Geneza 06 – Baramin

109 Responses to Geneza 06 – Baramin

 1. samson says:

  #99 first monkey (2)

  Etic , vreau sa stii ca nu esti mai bun decat cei pe care ii critici de la Cernica si din conducerea biserici.Ce dovada de bun simt,de etica,de pastor care esti dai atunci cand ma faci narod.

  iubite frate maimuţa, dvs vă ridicaţi acuma direct impotriva lu duhu sfânt şi a ordinii care a lăsat-o iel în biserica sa preiubită, fiincă domnu a lăsat pe unii învăţători şi predicatori, şi pe altii fraţi preşedinţi de conferinţe şi uniuni, şi prin gura la servii lui domnu dumnezeu trimite soliile lui de mustrare şi avertizare la turma lui; dvs de ce vreţi să ieşiţi din staulu lu domnu hristos şi vă împotriviţi soliei care v-a fost dată din partea domnului? să ştiţi că domnu nu priveşte cu plăcere la sufletele mândre care se crede ănţelepte în felu lumii! :-/

  Vreau sa intelegi ca inteligenta nu sta numai in formule fizice si chimice,mai sta si in educatie(nu mai zic caracter crestin).

  domnu maimuţa, aveţi ocazia să faceţi o demonstraţie practică de oricâtă inteligenţă vreţi şi puteţi dvs, mai ales pe partea de caracter crştin unde se pare că aveţi la dispoziţie resurse nelimitate, şi mai puţin pe partea de ieducaţie – că de unde nu ie nici dl dumnezeu nu cere- asta ţinând cont de frumoasa dvs autocritică cu mărturisire de la postu 59: „Ai dreptate cand spui ca educatia nu ma ajuta sa inteleg ce discutati voi aici,dar cred ca te referi doar la cea teoretica si nu la cea practica.” dle, aveţi ocazia să dezvoltaţi dupe pofta inimii oricâtă practica doriţi! să ştiţi că v-aşteptăm!! 😎

  .Mi-am dat seama ca sunt f putini cei care daca ar ajunge in functii inalte ar reusi sa reflecte caracterul lui Dumnezeu asa cum este El,si ca majoritatea sunt luati in stapanire direct de dracii atotstiintei,autosuficientei si plini de mandria descoperirilor lor.

  domnu fie lăudat frate! nu vă neliniştiţi chiar aşa-n halu ăsta frate, dvs sunteţi în afara oricărui pericol de invaziune drăcească şi mândrie de la orice fel de descoperire de niciun fel prin accesu la nicio funcţie înaltă, ţinând cont de faptu că „Semnele de intrebare si preocuparile mele nu au plecat de la formule fizice si chimice ,ci de la IQ-ul meu slab desvoltat care ma facut sa am dubii” , aşa cum atât de frumos mărturiseaţi dvs însuşi în accesu ăla superbu de sinceritate şi autocaracterizare de la postu 59!!! o să ne rugăm în continuare pt dvs ca domnu sumnezeu să nu ţină cont de iq dvs şi să vă ierte dak va fi cu putinţă păcatu ăsta!! :pray:

  Te-ai intrebat daca traiesti cum a trait Hristos?sau esti unul dintre carturari care impiedica lucrarea sa?

  nu, nu s-a-ntrebat, da să ştiţi că v-aşteptăm tot pe dvs ca pe lângă demonstraţia cealantă să ne arătaţi şi cum a trăit domnu hristos, că se pare că-n cazu dvs a trecut de mult vremea întrebărilor, dvs sunteţi deja în ietapa răspunsurilor, acu dak tot aveţi răspunsu afirmativ la întrbarea asta în dreptu dvs, d-abia aşteptăm să vă vedem în acţiune în rolu lu domnu hristos!!! good luck!

  Reactia sudorifica este reciproca,ba chiar am ajuns sa transpir sange uneori ascultandu-te.

  frate, deşi asta se-ntâmplă numa uneori, să ştiţi că dvs nu v-aţi împotivit totuşi pînă la sânge în lupta împotriva la păcat!! şi cuvântu domnului ieste o sabie cu două tăişuri, şi păcătoşii tremură şi se-mpotriveşte până la sânge uneori când primeşte iei solia de mustrare şi avertizare din partea domnului, că-i face să scrâşnească din dinţi că trebuie să renunţe la păcatele lor iubite!!! da să ştiţi că mai bine intraţi în împăraţia cerurilor fără o bucată de creier, decât cu creieru întreg şi nărod însă afară, unde va plânsu şi scrâşnirea dinţilor! :reallypissed:

 2. samson says:

  #99 first monkey (3)

  Se vede ca adrenalina si spiritul critic nu te lasa sa citesti frazele pana la sfarsit si sa intelegi ce vor sa spuna si ceilalti.Am observat ca esti stilul de om care atunci cand cineva incepe sa spuna ceva deja stii ce vrea sa spuna si ai pregatit si raspunsul,bineinteles facand abstractie de ce a spus el pt ca din start este narod.

  dle, inteligenţa ca şi frumuseţea ie nişte nedreptăţi care trebuie combătute peste tot pe unde ie întâlnite, vă înţelegem frustrarea, da să ştiţi că de unde nu ie nici dl dumnezeu nu cere, indiferent de startu dvs mai puţin fericit!! :snicker: :heh:

  “Invatatori legii si stiinta?”Vrei sa ma faci sa inteleg ca sunt narod daca cred ca,carturari aveau vreo legatura cu stiinta,

  nu dle, încearcă să vă facă să înţelegeţi că sunteţi fericit şi că a dvs va fi împăraţia cerurilor! :-*

  <blockquote.insa te grabesti ca mireasa la pat tataie.
  ei, aia iera dle, am ajuns în sfârşit la partea care-ţi plăcea dumitale cel mai mult! dle, vrabia mălai visează! auzi dta ce-şi închipuie unii p-aicea nişte mirese care să tragă de iei şi să-i invite direct în pat!!! dle, mai ai şi alte vise şi iespresii ierotice din categoria asta? acu dak tot ai început dta să fantizezi p-aicea… :female: :female: :female: :female: :female: :inlove: :inlove: :inlove:

  rugăm pe această calea dministraţia şi pe domnu ianis să se sezizeze din oficiu şi să cenzureze toate comentariile şi fanteziile lor indecente şi obscene pe care le scrie unii p-aicea în contra la litera şi spiritu de la regulament!!! :-(( 😦

  Stiinta nu inseamna doar datare radiometrica si telescop.Stiinta a coexistat cu fiinta umana din gradina eden atunci cand din frunze si-au facut haine si mai tarziu cand au construit turnul babel.Cand intrebi “invatatori legi si stiinta” te referi la stiinta ta,nu?

  dle, înţelegem că iq nu prea v-ajută ca să înţelegeţi şi că nu puteţi să faceţi nimik în direcţia aia, ce poa să zică oala la olar? da, totuşi nici cu ieducaţia nu încercaţi să faceţi ceva? de ce nu-ncercaţi bunăoară cu puţină rugăciune înainte să citiţi biblia la rând? să ştiţi că ajută!!
  „din frunze şi-a făcut haine”!?!?!? asta ce mai ie domne? ai ideie dta cam cum a reuşit iei în ieden să-şi coasă haine? cu ce anume le-a cusut dle, cu ce ac, cu ce aţă? a avut şi tipare dupe care să facă croiala? deci în opinia dumitale croitoria ie una din cele mai înalte şi mai de bază ramuri ale ştiinţei, ă? şi dta ieşti om de ştiinţă deci, dak, de iegzemplu te duci dta şi cu dna maimuţa pe la mare, să zicem pe undeva dincolo de năvodari, şi nimereşti dta pe la nudişti, şi dak iei dta o ditamai frunza de dovleac şi-o ţi dta cu mâna în dreptu la cocoşel să nu se vadă că ie-n proporţie şi dimensiune direct proporţional cu iq, ţinând cont că cel mai mare organ sexual ie creieru şi că mărimea oricum nu contează, ci iefectu; şi dak şi dna maimuţa benificiază d-acelaşi tip de haine naturale, tot o frunză de dovleac, da în dreptu la pasărică, deşi model de damă chiar dak topless, că se ştie că dl dumnezeu a interzis cu desăvârşire ca femeile să poarte haine de bărbaţi, şi ăsta ie un fel de iesperiment ştiinţific pe baze biblice!!! ?:-) :-/

  ” a construit turnu babel”!?!?!?! asta ce mai ie dle? alt iesperiment ştiinţific?? adik în opinia dtale amărâţii ăia din cartea de mituri biblice iera oameni de ştiinţă când credea iei că poate să construiască un turn până la cer, ă? dle ai ideie dta cam până la ce înălţime putea să ajungă baraca aia pe bază de paiantă şi smoală, intitulată atât de pompos turn babel? cât dle, 100 m, 200 m? dta ai ideie cam ce dimensiuni, structură, arhitectură, dimensiuni, greutate, ietc, are turnu ăla din dubai care s-aibă fro 8-900 de metri? şi-n opinia dtale dnu iehova iera cel mai ştiinţific ca găndire şi structură când şi-a dat seama că băieţii ăia analfabeţii chiar iera-n stare să facă un turn pân la cer, şi de speriat ce iera s-a zăpăcit cu totu, şi-n loc să-i lase să vadă că nu ie posibil, în atotştiinţa lui n-a mai găsit altă soluţie decât să inventeze dicţionarele, ă? mai ai dle şi alte iegzemple d-astea unde şi dta împreună cu iubiţi frati şi stimate surori ieste oameni de ştiinţă, totu binenţeles pe bază de iq scăzut şi ieducaţie lipsă? :silly:

 3. ianis says:

  Samsoane, se vede ca ti-a lipsit marea sinteza azi…persecuti moderatori nevinovati
  (btw, vezi schimbarile de pe pagina Regulament)

 4. samson says:

  #99 first monkey 99 (4)

  1.Te contrazici singur cand mai tarziu spui ca ei sustineau ca pamantul este plat si valoare pi este 3.De unde stiiau,din lege?Eu am spus “asa cum intelegeau ei” stiinta.

  „de unde ştiau”?!?!? din inspiraţie dle, din inspiraţie!!! dle, dta te aventurezi tot mai mult pe terenu fermecat al necredinţii unde îngerii buni nu poate să te mai protejeze, şi dl satana se joacă cu puţinătatea la iq-u dumitale cum vrea muşchii lui; dle nu că că ştia, n-avea nevoie să ştie nimik, dle dta ieşti creştin, aventist? şi dta nu ştii că toată scriptura ie insuflată de dl dumnezeu şi de folos pt mărirea la iq? dle, dta ai nevoie de credinţă dle, fiincă fără credinţă ieste cu neputinţă să-i fii plăcut lui, şi ştiinţa acestei lumi ieste o urâciunea înaintea lu dl iehova? :goaway:

  2.Intentia mea nu era sa demonstrez ca stiinta carturarilor era buna,sau sa o compar cu stiinta grecilor.

  dle, ne vedem nevoiţi să vă reamintim iar că drumu spre iad ie pavat cu intenţii bune! :devil:

  Ce am vrut sa spun e ca Isus nu era interesat si nu este de demonstratii stiintifice si de teoriile carturarilor chiar daca acestia ar fi fost greci,si motivele pt care cred asta le-am scris mai sus.

  asta bănuim că o ştiţi tot prin credinţă! din care motive dle?!?! unde le-ai scris dle? mare ie credinţa dtale dle!!! de unde ştii dle dta de ce ie intresat domnuisus? adevăru ie că cam ai dreptate dta, dupe toţi anii ăştia de mijlocire continuă24 din 24 şi 7 din 7, intre ăia 4 pereţi din cămăruţa aia de 4 metri pe 3, fără pauză măcar de weceu, credem şi noi că tot ce-l mai intresează pe domnu isus ar fi să se termine cu mijlocirea şi s-apară generaţia aia perfectă odată, să poată să meargă şi iel în sfârşit la budă că-l lasă vezica urinară dak mai continuă mult în ritmu ăsta!!! :victory:

  PS: Nu mai lamurit cu gaina.Este selectie naturala sau artificiala?

  dle vă răspundem cu plăcere la întrebare dak ne spuneţi şi dvs cine a fost mai întâi : ou sau găina?
  şi ce credeţi botezu lu dl ioan iera de la oameni sau de la dl dumnezeu? 😕
  o să ne rugăm în continuare pt dvs dle, să vedem dak se mai poate face ceva 🙄

 5. First Monkey says:

  samson

  Inteleg ca lupul domesticit(spalat la creier de stapan)stie un singur lucru: sa latre cand este atacata teoria stapanului.Faptul ca stii sa fii doar comic si ironic nu demonstreaza ca IQ-ul tau ar fi mai mare decat al oului de gaina.Stii ce aperi?Se vede ca cunostintile tale religioase sunt prinse in zbor si ce stii din biblie e ce ai auzit de la stapan.Ai citit macar odata biblia?Un critic ca tine ar trebui sa stie macar ce scrie,nu zic sa inteleaga ce scrie ca de asta se ocupa omul de stiinta Edi .Uitate matale si vezi din ce si-au facut haine si o sa descoperi ca erau frunze de smochin.

  Te crezi mai inteligent fiindca ai ac si ata,telescop si cancioc?Sunt sigur ca ti-ar trebui o caruta de scule si materiale sa faci un cotet la gaini si cu toate astea la prima adiere a vantului s-ar darama.Tocmai aici este stiinta : sa faci ceva fara sa ai macar ac si ata.Sa constuesti un turn,o arca macar sa stii cum arata metrul,smoala si cimentul.Aveti impresia ca noi suntem mult mai inteligenti decat oameni din geneza fiindca avem ciocan si cuie,si pt ca stim sa intrebam cine a fost mai intai oul sau gaina.

  Cat despre felul in care te raportezi la Dumnezeu cu vocabularul si ironia de primata,il las pe El sa se ocupe de tine si sunt sigur ca o va face mai devreme sau mai tarziu.Roagate pt tine,cu toate ca in stadiul evolutiv in care te gasesti ma indoiesc ca intelegi ce este rugaciunea.Mai citeste biblia poate ajungi sa fii stapan si sa latre alti pt tine.Succes!

 6. jean says:

  @esti ruda cu TETELU din AC?

 7. jean says:

  @samson esti ruda cu Tetelu`? Ala facea tot farmecu la A.C.

 8. KMLeon says:

  Ia uite cine e trollul trollilor p’aici- first monkey.
  Ma baiatule, daca tot intrebi pe altii de skilluri, tu ce skilluri stapanesti baietzica?
  Papagal vad ca ai cat cuprinde. Nu te hazarda in afirmatii nefondate fiindca nu stii cu cine ai de-a face. Samson nu se ocupa de cotete fiindca nu e gainar. Se pare ca ai matalutza ceva aplecari in domeniul asta. El n-are nevoie de gaini pentru ca-si poarta ouale la el.
  As vrea sa te vad pe tine consturind un cotet si reusind performanta sa nu-ti dai de mai mult de 5 ori cu ciocanul peste degete. Ar trebui sa multumesti tehnologiei ca a inventat autofiletanta si holz-shuruburile ca altfel ai avea degetele cat mistria.
  Eu zic sa te lasi de ironiile astea ieftine si de doi bani daca nu esti in stare sa citesti cum trebuie ce scrie Samson. Lasa figurile fiindca altfel, o sa fac in asa fel incat o sa rada tot forumul de tine.
  Ziceai ca stiinta este tocmai sa faci ceva fara ac si ata. As vrea sa te vad in padure, fara nimic la tine sa te descurci fro’ trei saptamani. Dupa experimentul asta, daca ai fi inca in viata, poate ai merita sa fii ascultat si citit.
  Pana sa tragi de urechi pe altii, mai ai de baut laptic, fiule. Papagali ca tine exista la kilogram si se procura cu doi bani. Stai pe poponetzul tau de pocait cu figuri in cap si consoleaza-te cu ideea c-o sa ajungi in cer ba sfantule care esti. Salivezi de placere la gandul ca oamenii pe care ii dispretuiesti or sa fie pedepsitzi de zeul ala mare si cu muschi care intruchipeaza iubirea eterna si care rade de pe fatza pamantului pe aia de nu-s in linie cu gandirea ta.
  Perversa mica ce esti.
  Nu vezi ca nu se mai coboara nimeni sa-ti raspunda? Si-au dat toti seama cu ce nimeni au de-a face. Daca ai limbarita, apai o sa se ocupe KMLeonul de tine, de-acum.

 9. George says:

  Excelenta emisune. Felicitari si binecuvantari!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: