologic desigur. Asta ne amintește de cineva. Comentariul meu se refera exclusiv la exemplul din China, nu și la contextul videoului, cu care rezonez total. Pt. cine nu i curios de video, în rezumat e cam asa: templele zeiței apei din Bali sunt de fapt un sistem sustenabil, ne distructiv de irigații. E gândit ca toată lumea sa aibă apa. Se produce astfel orez dar și diverse nevertebrate comestibile. Sistemul e complex și bine pus la punct. Când unii au vrut sa omoare șamanul greșit, au adus un nou soi de orez, ingineri agronomi din Europa și au numit asta revoluția verde. Sistemul tradițional al preoților a fost ignorat și eliminat din joc. Rezultatul a fost degradarea solului, foamete și dezastru. Nu stiu sigur dacă asta e acel documentar pe care l am văzut eu, e singurul pe care l am găsit. Acela era dintr o serie de videouri făcute de antropologi. Dar cred ca e același lucru.

 6. Amaranthine Sophia says:

  Ca o încurajare să-l vedeți, chiar dacă nu vă interesează subiectul, va spun ca documentarul e din genul acela de bun gust și inteligent, asa cum se făceau odată. Nu-i ca cele din prezent care sunt făcute pt oligofreni, nu se rămâne cu nimic de pe urma lor și eventual mai au și substrat politic sau ideologic. Asa că, măcar de „dragul artei”, merita văzut.

 7. Acum când vrem să ne simțim încă masculi depășim viteza legală pe autostradă ,practicăm vreun sport de risc sau înjurăm birjărește.

  Premiul Darwin.

  The Darwin Awards salute the improvement of the human genome by honoring those who accidentally remove themselves from it in a spectacular manner!

  Selectia lucreaza.

 8. Alt exemplu:

  World Explorer or Christian Martyr? The most isolated tribe on Earth kills Selfie Seeker

  (14 November 2018, Andaman Islands, India) John Allen Chau, a self proclaimed world explorer inspired by Livingston and Jesus, was killed by the very tribe of natives he was offering eternal life. According to the BBC in Delhi, Chau bribed six fishermen to ferry him to the off-limits island so he could offer the Sentinelese tribe gifts of scissors, a soccer ball, and Jesus.

  In a letter he wrote to his family, this Vancouver resident and Alabama native said he wanted to make contact with the 60,000 year old tribe because „The eternal [life] of this [Sentinelese] tribe is at hand.”

  He paddled to the island in a kayak and was immediately „attacked by arrows but continued walking,” stated the global news agency AFP. The fishermen then witnessed the natives „tying a rope around his neck and dragging his body” along the shore. They were clearly rejecting his gifts.

  The tribe, the most isolated on earth, has taken a well documented, zero tolerance approach to visitors since a British occupation almost wiped them out during the 1800’s. It’s no surprise Chau’s remains remain unrecovered.

  Was he a martyr as friends claim on Instagram? a missionary according to his parents? or just a selfish selfie seeker? or a genocidal maniac bringing the tribe life threatening disease, as his bible quote from Revelations 7 indicates? He said he wanted to „see them around the throne of God worshiping in their own language as Revelation 7:9-10 states.” We’ll never truly know the answer, since the tribe doesn’t seem to have updated their social media accounts in quite some time.

  S

  Selectia naturala la lucru. Exista speranta pentru specia Hs. Praise the Lord.

 9. Capu-Varzã says:

  De ce o tara bogata si dezvoltata ca America a adoptat apocalipticismul evreu nascut in mizerie si disperare? Pentru ca America e de fapt doua tari, unite fortat, dar separate ca si cultura: nordul si sudul. Nordul este ne-religios, progresist si dezvoltat economic, iar sudul este tinut inapoiat si sarac de propria-i religiozitate superstitioasa. Asa ca singura consolare a sudului, ca si a everilor, este speranta apocaliptica, ca intr-o zi D-zeu v-a face dreptate si ei vor devenii varful iar ceilalti (nordul) v-a suferii pedeapsa vestinica.

  (Disclaimer: Asta este parerea unuia care nu a fost niciodata in America, ce stiu e doar din auzite).

 10. Amaranthine Sophia says:

  Dacă avea și Europa civilizată anticorpii „salbaticilor”, cu 2000 de ani în urmă!

 11. taranlogic says:

  Premiul Darwin -vești bune : simțul umorului n-a dispărut încă .

 12. dysangeliumm says:

  Selectia naturala la lucru. Exista speranta pentru specia Hs. Praise the Lord.

  sa nu uitam de celibat sau castrare asha de dragul Imparatziei

 13. AS,

  Ca de exemplu anticorpii care nu au impiedicat exterminarea aztecilor in contact cu germenii la care spaniolii aveau imunitate, sau la disparitia patagonezilor care supravietuisera 10.000 de ani fara haine si case intr-o zona rece. Civilizatia i-a adus pe cei din Eurasia in contact cu animalele, aglomerari urbane, si contact cu germenii altor populatii. Am platit scump dar suntem imuni la germeni care ucid triburile salbatice.

  Trcend la partea metaforica, Europa a dezvoltat rationalismul care a renascut in Renastere. Bietii africani sunt cei mai buni crestini pentru ca nu au avut un Socrate.

 14. Tot de dragul Imparatziei sa nu uitam nici masturbatia hipoxica.

 15. dysangeliumm says:

  stiam io cai ceva gresit cu mine. Io daca nu pot sa respir primesc atac de panica.

 16. polihronu says:

  In caz ca inca nu stiti cu ce se maninca trumpismul (remarcati, va rog, ca WE e o platforma conservatoare).

 17. Amaranthine Sophia says:

  Nu e greu sa gândești apocaliptic. Voi vă puteți imagina lumea continuând mult în ritmul în care se înmulțește și consumă? Prostia și domnia/ideologia și consumul se plătesc.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: