Stalinisti de ziua a saptea

 

Dupa victoria bolsevicilor in razboiul civil, Lenin a facut o propunere la fel de indrazneata ca faimoasele Tezele din Aprilie, care au declansat revolutia din octombrie. Citit printre randuri, Lenin recunoaste ca revolutia a urmarit o utopie. El propune abandonarea idealului comunist pentru o perioada nedefinita, si folosirea puterii castigate in scopul de a transforma Rusia intr-o societate moderna si progresista.

Stalinismul a fost reactia naturala a bolsevicilor care au simtit ca nu vor mai putea dormi noaptea fara utopia care le justifica crimele comise. In doua decenii, optzeci de procente dintre ei vor fi executati sau internati in gulag. Iar utopia tot nu s-a realizat.

Lectie pentru adventisti:  Sa recunoastem ca milenismul nostru a fost o utopie; ca Ellen White nu a vizitat Orionul si nu a fost martora la saptamana creatiunii; ca moralitatea nu este definita de rotatia pamantului. Orice secta este o reformatiune esuata. Suntem doar una dintre ele. Este un adevar pe care stalinismul de ziua a saptea ni-l interzice, spunand ca iesirea din matrix va duce la “pierderea identitatii” (ce ma enerveaza cuvantul asta).

Exista motive solide sa credem ca o astfel de acceptare a realitatii nu va insemna sfarsitul misiunii advente.

Mai intai, pentru ca in urma sinuciderii postmoderne a ratiunii, teologia se gaseste din nou in postura in care s-a gasit dupa demisia lumii clasice. Augustin si Aquinas au fost refugiul ratiunii in evul mediu. Am intrat intr-un nou ev mediu si teologia este singura activitate filosofica care poate face fata la hiper-relativismul si ultra-multiculturalismul postmodern.

In al doilea rand, pentru ca suntem prin traditie radicali, adica avem o tendinta sa mergem la radacina, si aceasta este o calitate de care lumea fara substanta in care traim are nevoie vitala.

In al treilea rand, pentru ca inca mai credem, desi am pierdut naivitatea infantila.

Cei care nu cred, adventistii postmoderni, sustin aceasta naivitate infantila tocmai din cauza ca nu cred in nimic. Cei care cred in ceva, au inceput sa paraseasca biserica. Fundamentalistii sunt la mijloc, conditionati de un IQ scazut sau de o psihologie deformata.

Este timpul ca cei care inca cred, atei sau teisti, sa se intoarca si sa ia biserica inapoi de la necredinciosi si fundamentalisti. Da, ati citit bine, ateul-care-crede-in-ceva ne va fi mai necesar in timpul care vine decat teo-sofistul postmodern sau fundamentalistul rigid.

27 Responses to Stalinisti de ziua a saptea

 1. NIMENI says:

  Asta da abordare indrazneata, eu insa cred ca revolutia adventista este o utopie. Deocamdata. Un argument:- sunt multi anonimi.

 2. Leo says:

  nici o schimbare nu va veni de jos! ei este multi! si are lana de buna calitate!
  singura sansa(fff improbabila), sa vina de sus! da si ei este atinsi de virus!

 3. Richard says:

  Multi se intreaba de ce Edi nu se retrage in mod voluntar din biserica, sau de ce mai este adventist si pastor… de ce mai este azs daca este evolutionist etc….

  Cititi acest articol si veti intelege de ce Edi mai este adventist ! Si ce intelege edi prin adventism.

  Leo are dreptate, insa printre adventisti sunt multi care inca mai cred in ceva ! Publicul tau tinta Edi nu trebuie sa fie ateii din afara bisericii, ci mai ales adventistii care mai cred in ceva care sunt atei in devenire si se gasesc inca in biserica. Daca chiar vrei sa produci o miscare, trebuie ales bine target-ul.

  Fostii adventisti nu vor mai reveni in biserica, insa poti stopa hemoragia ;)*.

 4. NIMENI says:

  #3 | Written by Richard

  Asa e. Pentru cei plecati nu mai exista argument. Doua probleme mari cat casa poporului ai ampiedica sa revina;
  1. Credibilitatea bibliei
  2. Credibilitatatea pastorilor

 5. Leo says:

  Corect Nimeni!
  cand asculti o predica niciodata nu vei sti daca pastorul iti vorbeste din constiinta, din credinta sau pentru leafa!ori un lucru e limpede-cele mai frumoase cadouri sant cele date gratis, fara orice fel de recunostinta…bine zice cel ce zice ” fara plata ati primit, fara plata sa dati!”

 6. ge-oana says:

  Bai baieti si fete,

  Creditul nu s-a pierdut de-odata, nu .
  E nevoie de TIMP ca sa realizezi ca esti prost deoarece altii te-au prostit si tu i-ai crezut.
  Argumentul de care astia de prostesc fac uz este…..DUMNEZEU, adica cui nu-i tremura materia fecala pe dinautru´ cand e vorba de …..ALA care face ce vrea si cum vrea cu cine vrea ,ai !?

  Cei care sincer L-au crezut pe Dumnezeu asta pe cuvant, tot la fel de sincer si-au luat si „rasplata” de la slujitorii Lui. A se vedea : frica bagata-n oase, bani luati cu japca ca pt. Donmul, respect pe degeaba(impus ,desigur :-/ ), batjocura (si publica daca e nevoie !) pt. eretiCI, dispret cat cuprinde la plamadeala ca arma (EFICACEEEEE) psihologica, linguseli la greu pt. aia cu bani si sange-n vana, miorlaieli vis a vis de libertate de constiinta (!?),ziceti si voi mai departe daca ati avut parte de slujirea Ministerului Iubirii…..

  Acu´ cine dracu´ se mai mira ca au ramas fara credit ca la ….Romtelecom!?

  Cica aia multi or fi ei multi si prosti, da´ din cand in cand , ca si dupe betie, unii isi mai vin in fire si sa vezi beleaua dracului cand or cere compensatii pt. prosteala !! 😥 😥 :meeting: :meeting:

  Sa vezi reformulare la „fara plata….” :alien:

  Oricum va fi , va fi bineeeee…. :vampire: :vampire:

 7. VictorZee says:

  „Lectie pentru adventisti: Sa recunoastem ca milenismul nostru a fost o utopie; ca Ellen White nu a vizitat Orionul si nu a fost martora la saptamana creatiunii;” (eddieconst, Wed, 13 Feb, 2013).

  „Cunosc un om in Hristos, care, acum patrusprezece ani, a fost rapit pina in al treilea cer (daca a fost in trup nu stiu; daca a fost fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie).” (2 Corinteni 12:2).

  Daca il credem pe Pavel de ce sa nu o mai credem pe Ellen White? Care este de fapt „radacina” minciuni?

  Cu respect,
  George, Chicago

 8. neo says:

  Nu numai Pavel si Elen, au fost in al treilea cer. Si noi putem privi acolo, mai putin tronul lui Dumnezeu! http://apod.nasa.gov/apod/ap120715.html

 9. Leo says:

  Alienarea VictorZee, asta-i radacina „minciunii”!

  Ma crezi ca si eu am jucat sah cu Napoleon Bonaparte ? bineinteles, eram in vizita la clinica unde lucreaza si forumista noastra, Alecsa! acolo sunt multiple personalitati,( nu bag mana in foc ca nu ar semana cu unii dintre actualii nostrii politicieni) ,din varii domenii de cultura !

 10. VictorZee says:

  In era informaticii putina lume mai crede ca: „Si El a dat pe unii apostoli; pe altii, prooroci; pe altii, evanghelisti; pe altii, pastori si invatatori, ” (Efeseni 4:11). In zilele noastre prea multi clerici sint involvati in scandaluri pe internet si in media (pedophili, fetite, etc., etc.) In lumea moderna si informata aceasta „revelatie” a lui Pavel a cazut. Biserica este perceputa ca o corporatie financiara iar clericii sint perceputi ca si angajatii oricarei corporatii care trebuie sa faca „productie”: Noi botezati si bani.

  Cu respect,
  George, Chicago

 11. ge-oana says:

  Pai ce-ai zis nou mai Zee?
  Astea le stim si noi (pre propria PELE !!!) de demult…

  Unii au inebunit, altii s-au scrintit (la cap!!), cativa insa (putini, o ramasita….. 😀 ) au ramas cu Domnul la ale Domnului si cu mantuirea ….sunt ca si rezolvaTI.

  Asa ca ,mai Zeee, lasa vrajeala asta cu intrebari gen „ghici ciuperca ce-i ?” si zii si tu ceva de pe lumea asta , ca daca esti din sat cu oamnenii, adica din Chicago, stii cam cum e treaba ,nu !?

  Sau nu esti !? :rotfl:

 12. ge-oana says:

  Mamaaaa, ce ma mai freaca unii la galci cu vrajeala asta de clever &religie&IQ, de nu poti sa te duci la buda….

  Cuvinte-ncrucisate, personaje din bible(belt ), vrajeli de pe net. cu aroma de einstein, aERe de rupti din cer, si dracu´ mai stie ce gaselnita…

  Huaaaaaa :shout: :shout:

 13. Măi oameni buni! Pavel nu a fost într-un cer astronomic! Nici măcar unul spiritual! De unde până unde această interpretare? Scuze, eu nu sunt adventist … da poate am şi eu niţel loc în gâlceava aceasta … La început am fost ateu.

 14. Frosa says:

  „Lectie pentru adventisti: Sa recunoastem ca milenismul nostru a fost o utopie; ca Ellen White nu a vizitat Orionul si nu a fost martora la saptamana creatiunii; ca moralitatea nu este definita de rotatia pamantului. Orice secta este o reformatiune esuata. Suntem doar una dintre ele.”

  Amin !!!

  „Este un adevar pe care stalinismul de ziua a saptea ni-l interzice, spunand ca iesirea din matrix va duce la “pierderea identitatii” (ce ma enerveaza cuvantul asta).”

  Păi aici au dreptate iubiți frați, că poate au aflat și ei în unele alunecări temporare din Matrix spre realitate, de obiceiul ăla nesuferit al personalului medical de a numi pacienții, în loc de doamna X sau domnul Y: epilepsia de la 7, paranoia de la 12…

 15. mihaela says:

  stancu constantin,
  fii bine-venit!
  dar ai grija,sunt cateva babe cu pretentii de samsoni care dau tarcoale ca niste neo-lei si cauta pe cine sa inghita!Nu le lua in seama(pacatul acesta!).

 16. sam-sony says:

  #13 | Written by Stancu Constantin

  Dar cum interpretati dvs textul in chestie?

 17. Leo says:

  Mihaela,

  daca ti s-ar arata Dumnezeu asa cum il cunosti din VT si NT, l-ai respecta sau l-ai adora?

 18. NIMENI says:

  #17 | Written by Leo
  Mihaela,

  „daca ti s-ar arata Dumnezeu asa cum il cunosti din VT si NT, l-ai respecta sau l-ai adora?”

  Dar daca biblia ar fi un film exact asa cum sunt relatate evenimentele, ar fi Dumnezeu mai respectat si adorat?
  Cred ca filmul ar fi interzis nu numai minorilor ci si celor slabi de inima.

 19. mihaela says:

  stancu constantin,

  fii bine-venit!
  dar ai grija, sunt cateva babe cu pretentii de samsoni, mihaele cu pretentii de frose, care dau tarcoale ca niste neo-lei si cauta pe cine sa inghita!Nu le lua in seama(pacatul acesta)

 20. #16 | Dar cum interpretati dvs textul in chestie?

  Cerul al 3-lea şi pământul al 3-lea sunt stări de lucruri; Sunt conduceri. Voi încerca o explicaţie plauzibilă în rândurile care urmează. În Biblie de multe ori cerul este folosit ca simbol pentru conducerile cereşti, la fel ca şi pământul (tremură ca o colibă, se clatină ca un om beat) etc… De fapt, atât Pavel cât şi Ioan au văzut o serie de evenimente viitoare care au o mare doză de simbolistică în Biblie. De exemplu:

  Isaia 24:19 Pământul se rupe, pământul se sfărâmă, pământul se crapă,
  Isaia 24:20 pământul se clatină ca un om beat, tremură ca o colibă; păcatul lui îl apasă, cade, şi nu se mai ridică.
  Isaia 24:21 În ziua aceea, DOMNUL va pedepsi în cer oştirea de sus, iar pe pământ pe împăraţii pământului.
  Isaia 24:22 Aceştia vor fi strânşi ca prinşi de război şi puşi într-o temniţă, vor fi închişi în gherle, şi, după un mare număr de zile, vor fi pedepsiţi.
  Isaia 24:23 Luna va fi acoperită de ruşine, şi soarele de groază; căci DOMNUL oştirilor va împărăţi pe muntele Sionului şi la Ierusalim, strălucind de slavă în faţa bătrânilor Lui.

  Ezechiel 36:1 Tu, fiul omului, prooroceşte asupra munţilor lui Israel, şi spune: „Munţi ai lui Israel, ascultaţi Cuvântul DOMNULUI!
  Ezechiel 36:13 Aşa vorbeşte DOMNUL Dumnezeu: „Pentru că ţi se zice: „Tu, ţară, ai mâncat oameni, ţi-ai nimicit chiar şi neamul tău,”
  Ezechiel 36:14 din pricina aceasta, de acum încolo nu vei mai mânca oameni, şi nu-ţi vei mai nimici neamul, zice DOMNUL Dumnezeu.

  Ieremia 4:23 „Mă uit la pământ, şi iată că este pustiu şi gol; mă uit la ceruri, şi lumina lor a pierit!
  Ieremia 4:24 Mă uit la munţi, şi iată că sunt zguduiţi; şi toate dealurile se clatină!
  Ieremia 4:25 Mă uit, şi iată că nu este nici un om; şi toate păsările cerurilor au fugit!
  Ieremia 4:26 Mă uit, şi iată, Carmelul este un pustiu; şi toate cetăţile sale sunt nimicite înaintea DOMNULUI, şi înaintea mâniei Lui aprinse!”
  Ieremia 4:27 „Căci aşa vorbeşte DOMNUL: „Toată ţara va fi pustiită; dar nu o voi nimici de tot.
  Ieremia 4:28 Din pricina aceasta, ţara este în jale, şi cerurile sus sunt întunecate; căci Eu am zis, am hotărât lucrul acesta, şi nu-Mi pare rău de el, nu Mă voi întoarce.” –
  Ieremia 4:29 „La vuietul călăreţilor şi arcaşilor, toate cetăţile fug; se ascund în păduri şi se suie pe stânci; toate cetăţile sunt părăsite, nu mai au locuitori.
  Ieremia 4:30 Şi tu, pustiito, ce vei face? Te vei îmbrăca în cârmâz, te vei împodobi cu podoabe de aur, îţi vei sulimeni ochii; dar degeaba te vei înfrumuseţa: ibovnici tăi te dispreţuiesc, şi vor să-ţi ia viaţa.
  Ieremia 4:31 Căci Eu aud nişte ţipete ca ale unei femei în chinurile naşterii, ţipete de durere ca la cea dintâi facere. Este glasul fiicei Sionului, care suspină şi întinde mâinile, zicând: „Nenorocita de mine! Mor din pricina ucigaşilor!”

  Scuze pentru numărul mare de citate dar m-am străduit să arăt cât de multă simbolistică se găseşte în Vechiul Testament.

  În consecinţă, primul cer reprezintă pe Lucifer (devenit ulterior Satan) şi pe îngerii care i-au fost daţi pentru a-i sluji de ajutoare, iar primul pământ reprezintă pe Adam şi Eva şi urmaşii lor antediluvieni (2 Petru 3:5);
  Al doi-lea cer reprezintă pe Satan şi pe îngerii lui decăzuţi, din perioada postdiluviană (conducerile cereşti), şi până urmau să fie făcuţi aşternut picioarelor lui Dumnezeu:
  Psalm 110:1 DOMNUL a zis DOMNULUI meu: „Şezi la dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi sub picioarele Tale.” (adică să fie aruncaţi pe pământ)! (2 Petru 3:7).
  Ei existau şi îşi aveau locul în cer:
  Isaia 66:1 „Aşa vorbeşte DOMNUL: „Cerul este scaunul Meu de domnie, şi pământul este aşternutul picioarelor Mele! …
  Deci cerul şi pământul de pe vremea lui Petru îşi aşteptau ziua de judecată şi de pierzare!
  Efeseni 6:11 Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţinea piept împotriva uneltirilor diavolului.
  Efeseni 6:12 Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.

  Pe vremea lui Petru, nu exista încă un cer nou şi un pământ nou, deoarece el spune că le aştepta! Nu poţi aştepta decât ceva care la acel moment nu exista! Atenţie la expresia cer nou şi pământ nou. Ele nu vor fi construite din nou sau nu vor suferi cine ştie ce reparaţii cosmice teribile. De fapt ni se spune extrem de clar şi de simplu: Noutatea constă în faptul că acolo va locui dreptatea (neprihănirea)!
  Bun! Petru spune că el aştepta un cer nou şi un pământ nou, deci, în consecinţă, ele nu existau în momentul în care Petru face această afirmaţie.
  Bazat pe faptul că ele (pământul nou şi cerul nou) nu existau la acel moment, e clar că Pavel nu putea să fie răpit la al trei-lea cer decât în spirit. Tot aşa şi Ioan, a fost răpit în spirit în acea zi în care dreptatea sau neprihănirea urmau să fie realitate, realitate pe care o vedea ca pe o viziune. Amândoi au fost duşi de duhul în lumea viitoare pe care o pregăteşte Dumnezeu pentru credincioşi (de fapt în cerul cel nou).
  Aceste ceruri după cum se observă, pot fi măcar interpretate ca fiind conduceri cereşti. De fapt este un întreg subiect, acesta al înlocuirii vechiului cer format din Satan şi îngerii lui care iniţial au stat pe muntele Sion cu viitorul cer format din Mielul şi cei 144.000 care vor sta absolut la fel pe muntele Sion şi vor înlocui vechiul cer în care nu locuia dreptatea cu un cer în care locuieşte dreptatea (neprihănirea)!
  Cu o astfel de interpretare se poate răspunde la mult mai multe întrebări la care cu alte interpretări nu prea se găsesc răspunsuri.
  De exemplu nu se prea poate răspunde la următoarea întrebare:
  De ce s-au supărat atât de tare cerurile, şi de voie de nevoie au trebuit să-L Primească pe Isus?

  Fapte 3:19 Pocăiţi-vă dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la DOMNUL vremile de înviorare,
  Fapte 3:20 şi să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
  Fapte 3:21 pe care cerul trebuie să-L primească (de voie de nevoie trebuie să-L primească!!!), până la vremile aşezării din nou a tuturor lucrurilor: despre aceste vremi a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi prooroci din vechime.

  Păi, ia gândiţi-vă! Dacă Satan şi cu îngerii lui ştiau că urmau să fie înlocuiţi, (după ce urmau să fie făcuţi aşternut picioarelor lui Dumnezeu, adică să fie aruncaţi jos) de Miel şi de cei 144.000 pe acelaşi munte Sion, cum să-L primească cu bucurie pe Isus?
  Eu cam aşa văd lucrurile. Daţi-vă şi voi cu părerea.

 21. sam-sony says:

  #19 | Written by Stancu Constantin

  Chiar daca nu am aceeasi parere, apreciez seriozitatea si efortul dvs.

  Problema nr1 e ca un text esoteric nu se lasa interpretat doar pe baza de intelect. E nevoie de cheie. Si cine intra in gradina cu trandafiri a filosofilor fara cheie se aseamana cu un om care doreste sa se plimbe fara picioare. Persoanele de fata se exclud, bineinteles. Sunt de acord cu dvs ca avem de-a face cu simboluri. pt ceea ce este dincolo de perceptia senzoriala e nevoie de simbol pt a fi exprimat.

  Problema nr2 e ca noi oamenii moderni ne raportam la lume diferit fata de oamenii din epoca in care au fost scrise. Noi avem concepte, ei aveau imagini.

  O interpretare corecta trebuie sa tina seama de astea.
  Toate bune!

 22. Leo says:

  Mihaela,

  Maine, fiind-ca-i sabat, la masa de pranz ,inainte de rugaciunea cu prinderea mainilor si ” multumiri fie aduse Domnului ptr. darurile bogate” intreaba-te ce au copii tai in plus fata de cei care mor de inanitie, cancere, catastrofe naturale, lipsa educatiei! care-i vina lor? inca o data, care-i vina lor?
  daca crezi ca esti dintre „alesi” ti-ai dat proba ipocriziei credintei tale!
  Exercitiul e valabil pentru Toti Alesii Domnului !

 23. #21 | Written by sam-sony about 15 hours ago.

  Am înţeles ce spui. Pentru o mai bună înţelegere a punctelor mele de plecare poate dacă-ţi face plăcere, dacă ai timp, ai putea vizita:
  http://tinutinu.wordpress.com/2011/10/26/de-ce-este-important-in-filosofie-stabilirea-unui-raport-intre-cercetator-si-obiectul-cercetat/
  sau
  http://tinutinu.wordpress.com/2011/05/03/se-poate-demonstra-ca-biblia-si-numai-biblia-este-de-natura-divina/
  Mă interesează mult părerile altora. Sunt foarte utile în a mă verifica eu pe mine.

 24. #15 | Written by mihaela about 23 hours ago.

  Scuze Mihaela! Am uitat să-ţi mulţumesc pentru urările de bun-venit pe forum. Deci … mulţumesc mult !

 25. sam-sony says:

  #23 | Written by Stancu Constantin about 3 hours ago.

  Ok vorbim

 26. Bezbojnicul says:

  De multa vreme am observat ca pozitia afisata de tine pe acest site, draga Eddy, este sensibil diferita de pozitia adoptata de biserica pe care o reprezinti in calitate de slujitor al cultului. Daca ai fi pastor in Romania, cred ca Uniunea ar avea motive INTEMEIATE de a te indeparta din pastoratie.
  In acest articol ai facut aceste declaratii ferme: “Sa recunoastem ca milenismul nostru a fost o utopie; ca Ellen White nu a vizitat Orionul si nu a fost martora la saptamana creatiunii; ca moralitatea nu este definita de rotatia pamantului. Orice secta este o reformatiune esuata. Suntem doar una dintre ele”.
  Daca suntem oameni lucizi, nu ne ramane altceva decat sa recunoastem ca milenismul promovat de teologia adventista intr-adevar nu este altceva decat utopia, si de asemenea ca moralitatea nu este definite de rotatia pamantului, cu alte cuvinte, desfiintam Sabatul ca si conditie de mantuire (mai putin important sau deloc este faptul daca EGW a vizitat sau nu Orionul sau daca a fost martora la saptamana creatiunii). Personal, recunosc aceste lucruri, pe care si tu le recunosti, iar consecinta acestei recunoasteri este IESIREA DIN CADRUL BISERICII. Daca si tu le recunosti, atunci de ce pretinzi in continuare ca esti un slujitor in cadrul acestei biserici? Daca ai ajuns la concluzia ca pazirea sau nepazirea Sabatului nu are nici o legatura cu moralitatea, cum de poti sluji intr-o biserica care crede exact opusul? Daca ai ajuns la concluzia ca intreaga teologie adventa, incepand cu Uriah Smith si terminand cu Doug Batchelor cu privire la evenimentele din urma (decretul dominical, semnul fiarei, etc.), nu este decat o utopie, sau ca s-o spun eu mai direct, o fantezie izvorata din mintile unor fanatici religiosi), de ce nu incetezi sa mai fii slujitorul unei biserici care crede exact contrariul? Oare nu pe buna dreptate aceasta biserica te considera un eretic? Chiar nu esti, in raport cu invataturile pe care ea le promoveaza?
  P.S. Mi-a placut enorm afirmatia ta: “Orice secta este o reformatiune esuata. Suntem doar una dintre ele”. Ai perfecta dreptate; daca asa stau lucrurile, consider ca ar fi o mare prostie sa fondezi tu insuti (sau oricare alt azs-ist nemultumit de starea actual de lucruri din biserica mama) intr-un viitor apropiat o secta cu scopul de a reforma adventismul (asa cum a facut in anii ’50 F.T. Wright, de pilda), deoarece ulterior se va dovedi cu CERTITUDINE o REFORMATIUNE ESUATA (cum s-a si dovedit ulterior a fi gruparea fondata de F.T. Wright).

 27. Leo says:

  Bezbojnicul, :yes:

  iti vorbeste piramidon! nu vreau sa zic dar vreau sa spun ca i se falfaie de-acum lui Edi! fie ce-o fi…Targetul este declansarea gandirii critice tuturor dar mai ales tinerilor azs si nu infiintarea unei grupari institutionalizate, cel putin in viitorul proxim!
  asa mi-au zis mie stelele care sunt puse de Domnul sa arate zilele si anii dar si vremile.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: