Politica si Religie

55 Responses to Politica si Religie

 1. polihronu says:

  Tx, MM. Asa aflu si eu de capodopera maimutoiului Glenn Beck.

 2. furtunadragos says:

  Inception (2010)

  Cobb: What do you want?
  Saito: Inception. Is it possible?
  Arthur: Of course not.
  Saito: If you can steal an idea, why can’t you plant one there instead?
  Arthur: Okay, this is me, planting an idea in your mind. I say: don’t think about elephants. What are you thinking about?
  Saito: Elephants?
  Arthur: Right, but it’s not your idea. The dreamer can always remember the genesis of the idea. True inspiration is impossible to fake.
  Cobb: No, it’s not.

  Cobb: What is the most resilient parasite? Bacteria? A virus? An intestinal worm? An idea. Resilient… highly contagious. Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate. An idea that is fully formed – fully understood – that sticks; right in there somewhere.

 3. xaomer says:

  Interesant de observat este ca foarte multi dintre cei care se opun casatoriei homosexualilor nu au nimic impotriva practicilor personale ale acestora (idem si eu). Adica…recunosc toate drepturilor homosexualilor, fiecare e liber sa faca ce vrea in dormitor nu e asa? fara discriminare la adresa acestora dar stop in ce priveste casatoria.
  Exista cred aici un mit social cum ca acest cuvant ”casatorie” ar avea o aplicabilitate stricta numai la un barbat si o femeie. Sau referirea la ”familie”… avand aceeasi conotatie de neatins.
  Si cumva intrarea si a homosexualilor in aceasta ”unire sfanta” derajeaza…

  Alt aspect interesant este si nevoia homosexualilor de a apartine, de a fi la fel cu ceilalti, de a fi si ei ”casatoriti” ca heterosexualii. Imi spune ca nu toti aleg homosexualitatea ca forma de protest si rebeliune. Si ca desi au inceput poate ca un curent deviant (sau cel putin asa au fost vazuti de mainstream) pare ca doresc sa se intoarca ”acasa”.

  Se vorbeste foate putin insa de ce mai e important acest ”oficiu” al casatoriei atat pentru hetero cat si ptr homosexuali…

 4. furtunadragos says:

  Gandeste-te ca omenirea a fost invatata ca homosexualitatea si alte violente sunt ceva rau, fie de sistemul politic sau de religios de-a lungul timpului, printre care erau si de homosexuali .
  Astazi aceleasi sisteme incearca un proces de reeducare, nu mai e tabu, nu mai e ilegal, incearca sa legalizeze.
  Sunt sisteme care se razgandesc si iau brusc hotarari, se schimba la 180 de grade, cum spunea BDT aici : https://oxigen2.net/2016/02/16/atitudinea-crestinilor-fata-de-transexuali-reprezinta-tradarea-evangheliei/comment-page-1/#comment-52012

  Ca oamenii sunt pro sau contra, sau la mijloc, e altceva si usor de urmarit, eu as vrea sa stiu de ce vrea conducerea lumii altceva, ce industrie are de castigat din asta ?

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: