Anno Domini 21 – OBL

6 Responses to Anno Domini 21 – OBL

 1. NorthLite says:

  ediorgu,

  Mi-e imi merge pana la sfarsit, dar totusi la-m re-encodat, incearca din nou poate acuma merge.

 2. ediorgu says:

  scuze pentru deranj, il ascultasem cu VLC, care deschide si fisiere incomplet descarcate. Probabil Imi cazuse netul si de aia nu se finalizase.

 3. NorthLite says:

  ediorgu,

  NP 🙂

 4. romeo says:

  O analiza extrem de lucida ce a identificat si cateva solutii. Din pacate se pare ca oamenii vor prefera pe cei ce le vor promite lapte si miere fara sa fie nevoie sa faca ceva. Este mai usor sa astepti de la Domnul. Vor castiga cei vor sti sa stoarca resursele de la cei ce le au si vor da o parte si multimii. Totusi ce rol are Dumnezeu in aceasta ecuatie? Si care va fi finalul sau noul inceput?

 5. ediorgu says:

  @romeo – te-ar incalzi cu ceva daca ai sti cum va fi finalul? Tu mai degraba vrei sa sti daca poate exista un nou inceput. Eu nu vreau sa stiu nici macar cum va fi sfarsitul meu, daramite al lumii. Cat despre prima intrebare, nu-ti mai bate capul cu ecuatii in care Dumnezeu e necunoscuta. Unora le-a dat 0. Unii pretind ca au rezolvat ecuatia si au un rezultat din multimea numerelor irationale. Astia sunt cei mai multi si nu-i intereseaza sa faca proba ca sa se verifice. Mie nu-mi mai place matematica asta.

 6. Anubis says:

  Jesus mi-a spus in timp ce dormeam ca ma iubeste si ma asteapta cand va veni pe norii cerului, sa fiu pregatit ca are o cununa gata facuta de ingeri doar pentru mine! Si mi-a spus ca va iubeste pe toti cei care cititi Oxigen2 mai putin pe Ianis care va merge in iad no matter what!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: