Generatiile furate: cu Sebastian Tartarau

12 Responses to Generatiile furate: cu Sebastian Tartarau

 1. Sorin Chereji says:

  Când ard moschei sau biserici e pagubă-n ciuperci.

 2. Sorin Chereji says:

  Un videoclip face cât o mie de articole.

 3. Sorin Chereji says:

  Iar dacă rezonăm cu finalul lui, atunci ar trebui să simțim la fel față de arderea bisericilor, altfel o dăm pe după cireș din cauza ideologiei iar finalul îl vom explica ca fiind metaforic.

 4. D C says:

  Apreciez emisiunea, iata doua articole care se bat cap in cap. Un exemplu de manipulare prin presa si agentie guvernamentala care se investigheaza pe ea insasi.

  https://www.cbc.ca/news/canada/north/sara-minogue-inuit-dog-slaughter-1.5116972

  https://www.vice.com/en/article/zn8wy8/the-rcmp-and-quebecs-provincial-police-nearly-killed-off-the-inuit-sled-dog

 5. Comunistii au omorat caii in Romania pentru a incuraja taranii sa se mecanizeze. De fapt, scopul real a fost aratat de Fanus Neagu: taranul fara cal este castrat. Civilizarea aborigenilor a avut ca scop distrugerea spiritului de independenta. Uite-te la rezervatiile americane, cu diabetici, obezi, alcolici, criminali, si vezi ce inseamna civilizatie. Daca vrei sa initiezi oamenii in modernitate, de ce le dai copii pe mana calugaritelor ramase in evul mediu?

 6. Este doar inceputul durerilor. Pastori si punditi crestini sunt ingrijorati de faptul ca credinciosii lor cred in Q si nu au curajul sa contrazica Q deschis pentru ca isi pierd influenta, dar secera ce au semanat timp de trei decenii. Q este religia viitorului.

 7. Cuvintele mi s-au parut de cand am auzit prima data cantecul (fara video) o aluzie la relatia intre preoti catolici si copiii speriati cu povesti.

 8. Semeni vant, culegi furtuna. Sorry.

 9. Ianis says:

  Toata povestea asta cu Generatiile Furate are o incarcatura emotionala speciala: ea face ca hidosenia Vechiului Testament sa se mute foarte aproape, in generatiile noastre. Distopiile ne plac doar pe ecrane, nu si in curtea bisericii

 10. Distopia s-a mutat in curtea bisericii de la inceputul pandemiei. Bisericile au mai mult sange pe mana in ultimul an decat decat scolile rezidentiale din Canada, prin incalcarea carantinei, refuzul mandatului mastii, si teorii conspirative antivax. In US, aproape 100% din morti de Covid sunt intre cei nevaccinati, si, intre acestia, acelasi procent au fost spalati la creier pe canale religioase, cu argumente apocaliptice.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: