Holocaustul infinit și binefacerile pustiei

Hm. Ahile. Dar și Yahweh. „Căci Domnul este mîniat pe toate neamurile și plin de urgie…” Urgie. „El le nimicește cu desăvîrșire.” Știm deja ce hram poartă. „Se topesc munții de sîngele lor.” Peisajul începe să se dizolve. „Toată oștirea cerurilor piere.” Pentru că Yahweh domnește și sus, nu doar jos – peisajul are astrologica lui. „Cerurile sînt făcute sul ca o carte”. Toiagul lui Yahweh poate declanșa involuția. „Căci sabia mea s-a îmbătat în ceruri”. Momentul de autotranscendență divină. „Va coborî asupra Edomului.” Condescendența. D-aia e important să știm care e adevăratul Israel. Precum în cer, așa și pe pămînt.

„Căci Domnul ține un praznic de jertfe… un mare măcel…” Templul și cîmpul de luptă una sînt. Al Domnului e sîngele jerfelor pentru că al Domnului e sîngele tău. Mă rog, al dușmanilor tăi. Și al tău – dacă n-ai grijă să-ți omori dușmanii. Pînă la ultimul. „Căci este o zi de răzbunare a Domnului, un an de răsplătire…” Principiul zi/an. Hehe! „Răsplătire” e shillum. Pentru că pacea (shalom) unora e rodul pacificării altora. „Smoală… pucioasă… și fumul lui se va înălța în veci.” Amin! Iadul e altarul din care se înfruptă Yahweh, sodomizatorul. „Funia pustiirii și cumpăna nimicirii.” Arhitectura somptuoasă a lui tohu și bohu. Yahweh e-n recreație. Și, de data asta, povestea se va opri la Genesa 1:2.

După ce se satură Yahweh, se înstăpînesc necuratele. „Acolo își va avea locuința năluca nopții…” Lilith. Femeia nesupusă. Cea care îi face pe bărbați să viseze umed. Și fură copii. Neofit Monac vă explică ce și cum (probabil primul în cultura română). Și sfîntul Sisoe. (Iar, pentru sofisticați, Jordan Peterson – haosul e femininul care n-a cunoscut încă ierarhia luminoasă a toiegelor.) „Căutați în cartea Domnului și citiți!” Să desfășurăm steagul, ne ispitește Yahweh. „Duhul lui va strînge acele sălbăticiuni.” Ca-ntr-o arcă a lui Noe pe dos. Căci țapul pentru Azazel va moșteni pămîntul.

2 Responses to Holocaustul infinit și binefacerile pustiei

 1. Criticul metamodernist says:

  Căci Domnul ține un praznic de jertfe… un mare măcel…”
  „Templul și cîmpul de luptă una sînt. ”

  Yahweh sufera si de vampirism–moare dupa cantitati industriale de sange.Atat sangele jertfelor,sangele preputurilor taiate cat si sangele cananitilor sunt ” de un miros placut domnului”..ca de si Moise e un barbat „de sange”.. ..

  „Căci țapul pentru Azazel va moșteni pămîntul.”

  Baphomet este numele lui.Este un alt nume pentru dracu care i-a impins pe cruciati sa se apuce de sodomie si de alte pacate:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Baphomet

  Unii ar spune ca numele de Baphomet/Mahomet/mahomed nu este altceva decat un tap din pustie care il reprezinta pe Satan.haha

  Lui Yahweh ii plac si simbolurile falice:sarpele, toiagul lui Aaron, stalpul de nor.Falusul lui Yahweh este atotprezent in fruntea poporului conducandu-i la victorii.

  Yahweh are si mania igienei rituale.Scurgerile femeii si barbatului sunt impure.Tapul ,precum si alte animale nu sunt altceva decat instrumente de transfer a impuritatilor omului.Animalele cananitilor sunt macelarite laolata cu cananitii pentru ca sunt parte a aceleasi impuritati rituale. Israelul e poporul lui Yahweh pentru ca e curatit constant prin jertfe (prima jertfa a evreului nou nascut fiind taiatul imprejur).

  Yahweh este si misogin declarat.Este casatorit cu Astarteea (dupa unele versiuni) insa ,ea trebuie sa imparta templul cu el.O opreseaza intr-un mod patriarhal.

  „Lilith. Femeia nesupusă. Cea care îi face pe bărbați să viseze umed. ”

  Lilith este si sotia lui Satan.O dracoaica fara rusine.Spre deosebire de Yahweh si Astarteea, Satan nu e misogin cu Lilith .Ba este si feminist.Mai mult, accepta poli-amoria .De exemplul, Lilith incearca sa scape de Eva pentru a-l avea pe Adam,impingand-o pe Eva sa guste din fructul oprit.Aici Lilith ia forma sarpelui care seduce barbatul–femeia este ca un sarpe pentru barbat–ca sa parafrazam din evreul Heinrich Heine.Barbatul este sedus de o femeie destrabalata (Lilith) care ii se prezinta intr-un mod falic (sarpele)😄.

 2. Sorin Chereji says:

  Ierarhia luminoasă a toiegelor, foarte tare, câte înțelesuri! 😅

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: