Oxigen 352 – Spre o noua sinteza

3 Responses to Oxigen 352 – Spre o noua sinteza

 1. jugarean says:

  Corect ceea ce spui Edi ca viata vesnica este si aici si acum! Ceea ce vad ca ascunzi este ca atunci cand TRAIESTI si cunosti ADEVARUL, lumea te uraste din ce in ce mai mult pentru asta (mai ales din momentul in care nu mai accepti minciuna ca mod de a te „descurca“! Pentru mine incepe sa ma fascineze ceea ce vad pe aceasta cale, simt cum experienta fiecarei zile devine tot mai extraordinara (si nu folosesc cuvinte mari), incat parca nu am rabdare si gust cu nesat din fiecare moment (chiar si acum cand scriu)! Cumva iubesc nespus viata si parca nu mai sunt din lumea asta!
  Un ex scurt, ma uit la un cersetor si il vad om liber! Se hraneste cu ce apuca, doarme sub cerul liber, etc. Parca toata lumea ii apartine! Pacat ca nu se spala si este imbibat cu alcool dar cu ce suntem noi mai buni ca ne ingrijim si in schimb ne gadilam cu afirmarea in fata celorlalti?!
  Separarea stiintei de religie este o miscare calculata facuta de conducatorii de atunci pentru a „prosti pe prosti“ sa poata fi condusi mai usor!
  Moarte nu exista! A spus-o Isus, a spus-o Einstein, o vedem cu ochiul liber – procesul de transformare o dovedeste cu prisosinta! Cei ce cred in moarte sunt deja ceea ce cred si vor avea parte de transformare in materie fara viata, adica absenta iubirii!
  Cu dragoste…

 2. VictorZee says:

  „Si pe aceia pe cari i-a hotarit mai dinainte, i-a si chemat; si pe aceia pe cari-i-a chemat, i-a si socotit neprihaniti; iar pe aceia pe cari i-a socotit neprihaniti, i-a si proslavit.” (Romani 8:30)

  Daca este asa ce poate sa faca cei pe care nu i-a chemat Dumnezeu?

  Dupa evanghelia lui Pavel, in Planul de Mantuire al lui Dumnezeu „cei pe care i-a hotarit” Dumnezeu „i-a si socotit neprihaniti”.

  Daca asa lucreaza Dumnezeu atunci ce putem sa facem cei care nu am fost hotariti si nu am fost chemati? Cum putem sa stim daca am fost chemati sau care este Planul lui Dumnezeu cu noi?

  „Prin urmare, limbile sint un semn nu pentru cei credinciosi, ci pentru cei necredinciosi. Proorocia, dimpotriva, este un semn nu pentru cei necredinciosi, ci pentru cei credinciosi. Deci, daca s’ar aduna toata Biserica la un loc, si toti ar vorbi in alte limbi, si ar intra si de cei fara daruri, sau necredinciosi, n’ar zice ei ca sinteti nebuni? Dar daca toti proorocesc, si intra vreun necredincios sau vreunul fara daruri, el este incredintat de toti, este judecat de toti. Tainele inimii lui sint descoperite, asa ca va cadea cu fata la pamint, se va inchina lui Dumnezeu, si va marturisi ca, in adevar, Dumnezeu este in mijlocul vostru.” (1 Corinteni 14:22-25)

  Daca credeti ca evanghelia lui Pavel este inspirata de Dumnezeu, de ce nu o respectati 100% sa ai ajutati pe cei necredinciosi sa cada cu fata la pamant si sa se inchine lui Dumnezeu?

  Cu respect,
  George, Chicago

 3. mihai says:

  Asta e o intebare de baraj, astazi singura biserica-religie care are acest dar al descoperirii pacatelor este ceata celor 144000 -biserica personala a Duhului Sfant care in ziua incercarii credintei se vaarata si va chema /si mai este o ceata cea a vindecatorilor dar nu are organizare bisericeasca -religioasa ci doar una cumva sacerdotala fara a avea un caracter unitar.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: