Apocalipsa dupa Iacob Mincinosul

34 Responses to Apocalipsa dupa Iacob Mincinosul

 1. mihai40c says:

  Ghetoizarea are si ea avantajele ei care se subinscriu intro strategie divina iar cel mai putin evident e necesitatea mentinerii unitatii acestor biserici pina in momentul cind va exista o revolutie religioasa a intregii lumi prin reconvertire partiala selectiva.
  La aceasta ghetoizare in ceea ce tine de BAZS a contribut si Dumnezeu.prin.diseminarea de informatii false in mod strategic insa pregateste pt cei cu un anumit potential si un ajutor

 2. mihai40c says:

  Din cite stiu a fost trimisa cel putin o revelatie destinata corectarii doctrinare insa totodata porunca a fost sa fie secretizata la nivel de consilieri urmind ca impkementarea ei sa fie facuta odata cu implinirea unora din elementele ei profetice de anvergura internationala.
  Asa incit pina atunci Iisus a precizat o modalitate de talmacire care va putea fi demontata mai usor

 3. beniamin51 says:

  Edi

  Cred ca împreună cu prezentarea ta foarte realista și adevarata,nu ar trica sa asculti si predica lui Iacob Coman …22 aug 2015 Dreptatea din minciunile noastre.

  O predica exceptionala ,dar păcat ca majoritatea audientei era surda iar unii îl contrazice chiar în timpul predicii.

  Narațiunea adventista din Marea lupta ,este o narațiune cu foarte multe adevăruri, dar narațiunea în totalitatea ei este o minciuna neadeverta de Dumnezeu , este adeverita doar de visele unei femei .
  CAM ACEASTA ESTE CONCLUZIA LUI Iacob Coman .
  Îmi pare rău că între baptiști și penticostalii romani nu se ridica oameni de talia ta și a lui Iacob Coman.

 4. beniamin51 says:

  MIHAI 40

  Mihaita,dacă revela.tia despre care se vorbește a fost și este ținută secreta, cum se face ca tu ști despre ce este vorba ?

  Ai cumva și tu o revelație secreta despre o revelație și mai secreta?

  Tu chiar nu vezi cat ești de ridicol?

 5. ge2oana says:

  Mihai,

  Cu onor, zdup si zup, ca adica nimenea sa nu stie , cum ca Dumnezeu e mai prost ca prostii da´ mai destept decat desteptii toti la un loc !

  Ihahaha, adica zvrrrr si brrrr, ca adica , domn´ Basascu ( ca la Dorohoi….) ie mai mic de cat noi !!

  Si toate astea doar pe programu´ 2 (doi) !!

  Bleath !

 6. am si eu o intrebare despre acest domn Flavius Pana de tot zice ca vine Isus in 2016 . Se va lua vro masura daca „profetia lui ” nu se va adeverii ? sau va predica incontinuare?

  nu inteleg de ce aceast public neoprotestant e asa vulnerabil la chestii de genul ,
  Daca ar veni un ortodox sa spuna asta .. nici babuta care vinde lumanari nu l-ar crede ..

 7. beniamin51 says:

  Predica lui Flavius Pana

  ..profeții despre liderii bisericii …pe pagina de face book a lui Flavius Pana.

  OCTAVIANE, anul ce vine ,acest Flavius v.a zice ca Domnul nu a venit pentru ca este bun și răbdător și vrea ca toți oamenii sa ajungă la pocăință. Și uite asa, va începe un alt an ,cu alte feluri de predictii,iar oamenii naivi nu vor învață niciodată ca Sint duși în eroare de acești escroci unși cu toate alifiile.

 8. Capu-Varzã says:

  Excelenta analiza Edi.

  Dar mai lipseste un singur lucru, un link la materialul original care a pornit toata povestea asta despre venirea lui Isus in 2016, pentru noi astia care suntem mai rupti de ghetoul adventist si nu suntem la curent cu ultimele „stiri de la radioul lui Iacov”.

 9. mihai40c says:

  beniamin51
  Explicatia un pic mai pe larg cum de un neadventist cunoaste o profetie sau mai multe tine de mai multe amanunte:
  1. La acea vreme. desi rar vizitam din cind in cind adunarile adventiste de la biserica din cartier. iar intro seara la sfirsitul programylui un consilier. a anuntat ca el a primit o lunga revelarie de la Iisus pe care a scris-o si a predat-o consilierilor. mentionind ca nu are voie sa dezvaluie intregul ei continut in fata adunarii. aducind totodata in discutie succint doar citeva din elementele ei cu titlu general prezentat suficient de vag incit sa nu bata la ochi intre care si citeva in detaliu cu caracter profetic strict destinate confirmarii caracterului ei profetic in ochii consilierilor. intrun interval anterior. inceperii marilor evenimente vizibile ce tin de

 10. mihai40c says:

  Marea lor majoritate dintre acestea din urma m-au avut tocmai pe mine personaj principal ibdicat doar prin numele mic faptul ca nu sint adventist dar ca fac parte din ceata celor 144000 ca am ochelari dar si ca in acel moment ma aflu intre cei din adunare de fata asa incit in anul urmator cind amanuntele s-au concretizat
  practic au fost de fata diferiti cobsilieri dar si unii membrii de rind

 11. mihai40c says:

  din care unora in urmatorul an le-am devenit la sfatui altuia colegi de munca iar domnul consilier ne era noua director.
  Inca de atunci discursul acelui consilier a continut ideea ca aceasta revelatie e intre cele menite sa faca lumina in tema eschatoligica si nu numai dar ca va fi necesar inclusiv un efort de credinta cita vreme asa cum amintise incinedociderdeocamdata si oricum pina cind intregul continut nu va fi asumat macar local in doctrina

 12. Capu-Varzã

  Dar mai lipseste un singur lucru, un link la materialul original care a pornit toata povestea asta despre venirea lui Isus in 2016, pentru noi astia care suntem mai rupti de ghetoul adventist si nu suntem la curent cu ultimele „stiri de la radioul lui Iacov”.

 13. mihai40c says:

  …cita vreme asa cum amintise Dumnezeu prin Miller exista un adevar cel putin care nu exista inca in doctrinele crestine fiind deocamdata vazute ca erezii.
  Asa incit cel putin pina cind nu va veni vremea introducerii cu riscul de rigoare in doctrina cu asumare macar la nivel local ei bine continutul intteg al acestei revelatii nu va fi dezvaluit nici macar acestei adunari existind o sansa mult mai mica ca ea sa fie macar vag adusa la cunostinta celorlaltor adunari din tara deci si din lume. De ea depinzind succesul asa cum arata si Miller -misiunii bisericii adventiste in lume .

  2. Cu ocazia unei discutii intre mine si trei consilieri despre o scurta revelatia a altui membru adventist in urma careia acela fusese marginalizat ei mi-au dezvaluit doua lucruri unul e faptul ca eu sint coautorul acelei viitoare carti amintita de Iisus dar si ca in ea e continut si numele lui Iisus revenit teofanic pe Care il vazusem intro conjunctura religioasa dar neadventista chiar necrestina oficial vb. desi contine si credinta in Iisus dar cumva similara doctrinei Bahai.

  Aceste revelatii nu au venit doar in sinul bisericii adventiste chiar daca nu au fost identice. si acest lucru dar si faptul ca in zona Dobrogei spre deosebire de restul zonelor tarii au avut o concentrare mult mai mare lucru si el mentionat in acea revelatie mai lunga in care se amintesc doua ramuri crestine carora la nivel de conduceri nu li se va da nimic si anume mormonii si iehovistii.
  Alta mentiune e ca ea e in spiritul completarii lui Miller despre talmacirea literala si integrala ( cu masura ) insa care tine de Vechiul Testament. precum si faptul ca Iisus a precizat momentul cind ea trebuie asumata local .
  I.tre timp au fost afuse desigur doctrinar o seama de corectari mai ales in primii din cei zece ani de atunci ( cfed ca toamna lui 2004) asa incit cel mai probabil credinciosii ghetoului au crezut ca acelea au fost sperind sa nu mai fie si altele mai cu seama ca a fost lrecizat in afunare ca una din modificarile eschatologice a fost poruncita de Iisus. ( cra care usureaza de fapt corectarea viitoare) . Intre timp partra mea de colabotare a fost deja implinita prin scrierea unui manuscris scris pe un CD deja predat liderilor prin intermediul unui pastor ..acesta nefiind singurul cleric care are cam aceeasi versiune de manuscris asupra careia va fi editat si un.plagiat cultra tot la porunca lui Iisus pt a induce pe unii dintre cei alesi in eroare plagiatul schimbind esenta in una defavorabila adevarului .
  . Inca nu am versiunea finala insa am i.teles ca are f lutine diferente si completari. diferente neesentiale in mare legate de stilul de expunere.

 14. mihai40c says:

  Corectare ( unii dintre cei nealesi) .
  In resc scuzati-mi greselile gramaticale ..scriu pe un telefon pe care nu se vad ultimele rinduri .
  Octavian .. Ideea cu venirea lui Iisus in 2016 nu e i.timplatoare ci a fost deasemeni poruncita cu buna stiinta tactic de catre Iisus pt generarea unei stari de spirit in momentul cind se va vedea ca nu se implineste lucru care nu e cunoscut inca de Pana care nu a fost ales chiar intimplator.
  Stare de spirit care a mai existat in istoria adventismului un fel de dare cu capul de sus anterioara celei generale cu ocazia urgiei .
  Doar consilierii stiu si probabil acea mina de adventisti mai rasariti carora Iisus le-a poruncit sa mearga la adevarata ceata a celor 144000 unde intre timp au ajuns in fruntea comunitatii ei pe acest oras.

 15. polihronu says:

  Who the &*%# let the dogs out?

 16. beniamin51 says:

  Poli

  Și uite asa se pare ca se împlinește profeția Elenei,: multi din Babilon ,în vremea sfirsitului vor primii adevărul prezent ,iar multe stele din adventism vor cadea.

  Ca acest Mihai din Babilon începe sa vadă și sa aibă vedenii asemănătoare cu ale Elenei ,nu trebuie sa uimească pe nimeni.

  Înțelegi acum de ce Edi a spune ca eu am o mare dragoste pentru Elena W ?

 17. beniamin51 says:

  Poli

  Ști cumva cine a construit parodia de clădire din care predica Flavius Pana ?

  Ai impresia a ești intr.un bazar încărcat cu modele arabe combinate cu motivul mexicane.

  De afara se pare ca este o biserica ortodoxa ,iar înăuntru parca este un târg iarmaroc din America latina.
  Totul înăuntru este de prost gust ,și îți obosește privirea.

 18. polihronu says:

  Sorry b51,

  nenoricirea face sa-l fi cunoscut pe Flavius de pe vremea cind era student cernican. Nimic nu ma poate motiva sa-mi pierd vremea degustind vreo productie a mintii lui.

 19. Marcus Crassus says:

  La mai puțin de o lună, în data de 15 Septembrie 2012, la mai puțin de 20 km depărtare de Izvoarele Sucevei, o altă „cetate de scăpare” a fost inaugurată: comunitatea Benia. Construită în doar un an de zile, noua biserică a fost inaugurată cu participarea pastorului Eduard Călugaru, trezorierul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, a administratorilor Conferinței Moldova și a altor invitați.
  Noua clădire, construită după o arhitectură aparte, are o istorie scurtă. În urmă cu un an, un credincios adventist a avut dorința de a realiza acest proiect. Ideea a prins contur, iar noua biserică a fost repede finalizată.

  http://www.adventist.ro/index/stiri/info-adventist/316-info-adventist-nr-600-21-septembrie-2012/6660-doua-noi-biserici-inaugurate-la-izvoarele-sucevei-si-benia-suceava.html

 20. Este interesant ca si in urma cu 30 de ani se spuneau tot „Evenimente prezente” despre razboiul rece care erau atunci „un semn al sfarsitului”. Si chiar de un fost presedinte de Uniune.

 21. beniamin51 says:

  Dorin Vieru

  Stilul asta de predici este distractiv ,dar este și trist în același timp.
  Oamenii ăștia atita știu și atita produc. Au fost înșelați de alți și au devenit și ei înșelători la rândul lor. Adventiștii sabatarieni îmi sint foarte dragi ,și la fel ca prietenul meu scump EDI ,încerc și eu sa ajut la lucrarea de a reforma așteptările false ,așteptări ce au inundat creștinismul atit adventist cat și neo.protestant.
  Flavius Pana ,este un tip plin de zel ,are curajul sa denunțe pe fata și nu se retine atunci când trebuie sa dea nume și locuri .
  El este reprezentantul adevăratei forme de adventism sabatarian .
  Sonata și Florin Laiu ,se vor reprezentanți ai unui sabatarian reformat și nici nu realizează ca se lupta practic împotriva spiritului profetic și a tot ce este practic învățătură distincta din adventismul sabatarian.
  Adventismul sabatarian când încearcă sa se reformeze , practic se autodesfinteaza și își pierde identitatea..
  Faptul ca David Gates nu are permisiune conferinței generala sa reprezinte adventismul în America de Nord ,Europa și Australia este un lucru ce semnifica multe din gândirea liderilor adventisti.
  Ted Wilson in loc sa o facă el personal ,s.a spălat pe mâini ca de fapt el este foarte ocupat și a desemnat unul din mulții vice președinți de la conferință generala sa.i interzică lui David Gates sa mai reprezinte adventismul oficial.
  Se pare ca David Gates ,Cornel Darvasan și Flavius Pana sint în aceeași barca și au început sa dea pe fata politica murdara ce a infectat adventismul la nivel de conferință generala.
  Edi spune și el același lucru însă intr.un mod mult mai politicos și necombativ.

 22. beniamin51,

  Pavel Crisan a fost Presedinte de Uniune intre 1958-1965. Deci ma asteptam de la el sa fie mai descuiat.
  Cum a putut sa spuna „Presa a adus la cunostinta ca aparatele acestea pe care le-au trimis americanii de la planeta la planeta au venit si au adus numai ceea ce spiritismul a spus cu cinci ani inainte. Si ca n-au spus nimic in plus. Cel care cutreiera vazduhul stie ce-i pe acolo.” (4:56)

  Daca asta a putut spune cu succes unor tarani in sec. XX nu e de mirare ca Ellen White a fost crezuta in sec. XIX si Isus si altii ca el in sec I. Intrebarea este de cine au fost crezuti ? Nu cumva de acelasi tip de public ?

 23. beniamin51 says:

  Dorin Vieru

  Ai dreptate și Isus a spus același lucru :-„”pe săraci ii veți avea totdeauna cu voi „”.

  Și aceasta sărăcie a mintii nu este legata de cate doctorate are cineva când e vorba de lucruri ce aparțin de domeniul religiei.
  Exemplul îl avem pe dr Ben Carson ,bun la operații pe creier dar foarte ,foarte naiv când își pune pălăria religioasa pe cap.

  Pălăria religioasa când este purtata necorespunzător, duce la dispariția rațiunii și a gândirii logice.
  Iar pe unii ii împinge direct în ateism sau alte forme naive de abordare a vieti.
  La uni pălăria asta religioasa se transforma în palare ateista ce are totuși toate caracteristicile unei religii și pana la urma este tratata tot ca o vaca sfinta .

  Dacă toți oamenii ar purta aceasi pălărie, viata ar fi foarte plicticoasa.
  Dumnezeu nu judeca pe nimeni după pălăria pe care o poarta ,ci si.a rezervat dreptul sa se îndure de cine vrea El ,și cine sintem noi sa ne împotrivim voii Lui.
  Se pare ca și Pavel este de acord cu acest adevăr, întotdeauna prezent.
  Edi are și el părerea lui când afirma:-„”Dumnezeu se indura chiar și de cei ce trăiesc la umbra pălăriei ateste ,dar cu condiția sa se străduiască sa fie acceptați datorita faptelor lor bune.””

  Am tendința sa fiu de acord cu el ,Da asa este ;-dacă cineva cauta slava ,cinstea și nemurirea,și trăiește o viata fără păcat, atunci cu siguranță este acceptat de Dumnezeu, nu are nevoie de jertfa lui Isus ca preț de răscumpărare pentru el și nu are nevoie nici ca Dumnezeu sa se îndure de el.
  Acest om merita din plin sa aibă acces la mântuirea oferita de un Dumnezeu,un dumnezeu în care de fapt el nici nu crede..

  Da Edi are dreptate, în cer se poate intra și sa nu crezi în dumnezeu ,sa nu crezi ce a spus Isus ,adică; el a venit sa.și dea viata ca preț de răscumpărare pentru multi (nu pentru toti),sigurul lucru pe care trebuie sa.l facă un ateu este sa trăiască o viata fără păcat și v.a avea intrare sloboda în împărăția lui Isus.
  Dumnezeu nu va avea nici un motiv sa nu primească pe un ateu care nu a păcătuit niciodata.

  Răsplată pentru un ateu ce a trăit fără păcat este mult mai mare și mai grandioasa decât răsplata atribuita unuia ce nu a trăit fără păcat și avea nevoie de un Salvator.în care si. pus toată speranța și increderea.

  Dorinel tu în care categorie te afli ??

 24. In categoria celor pierduti irecuperabil.

 25. beniamin51 says:

  Dorine,ești simpatic ….nu ești deci ateu fără păcat și nu ești nici păcătos ce ar vrea ca Dumnezeu sa se îndure de el.Ești doar un păcătos fără vreo speranța de recuperare.

  Cine știe? Poate Dumnezeu sa v.a indura și de tine .cine poate sta împotriva voii Lui ?
  Acum ai început sa vorbești ca Pavel:–„”Sint un om vândut morții, ma vad ne.reformabil, fără speranța și de nerecuperat.O nenorocitul de mine,,,cine ma v.a scăpa din aceasta situație? „”

  Neconsiderindu.te un ateu fără păcat, singura ta șansă este un Salvator.,și nu orice fel de salvator , ci numai Isus .
  Toate cele bune.

 26. polihronu says:

  „Ateu fara pacat”

  Ce trist! 🙂

 27. @… si-uite-asa Beni ne-a mai tinut o predica… ce sa-i faci, daca asa a vrut domnu’?… 🙂

 28. Cand totul va apune impreuna cu Soarele, adu-ti aminte de cuvintele lui Beni.

 29. ge2oana says:

  Pavel Crisan tatal lui Deliu Crisan !?

  Ahhh, da, acuma inteleg de ce fimeile erea moarte dupe el !

  Eh, ce sa-i faci , s-o fost slabita inima , saraca !!

  Si uite-asa, s-or pierdut urmasii in negura vremilor, incepand cu Deva citire !

  Sa fie sanatos, asa mort cu e !!

 30. ge2oana says:

  Nu-l mai bagati pe Darvasan in zeama, ce dracu, ori nu vedeti ca e mai oportunist decat oricare alt oportunist SDA !?

  Sufera rau, se filmeaza singur, e adventist, e moralist, e tata de copii( ca doar el i-a facut , pai nu !!??), e ziarist , e analist, e vazator, e mama mamii lor, si toate astea cu bani si vegetale, cu sarmale, cu zacusca , cu orice e pe bune SDA !!

  Ce dracului de diagnostic va mai trebuie, mai e nevoie de Gates ( sud-american cu pretetentii de Gates !!) sa mai spuna ca ROMANII sunt zgarciti , ca nu-i da lui bani !!??

  Lu´ Gates, nu lu´ Darvasan , desigur !

 31. Capu-Varzã says:

  @Vieru Dorin-Cristian

  Merci pt link.
  Sa vedem daca o sa am rabdare sa vizionez aproape doua ore de aberatii. Poate asa, mai mult de curiozitatea de a vedea ce a atras atentia lui Edi de a facut o emisine pe tema asta.

 32. Capu-Varzã says:

  Dupa ce am ascultat o parte din prezentare, eu cred ca acest Flavius Pana chiar crede ce spune (ca si W. Miller la vremea lui), deci e totusi o diferenta fata de personajul Iacob mincinosul prezentat de Edi.

  Octavian Matei spune:
  „am si eu o intrebare despre acest domn Flavius Pana de tot zice ca vine Isus in 2016 . Se va lua vro masura daca „profetia lui ” nu se va adeverii ? sau va predica incontinuare?”

  Nu cred ca se poate lua vre-o masura, omul e liber sa spuna ce crede (dar si-a lasat si o portita de scapare, recunoscand ca e posibil si sa greseasca), altii ca Edi sunt liberi sa-l contrazica/critice, dar cred ca multi pastori, chiar nefiind de acord cu el, sunt multumiti ca face o lucrare de „trezire la credinta” a gloatei. Iar la sfarsitul anului el isi va cere scuze ca, la fel ca W Miller si pionierii adventisti, a inteles gresit, si trebuie sa studieze mai mult profetiile, dupa care probabil ca v-a renunta la studiul profetiilor. Cel putin asta este predictia mea.

 33. Capu-Varzã says:

  In ce priveste profetii despre a doua venire, mai multa incredere am in acest tip, care pe deasupra ramane fidel si pasajului din Luca 18:8 („Dar când va veni Fiul omului, va gãsi El credintã pe pãmânt?”), doar ca el exprima sentimentele lui Isus la revenire in cuvinte mai moderne :).

 34. geronimo1123 says:

  Am reusit sa urmaresc prezentarea. Nu il cunosc personal pe domnul Flavius Pana, dar prezentarea abunda de o anumita frustrare, din cate inteleg legata de o polemica cu conducerea AZS. Desigur daca urmaresti atent argumentele observi cum forteaza sensurile unor expresii. Un argument este cu atat mai frumos cu cat este mai simplu. Atunci cand mai adaugi un sens pentru a demonstra ceea ce crezi deja este clar ca nu nu ai inceput bine. Bineinteles ca cei predispusi la astfel de alarme sa reactioneze acuma…

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: