Homoousia – Om – Masina

11 Responses to Homoousia – Om – Masina

 1. Emma Soares says:

  Edy, Edy, cred ca ai sarit peste Introducere, Masina primeste Informatia de la Om, si Intrebarea Cheie, de la cine primeste Omul Informatia ( genetica ) ? De la cine a primit prima Celula, Amöbe, etc prima Informatie ever ?

 2. Emma Soares says:

  Edi nu inteleg cum ar putea o masine poate sa evolueze, poate fi alimentata cu Informatie de Om dar Evolutie ? ??

 3. Emma Soares says:

  Nu cred ca KI ( Künstliche Intelligenz ) va putea inlocui Omul. KI cu Algoritmii lui inteligenți poate îndeplini doar sarcini bine definite programate de Om. In Medicina KI nu are Compasiune și Empatie. Tot in Medicina KI poate ajuta la intervenții chirurgicale complexe, dar nu are senzația și flexibilitatea unui chirurg, nu pot face față unor complicații fără precedent, unei situații spontane in Timpul unei Operatii. Si KI nu are un simt Etic si al Valorii. Steven Spielberg are o Imaginatie deosebit de bogata ( oare de la cine o primi-o ) dar restul este SF, ca sa nu mai vorbesc de Musk si tripurile Lui, sa ramanem totusi cu picioarele pe pamant.

 4. Da Emma, masina evouleaza prin aceleasi mecanisme ca si viata, adica prin outputuri aleatorii si selectie „naturala” (reward mechanism). Nu spune niciodata „X nu exista pentru ca nu inteleg eu cum”, pentru ca atunci admiti ca nici Dumnezeu nu exista.

 5. Emma Soares says:

  Edy nu spun ca nu exista pt ca nu inteleg eu cum, dar imi lipseste explicatia logica, si pt ca fac parte dintre Crestinii din Berea voi cauta ce spune cercetarea germana despre acest ” reward mechanism ” si voi reveni.

 6. Emma Soares says:

  Edy in spatele acestui ” reward mechanism ” sau ” Belohnungssystem „, sta o retea de Neuroni influentati de Dopamina care la rindul ei, influenteaza Motivatia, Emotiile, Dependente la organismele vii superioare. Daca tu afirmi ca prin ” reward mechanism ” evolueaza KI, cred ca faci o greseala . Am citi un Studiu despre KI facut de Luftansa, si sa ne fie cu iertare, dar Technika s-a nascut la Germania, Amerika a avut numai FED-ul care a cumparat minti luminate de ici de colo, dar sa nu divaghez de la Subiekt, ML sau ” Maschinellen Lernen ” ( Machine Learning ) ( Reinforcement Learning ) bineinteles als darwinistische Prozess ( cum ar fi putut lipsi Darwin din Ecuatie ), Trial and Error Prozess este doar, doar o reordonare, repozitionare a Algoritmilor in Software in Functie de Feedbackul Positiv sau Negativ pe care la primit, dar asta nu este Evolutie Edy.

 7. Emma Soares says:

  Wollte dich schon lange fragen, wieso bist du sooo sauer auf Gott ?

 8. GgVerb says:

  AI-ul a depășit omul. (homocentrismul celor care neagă asta este evident wishful thinking) Și mașina aduce oportunități extraordinare de accelerare a dezvoltării umane. Iar mișcările dezordonate ale mulțimilor de orășeni care protestează precum gândacul lui Edi sunt cel mai bun indicator pentru locul din procesul de evoluție unde ne aflăm.

 9. GgVerb says:

  Dumnezeu este cu noi în genele fiecărei celule. Renaște și moare între noi până la sfârșitul acestui mileniu de haos.

 10. polihronu says:

  The Age of Aquarius is the age of the ludobot.

 11. Emma Soares says:

  Daca toti Roboteii cu KI sau fara KI se comporta ca Robotelul meu Aspirator dotat cu Camera si Laser, sint deja servita si ma lipsesc , iau aspiratorul classic si cind am terminat curatenia , incep sa-mi scot ciorapii pe care mi i-a aspirat Dl Ecovacs Deebot Ozmo Aivi.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: