Vesti din tara COVID

25 Responses to Vesti din tara COVID

 1. Aurel Ionica says:

  Imi cer scuze in perioada asta am glumit pe seama absentei lui Edi dar nu mi-am inchipuit ca ar fi bolnav deoarece il stiam ca este sanatos tun asa cum se prezenta fara rezerve. Si cind te gindesti ca atitia americani, si in marea lor majoritate crestini, adora un presedinte care a avut cele mai bune surse de informatie cu privire la acest virus si in loc ca macar sa avertizeze populatia, a facut bravada si patriotism din a sfida pericolul iar sutele de milioane de victime nu le are pe constiinta deoarece nu are si nu a avut niciodata asa ceva.

 2. alterego1968 says:

  Sanatate Edi!
  Si-apoi…om mai vedea!

 3. polihronu says:

  “Imi cer scuze”

  D-aia te lasa leii sa bizii prin zona – poate te pocaiesti si tu 🙂 In plus, se pare ca ai tu mai multa nevoie de noi decit avem noi de tine. Ar fi crud din partea noastra sa te autoizolam in perpetuitate 😛

 4. Aurel Galbinasu says:

  Iti urez insanatosire grabnica Edi .

 5. polihronu says:

  Ca unii care am trecut prin “tara COVID”, iti recomandam sa te inarmezi cu rabdare. E posibil ca recuperarea sa dureze ceva mai mult decit anticipezi. Va uram (banuim ca nu bintui tara asta de unul singur) refacere completa.

 6. Ai curaj, Edi, eu cred că te vei reface. “Nu mor caii când vor câinii”.

 7. Mariana Maritoi says:

  Nu ne faceti sa plangem ! Va rugam mult , insanatositi-va ! Multumim ca sunteti !

 8. Aurel Ionica says:

  polihronu says:
  D-aia te lasa leii sa bizii prin zona – poate te pocaiesti si tu. In plus, se pare ca ai tu mai multa nevoie de noi decit avem noi de tine

  Eu sunt bucuros sa ma pocaiesc dar nimeni nu mi-a indicat unde sunt gresit si de ce sa ma pocaiesc. De insultele primite de la voi, si sa vreau sa ma pocaiesc nu pot. Am cazut in plasa si v-am ironizat cind aveati nevoie de simpatie pentru ca am vazut ca stati cu botul pe labe, cit sunteti voi de lei. De unde sa stiu eu ca mama evolutie are sa foloseasca virusul asta “evoluat” cum il numeste Edi si sa va loveasca tocmai pe voi, campionii evolutiei? Bag de seama ca evolutia asta, cit a fost ea de desteapta si a creat tot ce exista folosind intimplarea, acum este cam legata la ochi. Daca vreti biziit, nu stiu daca eu am nevoie de biziitul vostru sau voi aveti nevoie de bizitul meu.

 9. polihronu says:

  “legata la ochi”

  Gura pacatosului.

 10. Floriean Simion says:

  iti doresc insanatosire grabnica. astept sa ne povestesti simptomele si evolutia bolii de pe tot parcursul ei

 11. Dorina Avrămuţ Chirilă says:

  Domnule Edmond Constantinescu ,

  Legat de concluzia : ” Sa nu ridicam niciodata nasul prea sus fiindca niciodata nu stim ce se poate intampla maine !’, am o intrebare(3in 1) :

  In cazul unui cutremur major in Bucuresti , sistemul cu gaze se opreste automat ? Si , daca da , cum va fi facuta depresurizarea retelei pe noduri astfel incat multi dintre cei aflati acolo in cetate sa nu sara in aer arzand de vii sau sfarsind prinsi pe sub daramaturi ? Cine va fi gasit vinovat pentru acest genocid savarsit in masa , cum va fi el prins , judecat si condamnat conform legislatiei aflata in vigoare ?

 12. Dorel Lazar says:

  Frate Edy sper ca te vom vedea mulți ani în continuare în videoclipuri

 13. Bogdan Vodita says:

  Acum nu doar preopinentul congener (F. Laiu) se poate „lauda” pe facebook cu experienta virala… 😉 P.S Lipseste cam demult si dr. Sandulache…

 14. ge2oana says:

  Nimeni nu controleaza nimic (!?)….totul se intampla.
  Edi,,,, m-a impresionat fata ta obosita ,vocea mai leganata,,,,
  Ce sa mai, mein Herr, esti uman 100%.
  La fel ca noi toti.
  Sa te faci bine.
  Repede.

 15. Dragos Ciucu says:

  Va doresc insanatosire cat mai grabnica si aceiasi putere de a creea subiecte de dezbatere pe teme atat de importante (ignorate sau duse in derizoriu in mass-media) argumentate din perspective atat de diverse si intr-un spirit foarte corect.
  Le trimit copiilor mei, care sunt adolescenti, link.uri de pe oxigen2 ca sa descopere referinte istorice, filozofice si stiintfice care definesc realitatea mai bine decat reusesc sa o faca majoritatea dintre noi.
  Va multumesc si sper sa aveti aceiasi inspiratie in a lua deciziile cele mai bune in aceasta problema de sanatate.

 16. Dragos Ciucu says:

  Va doresc insanatosire cat mai grabnica si aceiasi putere de a creea subiecte de dezbatere pe teme atat de importante (ignorate sau duse in derizoriu in mass-media) argumentate din perspective atat de diverse intr-un spirit foarte corect.
  Le trimit copiilor mei, care sunt adolescenti, link.uri de pe oxigen2, ca sa descopere referinte istorice, filozofice si stiintfice care definesc realitatea mai bine decat reusesc sa o faca majoritatea dintre noi.
  Va multumesc si sper sa aveti la fel de multa inspiratie in a lua deciziile cele mai bune in aceasta problema de sanatate.

 17. Andrei Voiculescu says:

  Va doresc multa sanatate. Sa va faceti bine cat mai repede.

 18. Emma Soares says:

  Edi de unde sti ca ai avut Virusul COVID, ai facut un Test Covid ? Daca nu ai facut nici un Test poate ai avut Virusi Influenza, Gripa Aviara, Porcina etc ? Oricum insanatosire grabnica !

 19. Coralia Goicovici says:

  Va doresc multă sănătate, dvs. si sotiei, si sa va refaceți rapid!

 20. Cornelia Butoi says:

  Revin cu dorința sinceră să vă însănătoșiți cat mai grabnic . Și suntem siguri că așa va fi ! Doar încă puțină răbdare…
  Deși e zadarnic nu pot totuși să nu remarc încă odată …”omenia ” unor „frați ” in Domnul .
  În Domnul? Nu, am greșit ….i- am aduce un mare afront..
  In asemenea împrejurări ne putem permite ÎNCĂ răutăți ? E …

 21. Aurel Ionica says:

  Cornelia Butoi says:
  ”omenia ” unor „frați ” in Domnul .
  În Domnul? Nu, am greșit ….i- am aduce un mare afront..
  In asemenea împrejurări ne putem permite ÎNCĂ răutăți ?

  Eu sunt convins ca frantele in Domnul polihronu nu va ezita sa aplice o laba de leu nerusinatilor care ar indrazni sa nu arate toata simpatia fata de fratii lui in Domnul. Asa ca, sora in Domnul Butoi, stai linistita ca nimeni nu ar indrazni sa-l spuere pe fratele in Domnul polihronu.

 22. polihronu says:

  “Eu sunt convins”

  Faca-ti-se dupa credinta ta.

 23. Cum zice Gabi Zgunea:
  “Frați în Domul/Când îi vezi te-apucă somnul”

 24. Bogdan Vodita says:

  Virusul nu exista. E doar lucrarea Domnului. Asa zice un medic orelist roman din Germania care tine predici prin bisericile din tara. E de rasu-plansu – https://www.facebook.com/ParadigmePandemice/videos/189468389459988/

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: