Balaur Bondoc, cu Iulian Alexandru

137 Responses to Balaur Bondoc, cu Iulian Alexandru

 1. samson says:

  #3 neutrino

  E posibil ca in cazul de fata sa fie vorba de niste gene deja existente dar inactive, care in ultimii ani au fost activate, fi nu de formarea unor noi gene prin variabilitate. Pentru ultima varianta ar fi nevoie de mult mai mult timp:

  mai ie fro 2 articole acolo tot despre asta (in josu paginii)
  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-11023530
  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-10819027

 2. eddieconst says:

  samson # 5:

  Foarte explicit citaul din
  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-11023530

  With every generation of a species’ lineage, the pattern of its DNA changes ever so slightly, as a result of the natural balance between mutations and the individual’s ability to repair damaged DNA. This is how species evolve.

  The rate of this change – as each piece of the DNA code is replaced by another – is called the substitution rate.

  „This information is available in large database,” Professor Mousseau explained to BBC News. „So you can get the DNA sequences [of each species] and examine the changes that have occurred among a species over time.

 3. eddieconst says:

  Asta dovedeste ca evolutia nu este doar „o teorie”. Mecanismul este bine documentat la nivel de ADN in „large data base”. Daca adaugi in ecuatie timpul documentat prin mausrari radiometrice rezultatul este exact ceea ce vedem in raportul fosilelor. E vremea sa deschidem ochii.

 4. fidel carstic says:

  Domnule Maimuta Intiia
  am urmarit doua din emisiunile realizate la biserica din Pitesti cu domnia voastra.
  Am fost impresionat. In timp ce postarile nu sint citibile emisiunile sint bune din pundt de vedere al cursivitatii si exprimarii ideilor.
  Se pare ca aveti in inima colportajul si misiunea. Domnul sa s-a binecuvinteze!.
  Este o munca grea si plina de frustarii dar si multe impliniri in Domnul.
  In ceea ce priveste opiniile domniei voastre despre fapte, opinii, teorii, cunostinte stiintifice
  am cam priceput cum stau lucrurile. Nu disperati. Puteti sa studiati o disciplina stiintifica las alegere la o universitate serioasa timp de 5 ani sau mai mult cu rigurozitate si pasiune.
  Este si o a doua varianta, mult mai minunata, domnul sa inspire stiinta.
  In ambele cazuri, common sensul pe care tot Domnul l-a pus in noi toti ne v-a lasa sa stim cind domnia voastra veti avea opinii pertinente despre probleme stiintifice.

  Dar revenind la munca pe care o depuneti pe tarim misionar mentionez din nou ca am fost impresionat de sacrificiile si energia pe care le depuneti pentru cistigarea de suflete. Am fost impresionat de tonul suav pe care il folositi pentru fratii nostrii in acele emisiuni.
  Domnule ! Frate! Omule ! Crestine !

  SI NOI SINTEM FRATI !!

  Iar de poate unii nu sint frati pot fi subiect de „lucrare” misionara!

  Ma angajez ca daca vei folosi nu neaparat mierea din acele emisiuni ci doar vreun substituent sintetic de indulcitor, sa propun fratilor sa-ti schimbam numele
  din First Monkey in ceva mai apropiat de materializarea ideii care te-a dus la First Monkey.
  First gorilla, or First ourangutan, or first chimpanzee sau chiar in First Australopitecin.
  Daca vei continua sa ne asaltezi cu postari pe care cind incearca cineva sa le citeasca se transforma in stigate, zgomote, onomatopee, si transmit ura si neingaduinta(in afara unei totale si generalizate neintelegerii a subiectelor, ceea ce ma mira pentru ca esti inteligent peste medie) te sfatuiesc sa adopti pseudonimul Alouatta pigra.

 5. fidel carstic says:

  Rindurile urmatoare le-am scris ceva timp in urma.
  Au izvorit din frustrare si sint un debuseu in ceea ce noi, romanii, facem cel mai bine de la Caragiale incoace, si anume bascalia. Nu este indreptata impotriva unei anume persoane ci mai mult se adreseaza grupului.
  Este un text care incearca sa exploateze mai mult aparentele si este mai putin conform cu substanta.
  Sper ca domnul v-a dat la toti simtul humorului.

  Geologii astia adormiti, si pastorii care vor s-ai trezeasca
  au inceput sa vorbeasca de fosile si pina sa scoata cuvintele trecea mult timp si aveau timp fosilele sa se inmulteasca dupa neamul lor. Ba , cele mai multe, bag sama, se si dezmulteau, tot dupa neamul lor.
  Fiind multe au inceput sa-si arate coltii
  (de rumegatoare, de carnivore, de vorbitoare ,.. , numai ascultatoarele si celelate dobitoace nu aveau ce arata ca in loc sa pasca li se facea transfuzie directa si total nefiltrata de cunostinte la anumite parti superioare ale sistemului nervos. Transufuzeii era baieti buni, cu chef de dezbatere si indoctrinare, si mai putin chef de conseling si cu exces de chef de control)
  una la alta, si care din ei, li s-a schimbat coltii din cauza schimbarii regimului de alimentatiei au inceput sa-si arate IQ-ul care dupa o crestere rapida si exponentiala, le scazuse la fel de rapid de la 5 la 1.8, ca urmare a interventiei pe epifiza a domnului doctor vesnic tinar si ferice ce din gura tot graieste sanctuarul prabuseste .
  IQ asta se vede treaba ca era foarte important pentru fosile, ca au inceput sa dez–bata, si asa o batalie a fost ca nu se vedea I cu Q.
  Munitia folosita erau rafale de cuvinte , expresii si fraze mari , menite sa compenseze micimea unora din participant si bombardamente cu” Internete “ deghizate in cugetare si studiu personal, de credeai ca tot AZS-istul ,si natiunile conlocuitoare de pe blog, s-a nascut om de stiinta ,teolog, filosof si binenteles Poet.

  Cele mai multe fosile au murit in dezbateri si reality shows, care erau gen : cine pierde nu are urmasi .
  Astfel ca nu au ajuns decit un numar mic dintre ele la data de nu mai stiu cit aprilie 4004 cind , conform noii logici a paralelogramului cu toate unghiurile si laturile egale

  (cum pot fi unghiuri egale cu laturi? Simplu, folositi intelepciunea modernista si postmodernista pina cind o sa abuzati pina si de rabdarea sfintilor –de la bisericile suburbane- si a tuturor Conilor Leonida fata cu reEDIactiunea de la diasporele) romanesti din strainatate(sic), -si diasporele din tara , pe care, figurativ, le puteti cumpara de la cetateni bronzati sau politicieni ce-si schimba culoarea des )

  a fost stabilita data de incepere a primei reprize din din meciul Tardiva Creatiunea contra Rationala Descendenta.
  Observator Confederal dom professor cu metod-ista de interpretare a logicii
  (da’ nu in ebraica, ca virgula cind se pune o musca pe manuscript schimba sensul logicii).
  Galeria de Hulitori, plingaciosi , reclamei si cultul tagaduitorilor de stiinta,a echipei Tardiva pe de o parte si Hooligans de la Descendenta, cu maniere troglodyte

  (vor sa reEvolutioneze pe aia din cultu lu incultu
  (tradus din limba cultic= preamultumitii de sine cu mutre lungi, privirea in pamant si pas masurat cu egoul personal si propriu si chiar si la figura (figuri libere si obligatorii) si cu un pat domnule pus la marginea parcarii,coborii din masina si in loc sa de lectii, nu ei de colo zice : stai in pat! de esti mai scund te lungesc de esti mai inalt te scurteaza, si lucru asta nu face bine la fiziologie si la anatomie, desi DNA nu e influentat, doar nu mai poate descende prin modificare in urmasii tai, e o chestie de fiziologie. Dom doctor( vesnic tinar si ferice) o poate esplica da are d-nle asta o metoda (nu metod-ista)ca nu esplica ce zice, si ca sa intelegi trebe sa mergi la scoala( aia 5 zile pe saptamana, ca sa fim clari, unde se dau note si nu aia unde incepi cu “sint de accord cu fratele….” Si dupa aia il ataci si-I darimi tot ce a spus, )
  Expleci nu e romaneste si nu e englezeste, e wronglish, cuvint inventat de pastoral sudist cu nume de voievod, si care ca un voievod real , a fost si n-a mai fost si iarasi este dar a ramas continuu membru-n PETA.)
  si dorinta de afirmare a descendentei prin modificare teista, ateista, si orce alta …ista le-ar mai putea pune in circa cei cu figuri libere si obligatorii de cealalta parte.
  Dar ei au circa tare si deosebita de a Sustinatorilor echipei Tardiva, pentru ca se adapa la izvoare tocmai din Galapagos.
  Cine are urechi de auzitsa auda si sa Dar win-o sara pe la noi FlorineL( ) draga sa vada ce tiganie am facut noi din stiinta.
  Pentru ca aveau bunicii in pesteri ei foloseau doar figuri libere la fel ca intrarile locuintelor celor mentionati in aceasta fraza.
  Si pe cind parte din galerii , din dorinta de a cistiga cu orice pret, si nedorind ca in teren sa cistige cel mai bine dotat si adaptat, si uitind etica, omenia si pastrind doar estetica
  ( pe motiv ca : cica nu-I compasiune, nu e drept, iubeste-l pe aproapele tau, si alte chestii pe care le spui in timp ce lovesti sub centura (lucruri care nu se invata la scoala de 5 zile pe saptamana, ci la altele)
  au abandonat idea de fair play (si in loc sa mearga la stadion, sa-si sustina idea(pardon, echipa) au purces la mai multe federatii ale ligii ce joaca numai simbata, pentru a incerca virgula ca toata gama de obstructii, destinata a fi folosita in terenul administrativ dupa intilnirea preliminara cu albitrii si conducatorii cluburilor

  (in zona noastra, si in toate celelalte zone au acelasi nume :Sociale si sind determinate de linia de schimbare a datei)

  sa fie canalizata in stiloul presedintelui federatiei , incit atunci cind acesta va semna, laserul din jetul de cerneala sa loveasca pe jucatorul insarcinat cu loviturile cu capul, incit sa-l mute daca e posibil, unde oameni nu vorbesc si au iepe.
  Incercau doar eliminarea centrului inaintas, pentru ca aia de centrau era “free agents”.
  In timp ce faceau cele descries mai sus s-au poticnit in ceva din interiorul lor ce incepea cu litera C si le soptea Shakespeare dar de fapt ei auzeau doar celalalt cuvint din nume si simteau ca trebuie asezat dupa “free”.
  Meciul a fost declarat forfeit pentru ca jucatorii echipei Ratiunea Descendenta, chiar daca erau existenti in numar mult prea mare , chiar mai mare cu multe ordine de marime decit orce cifra abominabila rostita sau implicata de orice geolog , cu sau fara frina de mina
  (exista la unele auto, datorita descendentei prin modificare o frina de mina ce a fost modificata sa o calci cu piciorul fara sa fi cimpanzeu, de, legile evolutiei sau involutiei de la mina la picior) si amplificata de orice pastor cu iubire de culturalizarea
  aproapelui, si contestata de epoca bronzului de la garderoba unde ne lasam creierul odata pa saptamana,
  erau imprastiati prin toate straturile din gradina geologica, ba mai mult, 99% din ei fiind nu numai de negasit, dar chiar pulbere si praf, fie in roca de baza care se numea Leaders sau in cea care nu poti conta pe ea si poarta numele de Membri, cei mai multi resimtindu-se dupa indepartarea in timp si spatiu de big bangul ce le energizase sponsorul.
  In resimtirea (cu R) lor asteptau ca ideologia savantilor , sa-i faca pe acestia din urma sa ignore stiinta, sa devina blasfemei si blasfameni si sa schimbe legile naturii, si atunci, natura sa adopte doctrina luptei impotriva reumatismului si sa ne incalzeasca pina la amalgamare de om sau persoana cu fiinte create teist evolutionist incit devenind”politicaly incorrect” sa avem doar doua sanse: ori schimbam totul si ne gasim Section 8 rental in strate din gradina geologica, ori nu ne schimbam cu nimic si ne facem ca facem citeva modificari in partile esentiale si uitam reteta de amalgamare .
  Mercurul extrage aurul din minereu dar face rau la sanatate!
  Cei insarcinati sa premieze componentii echipei Tardiva Creatiunea au declarat cistig prin neprezentare, dar cind sa se imparta premiile si medaliile, publicul a cerut banii inapoi pentru ca recunoscusera echipa de juniori de la clubul Rationala Descendenta deghizati la nudul gol si dezbracati si cu bratari si coliere din simburi de mere.

  Si in loc de premii li sa-u dat haine contra carora au protestat cei de la PETA si au fost trimisi la munca la ferma si la ranch.
  Si toti au avut dureri de calcaie si curele si addidasi din piele de sarpe
  Si de atunci cind le vine rindul la fosilizare se tine o evidenta stricta ca sa nu ne mai iradiem cind cautam metode sa demonstram ca cei din stratele din gradina geologica sind de fapt tot juniori de la TardivaCreatiunea si sa-i putem premia chiar daca ei au fost nuzi si dezbracati toata viata lor.

  SI dupa ce mi-am adunat DNA-ul din toate colturile lumii (dovada ca e rotunda, ca are volum, ca daca era plata avea numai muchii conform logicii patratului) si mi-am lasat creierul la garderoba si am incalecat pe doua bile (neagra-neagra) cautind o pozitie mai la altitudine, unde sa-mi cantonez vidul din IQ-ul si sa fiu ferit de inundatii daca vine vreo ploaie mai mare , din cauza ca nu vreau sa fiu sedimentat ca am auzit pe domnu Geologu ca zicea ca am sanse mici de fosilizare.

  Descendenta prin modificare nu vreau, ca merge in jos nu? Descende!
  Teo, geo, bio, ….logi astia care le stie pe toate nu si-au dat seama.Daca o iei in jos nu e bine.

  Ascendenta! E pentru mine. Doar are As la inceput . As e special pentru mine!
  Unde-o fi al doilea s? Tot pentru mine ! NU?
  Dar daca “Cineva acolo sus ma iubeste” dar poate nu indeajuns ca sa-mi dea voucher pentru locuinta?
  Si ajung specie disparuta desi un A urmat de doi s dispare la fel de greu ca si iarba rea .
  Mai buna e o fosilizare!
  Cistig o secunda.
  O fi ideologica sau obiectiva?
  Ideologica ? Ie cu ura. Multa si vectoriala.
  Obiectiva? E scalar. Parca asa as traduce din ce zice adormitu ala.
  Prefer ideologica, ca o pot interpreta chiar si ca 1000 de ani!
  Oare am tupeul asta?
  Am! Dar il numesc licenta poetica.
  Sti ce fac? Ii trimit lui Burtaverde ala de recita pe muzica
  Asta era Paunescu, si nu e bine ca asta fost revolutionar cu autorizatie si ma poate selecta natural prin metode artificiale.
  O trimit lui celalalt, Ii zic ceva de sapca lui , o datez in timpuri bune si o semnez anonima, adica :
  GEOLO G
  Il prind si-l vindeca de ordivician, silurian, oligocen,pliocen si-l dresam doar pentru Holocen si sa fim siguri il facem mai mic (holocenul ca ordin de marime a timpului scurs)
  Si coprolitele miroasa daca le arunci in curtea altora.
  Intre timp ma pocaiesc .
  Incerc. N-am ce pierde!
  Important e cum prezinti. Ce prezinti nu conteaza.

  Traiasca ambalajul!
  Internati, Reciclati si conspirati!

  Geo-logica, da cu Multa Frica

 6. Cea mai mare bucurie din viata e aceea pe care o astepti.

  ________________________________________

  Hai… la multi ani, clovnule! acu’ 33 ani pe la ora asta, cica…
  da’ tot prost si sandibel ai ramas, cu capu’n nori… :loser: :rotfl: grow up, you idiot! :silly: stupid clown! :smug: :laugh:

  yours truly,
  george [that’s spell horhe, you got that?! :shout: … hihihihi, ai dracu bagabonti prin credinta!]

 7. lelitza la portitza says:

  shh,

  tu chiar te-astepti sa-ti spunem la multi ani ? :evilgrin:

 8. ediorgu says:

  La mulţi ani clovnule, si din partea unui sdagnostic doublethinker prin credinţă… şi la mai multe linkuri, dar din alea bune, nu ca ala de ora muzicală cu „life is a cup of coffee” – dar fiindca e ziua ta te iert…

 9. i-oana says:

  Bai Gerge,bai,

  Ma´ da´ ce mare-ai mai crescut ma´, ai tu 33 de ani !?

  Bine , daca zici tu, asa TREBUIE sa fie.

  Deci, „La multi ani” pe bune ,fara vrajeala si mistho din partea i-oanei .

  Poti sa crezi asta !?

  Da´bombona din varful colivei l-a pus Lelitza cu clip-ul ala ,tare de tot !

  Mama ,mama ,ce va mai duce mintea la prostioare !

 10. First Monkey says:

  Iulian

  In pare rau pt matale esti om batran si degeaba.Chiar te uiti in gura la toti pufosi din jungla asta si ii crezi.Vezi ca ianis deja m-a dat pe interpol si a pus si recompensa.

  Am vazut si eu filmarile de la pitesti,penibil e tot ce pot sa spun.Te asigur ca te inseli in ce priveste identitatea mea.

  Vreau sa intelegi si tu ,si alti ca urasc stilul asta de show business ieftin.Am putut sa rezist sa vad doar pana la momentul in care fratiorul nostru spune: „Stii cu cine vroiau sa vorbeste oameni ? Cu mine pt ca eream in mijloc,nici la dreapta si nici la stanga.”
  Omul este in proces de convertire si daca lasa mandria deoparte are multe sanse sa fie mantuit,cred.Nu il cunosc,e doar ce am vazut in cateva min.Trebuie luat in considerare si mediul ostil din care vine.
  Insa putine sanse are reporterul care pune intrebari pe masura sponsorizari pentru a fi cumparate microfoanele si camera video.Poate gresesc.

  In concluzie nu din cauza acestor clipulete trebuie sa-mi reconsider eu credinta si sa merg la gradina zoologica pt a-mi admira familia.Nu mi-au placut niciodata extremele, si nici filmele Star Trek sau Jurassic Park.

 11. fidel carstic says:

  First Monkey
  Iau la face value ceea ce tu afirmi aici despre orice neasemanare intre tine si persoana respectiva. Subit si instantaneu persoana respectiva mi-a devenit mult mai simpatica, in afara faptului ca admir lucrarea misionara pe care o face folosind „instrumentele” cu care l-a dotat Domnul.
  Cum se comporta acei doi frati si motivele lor si stingaciile si stereotipurile grupului pe care care sint evidente la dinsii sint evidente si la noi toti ceilalti, doar ca se manifesta in alte forme.
  Daca esti sau nu aceea persoana am inceput sa am indoieli (bazat nu numai pe spusele tale dar si pe civilitatea care reiese din textul tau) si desi persoana poate nicodata pe acest pamint nu v-a afla de confuzia mea imi cer iertare de la acea persoana bazat pe ceea ce tu afirmi in postul #14.
  dar, tot ceea ce am afirmat in acel post , lasind la o parte presupusa confundare de persoane, ramine valabil.
  De altfel postul #14 este mult mai civilizat si cu un nr de decibeli(ma refer generic la orice fel de poluare) mult mai redus. Se pare ca sti si altfel.
  In ceea ce priveste Star Treck, Jurasic Parc, cred ca faci o confuzie intre Universitate si Entertaiment. Chestia cu scoala ramine valabila ca si celelalte „chesti”.

  PS. Sa sti ca nu sint batrin. Am un nr. de ani dar sint la fel ca atunci cind eram liceean si student dar cumva cu mai multa ordonare mintala si mai rabdator. Si nu imi pasa daca cineva care nu ma cunoaste ma califica ca ‘infidel sda’ pentru ca experienta indelungata cu Domnul este one on one si nu am nevoie de albitru.

  PS’ Chiar daca nu poti merge la universitate urmeaza o scoala organizata pentru ca autodidactii oricite cunostinte ar avea de cele mai multe ori sint lipsiti de viziunea sistemica a realitatii.

  PS ” Am fost pe un site la adresa data de clown. Sa fie acela siteul omului vazut la Pitesti.
  Acel frate nu a lasat sa iasa din gura lui nici o aluzie referitoare la creatie dar avea pasiunea citatelor din Biblie.
  First Monkey ne-a bombardat cu citate si are pasiune sa improaste cu noroi pe cei ce nu impartasesc intocmai viziunea lui despre creatiune. Hmmmmmmm !
  Clownul afirma despre sine ca e nebun. E afirmatia lui. Eu afirm ca e foarte inteligent.
  Cele doua afirmatii nu se exclud dar pot fi disfunctionale.
  Ceea ce nu inteleg de tot e de ce un „crestin cinstit”= propietarul siteu-lui cere donatii dupa ce foloseste doar munca altora. Ar trebui sa frecventeze si un cerc de etica daca sta rau cu poruncile.
  La revedere si de acum sa „blogesti” civilizat si cu simtul humorului .

 12. First Monkey says:

  Dle Iulian

  Imi dau seama ca am tipat urat si nepoliticos la dvs.Comunicarea in conditiile ambientale ale acestui forum este ca intr-un tancioc unde toata lumea tipa si injura.Tensiunea se simte in limbajul elevilor pt ca lectiile profesorului sunt tensionate(nu ma refer la dvs).

  Imi pare rau ca nu ne cunoastem,este cel mai mare dezavantaj al acestui sistem de educare si emancipare(daca s-ar putea numi asa).Va asigur ca multi dintre noi nu avem canini asa de mari cum aparentam aici.Personal observ ca imi creste tensiunea arteriala si este un fenomen involuntar atunci cand accesez site-ul.Mi-am promis de multe ori ca voi renunta sa mai comentez,cel putin.Daca m-ati cunoaste personal si am avea ocazia sa discutam ,va asigur ca marcadorul v-ar acorda 80% dintre cuvinte si ati castiga meciul.

  Cat despre inteligenta CJ si samson nu impartasim aceiasi opinie.Nu m-ar deranja deloc prezenta lor si ceea ce spun daca nu s-ar referi la Dumnezeu in felul in care o fac.

  Vreau sa mai tineti cont de faptul ca ora tarzie la care am scris mesajele ma afectat uneori si m-am intrecut cu ironiile la adresa dvs,imi cer scuze si iertare.

  Insa vreau sa stiti ca atata timp cat il veti ajuta pe edi sa tina scutul s-ar putea sa primiti sageti si trebuie sa va asumati riscul.

 13. ianis says:

  Clovnule, la multi ani si din partea mea.
  Era sa zic: sa pastram un moment de reculegere :)…

  Tot e bine ca ai mai crescut, ai sansa sa ajungi mare, daca nu cumva imbatranesti intre timp. Inchin o bere in cinstea ta (fara alcool, evident :P)

 14. paul moga says:

  ala bala portocala

  Am spus si eu ceva ca sa stiti ca nu sunt mort .
  Am cercetat doar link-urile trimise … si asta mi-a luat mult timp .
  Nu doresc la nimeni aceasta experienta .

  Totusi va felicit pe toti care ati contribuit la imbogatirea mea !
  In aceasta urare intra toti forumistii .

  Fratilor , paganilor si ateilor ,
  sa va rugati si pt mine sa am mai mult timp liber la dispozitie. :yes:

 15. paul moga says:

  Frist Monkey , ce spui tu ? Ca dl geolog e batran ? Ai avea curaj tinerete , sa faci o tranta cu el ?

 16. paul moga says:

  Hai pa ca ma duc in parc . Ma sunat cineva sa vin sa joc niste partide de sah cu el . ( eu am jucat in campionatul spaniei ).

 17. First Monkey says:

  eddieconst

  Citez din materialele de la BBC:

  ” Unul dintre cercetatori speculeaza ca astfel de mecanisme ar putea coexista de milioane de ani, atunci când forme timpurii de viaţă au fost expuse la niveluri mai mari de radiaţii naturale.”

  Dupa cum vedeti aici vorbim ca la biserica „se speculeaza”.Dar daca iti spala creieri un om de stiinta e alta treaba nene,e mai misto.De remarcat ca UNUL dintre cercetatori speculeaza,nu toti sunt de aceiasi parere.

  Iata ce spune altcineva

  ” Este de necrezut cat de repede acest ecosistem a fost capabil să se adapteze”. –Martin Hajduch ,Academia Slovacă de Ştiinţe

  Unde oameni de stiinta spun „ecositemul se adapteaza” ; Sarlatanibus Apologeticus Exoticus corecteaza „evolueaza”.Asa este domnule pastor in stiinte naturale,speculatiile nu sunt doar teorii,sunt fapte exacte si concrete care se pot masura cu ochiul liber la microscop.Unde alta data erau nevoie de milioane de ani pt ca plantele sa-si „mute genele”,acum este de necrezut cat de repede are loc evolutia pentru unii si adaptarea pt alti.
  Si daca mai adaugi in ecuatie si urmatoarele observatii,teoriile astea chiar se leaga ca nuca in perete:

  „Păsări viu colorate şi păsări care au o migrare la distanta au fost unele dintre organismele cele mai afectate de contaminanţi.”

  „Aceasta este prima lucrare care furnizează date cantitative, riguroase că mamiferele într-adevăr sunt afectate semnificativ de contaminare”, a declarat el pentru BBC News.”

  „În studiile cu rândunici, echipa a observat păsările cu tumori la nivelul picioarelor, gâtului şi în jurul ochilor.”

  Ei aici nu mai evolueste nimic domnule,pasarici astia viu colorati au pierdut pe drum(cand veneau din africa) genele alea care se pot muta pt a supravetui in ciuda concentratiei mare de material radioactiv si s-au umplut de cancer.Si copii care s-au nascut dupa catastrofa au evoluat,le-au crescut capurile.

  Ce nu vor sa vada oameni de stiinta evolutionisti care merg la Cernobal este ca radiatiile usuca tot si aduc moartea.Iar dupa cativa ani ploaia a spalat o parte din rezidurile materialului radioactiv si concentratia este mult mai mica(doza s-a redus de la 1000 la 100),dupa ce ecosistemul se reface datorita puteri de regenerare pe care creatorul a pus-o in tot ce are viata pe planeta asta,concluzia unora este -au evoluat-. Nu domnule ,au supravetuit si s-au adaptat pt ca este recunoscut tot stiintific ca unele plante si alge au capacitatea de a elimina metalele grele din mediu in care traiesc si din organismul nostru.De exemplu alga chlorella si coriandrul sunt folosite in tratamente pt desintoxicari cu metale grele.Alte alge sunt folosite pentru depurarea apei de metale grele.Paralel,acum intelegeti de ce este recomandata dieta vegetariana,chiar cruda uneori?

  http://es.wikipedia.org/wiki/Fitorremediaci%C3%B3n
  http://microalgewellstar.hupont.hu/11/chlorella-vulgaris
  http://www.madrimasd.org/blogs/remtavares/2009/05/11/117987

  Acum muritorilui de rand ii raman doua posibilitati:

  1. Prin credinta in Dumnezeu sa inteleaga ca El a facut aceste plante asa cum descrie geneza, care sunt niste uzine la care oameni se uita cu gura cascata.El a poruncit si viata a aparut instantaneu asa cum a facut-o la mormantul lui Lazar.Este un miracol,un Dumnezeu atotputernic care face orice prin cuvant.Fantastic !!!!!!!

  2. Tot prin credinta in nimic sa creada ca radiatiile care acum au distrus vegetatia si viata pe o suprafata destul de intinsa,acum milioane de ani au facut ca viata si vegetatia sa apara si sa se dezvolte incredibil printr-o lupta de supravetuire.O numesc selectie naturala.Fantastic!!!!!!!!!! de prost.

  Mai este o varianta nou descoperita aici prin care un dumnezeu de carton incapabil fiind de a face aceste uzine complicate,le-a facut de serie(atat a putut) si apoi le-a plantat intr-o zona radioactiva unde si-au dobandit aceste capacitati fantastice.
  Dar aceasta varianta fiind asa stupida o las celor de la Hollywood poate le serveste de inspiratie pt desenele cu Barth Simpson. Copiii nu se prind de prea multe si pot fi inselati mai usor.

 18. First Monkey says:

  paul moga

  Sensul era de om matur.Dansul este furat de peisaj asa cum suntem toti de aici,insa sunt sigur ca nu face nimic cu premeditare.Mi-am cerut scuze pt ca am fost obraznic.

 19. ianis says:

  First Monkey

  Se vede ca tu nu intelegi limbajul stiintei. In stiinta nimeni nu vine cu afirmatii absolute. Pana si ecuatiile lui Einstein sunt cunoscute sub numele de de teorii. Si totusi bomba atomica funtioneaza (ai sa fi uimit dar matematica si fizica, adica stiintele care construiesc totul in jur, se bazeaza pe teorii…numite de tine, in mod gresit, speculatii)

  In lumea stiintifica totul porneste de la:
  ipoteze (daca vrei tu sa folosim termenul ziaristului – speculatii). Omul de stiinta face observatii si emite ipoteze. Ele pot fi corecte sau false. O ipoteza care nu poate fi falsificabila nu e luata in considerare. Dar urmeaza pasul doi, etapa care duce mai departe acea ipoteza.
  apoi
  construirea de modele care pot fi incomplete dar functionale, unele pot fi contradictorii dar adevarate(vezi lumina-unda si lumina-corpuscul).
  apoi
  aplicatii practice pa baza modelelor O ipoteza care construieste un model se verifica prin functionarea in practica. Majoritatea tehnologiilor banale din casele noastre au venit pe calea asta.

  Procesorul pc-ului tau functioneaza pe baza „speculatiilor” din teoria haosului si pe probabilitati.
  Cuptorul tau cu microunde functioneaza pe baza unor „speculatii”
  As zice ca si creierul tau functioneaza tot pe baza „speculatiilor” desi cred ca ghilimelele nu sunt necesare in cazul asta.

  Pe de alta parte, religia, ofera de multe ori speculatii si teorii ce nu pot fi demonstrate, le prezinta ca adevaruri absolute. Cine nu le crede e admonestat cu salate si zacusca de versete, cum ai facut tu mai jos.
  De-a lungul timpului au fost oameni care au impus cu speculatii teologice credinte ca: pamant plat, geocentrism, iad undeva in scoarta terestra, paradis undeva in atmosfera, etc.

 20. First Monkey says:

  eddieconst

  De ce nu recomanzi si articolele astea,nu sunt tot oameni de stiinta? O!!! stai , astia este dezidenti.Sau pt ca nu au ajuns la aceiasi concluzie la care ai ajuns matale si Dr. Sergii Gashchak?

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/6946210.stm
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4923220.stm
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7949314.stm

  „There was a lot more radioactivity on the surface back then than there is now, so probably when life was evolving, these plants came across radioactivity and they probably developed some mechanism that is now in them,” Hajduch speculated.

  Eu cred ca Dumnezeu a creat ecosistemul perfect echilibrat.Toate mineralele erau prezente in cantitati exacte,necesare sistemelor vii printre care ne numaram si noi.Apoi a facut sa functioneze ciclu apei in admosfera,in hidrosfera si in scoarta pamantului care actioneaza ca un filtru perfect.Plantele sunt uzine perfecte care absorb mineralele din sol in mod echilibrat si in plus filtreaza si aerul prin fotosinteza.El a facut ca toate aceste mecanisme sa functioneze atat de perfect incat oameni aveau cutia craniana mare dar proportionala cu restul corpului si traiau peste 900 de ani fara sa moara de cancer sau de tiroida.Apoi strugurii erau giganti dar fara sa fie toxici.Un strugure era dus de doi oameni iar acum il tii intr-un deget.Ma uit in jurul meu si vad numai pitici de 1,50 care sufera cel putin de cateva boli.Fructele sunt din ce in ce mai mici(cele naturale),specii de animale au disparut si continua sa dispara.Oameni mor devreme,imbatranesc repede si cei care ajung la 100 de ani intra in cartea recordurilor.
  Tot procesul asta se poate numi evolutie??????????????????????????????????????? Unde este selectia naturala care ar trebui sa ne faca sa ne adaptam la mediu????????????

  O,nu prieteni totul este in continua degradare si va continua asa pana intr-o zi.Catastrofa de la Chernobyl ramane doar ca o evidenta clara a faptului ca Dumnezeu a creiat atat de perfect incat orice om de stiinta muritor se minuneaza de capacitatea rapida de vindecare a plantelor in urma efectelor nebuniei omului.Dumnezeu a asezat elementele naturi in cantitati exacte acolo unde trebuiau sa fie pt perfecta functionare a intregului sistem,dar omul in „intelepciunea” lui le-a concentrat intr-un punct si a urmat un bigbang care a imprastiat foarte ordonat materia.

  Exista oameni care au fost afectati de radiatiile materialului radioactiv, au supravetuit si a caror organism s-a refacut.Inseamna ca milioane de anii in urma au trait intr-un mediu mult mai radioactiv care i-a facut sa evolueze iar acum cu doze de radiatii mult mai mici mor pe capete sau raman malformati si handicapati?

 21. First Monkey says:

  ianis

  Este adevarat,eu nu cunosc si nici nu vreau sa cunosc limbajul oamenilor de stiinta care nu cred ca exista un Dumnezeu si pe care biblia ii numeste nebuni.Faptul ca bomba atomica functioneaza este o dovada de stiinta?.Este o nebunie!!!!!!!;pe ce lume traiesti?.Daca te intereseaza pt mine stiinta inseamna orice descoperire care aduce DOAR beneficii omeniri,restul este pura nebunie a unor roboti nebuni .

  Uite cum afecteaza „evolutia” inteligenta stiintei tale:

  http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/science/newsid_4918000/4918044.stm

  http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/specials/2006/chernobyl/newsid_4936000/4936626.stm#

  http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/specials/newsid_4934000/4934618.stm

  Dupa cum am demonstrat in #24 teoriile in lumea stiintifica sunt impartite dupa credinta fiecaruia.Cel putin autorii bibliei coincid chiar daca nu sunt contemporani.

  In orice domeniu din lumea stiintifica exista contradictii intre oameni care au acelasi microscop,dar trebuie sa le cauti si sa le vezi.

  Biblia spune : „Aşa vorbeşte Domnul: blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijineşte pe un muritor şi îşi abate inima dela Domnul!”

  „Pe de alta parte, religia, ofera de multe ori speculatii si teorii ce nu pot fi demonstrate, le prezinta ca adevaruri absolute.”

  Prietene,o sa vina ziua cand speculatiile bibliei o sa fie demonstrate.Te asigur ca nu vei avea unde sa te ascunzi.Iti vei primi rasplata pt ca ai ales sa crezi teoriile unor nebuni.

 22. ianis says:

  Pai daca nu vrei sa cunosti limbajul oamenilor de stiinta, cine pana calului te pune sa te bagi in discutii unde nici alfabetul nu vrei sa il inveti?
  Nu vezi ca facem toti haz de tine tocmai pentru ca iti recunosti prostia dar o trambitezi ca arta? Te faci de cacao cu fiecare „desteptaciune” pe care o prezinti.

  Ai impresia ca daca unui ra-hat ii aplici niste versete biblice, nu mai pute?

  Cred ca mesajul pe care l-ai adresat lui edi l-as putea numi „Junk of the week”.

  In fine, vorba unui coleg forumist, parafrazand preotul pistolar din MACHETE:
  postatul pe forumuri e mai ieftin ca mersul la psihiatru
  So, go on if it helps.

 23. First Monkey says:

  ianis

  „In stiinta nimeni nu vine cu afirmatii absolute”

  Asta am afirmat si eu cu alta ocazie citiand un om de stiinta:
  „Indoiala este un fapt stiintific,in stiinta nu exista dogme”

  Nici nu are cum pana nu demonstreaza practic. Tu crezi ca ipoteza prin care sa ajuns la fabricarea procesadorului meu si a fost pusa in practica poate fi comparata cu ipoteza prin care totul a aparut printr-o explozie a unui ra-hat concentrat expus radiatiilor?Practica acesta teorie a fost pusa in practica la Chernobyl si se vede ca materia sa asezat si a evoluat impresionant,acum speculatiile sunt direct proportionale cu mutatiile celor care au reusit sa supravetuiasca.

 24. samson says:

  #21 first monkey (1)

  Unde oameni de stiinta spun “ecositemul se adapteaza” ; Sarlatanibus Apologeticus Exoticus corecteaza “evolueaza”.Asa este domnule pastor in stiinte naturale,speculatiile nu sunt doar teorii,sunt fapte exacte si concrete care se pot masura cu ochiul liber la microscop.Unde alta data erau nevoie de milioane de ani pt ca plantele sa-si “mute genele”,acum este de necrezut cat de repede are loc evolutia pentru unii si adaptarea pt alti.

  ie uimitor dle ce poa să facă duhu lu dl dumnezeu din mintea odihnită de la un iubit frate sărac cu duhu, da bogat în credinţă, care nu se-ncrede în propia lui înţelepciune, ci-şi pune toată încrederea lui în domnu, şi care se predă domnului cu toată inima lui, şi cu tot IQ lui redus, şi cu toată ieducaţia lui precară şi lipsă, şi care se face la minte asemenea unui copilaş, trăind cu orice cuvânt care iese din gura domnului: „fiţi blânzi ca şerpii şi proşti ca porumbeii”!!! 😯

  ie ca şi cum ai lua un motor odihnit de trabant, care nu mai merge de câteva decenii, şi ai câştiga tilu la formula unu! nu ie asta un miracol? n-ar trebui domnu lăudat zi şi noapte pt performanţa care a reuşit-o cu mintea lu iubitu nostru frate maimuţa? n-a ales dl dumnezeu lucrurile nebune ale acestei lumi ca să facă de ruşine pe lucrurile înţelepte? sigur că da, sigur că da! como que no!!! un iubit frate pe genunchi vede mai departe decât o sută de oameni de ştiinţă în picioare!!! :pray: :worship: :pray: :worship:

 25. samson says:

  #21 first monkey (2)

  Si daca mai adaugi in ecuatie si urmatoarele observatii,teoriile astea chiar se leaga ca nuca in perete:
  “Păsări viu colorate şi păsări care au o migrare la distanta au fost unele dintre organismele cele mai afectate de contaminanţi.”
  “Aceasta este prima lucrare care furnizează date cantitative, riguroase că mamiferele într-adevăr sunt afectate semnificativ de contaminare”, a declarat el pentru BBC News.”
  “În studiile cu rândunici, echipa a observat păsările cu tumori la nivelul picioarelor, gâtului şi în jurul ochilor.”
  Ei aici nu mai evolueste nimic domnule,pasarici astia viu colorati au pierdut pe drum(cand veneau din africa) genele alea care se pot muta pt a supravetui in ciuda concentratiei mare de material radioactiv si s-au umplut de cancer.Si copii care s-au nascut dupa catastrofa au evoluat,le-au crescut capurile.

  dle, ne vedem obligaţi să v-atragem atenţia că textele alea, care le-aţi înşirat dvs între apostrofe, nu ie cu niciun chip versete din biblie, şi că aicea nu sunteţi la amvon la predică de la unşpe la doişpe cu iubiţi fraţi şi stimate surori! aşa că nu vă mai obosiţi să meditaţi la cea vrut să zică domnii ăia de ştiinţă în comunicatele lor, că nu vă iese predica, şi-n plus punem pariu şi c-aţi uitat să vă rugaţi înainte să le citiţi, şi sigur ajungeţi la concluzii total ieronate!

  dle, uite cum facem dle, lasă-te dle păgubaş, nu mai încerca! auzi dta cică ” pasarici astia viu colorati au pierdut pe drum(cand veneau din africa) genele alea care se pot muta pt a supravetui”, ce să mai zicem dle, poţi dta să te pui cu bias-u din mintea lu iubiţi fraţi şi stimate surori!?!?! dta n-ai nicio şansă dle să-nţelegi ceva frodată,indiferent câtă ştiinţă ai citi dta; dta ai mintea presetată, dta stabileşti întâi concluziile şi pe urmă suceşti premisele să se potrivească cu concluziile la care dta deja ai ajuns în urma la multă rugăciune, studiu şi meditaţie!
  vorba lu domnu ăla din film, care a luat oscaru: cel mai rezistent virus ie o ideie implantată în creier, şi contrar la ce credea toţi băieţii ăia din film, metoda cea mai ieficientă nu ieste incepţia, ci naşterea din nou, pe bază de duh sfânt cică, şi spălarea zilnică a creierului cu şampoane conţinând ingrediente naturale pe bază de religie, credinţă, studiu, meditaţie, ieducaţie lipsă şi IQ redus!!! :-/

 26. samson says:

  #25 first monkey (3)

  Ce nu vor sa vada oameni de stiinta evolutionisti care merg la Cernobal este ca radiatiile usuca tot si aduc moartea.Iar dupa cativa ani ploaia a spalat o parte din rezidurile materialului radioactiv si concentratia este mult mai mica(doza s-a redus de la 1000 la 100),dupa ce ecosistemul se reface datorita puteri de regenerare pe care creatorul a pus-o in tot ce are viata pe planeta asta,concluzia unora este -au evoluat-. Nu domnule ,au supravetuit si s-au adaptat pt ca este recunoscut tot stiintific ca unele plante si alge au capacitatea de a elimina metalele grele din mediu in care traiesc si din organismul nostru.

  dle fie-ţi milă de dta şi de noi, opreşte-te domne din nebuniile astea, că se uită lumea rău de tot la dta! dta chiar nu mai conteneşti să mânii pe dl dumnezeu în ceruri şi să oboseşti pe oameni pe saitu ăsta p-aicea! :sweat:
  uite cum facem dle, pune tătici dtale fro două linkuri p-aicea,despre ce ie ievoluţia şi cu ce se serveşte iea, şi dupe ce le citeşti dta, mai vorbim, da?

  http://www.azsforum.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=1883
  http://www.azsforum.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=2781&hilit=evolutionism/creationism

  ps. vedeţi că ieste amândouă în limba română, aşa că nu mai sunteţi nevoit să apelaţi la darurile dlui duhu sfânt ale vorbitului în limbi, supt forma lui modernă şi contemporană – google translator!
  şi nu iuitaţi să vă puneţi şi armura credinţei, adik să vă rugaţi înainte să citiţi!! :evilgrin:

 27. samson says:

  #25 first monkey (4)

  Nu domnule ,au supravetuit si s-au adaptat pt ca este recunoscut tot stiintific ca unele plante si alge au capacitatea de a elimina metalele grele din mediu in care traiesc si din organismul nostru.De exemplu alga chlorella si coriandrul sunt folosite in tratamente pt desintoxicari cu metale grele.Alte alge sunt folosite pentru depurarea apei de metale grele.Paralel,acum intelegeti de ce este recomandata dieta vegetariana,chiar cruda uneori?
  http://es.wikipedia.org/wiki/Fitorremediaci%C3%B3n
  http://microalgewellstar.hupont.hu/11/chlorella-vulgaris
  http://www.madrimasd.org/blogs/remtavares/2009/05/11/117987

  da domnule, paralel, acuma înţelegem de ce ieste recomandată dieta vegetariană, chiar crudă uneori!
  adik recomandaţi dvs, ca „păsăricii ăştia viu coloraţi” (aşa cum le alintaţi dvs cu mult alean) şi insectele din zona cernobyl să urmeze un tratament cu alga chorella şi coriandru, pe baza la saiturile alea indicate de dvs, şi-n paralel, să treacă la alimentaţia compusă numai din „fructe, cereale, nuci şi zarzavaturi, care ie dieta originală lăsată nouă de creiator”, aşa cum ne-a fost descoperit prin scrierile de la pana inspirată – regretata soră white? şi să se lase păsăricii ăia viu coloraţi şi cu insectele de mâncatu de carne( mai ales din d-aia de porc, care mai iei şi necurată),brânză, lapte şi ouă, de la animale care ie tot mai bolnave în zilele noastre, nu? asta ce mai ie dle, „divina vindecare” în varianta pt păsărici viu coloraţi şi insecte???? :chic: 😎

 28. samson says:

  #25 first monkey (5)

  1. Prin credinta in Dumnezeu sa inteleaga ca El a facut aceste plante asa cum descrie geneza, care sunt niste uzine la care oameni se uita cu gura cascata.

  daaa, mai ales iubiţi fraţi şi stimate surori se uită cu gura căscată la uzinele alea, îndeosebi la spanac, unde toţi poa să vadă cu ochiu liber pe cartoon networks ce minuni poa să facă uzina aia din geneza în viaţa şi epopeiele lu dl popeye marinaru, şi triumfu lui asupra lu dl bruno, care domn iera un carnivor convins, d-aicea şi pornirile lui animalice spre distinsa dna oliva!!! :inlove:
  mai aveţi dle şi alte iegzemple de uzine d-astea din creiaţia lu dl iehova din geneza? ce părere aveţi de ţelină atuncea? sau de uzina numită popular sculătoare? cică amândouă ie f. bune pt femei când le consumă bărbaţii!! :female: :male: :deadrose: :rose:

  El a poruncit si viata a aparut instantaneu asa cum a facut-o la mormantul lui Lazar.Este un miracol,un Dumnezeu atotputernic care face orice prin cuvant.Fantastic !!!!!!!

  mai ales pe paginile inspirate de la sfintele scripturi face dl dumnezeu atotputernicu tot ce vrea cuvântu şi cu muşchiu lui!!! şi tot p-acolo îi învie instantaneu şi pe toată lumea, dupe cum i se năzare dânsului! şi uitaţi vă rugăm şi de dna sfânta joi, care şi dânsa tot aşa învia pe toată lumea în general, şi pe dl harap alb în special, deşi, ie adevărat că pe paginili de la altă carte – basmele românilor, de dl petre ispirescu! şi nu uitaţi vă rugăm şi de domnii dionysus, mithra, simon magu, apollonius din tyana, ietc, ietc, care domni, la concurenţă cu domnu dtale, şi unii chiar înaintea dânsului, tot aşa avea obiceiu să poruncească şi viaţa s-apară instantaneu pe la mormintele la diversi domni lazăr, şi tot aşa pe paginile inspirate de la diverse colecţii de mituri sfinte! :secret:
  da, dle, dak tot ie aşa de potent, fantastic şi binevoitor dl iehova ăsta al dvs, de ce nu l-a înviat şi pe bietu dl lăzărescu, mult mai contemporan şi mai reial cu noi? cum nu ştiţi care dl lăzărescu, şi nici dl iehova nu-l cunoaşte? ce să vă recomandăm noi atuncea dvs şi lu dl iehova odată cu dvs? poate linkurile următoare să v-ajute puţin şi să-i fie de folos şi lu stimatu dl iehova:

 29. samson says:

  #21 first monkey (6)

  2. Tot prin credinta in nimic sa creada ca radiatiile care acum au distrus vegetatia si viata pe o suprafata destul de intinsa,acum milioane de ani au facut ca viata si vegetatia sa apara si sa se dezvolte incredibil printr-o lupta de supravetuire.

  ne permiteţi să v-ajutăm un pic domnu maimuţa, pt o mai bună înţelegere la ce-aţi vrut dvs să iesplicaţi aicea? vă mulţumim! să reformulăm deci:

  ” tot prin credinţa în dl dumezeu, iubiţi fraţi şi stimate surori, când citeşte iei concluziile la acre a ajuns nişte oameni de ştiinţă, înţelege iei că radiaţiile care acum au distrus vegetatia si viata pe o suprafata destul de intinsa,acum milioane de ani au facut ca viata si vegetatia sa apara si sa se dezvolte incredibil printr-o lupta de supravetuire.” şi că de fapt în spatele la radiaţiile alea iera dl iehova de fapt care lucra cu braţ întins şi cu putere mare!!! :hypnotized:

  O numesc selectie naturala.

  dle, o numesc selecţie naturală şi teoria ievoluţiei numa iubiţi fraţi şi stimate surori, împreună cu câţiva fraţi pastori (adik majoritatea) şi fro doi trei fraţi pastori şi dr., care fiecare ba ie lectori pe la cernica şi mănâncă gratis la cantină tot acolo, ba ie repetenţi pe la vanderbild, ba ie doctoranzi pe la patriot bible university! cine citeşte să-nţeleagă!! :nerd:
  pune dle mâna şi citeşte saiturile alea recomandate de tăticu dtale samson, că nu numa că ie-n limba română, da ie gratis şi nici nu doare!!! :monkey: :monkey2: 🙂

  Fantastic!!!!!!!!!! de prost.

  nu iubite frate maimuţa, nu ie nimik fantastic în asta, ie numa iubiţi fraţi şi stimate surori, şi nu că ie proşti, aşa ie iei, mulţi!!! şi ştiţi cum a zis domnu şi mântuitoru nostru iubit, domnu isus hristos: ” ferice de cei mulţi căci a lor ie împărăţia cerurilor”!!! şi nu uitaţi vă rugăm că împărăţia cerurilor se ia cu năvală, aşa că poate c-ar trebui să vă grăbiţi un pic să nu rămâneţi fără loc frate maimuţa, cu tot IQ dvs redus şi ieducaţie lipsă!! :meeting:

 30. First Monkey says:

  Pil 26:12 Dacă vezi un om care se crede înţelept, poţi să ai mai multă nădejde pentru un nebun decît pentru el.

 31. First Monkey says:

  Isa 32:6 Căci nebunul spune nebunii, şi inima lui gîndeşte rău, ca să lucreze în chip nelegiuit, şi să spună neadevăruri împotriva Domnului, ca să lase lihnit sufletul celui flămînd, şi să ia băutura celui însetat.

  Pil 29:11 Nebunul îşi arată toată patima, dar înţeleptul o stăpîneşte.

 32. samson says:

  #35 first monkey

  Pil 26:12 Dacă vezi un om care se crede înţelept, poţi să ai mai multă nădejde pentru un nebun decît pentru el.

  dak vezi fro maimuţă care se crede prima maimuţă, poţi să ai mai multă nădejde pentru un nebun decât pentru iea :monkey: :monkey2:

 33. samson says:

  #36 first monkey

  Isa 32:6 Căci nebunul spune nebunii, şi inima lui gîndeşte rău, ca să lucreze în chip nelegiuit, şi să spună neadevăruri împotriva Domnului, ca să lase lihnit sufletul celui flămînd, şi să ia băutura celui însetat.

  Pil 29:11 Nebunul îşi arată toată patima, dar înţeleptul o stăpîneşte.

  căci maimuţa face nebunii, şi inima iei gândeşte rău, ca să lucreze în chip nelegiuit, şi să spună neadevăruri împotriva la oameni, ca să lase lihnit sufletu celui flămând, şi să ia băutura celui însetat

  maimuţa îşi arată toată maimuţăreala, dar omu o stăpâneşte (pe maimuţă binenţeles!) :victory:

 34. ianis says:

  Samsoane, m-ai amuzat teribil. Mi-am adus aminte de un articol numit The Inner Monkey – And Ego Death

  Cateva elemente ce caracterizeaza maimuta interioara (orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare):
  – Talks when you have nothing much to say
  – Shows off in a desperate attempt to get approval
  – Is self-obsessed and has a very short ‘listening to others’ span, it spends a very large part of the day thinking about itself, mostly unconsciously
  – Is pretty boring to others because what it talks about is all rehearsed and already old, it is no different essentially than the next person’s conversation, and the spontaneous freedom to speak engagingly from the heart and in the moment is an alien concept
  – Is hung up about the past, and regurgitates old memories consciously or sub-consciously, feeling hard done by, insecure and other intense emotions
  – Lives a double life – what is real as opposed to what is projected for others

  Vezi si clipul Spank Your Monkey

  Disclaimer 🙂
  „Spank your monkey” means Your not First 🙂

 35. fidel carstic says:

  #35 | First Monkey
  PIL 26:12 DACĂ VEZI UN OM CARE SE CREDE ÎNŢELEPT, POŢI SĂ AI MAI MULTĂ NĂDEJDE PENTRU UN NEBUN DECÎT PENTRU EL.

  Sint de acord cu adevarul pe care tu vrei sa il subliniezi folosind acest text biblic .
  Sa sti ca noi nu ne-am pierdut aceasta speranta inca in privinta ta. Cred ca acesta este singurul motiv pentru care mai primesti replici : Vrem sa putem avea nadejde in tine!

  Pentru a face posibila implinirea nadejdii noastre te sfatuiesc sa maresti portia de zilnica de zaharuri. Te sigur ca daca faci acest lucru, replicile la comentariile tale vor incepe sa migreze spre aria pozitiva.

  #36 | First Monkey
  ISA 32:6 CĂCI NEBUNUL SPUNE NEBUNII, ŞI INIMA LUI GÎNDEŞTE RĂU, CA SĂ LUCREZE ÎN CHIP NELEGIUIT, ŞI SĂ SPUNĂ NEADEVĂRURI ÎMPOTRIVA DOMNULUI, CA SĂ LASE LIHNIT SUFLETUL CELUI FLĂMÎND, ŞI SĂ IA BĂUTURA CELUI ÎNSETAT.

  PIL 29:11 „NEBUNUL ÎŞI ARATĂ TOATĂ PATIMA, …………..”

  Domnule! Esti serios?……….. Chiar nu te recunosti in descrierea din aceste versete?
  A autocaracterizare psiho-spirituala foarte exacta. Felicitari! Tot ce mai iti lipseste e patratul antilogic.
  Si toate le faci si le scrii cu alura de inchizitor.
  Sint miscat de efortul tau de a pricepe transcendenta (ca toti de pe acest forum si ca orice persoana cu preocupari spirituale)) dar nu uita ca viata crestinului este si sub incidenta realitatii lumii fizice.
  Sa te binecuvinteze Domnul cu cunoastere si inngaduinta si nu uita sa folosesti in dieta ta mai multe zaharuri .

 36. ianis says:

  Daca tot s-a vorbit de fosile si dinozauri, sa prezentam o stire recenta pe tema asta: Dinozaurul cu 15 coarne (si articolul original aici)

  Descrierea lui, cu zece coarne pe frunte, m-a facut sa ma gandesc la fiara apocaliptica.
  Totusi din articol am inteles ca respectivele coarne erau folosite, evident, pentru atragerea partenerului de sex opus. Faptul ca, in demersul asta, erau necesare atat de multe coarne, are legatura si cu pozitia geografica: Utah 😛

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: