Inoculare mentala Covid-19

58 Responses to Inoculare mentala Covid-19

 1. Orso Zetticci says:

  Gen 12,1
  Is 46,8
  Ef 5,14
  Mc 10, 17 -22

 2. Orso Zetticci says:

  Postmodernismul s-a născut datorită progresului științific. Mediatizarea masivă a ideilor a produs scepticism definind ideologiile antecedente metanarațiuni. François Lyotard – La condition postmoderne.
  Mâine poimâine, vor începe roboții lui Tesla să omoare oamenii pe stradă, bețivii vor ajunge sănătoși acasă de la crâșmă iar inocenții scurtcircuitați.

 3. Orso Zetticci says:

  Scuzați, postmodernismul s-a autodefinit şi pe sine metanaraţiune.

 4. adabnerth says:

  Draga nene Poli,
  Iti multunesc pentru sfat ,insa am sa iti dau si eu un sfat si mai intelept: nu mai apara post-modernismul cu atata indarjire ca nu face bine la inima.Si nu dorim sa te pierdem atat de devreme.🙂

  Cand mi-ai dat referinte la lagarele de concentrare ma gandeam daca sa rad sau sa ma mir de ce spui.Tu realizezi ca, in momentul in care asociezi lagarele de concentrare cu Iluminismul , tu ignori faptul ca ,evreii au primit primele drepturi ca si cetateni egali ,in timpul Iluminismului?
  Sa presupunem ca il pui pe Hitler pe aceasi treapta cu Voltaire.Realizezi ca ganditorii Iluminismului ,criticau religia iudaica ,nu rasa?
  In fine,astept sa imi demonstrezi cum Iluminismul a condus la lagarele de concentrare si dupa aia te iau in serios.
  Mai mult ,exista foarte multe evidente care arata in directia continuitatii intelectuale dintre fascism si post-modernism.Nu cred ca e o intamplare ca ,Heidegger ,se simtea in elementul lui, in preajma fascismului.Iar Derrida ,dupa cum sti, s-a inspirat destul din Heidegger.Sa inteleg ca fascismul ar fi un precursor al post-modernismului?🤣🤣Nu te multumesti sa ma faci sofist,acum vrei sa ma faci si fascist!🤣🤣🤣Talmudistule ce esti!🤣Te ai indragostit de trucurile de sofist ,care Derrida le-a dobandit la yeshiva lui ,de la rabini si acuma vrei sa ma tai si pe mine imprejur?🤣
  Da ,post-modernismul a inceput ca o critica a exceselor unor ganditori modernisti,insa ulterior a evoluat intr-o ideologie ,cu propriile agende politice (sounds familiar?).Ca dovada,majoritatea mijloacelor de informare neoliberale in masa promoveaza indoctrinarea maselor via propaganda postmoderna (mariajul de convenienta dintre neoliberalism si postmodernism e deja cunoscut).

  Mai mult, majoritatea departamentelor de humanities/arts si chiar social sciences,in universitati sunt „infectate” de ideogie post-moderna:

  https://dailycollegian.com/2018/10/postmodernism-and-the-ideological-corruption-of-the-humanities/

  Inteleg ca ,a fi de partea ideologiei predominante,confera anumite beneficii in era post-truth,mai ales cand beneficiile implica si un salariu consistent.👿👿👿👿Na, sa vedem cine e fascist…postmodern..🤣🤣🤣🤣

 5. polihronu says:

  Refuzi fudul să-ți faci minime teme și să ieși din cercul strîmt al veceului ideologic (și postmodern, în sensul tău) care e propaganda de YT. Nu am nicio tristețe să-ți spun că dialogul nostru imaginar se încheie aici.

 6. Orso Zetticci says:

 7. Orso Zetticci says:

 8. Orso Zetticci says:

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: