Vulpea era vaccinata

Site-ul Charisma News anunta ieri, alături de reclama pentru aplicația mobilă Charisma Plus, care “conecteaza mii de useri cu puterea Duhului Sfant” (icoana digitală este canalul harului), că profetul, pastorul, și autorul R. Loren Sandford a murit din cauza complicațiilor COVID la 70 de ani. 

Slujirea lui a fost interpretată de trupul mai larg al lui Hristos ca profetică în impact, dar site-ul său web spune că recunoașterea ca voce profetică nu a fost „niciodată ambiția sa. Pasiunea pentru oameni și biserică, totuși, a dus direct la o chemarea profetică și la nevoia să audă glasul lui Dumnezeu, astfel încât să poată ajuta la pregatirea poporului lui Dumnezeu pentru zilele care urmează. 

Loren a fost, se pare, o persoana plăcută, și asta face farsa profetica, in care a crezut sincer, cu atat mai tragica. Sa urmarim mesajele profetului pe Facebook în ultimul an si jumatate pana la evenimentul pentru care ne pregătește.

11 Aprilie, 2020. Împărtășesc următoarea statistică, spunând că trebuie să ne eliberam de frica care tinde să distorsioneze simțul prezenței Domnului și să afecteze alte tipuri de judecată. Din 519.453 de cazuri confirmate ale virusului în SUA, 20.071 au murit conform cifrelor de astăzi. Rata deceselor este deci mai mică de jumătate din 1% dintre cazurile confirmate. Puneți la socoteală numărului enorm de cazuri neconfirmate din cauza lipsei testelor și cifra se micșorează . Pentru o persoană obișnuită, s-ar părea că riscul de deces de virus este scăzut, cu excepția problemelor de comorbiditate care stau la baza. Fii înțelept, dar nu te lăsa controlat de frică, și roagă-te să se termine totul în curând.

In context, prin “frica” înțelegem a lua în serios predicțiile experților și prin “fii înțelept” pe cele culese pe Facebook  sau primite de la invitați talk-show la Vulpoiul TV. 

5 Iunie, 2020. Încă un alt articol de știri care confirmă ceea ce am spus de la început despre cât de exagerat a fost acest răspuns la virus și despre distrugerea inutilă a mijloacelor de trai pentru zeci de milioane.

Postarea este urmată de prezentarea cărții lui Alex Berenson, Unreported Truths about COVID-19 and Lockdowns, pe site-ul FOXNEWS.com.  Primul comentariu la postare spune ca Dr. Fauci este un sarpe veninos. A doua este strigatul “please Jesus… JUSTICE”. Ai grija pentru ce te rogi, surioara. 

23 Octombrie, 2020. Câte vieți mai trebuie distruse, câte afaceri și locuri de muncă trebuie să dispară, câți copii nu mai sunt vaccinați, cât de mult trebuie să le fie distrusă sănătatea mentală, emoțională și educațională, cât mai multe sinucideri, cât mai mult abuzuri asupra copiilor rămase nedescoperite, etc etc etc, până vom înțelege că daunele generale aduse vieții oamenilor depășesc pericolul de la covid-19? Oamenii de știință ne spun acum că virusul este „atenuant”, devenind mai puțin periculos, după cum se dovedește rata scăzută a mortalității din cauza infecțiilor. Numerele nu au justificat niciodată la ce am fost supuși oricum, chiar umflate și falsificate cum sunt. Sunt furios? Fara indoiala! Numai în ultima săptămână am văzut șase centre de fitness din zona mea inchizandu-se definitiv. Asta înseamnă locuri de muncă pierdute. Sunt mai puține opțiuni pentru cei care doresc să rămână în formă fizică. Am văzut numeroase restaurante închise în zona mea. Asta înseamnă mai multe locuri de muncă pierdute pentru cei care își permit cel mai puțin. NU ESTE JUSTIFICAT DE NUMERE. Trezește-te, America, înainte să fie prea târziu.

Trezește-te… înainte să fie prea târziu.

13 Martie. Voi spune asta foarte simplu. În timp ce guvernul ne spune că urmează știința în ceea ce privește carantina și restricțiile Covid-19, medicii de varf, precum Dr. Marty Makary de la Universitatea Johns Hopkins, Dr. Scott Atlas de la Universitatea Stanford și alții, spun o poveste puțin diferită. Voi lăsa asta pentru că încerc să rămân sfânt.

Sancta simplicitas. Dr. Makarty spune o poveste foarte diferită de felul în care l-a înțeles Loren de la showul lui Tucker Carlson, mai ales în ce privește argumentul său favorit, cifrele. Odată cu apariția crizei, în martie 2020, Makary a infuriat publicul de la Fox News avertizandu-i că SUA va avea „sute de mii de morți și milioane de oameni infecțati” și s-a plâns că națiunea „este în negare”. Două luni mai târziu, The New York Times a publicat un lung articol  de opinie in care Makary recomanda mandatarea universală a mastii de protectie ca singura modalitate de a sfarsii carantina în condiții de siguranță. 

Dr. Makary a făcut unele predicții greșite cu privire la imunitatea de turmă și a acuzat CDC de groupthink, dar știința înaintează prin predicții falsificate și opinii independente. Profetii, dimpotriva, nu sunt profeții dacă fac predicții greșite. Loren Sandford a proorocit, ca de obicei, în linie cu groupthink-ul publicului de la Fox News, împotriva lui Makary cand a avut dreptate și pro Makary unde a opiniile lui au fost falsificate. 

Cat despre Scott Atlas, este un radiologist fără nici o expertiză în boli infecțioase, angajat de Trump după criteriile devenite clasice în administrația Trump. 

9 Aprilie. Ultimele statistici spun că rata mortalității din Covid-19 este aproximativ aceeași ca și pentru gripă și că numărul cazurilor ca procente din populație sunt aceleași în statele care s-au deschis ca în statele care au blocări draconice (consultați rapoartele de știri principale). Deci, cât timp vom permite ca distrugerea vieților și a mijloacelor de trai să continue înainte de a ne ridica ca popor și a spune: „Este suficient!”? Am spus de la început că suntem condiționați de pandemie să acceptăm restricții neconstituționale asupra libertăților noastre în numele bunăstării publice. Joe Biden a declarat chiar ieri că amendamentele la constituția noastră, dispoziții care ne păstrează libertățile, „nu sunt absolute”. Urmăriți ceea ce se întâmplă în Washington DC și puteți vedea cum vine, putin cate putin. Deci iată-mă, stârnind încă o dată necazuri.

La data asta, statele “care s-au deschis”, daca ar fi state nationale, s-ar afla în vârful statisticilor mondiale ca dezastru și tot ele sunt cele care ataca drepturile care sunt cu adevărat absolute. Loren e un profet orb.

Este rolul profetului sa starneasca necazuri celor care mint si Loren crede sincer ca face acest lucru. Din nefericire, se afla mai degraba in pozitia lui Iosia in confruntarea cu faraonul Neco. „Domnul mi-a spus sa ma grabesc” spune egipteanul. Sageata care il ucide pe Iosia e ca virusul Covid. Vine la intamplare.

Si Neco se grabeste.

7 Iulie. Dacă președintele va face așa cum a anunțat și un reprezentant al guvernului va bate la ușa mea pentru a întreba și promova vaccinul, îi voi închide ușa în față și o voi încuia. Guvernul nu are dreptul să întrebe sau să știe ce am făcut sau nu cu propriul meu corp.

Exceptand, bineinteles, cazul că ar fi vorba de o femeie in Texas sau (in viitor) alte state „deschise”. Lucrătorii medicali măcar nu sparg ușa la miezul nopții, dacă tot vorbim de drepturi constituționale. Însă a trage zavorul atunci când cel care, dupa Romani 13 este “slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău” bate politicos la usa nu este intelept. S-ar putea încui afara viata ta.  

25 August. Nu știu de unde a venit sau cum s-a întâmplat, dar la New Song am fost loviți cu cazuri Covid-19. Eu însumi sunt încă extrem de bolnav, la fel ca aproape întregul nostru personal, cu excepția lui Ray și Inex care sunt în afara orașului. Pentru a proteja pe toată lumea ÎNCHID BISERICA PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ

“Nu știu de unde a venit sau cum s-a întâmplat”. Angoasa anunta sfarsitul farsei și începutul tragediei pentru Sanford și familia lui. Este ultimul lui post. Ieri, biserica New Song a anunțat cu limba de lemn ca profetul a hotarat sa se duca la Tatal. Între cele doua, strigătul “Jesus…JUSTICE” este inlocuit cu apelul la har, de data asta fără aplicație mobilă. Teoriile conspirației sunt înlocuite cu termenii medicali în care soția pastorului informeaza biserica despre lupta disperată a celor nu de mult huliți pentru a-l salva. “Nu mai este nici o opțiune… avem nevoie de o minune”, De fapt, opțiunilor li s-a închis ușa și harul digital nu face minuni.

Cred ca Sanford a fost sincer si bine intentionat in iluzia lui de profet. Nu este primul si, cu siguranta, nici ultimul contrarian religios sa se regaseasca in rolul lui Ieremia. Cred deasemenea ca argumentele pe care le-a ascultat la Vulpoiul TV sunt prea bine calculate pentru mințile simple. Istoria lui Foxy Loxy in Chicken Little (1943), care invata din Mein Kampf cum sa prosteasca poiata de gaini aminteste prea bine de Foxy News și propaganda conservatoare/religioasă din timpul nostru. 

Minicuna mare este definită în ro.wikipedia astfel: 

Este o minciuna care are ca scop sa înșele victima în a o face sa creadă informațiile spuse de cel care minte, ceva care va fi contrazis, probabil, de unele informații pe care victima le posedă deja. În cazul în care minciuna este suficient de mare, poate reusi, datorită reticenței victimei sa creadă că un neadevăr de o asemenea mărime ar fi într-adevăr, fabricat. 


Cum spune cartea din care citește vulpoiul Foxy, oameni simpli spun minciuni mici si cred ca o minciuna mare trebuie sa fie adevar. As adauga doar ca aceiași oameni cred ca adevăruri în dezvoltare, cum sunt adevărurile științifice, trebuie sa fie minciuni pentru ca nu sunt destul de mari, adica definitive si infailibile. Exista insa o diferenta fundamentala intre vulpe si prada, și diferenta consta în faptul ca vulpea e vaccinata. Sanford și credincioșii sunt doar victime.

24 Responses to Vulpea era vaccinata

 1. adabnerth says:

  Iata un mod prin care teoria conspiratiei se transmite intre baptisti,penticostali si adventisti:
  Teoriile cu privire la asa zisele profetii biblice:

  https://news.yahoo.com/evangelical-christian-seeded-false-yet-160146198.html

 2. „”In their view, science competes with the supremacy of Biblicist authority. Not any and all claims of science, though, just those they perceive to be religiously contested or politically motivated. Vaccines, and especially the COVID-19 vaccine, is in this realm.”

  Exista o linie continua intre creationism – apocalipticism – antivaxism – extrema dreapta. Din fericire pentru restul, inteligenta nu-i ajuta. Virusul va ramane, se va muta, va ajunge la 5-10% letalitate si ce va urma va fi un cult sinugicas si o lume mai buna,

 3. Ianis says:

  Vulpea asta batrana s-ar putea sa aiba o surpriza: la spectacolul lui antivaxx sa se ceara certificat de vaccinare la intrare… Incurcate sunt caile dracului

 4. adabnerth says:

  Cei drept in America si stanga postmoderna nu e departe de dreapta cand e vorba de a juca identity politics si cancel culture .Iata un articol in care matematica si stiinta sunt vazute ca fiind sexiste ,rasiste si impuse de white men. Motivul?Pentru ca are cauta un singur adevar si pentru ca nu ia in consideratie „luptele” minoritatilor rasiale.De parca asta ar fi scopul stiintei! O serie de state in America au incepu sa revizuiasca predarea matematicii in asa fel incat acum modul in care a fost predata pana acum se va face conform ideologiei liberale, postmoderne care a reusit in felul asta (inca o data) sa distorsioneze stiinta in favorea ideologiei.Asta ca si cum nu era destul ca stiinta si gandirea rationala era deja atacata de dreapta literalista creationista care neaga incalzirea globala si crede ca pamantul e plat .

  EDI,ce viitor are gandirea rationala si stiintifica in era corectitudinii politice impuse de avocati-activisti, liberali postmoderni in corporatii si in stat?Nu este acesta un atac la ideea de adevar obiectiv?

 5. Se numeste „decolonizarea stiintei” si este revolutia culturala chineza cu specific american. La origine, cred ca abolirea notiunii de adevar obiectiv in lumea moderna poate fi trasata totusi la ideologia NOW (no other way) din era Thacher/Reagan (salutata cu entuziasm de Foucault) care a avut nevoie de post-structuralism asa cum a avut nevoie de religie pentru a introna „mana invizibila a pietei” in toate domeniile vietii sociale. Adevarul este opinia care se vinde mai bine pe piata ideilor. Era internetului a exarcebat fenomenul. Din fericire exista si o rezistenta care nu pleaca din academie ci tot de la firul ierbii.

  Circul politic seamana tot mai mult cu o cearta intre doi nebuni, fiecare prizonier al propriilor fantezii. China a pus capat nebuniei cu pumn de fier dar in democratie nu poti face asta si e nevoie de o afirmare agresiva a principiilor iluministe impotriva zeitgeistului.

 6. adabnerth says:

  ADI,tu te obosesti sa verifici cine sunt tipii aia pe care i-a pomenit primul articol?
  STEVEN KIRSCH este un afacerist,actionar la companii care produc medicamente cum ar fi cele care trateqza cazurile de covid.Nu are nici o pregatire medicala dar spera sa faca bani din medicamentele care trateaza covid 19 in cazurile pacientilor nevaccinati.

  IN CAZUL LUI Mcollough ,acesta este un medic care doreste sa faca bani din vanzarea de medicamente care trateaza covid 19.A fost dat afara de la universitatea Baylor si acum isi foloseste in mod fraudulent fosta afiliere profesionala pentru a promova teorii pseudo-stiintifice impotriva vaccinarii.
  Tipii astia pomeniti in articolul trimis de tine spera ca daca exista multi nevaccinati care eventual se vor infecta, atunci acesti nevaccinati vor avea nevoie de medicamentele pe care le produc companiile la care ei sunt actionari ,pentru a-si trata complicatiile rezultate din urma infectiei cu covid.Pe scurt, profita de pe urma prostilor care ii cred pentru a face multi bani.

  Vezi linku-rile de mai jos:
  https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/08/06/doximity-social-network-for-doctors-full-of-antivax-disinformation.html

  https://www.linkedin.com/in/stevekirsch

  https://www.google.com/amp/s/www.latimes.com/business/story/2021-08-16/doctors-coronavirus-misinformation-license%3f_amp=true

  https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/08/06/doximity-social-network-for-doctors-full-of-antivax-disinformation.html

  Un alt aspect pe care tu nu il sti este faptul ca exista multi medici impotriva vaccinului covid 19 ,care sunt membrii in biserici evanghelice,cum ar fi biserica adventista.Acesti medici sunt expusi la dezinformare din partea pastorilor lor (in care acesti medici au incredere mai mult decat in studiile stiintifice/proprii colegi).
  Deci,Adi,alta data ar fi mai bine sa nu mai crezi tot ce citesti.

 7. adabnerth says:

  ADY,tu chiar nu mai faci distinctie intre conspiratie si realitate?
  Arata pas cu pas ce este conspirativ cu privire la doctorul McCollough.A fost dat in judeca pentru ca si-a folosit fraudulent afilierea profesionala sau nu?Ce fel de credibilitate poate avea una astfel de medic?
  Eu ti-am dat un articol din LA Times despre medici care raspandesc informatii false cu privire la vaccinul impotriva covid ,care ar fi trebuit sa te faca mai atent la ce citesti…desi sunt prea optimist.🤣
  Ma faci sa cred ca ai suferi de paranoie.Tu chiar nu intelegi faptul ca exista studii stiintifice ,independent de ce spun companiile farmaceutice , care sustin eficacitatea vaccinurilor ?De fapt,in toata lumea autoritatile au aprobat acceste vaccinuri tocmai datorita studiilor care au fost replicate in intreaga lume .Nu in baza a ce recomanda Rafila si alti medici romani,care oricum pe plan international sunt cam nimeni.Eu nici nu am auzit de vreun medic roman cand am luat vaccinul.Am facut acest lucru dupa ce am citit studiile facute in jurnale de specialitate din doferite tari ,nu pe baza unor gazete care promoveaza teoriile conspirative–asa cum faci tu.
  Hai, mai gaseste teorii conspirative pe internet cu privire la Rafila si altii,ca vorba aia,e plin internetu de indivizi care isi imagineaza ca in America companiile farmaceutice pot face face ce vor fara sa fie trase la raspundere.Tu chiar iti imaginezi ca in America orice vaccin e aprobat ,asa ,fara sa fie scrutinizat de medicii si farmacistii de la toate universitatile americane?Crezi ca America e Romania,unde sistemul medical e pe spaga?
  Aici in America spaga e exceptie nu regula.Si daca un medic e prins cu asa ceva isi pierde si licenta si libertatea.Spre deosebire de Romania, aici chiar se aplica legea.

  Trezeste-te la realitate si mai iesi si tu din tara/casa, sa vezi cum se face stiinta in alta parte.

  Hai,continua sa mai cauti,ca poate mai gasesti vreo fituica din asta gazetareasca ,romaneasca ,dornica sa mai publice vreo stire senzationala ca sa fie citita de fraieri.Apropos,cartea aia din video-ul ala ,e scrisa de un tip care nu are nici o idee cum se fac cercetari in medicina.Dar e crezuta de Ady,caruia ii plac teoriile conspirative ,si culmea ca ii acuza pe alti ca ar crede in teorii conspirative.Cu cat mai paranoice teoriile conspirative,cu atat mai credibile…pentru Ady🤣🤣

 8. Ady says:

  adabnerth observ că tragi concluzii pripite deoarece nu poți vedea întregul puzzle, luați doar ceea ce vă convine. Știrea cu comisarul european ptr sănătate care s a trezit cu 4 mil de euro în cont și care a primit subvenții de la Pfizer de mai multe milioane de euro nu vă interesează. Video postat cu cei de la project VERITAS în care cercetătorii de la Pfizer admit că anticorpii naturali sunt superiori vaccinului NU vă interesează. Dc să mă vaccinez atât timp cât am anticorpi? Mai vorbiți de credibilitate însă nu vedeți cenzura la care sunt supuși toți medicii cu renume care au o altă părere cu privire la vaccin. Renumitul microbiolog german Sucharit Bhakdi a fost cenzurat de media iar eu să cred că cei afiliați Pfizer îmi vor binele? https://rumble.com/vkswzd-profesorul-sucharit-bhakdi-de-ce-vaccinarea-trebuie-sa-se-opreasca-acum.html
  Când pe prospectul pfizer, printre altele scrie la efectele adverse: deces, veniți și îmi spuneți să mă vaccinez când pot să mă tratez preventiv cu hidroxiclorochina, azitromicina, ivermectina, zincul, vitamina D etc? Să cred în niște „experți„ care recomandă vaccinarea sistematică a populației ptr o boală a cărei mortalitate este de 0.05%?
  Profesorul Christian Perronne, membru a Institutului Pasteur, expert francez de top în domeniul vaccinurilor, fost vicepreședinte al Grupului consultativ european al OMS, a fost recent concediat ptr că a vb. împotriva vaccinului iar tu îmi spui să am încrede în ceea ce spun ei? https://www.activenews.ro/stiri/Fost-vicepresedinte-al-Grupului-consultativ-european-al-OMS-Persoanele-VACCINATE-sunt-periculoase-ar-trebui-sa-fie-puse-in-CARANTINA-169421
  https://www.medias-presse.info/en-allemagne-les-autopsies-confirment-que-le-vaccin-anti-covid-est-la-cause-de-nombreux-deces/146894/amp/?__twitter_impression=true
  Irlandei cu 88% populație adultă vaccinată, a avut în septembrie dublu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare (februarie 2021). Israelul cu 74% populație adultă vaccinată, a atins în luna septembrie recordul absolut de infectări;
  Marea Britanie la 80% populație adultă vaccinată, are triplu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare; Franța (76%), Spania (90%), Portugalia (98%), care, la astfel de procente de populației vaccinată, au atins în august-septembrie un număr de infectări mai mare decât la începutul campaniei de vaccinare (triplu în cazul Spaniei, dublu în cazul Portugaliei, o dată și jumătate în cazul Franței) iar media, unii ca tine și ca Dl. Constantinescu vin să dea vina pe nevaccinați, să vă cred? Să cred că statul îmi vrea binele când mă obligă să mă vaccinez cu un produs experimental, (în Europa) cum se întâmplă deja în multe state? Unde este etica aici? Codul de la Nuremberg (1947) stabilește cerința consimțământului voluntar informat al subiectului uman, dar nimeni nu mai ține cont de nimic. Mai nou, în Ro nu mai poți merge la cinema sau mânca la restaurante dacă nu prezinți certificatul verde chiar dacă ai un test pcr negativ. Să nu fiu consipraționist nici de data asta?
  Producătorul (pfizer, moderna etc) nu e responsabil în caz de boală sau deces;
  Guvernul nu e responsabil…
  Medicul nu e responsabil …
  Tu dacă nu te vaccinezi ești catalogat Iresponsabil …
  🤔🤔🤔🤔🤔🥴
  Nu sunt antivaxer (cine crede ca vaccinul îl protejează, să se vaccineze la fiecare 6 luni ptr. a fi protejat) ci sunt împotriva cenzurii, minciunii și dezbinarii pe care unii o fac între vaccinați și nevaccinați.
  https://m.activenews.ro/stiri/O-mama-tanara-din-Washington-perfect-sanatoasa-a-murit-dupa-vaccinul-anticovid-de-la-Johnson-Johnson.-Twitter-a-cenzurat-imediat-postarea-in-care-era-specificata-cauza-decesului-169818

 9. Ianis says:

  Ești incorigibil. Tot o ții cu linkuri de pe site-uri dubioase. Ori ești troll și te tii de pozne ori ești prost de-a binelea. Nu găsesc o a treia explicație.

 10. adabnerth says:

  ADY..Uite ce e,daca vrei sa te credem in ce afirmi tu ,trimite cateva referinte la studii stiintifice publicate in jurnale medicale sau stiintifice de specialitate care sunt PEER REVIEWED.Insa nu mai trimite referinte la site-uri obscure care sunt scrise jurnalisti care nu au nici o calificare stiintifica sau medicala sa vorbeasca despre COVID.Probabil ca realizezi ca la ora actuala oricine poate sa isi faca un site care publica orice.
  In viitor ,cand afirmi ceva cu caracter stiintific intotdeauna va trebui sa dai si referinte la publicatii credibile care sunt Peer reviewed, cum ar fi Nature,Smithsonian, Scientific American sau alte publicatii la care contribuie oameni de stiinta
  CARE AU REALIZARI RECUNOSCUTE DE COMUNITATEA STIINTIFICA.Altfel ,ne pierdem timpul citind conspiratiile altora.

 11. Bogdan Vodita says:

  E adevarat ca a crescut numarul de infectari in tari cu majoritatea populatiei vaccinate, dar nu a crescut ca in Ro., nr. deceselor (dintre care aprox 95 la suta nevaccinati). Ro e in prezent tara din UE cu cele mai multe decese raportat la nr. de locuitori si asta coreleaza perfect cu procentul de 35 la suta vaccinati. Restul sunt interminabile rastalmaciri retorice si putina stiinta…

 12. Ady says:

  Într-o lume normală, societatea civilă este ascultată, există dezbateri nu cenzură, șantaj sau demisii. Îmi cereți articole publicate în reviste de specialitate însă uitați că toți cercetători sau medicii care au avut curajul să aibă o altă opinie au fost cenzurați sau demiși din funcțiile lor, cu alte cuvinte, este aproape imposibil să găsești articole nefavorabile vaccinării atât timp cât totul este cenzurat.
  @Ianis și @adabnerth ați deschis măcar linkurile de pe site-ul „dubios„ ptr a vedea că toate articolele au sursa de proveniență, interviul sau documentul în original? Să le luăm pe rând:
  1. https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY ce este dubios în acest interviu, nu vă place ce auziți?
  2. dar aici, aveți cumva dubii cu privire la profesionalismul prof. Bhakdi? https://rumble.com/vkswzd-profesorul-sucharit-bhakdi-de-ce-vaccinarea-trebuie-sa-se-opreasca-acum.html
  3. Aici am înțeles, nu vă „convine„ că twitter a cenzurat postarea și a negat că decesul ar fi survenit din cauza vaccinului cu toate că acest aspect era specificat pe necrolog: https://www.activenews.ro/stiri/O-mama-tanara-din-Washington-perfect-sanatoasa-a-murit-dupa-vaccinul-anticovid-de-la-Johnson-Johnson.-Twitter-a-cenzurat-imediat-postarea-in-care-era-specificata-cauza-decesului-169818
  4. unde este partea „dubioasă sau obscură”? aveți în subsolul paginii video-ul cu prof. Perronne dar o să-l pun aici ptr a nu vă obosi prea tare: https://www.activenews.ro/stiri/Fost-vicepresedinte-al-Grupului-consultativ-european-al-OMS-Persoanele-VACCINATE-sunt-periculoase-ar-trebui-sa-fie-puse-in-CARANTINA-169421 și prezentarea video: https://rumble.com/vl44r8-frances-long-time-vaccine-policy-chief-covid-policy-is-completely-stupid-an.html
  Suedia și Danemarca au anunțat miercuri că întrerup temporar întrebuințarea „vaccinului” Covid de la ModeRNA la populația tânără după înmulțirea raportărilor de reacții adverse. Aici îți pot da un studiu științific recent: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.09.21263342v1
  Să înțeleg că vă place foarte mult să folosiți argumentul ad hominem doar ptr a discredita o persoană (doctorul McCollough) sau diferite siteuri ce nu vă plac. Spor și succe în „minunata lume nouă”.

 13. adabnerth says:

  ADY…OK..am sa iti raspund pas cu pas la teoriile conspirative pe care le ridici (poate ca ma ajuta si Edi,Ianis sau altii–interventia lor e benefica pt discutia de fata).
  Mi -ai trimis video-uri cu un medic McCollough si
  …dr. Bhakdi…Am sa iti explic de ce nu au dreptate.
  Cand respingi concluziile prezentate de Dr Fauci si alti oamenii de stiinta de la Center of Disease Control, care arata ca imunizarea cu vaccinurile este superioara din mai multe puncte de vedere imunizarii pe cale naturala trebuie sa vi cu studii publicate in jurnale de specialitate care sunt peer reviewed de experti care au competente in domeniu.Dr Mccollough nu este specializat in virologie si epidemiologie ,domenii care de altfel necesita publicatii in jurnale de specialitate.Arata-mi te rog ce publicatii are Dr Mccollough in domeniu virologiei si epidemiologiei?iti spun eu: nimic legat de covid . Si asta pt ca nu este domeniul lui.El este cardiolog.Deci nu are competentele necesare.
  Mai departe…BKHADI..nici el nu ofera studii care sa contrazica ce spun studiile publicate in jurnalele de specialitate In schimb isi da cu parerea intr-un mod paranoid cand spune ca vaccinurile sunt facute sa reduca populatia planetei🤣🤣Ca sa vezi ca nu este singuru care propaga teorii conspirative paranoice🤣🤣!
  vezi linku de mai jos!(vezi ca nu esti singuru specialist la linkuri la fituici jurnalistice🤣).
  https://thewhiterose.uk/german-microbiologist-dr-bhakdi-they-are-killing-people-with-these-covid-vaccines-to-reduce-the-worlds-population/

  La punctu 4 mentionezi stiri scoase din context.Motivul pentru care tarile nordice au stopat temporar moderna se datoreaza faptului ca
  Exista un procent extrem de mic al populatiei care pot suferi complicatii datorita vaccinurilor.Acest lucru se poate intampla cu orice medicament sau vaccin ,nu doar cu covid.Faptul ca tu prezinti asta ca un fapt neobisnuit arata de fapt ca esti captivat de stiri ca se vor a fi senzationale.

  La sfarsit, imi trimiti un link la un articol incomplet care nici macar nu are detalii despre studiu.De fapt ,articolul respectiv nici macar nu este peer reviewed si mentioneaza negru pe alb sa” nu fie folosit in cadru evaluarilor clinice”.
  Cat priveste cercetatorul ala francez,e aceeasi situatie,nici el nu prezinta nici un studiu clinic care sa infirme concluziile acceptate de majoritatea expertilor .Isi da cu parerea si prezinta speculatii.Nu e de mirare ca a fost dat afara de la locul de munca pentru ca prezinta idei nefundamentate in cercetari stiintifice ,idei contrare ideilor acceptate de majoritatea colegilor (care spre deosebire de el se bazeaza pe studii peer reviewed ).
  In incheiere,iti mai repet inca o data–trimite linkuri la studii care sunt publicate in jurnale de specialitate care sunt peer reviewed si dupa aia te luam in serios.Altfel,daca continui cu linkuri la youtube si site-uri care promoveaza teorii conspirative nu cred ca mai are rost sa mai discutam.

 14. Ianis says:

  Adabnerth
  S-ar putea să îți pierzi timpul aruncând mărgăritare la porci. Persoanele obsedate de teorii ale conspirației nu pot fi convinse de logică. Vezi doar că le lipsește logica elementară (vaccinurile vor sa reducă populația, in realitate suntem mai mulți și traim mai mult datorita lor și a medicinii in general).
  Conspiraționistii nu stăpânesc niciun subiect, ei se agață de teme de moment (acum e Covid, mâine o să fie altceva) pe care le folosesc sa își hrănească fanteziile. Unii și-au exersat fanteziile respective în biserică. La adventiști, de exemplu, ai o întreagă panoplie de conspirații (fiare, papi, decrete, inchiziții, sigilari, răpiri, etc) iar oamenii ăștia s-au hrănit o viață întreagă cu ele astfel încât orice știre cu potențial senzațional este marfa buna pentru paranoia lor.

 15. Ianis says:

  Bogdan, Romania și-a bătut zilele astea propriile ei recorduri de infectați și de morți. Peste 95% nevaccinați. Partea mai urâtă e că urmează procesiunea la moaștele sfintei Parascheva. La Iași, după cum zice și în articolul tău, situația e deja scăpată de sub control.
  Dar asta e viața: nimeni nu îi poate opri pe credincioși să alerge ca o turmă nebună spre prăpastie. In Romania, nimeni nu se ia de religioși. Și tot ei urla că sunt persecutați.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: