Fantoma lui Akhenaton

11 Responses to Fantoma lui Akhenaton

 1. polihronu says:

  R Jorg, ai in prezentarea asta a lui Edi parte din raspunsul pe care ti-l datoram.

 2. dysangeliumm says:

  Sa amintim aici si doi fondatori azsei, rasisti pana-n maduva oaselor. Ellen G White (evils of crossbreeding) si George McCready Price ( the deleterious effects of interbreeding which had given N…. his dark skin, while his mind became a blank) de care biserica nu s-a dezis niciodata si nici n-o va face in veci amin. Doar asta ar insemna sa se dezica chiar de biblie, nu?

 3. Ianis says:

  Adauga-l si pe Uriah Smith

 4. Adica adauga la blestemul lui Ham statutul de H erectus. Apartheid 100%. Ma intreb ce gandeste Walter Veit in ascuns.

 5. Bro George Marsh, primul creationist cu un PhD in biologie, considera ca „amalgamarile” sunt mutatii aparute din cauza pacatului. Pentru nuanta, unii SDA din biblebelt cred ca negrii s-au nascut din relatia intre evreicele nesatisfacute din Egipt cu gorile din jungla congoleza. Nu ma intreba de geografie ca sa nu te intreb de numarul de cromozomi. Evreul etern + gorila eterna = (solutia finala)^2. Vezi potopul. Amalgamarile nu sunt primite in arca.

  Totusi credem in har si frunzele pomului vietii slujesc la vindecarea negrilor.

 6. I want to turn this perception on its head. The origins of the politics of identity lie not on the left but on the reactionary right. Radical forms of identity politics were the ones late on the scene. Now, contemporary white identity is reclaiming its original reactionary heritage.

 7. polihronu says:

  E cit se poate de potrivit ca prelegerea din care citezi a fost sustinuta la Berlin. Malik explica foarte bine de ce discursul vag conservator al unui oarecare bard omfalic, fost general roman, nu e decit identity politics.

 8. Sunt tot mai mandru de identitatea mea rumaneste. Nu am colonizat lumea, nu am inventat bomba atomica, nu am persecutat pe nimeni (exceptand capra vecinului), nu am facut 5G, nimeni nu ne suspecteaza ca am facut Covid 19 sau AIDS in laborator. Nu am corespondat cu Galileo si Kepler dar am vorbit cu ingerii (vezi Neagoe Basarab) pe bulgareste. E clar, suntem cei mai buni. Ah, era sa uit, noi am salvat Europa de turci.

 9. Amaranthine Sophia says:

  Exemplu: Dumitru Staniloaie- ortodoxie si nationalism, devenită cartea doctrinara a extremei drepte romane.

 10. Pai nu spune acelasi Horia P. ca noi, cultural, trebuie sa ne dam cu Rusia desi politic e bine sa stam cu dreapta americana (adica, tot cu Ruisa)?

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: