03 – Geneza Ordinii

119 Responses to 03 – Geneza Ordinii

 1. samson says:

  florin lăiu 126 (5)

  Primele elemente care apar în mod explicit în săptămâna creaţiei sunt: lumina, bolta cerului (firmamentul), marea şi uscatul (pământul).

  „apar”?!?!?! „în săptămâna creaţiei”?!?!?! asta ce mai ie dom profesor? altă jmecherie jidovească? adik nu mai ie făcute de dl dumnezeu? numa apare? ie ca un fel de ciorba care ie doar reîncălzită, deşi chelneru te minte ca ”aşteaptă şi dta puţin că acuma o facem, ie proaspătă că ie pe foc”, iele iera deja pret-a- porter, şi nu costume făcute pe comanda cum scrie în geneza aia, ă? mai ai dta şi alte iegzemple d-astea in care dl dumnezeu una zice şi alta ie realitatea? ia să vedem – poate prin ievanghelii, de unde şti dta ca când zice ca domnu isus s-a întrupat, a murit şi-a înviat, nu iera numa un fel aşa fenomenologic d-a vorbi, şi ca de fapt nu s-a-ntâmplat deloc aşa? pe modelu dvs din geneza, nu? ce ziceţi? :worship:

  Nu ni se spune că acel ocean primordial ar fi fost creat în prima zi a Facerii. Când omul este exilat din rai, ni se spune că Dumnezeu a pus la poarta grădinii „heruvimi”, fiinţe care nu sunt menţionate în narativul Creaţiei, şi care probabil erau anterioare creaţiei lumii noastre, aşa cum se sugerează şi în Iov (38:4.7).

  dom profesor, aţi uitat să menţionaţi şi poarta de la grădină la capitolu anterioare creiaţiei lumii noastre! că nici poarta aia nu ie menţionată în raportu la creiaţie, da acuma dak tot aţi deschis subiectu ăsta, cam din ce credeţi că făcuse dl dumnezeu poarta aia: din lemn, din fier forjat, din tablă, din plasma, ietc, ietc, şi dak iegzista o poartă, înseamna ca iera şi un gard, tot aşa nemenţionat în raportu creiaţiei, nu? ăsta din ce credeţi că iera făcut? :goaway:

  În acest caz, dacă avem deja elemente care sigur preexistă Creaţiei descrisă în Geneza 1 (în sensul că au fost create cu mult timp înainte), nu văd nici o problemă în a crede că soarele, luna şi stelele (deci universul întreg), ca şi corpuri cereşti, au fost create înaintea Genezei lumii noastre.

  serios? serios dom profesor, serios? pai şi dl dumnezeu ce-a mai creiat atunci în ziua a patra? de ce nu l-a inspirat atuncea pe dl moise să zică că dl dumnezeu doar a făcut să apară tot ce zice iel c-a facut în săptămâna aia, şi că deja le făcuse cu mult timp înainte? de unde ştii dta atuncea că nu iera şi omu gata făcut, şi doar atuncea şi-a dat seama că ie şi iel om şi că iegzistă? şi atunci ce l-o fi determinat pe dl dumnezeu să-l mintă-n asemenea hal pe dl moise şi pe toţi oamenii de pe pămant dupe iel cu creiaţia aia săptămânală, fără să facă fro rectificare acolo şi iel frodată? şi asta nu vă dă dvs niciun frison nimik, dak aveţi fro surpriza d-asta de cel mai barosan soi şi când o fi vorba să puneţi mana pe moştenirea aia barosană, aka ceru şi viaţa vejnică, şi-n loc de marea de cristal vă treziţi în cazanu de smoală?

  dle dak soarele şi stelele iera deja creiate, ce fel de lumină a mai creiat dl dumnezeu atuncea în ziua a întâi? sau ce motive avea atuncea şi dl dumnezeu să vorbească mai ceva ca politicienii, să-l prostească în asemenea hal pe dl moise, şi-n realitatea iel să nu facă chiar nimik toată săptămâna? 😕

 2. samson says:

  florin lăiu 126 (6)

  Apariţia luminii în prima zi, şi apoi a astrelor în a patra zi, descrie în limbaj fenomenologic realitatea, aşa cum se vedea ea geocentric şi aparent. Iniţial, atmosfera planetei era atât de acoperită, încât nu pătrundea nici o lumină prin ea.

  descrie,ă? aşa cum se vedea,ă? păi şi dak întruparea, moartea şi învierea lu domnu isus ie tot aşa o relitatea numa aşa cum se vedea iea, fără s-aiba loc deloc? sau ce te faci dta cănd dta o să te vezi geocentric şi aparent în cer la plajă pe coasta la marea de cristal, şi când colo să fie doar un matrix, şi dta să fierbi la foc domol în iazu ăla de foc? :reallypissed:
  ok, de unde ştii dle dta că iera ‘atît de acoperită”, asta de unde ai mai scos-o dle? mai ai dta şi alte presupuneri şi adăugiri la sfanta scriptură? dta sigur te-nvârteşti să-ţi fie adăugate toate urgiile care ie scrise in cartea asta!!! :X-P: :razzmad:
  mai ai dta şi alte presupuneri d-astea gen sora white? acoperită cu ce dle? cu fro cortină de plumb ceva? cu ce să fie dle acoperită prin care să nu poa să treacă lumina? dle, se uită lumea la dta!!! pune dle mâna pe carte, ce să vă recomandăm noi dtale, poate manualu de fizică, chimie şi biologie d-a cincea!!! dle dak cunostiinţe nu prea găsim la dta, ceva decenţa iegzista p-acolo? dle nu te mai lansa domne in afirmaţii stupide fară niciun fundament stiinţific, dle, dta te crezi la amvon la predică cu iubiţi fraţi şi stimate surori? :struggle:

  Lumina primelor zile poate să fi fost însăşi lumina prezenţei Creatorului,cum explică unii,

  dle, dta ieşti om serios? ”lumina prezenţei creiatorului”? păi dl duhu sfânt nu intră şi dânsu la capitolu creiator, nu ie 3 în unu, o singură persoană? şi când dânsu dădea turele alea pe pământ mergea cu farurile stinse, iera tranvestit, nu mai iera plin de lumină, nu iera tot domn dumnezeu? nu lumina asemenea lu dl dumnezeu senioru peste tot pe unde trecea şi iera prezent? :ghost: :alien:

  , dar de asemenea este posibil să fi fost lumina naturală care venea de la soare, fără ca soarele să fie vizibil. Cerul nu mai era complet închis, ca la început, dar încă era înnorat, lăsând să pătrundă doar lumina difuză. În seara zilei a patra, norii s-au risipit, şi s-au văzut pentru prima dată luna şi stelele, iar în dimineaţa următoare a răsărit soarele.

  păi şi ai dta şi fro iesplicaţie cam cu ce iera inchis ceru pân atuncea? din ce iera norii ăia? de unde ştii dle dta că iera norii aşa de groşi şi impermeabili? din ce iera dle făcuţi? în afară de credinţă binenţeles! să nu zici dle că ţi s-a arătat şi dtale dupe modelu lu regretata sora white! dle, vizavi de iesplicaţia dumitale, dta ai auzit frodata de lama lu dl occamus? şi în opinia dtale, dle, ce ieveniment a făcut brusc aşa ca norii ăia să devină dintrodată mai transparenţi? de unde ştii dta că-n seara zilei a patra norii s-a risipit? şi de ce crezi dle dta ca dl dumnezeu a ţinut secret lucru ăsta pîna la dta, şi a folosit o minciună în loc timp de milenii? ce iera dle aşa de greu să-l inspire pe dl moise cu tot ce ai zis dta aicea, şi geneza să fie conform la varianta dumitale, dak aşaa a fost lucrurile? dta o să ai mari surpize dle in cer cu dl dumnezeu ăsta al dumitale, zici că ie dl băsescu la televizor în campanie la alegeri!!! :laugh:

 3. KMLeon says:

  Your comment :clown:
  Clovnule…. te pup. N-am apucat sa citesc toate documentele fiindca am ajuns acasa extrem de obosit. Insa din partile pe care le-am citit, mi-ai furnizat suficiente certitudini ca pozitia pe care am adoptat-o e corecta. Un mare THANK YOU .
  Deci chiar pica bine faptul ca ai strans materialul si l-ai postat aici. Acuma poate vedea oricine opiniile lui dom’ profesor precum si inconsecventele de care aminteam eu.
  Acuma… nu tot ce spune el e rau. Are multe informatii pertinente si la obiect. Ma deranjeaza insa sistemul de doublethink si acceptarea anumitor lucruri doar intr-un cadru restrans, nu insa si inaintea altora.
  Ai facut, practic, treaba in locul meu. Personal iti multumesc pentru ca ti-ai alocat timp pentru asta.

  Dom profesor, e mult prea tarziu sa raspund mesajului tau la ora asta. Trebuie sa ordonez informatiile. Ramane pe maine.

  Noapte buna tuturor.

  Clovnule, amigo, incearca sa te odihnesti si tu putin. La un moment dat intervine surmenajul care se poate croniciza. Tre’ s-o luam slow fiindca dialogul e unul de uzura, nu blitzkrieg.
  Dedicatie pentru tine:

 4. Florin Lăiu says:

  Dragă Admin,
  Am postat astăzi două replici la acest topic, dar între timp au dispărut. În schimb, lui CJ i se permite să toarne tot conţinutul de pe saiturile mele pe acest blog, ba încă le mai şi repetă. Pentru ca circul să fie mai mare, individul şi-a pus o poză a mea la avatarul lui. Nu este clar dacă încearcă să-mi facă publicitate (sau antireclamă), pe mine nu mă deranjează. Dar situaţia aceasta nu-ţi face cinste. Dacă Edi nu vrea să mai postez nimic aici, s-o spună clar.

 5. NorthLite says:

  Florin Laiu,

  Nu am sters nici un comentariu de al tau, si nici nu apar la spam sau trash, singurele comentarii sterse sau editate au fost ale lui CJ si unu al lui Paul Moga din greseala.

  Regulamentul este simplu: Flooding si obscenitatii vor fi sterse (sau editate in caz ca am timp).

  In opinia mea multe comentarii de ale tale (mai ales cele cu blesteme, care de altfel se echivaleaza la injuraturi) sunt trolling.

  Trebuie sa ma consult cu Edi asupra regulamentului, si a definitie de flooding. O pagina de reguli va sosi in curand.

  Daca vom adauga trolling si atac la persoana la regulament, aceastea reguli vor fi aplicate si la comentarile tale, ca si la toti in mod egal.

 6. Administratia says:

  Nu am timp acuma sa moderez. CJ si altii, va rog restrictativa la un singur comentariu la rand.

 7. anonim says:

  clovnule, fa-ti frate site, precum grigore dupa ureche. Si, eventual, pune o harta, sa stie lumea unde incep si unde se termina postarile. Si eventual foloseste niste culori, ca sa stim ce e creatia ta si ce e a altuia

 8. Anubis says:

  „Dragă Admin,
  Am postat astăzi două replici la acest topic, dar între timp au dispărut. În schimb, lui CJ i se permite să toarne tot conţinutul de pe saiturile mele pe acest blog, ba încă le mai şi repetă. Pentru ca circul să fie mai mare, individul şi-a pus o poză a mea la avatarul lui. Nu este clar dacă încearcă să-mi facă publicitate (sau antireclamă), pe mine nu mă deranjează. Dar situaţia aceasta nu-ţi face cinste. Dacă Edi nu vrea să mai postez nimic aici, s-o spună clar.”

  Scoate capul din toaleta maestre. Te-au depunctat toti cei care se perinda pe aici cu dislike, de aia postarile matale s-au facut mititele si numai cu un click mai apar. I-a uite la el ce s-a ciufulit !!! Hai lasa Tora si mandria si orgoliul si pune mana pe „Internet pentru Idioti!” sa intelegi matale ca nenea moderatorul nu ti-a facut nimic. Asa sterge-te la guritza cu maneca si zambeste, o sa treaca !

 9. Florin Lăiu says:

  Mulţumesc, Admin!
  Am găsit postările mele. Erau ascunse din motive de „low rating” şi erau greu de găsit pe o pagină care este inundată până la refuz cu cantităţi astronomice de materiale copy-paste.

  În rest, observ că nu eşti deloc neutru, cum s-ar aştepta de la un admin, dar asta e. Pot trăi foarte bine şi fără această junglă virtuală.

 10. Ianis says:

  Saracu Laiu, inca nu s-a prins ca toata lumea foloseste TOR si voteaza la greu impotriva postarilor lui. Cred ca CJ s-a plictisit deja de atatea votari 🙂

  Adevarul e ca si mie mi se pare obositoare tehnica lui CJ. Daca pana acum il mai citeam cat de cat, acum chiar mi-e lehamite sa ii mai urmaresc postarile kilometrice.

  CJ, poti mai mult. Devii obositor si plictisitor postand cate un mesaj la 5 minute, si nici ala cu ideile tale. Ar fi mai util sa iti folosesti inteligenta si sa scoti niste ideei care sa merite citite.

  Iti zic ca, in afara de spectacol si caterinca, postarile astea chiar nu ajuta pe nimeni. E adevarat ca e in natura circarului sa faca asta…dar tu poti mai mult.

  Incepe sa mi se faca dor de mesajele lui Samson. Alea chiar sunt originale si bine punctate. Invata de la taticul tau 🙂

 11. Anubis says:

  Daca nu iti merge logica din prima… ASTA ERA SI IDEEA.
  Si pot si mai mult copy_paste decat atata.

  LoooooooooooooooooooooooooooooL !!!

  PS :clown:

  Cati copii ai nene?
  Cinci domnule, cinci !
  Multi inainte !!!

 12. samson says:

  florin laiu 269

  Mulţumesc, Admin!
  Am găsit postările mele. Erau ascunse din motive de “low rating” şi erau greu de găsit pe o pagină care este inundată până la refuz cu cantităţi astronomice de materiale copy-paste.

  domnu fie laudat frate profesor! bine ca le-ati gasit! parca ierati dl saul cand alerga dupe magaritele alea, si ati vazut in ce mod minunat l-a condus domnu, sigur si-n viata dvs o sa se-ntample ceva si mai minunat dupe ce ati gasit mesajele alea! cam ce inaltime aveti? sigur domnu o sa va puna profesor doctor pe undeva, cu conditia fireste sa le gaseasca si cine mai trebuie din baietii aia de pe la pipera! sa ne rugam pt dvs! :sheep: :male:

  În rest, observ că nu eşti deloc neutru, cum s-ar aştepta de la un admin, dar asta e. Pot trăi foarte bine şi fără această junglă virtuală.

  aşa zice toţi care se drogheaza şi bea: ”de maine ma las de bautura, ce nu pot io să trăiesc şi fără asta?”, şi-a dua yi ie mangă pe supt masă; punem pariu dom profesor că la urmatoarea iemisiune sunteţi prezent aicea, deja v-a intrat adânc în sânge, se observă şi cu ochiu liber de credinţă, şi gândiţi-vă şi dvs la răsplătirili viitoare care vă aşteaptă pe dvs, atât aicea pe pământ la cernica, cât şi la cele ieterne în ierusalimu ceresc unde o să fiţi pus direct la poarta raiului cot la cot cu sfântu apostol petru în schimbu doi!!! 😮

 13. samson says:

  ianis 273

  Adevarul e ca si mie mi se pare obositoare tehnica lui CJ. Daca pana acum il mai citeam cat de cat, acum chiar mi-e lehamite sa ii mai urmaresc postarile kilometrice.

  să ştiţi că ne pare rău de dvs domnu ianis, se vede imediat că dvs vă rătăciţi fiinca nu cunoaşteţi nici scripturile şi nici postările lu domnu lăiu! fiincă alfel imediat aţi fi observat ca ie toate scrise supt inspiraţie de autoru lor, şi ie numa postate aicea de dl cj dupe modelu care i-a fost arătat! aşa că să dăm slava creiatorului şi nu copiatorului! va recomandam să luaţi de urgenţă legătura cu domnu profesoru! :jump:

  CJ, poti mai mult. Devii obositor si plictisitor postand cate un mesaj la 5 minute, si nici ala cu ideile tale. Ar fi mai util sa iti folosesti inteligenta si sa scoti niste ideei care sa merite citite.

  no, are nişte linkuri formidabile george, tăticu dtale le urmăreşte cu cea mai mare atenţie, ie ienorm de multă muncă şi inteligenţă acolo, jos pălăria!!! :cowboy:

 14. samson says:

  florin lăiu 258

  Dragă Admin,
  Am postat astăzi două replici la acest topic, dar între timp au dispărut. În schimb, lui CJ i se permite să toarne tot conţinutul de pe saiturile mele pe acest blog, ba încă le mai şi repetă.

  da, da! are dreptate dom profesor! să se şteargă domne toate gunoaiele alea de comentarii vărsate p-icea de pe tot felu de saituri dubioase, atât din punct de vedere intelectual cât şi moral! nu, da cineva ar trebui să se sezizeze şi să ia măsuri, să şteargă domne gunoaiele alea odată!!! domnu administrator luaţi domne măsuri şi ieliminaţi gunoaiele alea de comentarii, păi se poate una ca asta, să aşteptăm să se sezizeze mai întâi dom profesor că ie vorba de gunoaie, chiar aşa să n-aibe niciunu din noi capacitatea să-şi dea seama că ie şi provine din surse dubioase şi ameninţă să corupă lumea p-icea! domnu să vă bimecuvânteze frate profesor pt că ne-aţi atras atenţi asupra la pericolu care ne pândea! dak nu ie de speriat şi cu dl satana ăsta la ce se pretează ca să înşele dak va fi cu putinţă chiar şi pe cei aleşi, să umple blogu ăsta cu tot felu de comentarii de gunoi de pe tot felu de saituri dubioase, să te mai miri domne că se preface şi-ntrun înger de lumină! :devil:

  Pentru ca circul să fie mai mare, individul şi-a pus o poză a mea la avatarul lui. Nu este clar dacă încearcă să-mi facă publicitate (sau antireclamă), pe mine nu mă deranjează. Dar situaţia aceasta nu-ţi face cinste.

  dom profesor, haideţi să fim serioşi! toată lumera poa să vadă că unde ie poza dvs ie avataru dvs şi comentariile d+acolo vă aparţin, corect? şi mai ie încă o poză d-a dvs mai în ietate aşa şi mai contemporană cu dvs, şi nişte comentarii tot d-ale dvs, nu? şi dvs pretindeşi ca nu ie vorba tot de dvs? păi ce oamenii ie proşti p-aicea, aşa credeţi dvs, că lumea nu s eprinde ca sunteţi tot dvs in poză, tot dvs în comentarii, şi prin urmare tot dvs în avatar? ie mulţi bolnvi domnule, care se crede mr hyde şi mr seek, ie pline ospiciile, bisericile şi psihiatria de cazuri d-astea, n-aveţi niciun motiv să vă simţiţi persecutat, singur sau dl frankenstein; d-alfel dvs nu faceţi decât să confiirmaţi ciea ce noi bănuiam cu toţii ca supt avatarurili de la dl florin lăiu şi de la dl cj ie vorba de una şi aceiaşi persoană, care pe un avatar înjură creştineşte şi pe celălantu birjăreşte, dvs chiar credeaţi că oamenii ie proşti şi nu s eprinde? oricum, nu vă speriaţi că iegzistă tratament pt asta, ie şi manuale de specialitate, şi personal calificat, şi toţi ie dornici să ajute la recuperare; în plus să ştiţi ă şi noi vă vom sprijini prin rugăciune în ieforturile dvs de pocăinţă şi recuperare, domnu să vă binecuvânteze şi să vă ajute în toată mila şi haru său! :pray: :worship:

  blockquote> Dacă Edi nu vrea să mai postez nimic aici, s-o spună clar.
  dimpotivă dom profesor, dvs sunteţi mai mult decât binevenit pe saitu ăsta, dvs nu observaţi că sunteţi singuru care postează comentarii d-ale lui supt două avataruri diferite şi cu doua poze propii diferite? ce rugăminte am avea totuşi, când mai intraţi în diaalog cu dvs inşivă de pe avataruri diferite, vă rugăm noi să nu vă mai înjuraţi reciproc cu dvs înşivă, de pe un avatar creştineşte şi de pe celălantu marinăreşte, ce ziceţi, promiteţi vă mulţumim! 😎

 15. KMLeon says:

  Allah akbar! Blace si la mine postarile de la clovnu’. Linkurile sunt bine alese si, asa cum zicea si Samson, trebuie inteligentza acolo. Nu lasam, Clovnule, intimidat. Bagam in continuare material didactic. Folositor estem. Noi vrut invatat, mai. Tu scos de pe net lucruri mai bune decat baclava si sarailie. Noi vrut stiut pe ce lume trait. Nu briceput toate lucrurile. Unele complicat estem. Dar luat cu incet si crescut. Cumparat recent cativa terra de neuron. Asteptat sa umplut. Tu bagat continuare acolo.
  Cui nu placut, nu accesat la link. Nu obligatoriu sa iesit de la ghetto. Nu butut fortat la om sa inteles cum lucrurile estem. Cine vrut dormit, urat somn-usor si gata.
  Saturat de basme de la Ispirescu si Grimm. Vrut sa trecut la Ghilgamesh si Hawkins. Greu digerabil estem, nu obisnuit la noi sa mancat cu furculita. Dar inceput sa obisnuit si inceput sa placut. Lasat bagani la mila la Allah. Sau Zarathustra ca tot vorbit de orient.
  Religie- opiu de la mase estem. Religie brodus broblem. Free-thinking brodus brogres.
  Brogres bun estem.
  Acum ma duc sa bregatit :airplane: avut un :present: :bomb: de bredat mai tarziu .

  Allah binecuvantat la tine.

 16. KMLeon says:

  A venit un :clown: din jungla
  si-ntr-un church el a intrat.
  Auzind urlet de :tiger:
  el isi spuse: WTF???

  La un semn deschisa-i poarta
  Si se-apropie de el
  :skeleton: – ce trista-i soarta
  travestit in :soldier:

  :thunder: upon you, mai frate
  Daca nu vei asculta,
  Vei primi urgent in spate
  :knife: de la domnia mea.

  Cartea Shefului citeste
  :pig: sa nu mananci de fel
  altfel o sa te ia :devil:
  si pe loc ajungi in Hell.

  CUM??? stiinta? BLASFEMIE!!!
  noi aici ne luam :pill: pilula.
  De semantica-mi spui mie?
  Io-s profesor, tu esti :yes:

  :clown: nostru se ridica
  dom’ profesor- o :coffee: ?
  Never smart, mai baietzica
  si in veci ramai asa.

  Omeneste, ingereste
  de ti-as spune ori si cum
  vei ramane tot un… peste
  Eu te las cu ochii-n drum.

  Tu te crezi cu ei spre stele
  nici pe alea nu le stii
  vai de diplomele tele
  ca vorbesti numai prostii.

  Daca nu-ti convine treaba
  Bag-un sunet de vioara
  Ursu-i urs si laba-i laba
  :pirate: mama ei de treaba.

  N-om fi noi expertzi in Tora
  nu citim incrucisat
  insa stim ce-i aurora
  sau un string indepartat.

  Daca nu poti intelege
  ca-s la fel de om ca tine
  ca am visuri, idealuri
  si seninatate-n mine,

  Daca nu poti accepta
  ca eu altfel vad departe
  c-am si eu viziunea mea
  ca nu churchul ne desparte

  Ci prejudecati desarte
  mandrie confesionala.
  Peste doua carti si-o carte
  multe sunt doar vorba goala.

  Omenirea e complexa
  viata-i inca o enigma
  nu-mi veni cu o kerygma
  ca-i cultura o anexa.

  Fii cuminte si-atunci poate
  n-o sa ma mai dau la tine
  tine minte, mai nepoate
  ca you-tub-ul e la mine.

  Nici cu vorbele istete
  nu-ti mai merge-acum cu noi.
  Acastiste si blesteme
  pentru noi sunt un gunoi.

  Si acum spre-apoteoza
  pamfletul de n-ai gustat,
  noi iti oferim o roza
  ca macar…ne-ai ascultat

  :fighterm:

  Aceste versuri sunt un pamflet si trebuie tratat ca atare. In limbaj modern se traduce: ‘Nu te pune cu mintea prostului (reptilei) ca-i odihnita.

 17. NorthLite says:

  Si mie imi place linkuri si postarile informative ale lui CJ, dar cine poate citi 100+ de comentarii la rand?

 18. Ovidiu says:

  Am prelucrat si fisierul audio al prelegerii nr. 3 – GENEZA ORDINII
  Pasarea sau gangania aia care tziuia acolo era teribil de enervanta 🙂
  Descarcati fisierul de aici:

  http://www.megaupload.com/?d=XCLCIZKZ

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: