Dusmani ai tuturor oamenilor

11 Responses to Dusmani ai tuturor oamenilor

 1. polihronu says:

  Si ma certai pe mine ca indraceam suine 🙂

 2. Amaranthine Sophia says:

  Dincolo de aspectul științific al vaccinului mai este cel politic. Adică unii sunt pentru vaccin ca principiu dar nu au încredere că „ăștia” ne vor binele. Mai e asociat cu politicile de stânga, deci dacă ești de dreapta nu prea ai încredere in bunele intenții ale lor, doar e și Bill Gates implicat. Apoi avem cenzura de pe fb, twiter, instagram, youtube. Legat de cenzură avem o dilemă, lăsăm să vb liber toată lumea, chiar dacă unii vb prostii, sau îi cenzuram și atunci deschidem o cale pentru cenzură ca politică de guvernare. (legile anti fakenews, the „independent” chekers)

 3. Bill Maher incheie cu un apel de milioane – nu faceti misto de ei, urati cultul dar iubiti membrii cultului. Noi care venime de la WM intelegem ca oricine poate fi sapalat la creier. Thank you Bill.

 4. E vorba de protectia animaleleor Poli. Ce vina au bietii porci ca oamenii sunt indraciti.

 5. Dorina Avrămuţ Chirilă says:

  Domnule Edmond Constantinescu ,

  Intr-adevar, ” De vine este aceasta ceata retorica …Aceasta ceata retorica in care credinciosii au fost tinuti zeci de ani de zile , in care ei nu mai sunt capabili sa gandeasca ci doar sa simta si sa raspunda la anumite argumente emotionale .Aicea , daca vrem sa salvam biserica este o lucrare de educatie lunga si grea inaintea noastra .
  Daca va iubiti biserica , angajati-va in aceasta lucrare lunga si grea .Si, cei mai mari dusmani sunt predicatorii . Ei sunt cei care bajbaie in ceata retorica , ei sunt cei care ne otravesc mintile .Acestia sunt dusmani ai tuturor oamenilor si trebuie pusi la locul lor .”.

  Stimate domn , pornind de la adevarul exprimat mai sus , ca un om care de ani de zile , prin sute de mesaje , e-mailuri , comentarii , apeluri telefonice ,contacte directe, ia atitudine si impotriva pastorilor care erijati in invatatori (Matei 24:24) duc ‘turma” in derizoriu, mai jos am sa va aduc atentie o predica rostita in Biserica Raul Vietii din Bucuresti . Ascultati va rog ultimele 10 minute ale acestei cuvantari . Ia vedeti , cutremurul devastator care bate la poarta cetatii , la poarta Bucurestiul , este generat de Dumnezeu , de Satana sau de oameni care, „stiindu-le” pe toate se joaca cu puterea cuvantului in necunostinta de cauza ?

 6. ge2oana says:

  Edi,

  E clar ca-s dusmani, e clar ca-s pusi pe capatuiala de la bun inceput, e clar ca au gasit prosti care s-au lasat prostiti(si eu printre ei….)….toate aste is clare.
  Doar ca n-au fost asa de clare mai inainte ,mai de demult…..
  Vorbesc de tagma pastorala SDA,cu exceptiile evidente si de rigoare.
  Nu exista leac,n-are cum sa fie altfel pt ca asa e ” croita” multinationala sa functioneze,pe baza de prosteala si intimidare/manipulare.
  A fost o vreme cand imi facem iluzii….ca totusi va fi o „ceva” ce va aduce normalitate.

  Hehhh….n-ai sa vezi asa ceva !

  Ok, cam asta-i treb´shoara, naasol da´ asta e…

  Ma bucur ca esti mai bine, chiar daca nu ti-e usor.

  UIte….

  Ce sa facem ,mai Edi, vrem sa nu , suntem contemporani si cu dusmanii tuturor oamenilor….

  N-am vrut noi asta.

  Am avut noroc !

 7. Drumul este scurt ca distanta dintre comunism si PCR GC.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: