Logos 67 – Impietatea Ratiunii

66 Responses to Logos 67 – Impietatea Ratiunii

 1. Beni Plesa says:

  Iona

  Mesajul tau a fost pentru oameni civilizati de la oras (Ninive) ,-tu chiar crezi ca venind aici in „jungla ateista” va exista vreun „animal ” (om fara Dumnezeu)care sa aiba „ochii si urechile „deschise la mesaje despre ” –a sosit ziua judecatii–sau –Isus este chiar la usa sau EL vine curand–????

  Apropo de ==impietatea ratiunii==.Incearca te rog si explica celor ce cu mare pietate se inchina la IDOLUL RATIUNII ; care crezi tu ca ar fi IMPLICATIILE faptului ca in univers sint „elemente” ce se deplaseaza cu o viteza mai mare decat cea a lumini .
  In ce sens s-ar putea acest fapt sa faca „teoria relativitatii” sa devina o „teorie provizorie” ??(vorba lui Aurel Ionica).

  Daca tu ca „prooroc ” nu stii –intrebarea este deschis si pentru cei din „jungla”.

 2. Anubis says:

  Iona vrei o inghetata de capsuni? Te astept in fatza Vaticanului sa-ti cumpar o Vaffa-Nculo da? :drink:

 3. Frosa says:


  #2 | Written by Beni Plesa about 1 hour ago.
  Iona
  Mesajul tau a fost pentru oameni civilizati de la oras (Ninive) ,-tu chiar crezi ca venind aici in “jungla ateista” va exista vreun “animal ” (om fara Dumnezeu)care sa aiba “ochii si urechile “deschise la mesaje despre ” –a sosit ziua judecatii–sau –Isus este chiar la usa sau EL vine curand–????”

  Benuțu maică, tu crezi că nouă nu ne-ar conveni să știm că Isus vine curând sau că „este chiar la uși”? Cel puțin eu aș fi extrem de fericită să știu că o persoană cu inteligență și putere infinite mă iubește așa de mult încât să facă tot ce se spune că a făcut Isus și că acum vine să mă ia. Întrebarea e dacă e adevărat, dacă nu e wishful-thinking al oamenilor nefericiți, utilizat cu dibăcie de niște manipulatori care nu așteaptă nici un Isus și care știu că „aici e raiul, aici e iadul” și caută să-și trăiască cei câțiva zeci de ani cât mai confortabil pe munca fraierilor.

 4. baba proasta says:

  #4 | Written by Frosa
  Benuțu maică, tu crezi că nouă nu ne-ar conveni să știm că Isus vine curând sau că “este chiar la uși”? Cel puțin eu aș fi extrem de fericită să știu că o persoană cu inteligență și putere infinite mă iubește așa de mult încât să facă tot ce se spune că a făcut Isus și că acum vine să mă ia.

  Frosița, muica, motivul pentru care nu ti-ar conveni sa stii ca exita un Isus care te iubeste si care sa execute ca un cațelusi docil tot ceea ce doresti mata este pentru ca iti convine foarte mult ca stii ca nu exista decit atomi care se amesteca tot timpul alandala si-i doare-n fund de mata si de ceea ce doresti mata. Asa ca eu zic sa nu-l mai apostrofati atita pe Benuțu ci sa-i dati un pupic din ala lipicios asa cum numai voi ateii stiti sa dati, in ciuda credintei lui in Isus.

 5. Frosa says:

  Stai așa mamaie, că eu nici nu știu ce să cred. Nu-s nici atee, nici teistă. Poate agnostic-deistă. Mie tare mi-ar conveni să știu că Cineva mă iubește și are grijă de mine, fiindcă-s o fricoasă de felul meu, dar din ce văd nu pot trage o concluie obiectivă. Nu știu dacă lucrurile bune care mi se întâmplă au la origine grija cuiva sau sunt doar o întâmplare, iar lucrurile rele sunt determinate de așa-zise forțe ale răului sau sunt doar accidente.

 6. ediorgu says:

  tanti Frosa, situ eu pe unul care poate sa-ti spulbere toate indoielile – il cheama Aurel Ionica, el e singurul ce detine cheile intelegerii bibliei si va pregati poporul pentru a doua venire. Isus intarzie sa vina de vreo 2000 de ani pentru ca trebuia sa se nasca el, si cu patratul lui sa-I pregateasca calea…

 7. baba proasta says:

  #6 | Written by Frosa
  Mie tare mi-ar conveni să știu că Cineva mă iubește și are grijă de mine, fiindcă-s o fricoasă de felul meu, dar din ce văd nu pot trage o concluie obiectivă. Nu știu dacă lucrurile bune care mi se întâmplă au la origine grija cuiva sau sunt doar o întâmplare, iar lucrurile rele sunt determinate de așa-zise forțe ale răului sau sunt doar accidente.

  Frosița, muica, daca zici ca esti asa fricoasa, poti fi sigura ca exista cineva care are grija de mata iar lucrurile “bune sau rele” care ți se intimpla sa nu fie o intimplare ci sa fie asa cum ii convin iar mata sa nu prea pricepi daca sunt “bune” sau “rele.” Si mai poti fi sigura ca lucrurile “bune sau rele” care ți se intimpla nu sunt dictate de Dumnezeul lui Benuțu deoarece in Biblia aia pe care el nu a arucat-o la gunoi asa cum a facut mentorul lui spiritual, Edy, se spune ca Dumnezeul din Biblie nu pare are de-a face cu fricosii.

 8. Frosa says:

  Și matale crezi în Dumnezeul ăla din Biblie, care arde în foc fricoșii? Adică dacă matale ai o nepoată fricoasă, o arzi în foc?

 9. baba proasta says:

  #9 | Written by Frosa
  Și matale crezi în Dumnezeul ăla din Biblie, care arde în foc fricoșii? Adică dacă matale ai o nepoată fricoasă, o arzi în foc?

  Frosița, muica, eu am spus ca Dumnezeul ala din Biblie nu are de aface cu fricosii si nu ca-i arde-n foc. Dar daca nu sunteti in stare sa cititi ce spune o baba proasta, ce trebuie sa ne mai miram ca nu sunteti in stare sa cititi ce spune-n Biblie! Or daca aveti gindire din aia “logica” si “stiintifica,” ce mai trebuie sa fieti in stare si sa citit?

 10. Frosa says:

  „el e singurul ce detine cheile intelegerii bibliei si va pregati poporul pentru a doua venire. Isus intarzie sa vina de vreo 2000 de ani pentru ca trebuia sa se nasca el, si cu patratul lui sa-I pregateasca calea…”

  În curând pe marele ecrane partea a doua la „Da Vinci Cod”!

 11. Frosa says:

  Mamaie, cale de mijloc nu e. Nouă așa ni s-a spus la predici și la lecțiune: ori are de-a face cu ei și-i mântuiește, ori n-are de-a face și-i arde-n foc. Nu scrie prin Matei că pe ăia pe care i-a trecut la dreapta îi cunoștea și pe ăilalții nu?

 12. baba proasta says:

  #11 | Written by Frosa
  Nu scrie prin Matei că pe ăia pe care i-a trecut la dreapta îi cunoștea și pe ăilalții nu?

  Frosița, muica, pai daca spune acolo ca “nu-i cunoaste,” de unde ai tras mata concluzia ca ii arede-n foc? Ce, mata cind nu cunosti pe cineva il arzi in foc? Sau inghiti pe nemestecate ceea ce iti spune Edy ca citeste in Biblia aia pe care el a aruncat-o la cosi? Ca barbati cum sunt Clovnul, ghelasie, Richard Paraschiv, repeta ca niste papagali ceea ce aud de la Edy nu ma mira ca doar de aia sunt barbati (si in Biblie barbabii sunt mai grei de cap), dar mata esti femeie, pai se poate sa nu te duca capul nici cit pe un barbat? Hai ca incepi sa ma faci de ris cit sunt eu de proasta!

 13. CJ says:

  Ma, cine dracu a resuscitat-o pe neroada asta de baba? Iar pampalaul ala de Arie? Punem pariu ca iar apare si ala si ii ia partea la tot ce spune paranoicul aici?
  Babo, baga-ti-ai mana in piiiizzzz… pizza, fa, voiam sa spun! Paranoia, paranoia!!!
  Hai sa facem si noi trolling pe siteul imbecilului. Bai, care vrea sa facem spam la ala acolo? Asa, for fun.

 14. CJ says:

  Hai, cica e super oferta. E postare la liber. Putem sa scriem orice ne trece prin cap. Nickname-ul „baba proasta” pe siteul clasei deschise relativiste mi-l lasati mie. E deja ales.

 15. CJ says:

  Aiurel Paraionica, fii tare si vegheaza. IN urmatoarele zile iti vor sparge bad guys siteul de rahat. Tre’ sa le trimit doar o vorba.
  Te pup cu limba in gura. Ciao Iona.

 16. baba proasta says:

  #7 | Written by ediorgu about 56 minutes ago.
  tanti Frosa, situ eu pe unul care poate sa-ti spulbere toate indoielile – il cheama Aurel Ionica, el e singurul ce detine cheile intelegerii bibliei si va pregati poporul pentru a doua venire. Isus intarzie sa vina de vreo 2000 de ani pentru ca trebuia sa se nasca el, si cu patratul lui sa-I pregateasca calea…

  Lasa, nene ediorgu, nu ne mai incurca pe noi cu aiurica aiurel ala si cu Biblia lui ca pe noi astia oxigenatii nu ne mai duci cu presul. Noi stim ca ce a putut sa faca Isus ala a fost sa dea si el doar un impuls deoarece nu l-a dus capul la mai mult, dar raiul pe pamint urma sa fie creat de grecii astia la care ne inchinam noi. Iar impusl ala nu a putut sa faca mare brinza in ciuda desteptaciunii grecilor deoarece impulsul trebuia sa asteapte 2000 de ani sa se nasta Edy asta al nostru ca sa pregateasca omenirea sa primeasca desteptaciunea asta a grecilor cu impulsul de la Isus. Ca si Edy asta ne tot tine pe jeratic de ani de zile si nu ne spune odata adevarurile alea care sa revolutioneze lumea si ne tot ameninta ca o sa spuna ceea ce o sa ne faca sa ne tiuie urechile iar el o sa fie arestat imediat (sau ma rog, linsat de sefii lui si de enoriasi) si de ani de zile nu se intimpla nimic. Ca si acum a spus ca o sa ne spuna despre acest Francis Bacon sau Sunculița asta de o sa ne stea mintea-n loc si de fapt nu ne-a spus nimic si cica sa mai asteptam inca o saptamina. Adica el stie de ani de zile de aceasta Sunculița deliciosa si nu a suflat o vorbulita de ani de zile si in sute de subiecte pe care le-a tratat! Pai daca i-au trebuit atitia ani pina sa mentioneze pentru prima data pe Sunculița, parca vad ca ne apuca anul 3000 pina ca Edy sa mentioneze pentru prima data pe Darwin. Asa ca eu incep sa ma tem ca Edy o sa iasa la pensie pina sa spuna lumii intregi ceea ce stie si gindirea asta a grecilor rateaza singura ocazie pe care a avut-o de a crea raiul pe pamint

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: