Putem fi Liberi (UK)

3 Responses to Putem fi Liberi (UK)

 1. polihronu says:

  Cheers, mate!

 2. beniamin51 says:

  Edi

  E foarte bine ca te ocupi si cu problemele sociale sau politice ale lumii in care traim .

  Chemarea ta adevarata este sa fi un bun pastor si sa ajuti pe fratii tai sa devina cu adevarat liberi de constringerile impuse de altii si constringeri autoinventate si auto impuse.

  http://vectorsociety.org/

  Sfaturile pe care le-ai prezentat in video-ul de mai sus sint mult mai relevante pentru crestinii ce te urmaresc decat toate speculatiile despre transformarile social -politice si filozofice din europa , america sau de oriunde in lume.

  Ti-am mai spus ;–continua cu politica si filozofia lumii , insa nu neglija darul nespus de mare pe care Dumnezeu l-a pus in tine si pe care tu cu ajutorul D.Sf. l-ai facut sa creasca si sa libereze mii si mii de oameni de sub sclavia ideilor religioase neproductive si practic retrograde.

  Esti un om valoros chiar si prin faptul ca tu insuti ai experimentat toate aceste trepte de care vorbeai in video-ul de mai sus. Vorbesti din experienta si asta valoreaza mai mult decat toate teoriile celor de la Conferinta Generala , teorii ce de fapt au menirea sa tina pe adventisti legati la ochi si sa fie buni contribuitorii pe plantatia institutiei adventiste de ziua a saptea. .
  Am zis institutie si nu biserica lui Isus.

  Tu esti intre romani , omul potrivit ,la locul potrivit si la timpul potrivit pentru a ajuta ca adevaratii crestini sa creasca si sa se elibereze de tot ce nu este productiv in si nu numai in viata de credinta.

  Vorbirea ta din inima si controlata de ratiunea cu care esti inzestrat este ceea ce este de mare nevoie in toate denominatiunile crestine ..

  Ai dreptate cand afirmi ca destinul crestinismului lui Pavel a fost sa faca posibila evolutia omenirii pe pamint si aceasta in ciuda inperfectiunii liderilor cate au stat la conducerea aceste mari miscari sociale si religioase.

  Poate prezentari ca cele de mai sus , vor fi in stare sa schimbe si ideile lui Ianis si a celor de teapa lui si sa-i ajute sa creasca in intelegerea acestui dumnezeu infinit .
  Arncarea la gunoi al dumnezeului cu barba , nu trebuia sa-i lase orfani . si fara reper in acest univers.

  Au facut precum Gagarin care dupa ce s-a invirtit in jurul planetei de cateva ori a concluzionat ca daca el nu l-a vazut pe dumnezeu pe fereastra gogoasei lui zburatoare , acum dumnezeu chiar nu exista..

  Poli si Ianis imi sint dragi , insa insa au obosit inainte de vreme si au tras pe dreapta in loc sa mearga inainte cu cautarea lor spre un Dumnezeu rational .

  Eu asta apreciaez la tine ;–nu obosesti repede , esti tenace in cautarile tale , si rezultatele se vad foarte bine de catre acei ce vor sa vada.

  Nimeni nu este complet liber de prejudecati , diferenta este ca unii se lupta sa scape de ele iar altii dorm bine mersi leganati pe bratele celor ce le convine ca ei sa doarma nestingheriti in timp ce sint alimentati cu vise fanteziste despre viitor..

  Da ai dreptate ca exista o mare discrepanta intre ceea ce multi afima cu gura si ceea ce de fapt traiesc in viata de zi cu zi..
  Toti platim tribut acestui handicap.insa unii sintem constienti de aceasta si luam masurile necesare in timp ce altii habar nu au ca sint dominati de acest handicam.

  Viata e frumoasa si merita traita cand intelegem bine aceasta libertate in Christos .
  Bine a spus Isus :–„”veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi „”

 3. furtunadragos says:

  Pt o sanatate mai buna evitati consumul de sare, zahar si grasimi !
  Subconstientul sare peste ”evitati” si preia informatia : Pt o sanatate mai buna consumati sare, zahar si grasimi. Asa a luat nastere o noua rasa de cyborgi.

  Conceptul sclaviei de corabie e regandit astazi, corabia a devenit ceva mai mare, e o tara, un continent, o planeta. Sclavii sunt lasati liberi in voie pe camp, sunt momiti din toate directiile din toate flancurile fiintei umane pt vasli, pt a tine corabia in miscare.
  Aici America conduce scorul, Romania practica conceptul bine, Germania conduce la oameni cu handicapuri biologice si psihologice. Cati oameni distrusi am vazut in Germania n-am vazut in viata mea, niciunde-n europa.
  Ce drac de om se pensioneaza la 67 de ani ?
  Cea mai buna meserie e sa fi rege, ca regele Mihai, te pensionezi la 21 de ani sau cati dracu o fi avut cand si-a luat primul bilet de tren. Al drecu emigrant.

  @ beniamin51, pt a intelege cat de cat ce inseamna sa fi liber trebuie sa renunti la mantuire de bunavoie si nesilit de nimeni, poti sa faci un experiment. Nu poti sa fi liber daca toata ziua ai ganduri de vai doamne ce ma fac daca mananc una sau alta, daca ma umfla rasul la glume biblice, daca nu mi-e casa-n ordine inainte de apus, sau alte complexe…

  Orice informatie capitalizez ma gandesc cum sa o folosesc pt a-mi largi libertatea stirbita.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: