Dumnezeu a respins jertfa lui Cain pentru ca era GMO

Plimbandu-ma recent prin azilul lui Zuckerberg, am gasit in sfarsit raspunsul la o intrebare care ma chinua de mult: de ce a fost respinsa jertfa lui Cain? Raspunsul se afla la subsolul ultimului articol al lui Florin Laiu: Uriaşii — mit sau realitate preistorică ? Aflam din articol ca uriasii sunt „realitate preistorica” pentru ca Biblia spune asa. Punct. Florin nu are timp pentru ceea ce istoria pe nedrept numita astfel numeste dovezi. “Si caii lui Ahile care proorocea / Desigur ca era, de vreme ce-l tragea.” Caci daca n-ar fi nu s-ar mai povestii.

Nu ca ar lipsii argumentul stiintific. Dovada stiintifica a existentei uriasilor ante-deluvieni este ca toti oamenii, de la potop incoace, manifesta sindromul Hutchinson-Gilford. Uitati-va in oglinda, uitati-va in jur. Toata lumea sufera de progeria.

Dovezile arheologice sunt mentionate la rubrica de comentarii.

Pedi Ianosi. Adam avea peste dublu înălțimea oamenilor de azi,cinci metri .Acesta proporție arată că Adam si urmași lui până la potop aveau capul de un metru .Rămășițele scheletele descoperite sunt reale.

De vreme ca dascalul nu spune nimic, trag concluzia ca ucenicul are dreptate. Scheletele de uriasi sunt reale. Nu ca fosilele de dinozauri si Erectus made in China si raspandite prin muzee de conspiratia mondiala ateista.

Urmeaza chestia cu Cain.

Pedi Ianosi. In ce priveste inaltimea uriasilor,urmasi lui Cain,au facut modificari genetice,aveau technologie mai avansata ca a zilelor noastre.Un om cu un creier imens care trăia aproape o mie de ani putea face inventii uimitoare cu materiale superioare si cantitativ și calitativ celor actuale.Aurul si platină era la cantități foarte mari .

Bingo. Roadele lui Cain erau GMO. Dumnezeu, pentru ca este ecologist, a respins jertfa seedless si Cain, suparat, l-a pocnit pe Abel cu microscopul electronic in capul de un metru. Abel era Greta Thunberg versiunea 6000 BC. Avansam si noi ipoteza ca populatia din tara Nod era formata din cloni, si aflam raspunsul la alta intrebare speculata de sceptici.

Intrebarea care ramane este, daca stiinta pe nedrept numita astfel gaseste unelte de piatra langa schelete progere, unde este microsopul electronic, facut din aur si platina, langa scheletul de 5 metri?

15 Responses to Dumnezeu a respins jertfa lui Cain pentru ca era GMO

 1. Amaranthine Sophia says:

  https://m.youtube.com/watch?v=dbOSHoa7h3E de ce biologic nu pot exista oameni de dimensiuni mari

 2. Reinholz Nik says:

  Dacă ar fi existat o civilizație antideluviană înzestrată cu o tehnologie avansată,aceasta ar fi putut supraviețui ,,potopului”. Dar cum nu există astfel de dovezi ,sunt doar simple speculații.Inundațiile la scară mare de la sfârșitul erei glaciare nu ar fi putut distruge în totalitate astfel de lucruri.

 3. Amaranthine Sophia says:

  Dincolo de dovezile materiale, rămân limitele biologice de la anatomie la ATP-ul din ribozomi. Dovezi ale unei civilizații avansate nu sunt dar exista construcțiile gen piramide și megalitii din vestul Europei, unii de douăzeci de tone. Aici, dacă nu fac speculații și mă bazez pe dovezi, nu pot găsi un răspuns.

 4. ge2oana says:

  Dar….

  Oameni buni, raspunsul egzista, se numeste EGW calatorind (in viziune…) prin vid ,dand ocol la Jupiter, Saturn si Marte (stie pretenii de ce….) spre rezidenta divina ,care NU este inca, dar care va fi, aidica Noul pamant.

  In viziune EGW era aici si era si martori de fata,fara sa respire pret de muuuult timp, functionandu-i creierul la maxim, dar , de fapt si de drept, era acolo la rezidenta divina care NU este inca , dar care va fi, adica Noul Pamant.

  Se poate proba ….stintific, esti aici si esti in alta parte simultan, ca timpu´ are curbura si pt asta e fizica cuantica si alte fizici.

  Ce, nu credeti !?

  Daca nu credeti , pai…n-aveti cum sa vedeti, cum era aia…..”slava lui Dumnezeu” , adica ce scrie in articolu´ cu uriasi.

  Telescoape, aur, platina, creierashe cat curu´la doamne grase de mare , muschi , tendoane si oase de te kci, ce mai, tehnologie si resure la greu…..

  Pai da´´ nu !?

 5. daimonel says:

  Despre “Uriașul “Fl L as vrea sa scriu ca
  Pastorel despre nașul lui,Sadoveanu ,dat de partea comuniștilor,dupa ‘47:

  Nașul ,sfătuit de un rus
  A ntors dosul spre Apus,
  Ca s arate Apusului
  Cum e obrazul rusului!

 6. Ianis says:

  Ellen White:

  But if there was one sin above another which called for the destruction of the race by the flood, it was the base crime of amalgamation of man and beast which defaced the image of God, and caused confusion everywhere.—Spiritual Gifts, vol. 3, p. 64.

  Every species of animal which God had created were preserved in the ark. The confused species which God did not create, which were the result of amalgamation, were destroyed by the flood. Since the flood there has been amalgamation of man and beast, as may be seen in the almost endless varieties of species of animals, and in certain races of men.—Ibid., p. 75.

  and in certain races of men 🙂

 7. Edi Constantinescu,

  Vreau sa va pun o intrebare onesta si care ma framanta. Eu personal nu mai cred in toate afirmatiile doctrinare ale bisericii mele. Sunt, cu alte cuvinte, in termenii bisericii mele, un eretic. Am senzatia ca nici dvs nu mai credeti in toata doctrina bisericii dvs. Insa am vazut ca dvs continuati totusi sa mergeti la biserica dvs si sa luati intr-un fel parte la existenta ei. Intrebarea mea suna astfel : cum as putea eu, ca om care are cautarea si framantarea lui, in care mai palpaie o vaga credinta in Dumnezeu, sa continui sa merg la biserica mea stiind ca eu nu mai cred in buna parte din afirmatiile ei? Nu cumva continuand sa merg desi nu mai cred in toate dogmele ei, actionez ipocrit? De ce mai merg atunci la aceasta biserica? De ce mai merg in general la orice biserica, din moment ce nici una probabil nu este infailibila? Cum mai pot lua parte la practicile bisericii din moment ce pe unele din ele le resping? Ce este de fapt biserica? Este ea ceva infailibil? Ar trebui sa fie asa ceva? Daca nu e infailibila, atunci cum stiu ca nu greseste in absolut tot ce spune? Sper sa-mi puteti raspunde. Ma simt realmente dezorientat spiritual. Probabil ca niciodata nu am fost mai dezorientat decat acum. De ce mai mergem la bisericile noastre daca nu mai credem in ele, decat cel mult partial? Ce speram sa gasim acolo?

 8. taranlogic says:

  Ironii,poezioare,/ Șuguieli prea fără minte …/ N-a prezis Lenuța,oare ?/Cum că sfinții dinainte / Cei mai mari dușmani sub soare / Vor fi lucrurilor sfinte ?

 9. AV,

  1. Ekklesia a aparut ca raspuns la eventimentul Invierii. Indiferent daca este acceptat ca ceva istoric sau ca o „perceptie rasturnata” a realitatii.

  2. Ekklesia a evoluat ca raspuns la realitati istorice noi. Evolutia inseamna diversitate. Iudeo-crestinismul, ortodoxia, catolicismul, protestantismul, sunt raspunsuiri ale ekklesiei fata de istorie. Nici una nu este adevarata sau ne-adevarata. Adevarata este istoria.

  3. Dupa 2 Tes 2, Antihristul si Trupul lui Hristos se suprapun in biserica. Cine asteapta Parousia trebuie sa stie ca Antihristul vine mai intai. Nu poti fugii de Antihristul incetand sa mergi la biserica.

  4. Ekklesia este perceputa ca eretica, subversiva, in cel mai bun caza ipocrita, de Antihrist.

  5. Nu noi suntem ipocritii, ci clerul si turma neganditoare.

  6. Sfatul lui Isus: va trimit ca pe niste oi intre lupi. Lupii sunt in biserica. Fiti intelepti ca serpii sa compensati lipsa de machiavelism teologic.

  7. Sarpele este simbolul stiintei interzise. Sarpele stie ca oile sunt stupide si lupii sunt predatori, stie ca Antihristul minte. Sarpele/porumbel, nu oaia si lupul, baza si varful lantului tropic in biserica, ci sarpele/porumbel este adevaratul crestin. Adica noi. Locul nostru e in biserica. Si suntem subversivi.

 10. certain races of men

  Aici, in US, toti suntem negrii acum, mai precis mjoritatea, dar pussygraberistii se cred albi.

 11. Obrazul rusului e gros ca talpa elefantului. Si e „grab them by the pussy” ca soldatul armatei rosii.

 12. Emma Soares says:

  Edi, Pfingsten este considerata data nasterii Ekklesiei, spune Biserica Catolica….

 13. Emma Soares says:

  Edi nu stiu daca komentariul tau este filozofic, cum nu am nimic pt filozofie doar pt FAKTEN, cum spunea Müller „ Glaube wenig, hinterfrage alles, denke selbst „ nu am citit nicaieri ca sarpele ar fi simbolul stiintei interzise. Cunosc simbolisitica „ pozitiva “ ale sarpelui
  – batul lui Äsculap cu sarpele incolacit,
  – batul lui Hermes cu cei doi serpi
  simbolistica profesiei medicale
  – „Natter Motiv“ sau Ouroboros – sarpele care se mananca singur – symbolistica pt moarte si renastere
  – si sarpele de metal cu o foarte interesanta symbolistica – gindirea materialista a poporului israel care era moartea lor isi indreapta ochii in sus catre Creatorul lor, acesta este un proces de trecere de la material la spiritual si este in acelasi timp un proces de vindecare.
  Cred ca nu este nevoie sa adaug ca toata aceasta symbolistica a fost preluata de dela Egiptul antik sau mai tarziu de la Grecia antica.

 14. Emma Soares says:

  „Dieta afectează foarte mult creșterea corpului. În perioadele lungi de înfometare, cum ar fi în secolul al XVIII-lea, oamenii erau cu aproximativ 7-10 cm mai mici, după cel de-al doilea război mondial, prosperitatea a crescut din nou încet și astfel înălțimea. „Dependența mărimii corpului de cantitatea de mâncare poate fi bine înțeleasă cu experimente pe animale și șoareci”, Bettina Gohlke descrie metodele ei. Stresul psihic și emoțional încetinește, de asemenea, creșterea în lungime. Nu se aplică numai persoanelor, ci și populațiilor întregi. Nu știu cât de înalți au fost oamenii înainte de potop dar pot să-mi închipui ca după potop au c-am infometat câteva generații bune, indeajuns sa scada înălțimea de la generație la generație cu 7-10cm. Privindu-ma în vitrina unui magazin pe mine cu 1.60cm, și un prieten cu 1,96cm am ris aratam exact ca o postdeluviana de-a treia generație cu un antedeluvian.

 15. si sarpele de metal cu o foarte interesanta symbolistica – gindirea materialista a poporului israel care era moartea lor isi indreapta ochii in sus catre Creatorul lor, acesta este un proces de trecere de la material la spiritual si este in acelasi timp un proces de vindecare.

  Asta este Fakten sau filozofie? Exista vre-o dovada textuala? Cum se impaca sarpele din pustie cu porunca a II-a?

  Cred ca nu este nevoie sa adaug ca toata aceasta symbolistica a fost preluata de dela Egiptul antik sau mai tarziu de la Grecia antica.

  Care erau foarte spirituale in contrast cu „gandirea materialista a poporului evreu”. Iudaismul a fost o anti-mitologie egipeteana si sumeriana. Ceea ce la egipteni este stiinta, pentru ca stiinta nu se despartise de mitologie, in Pentateuc este condamnat.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: