Olimpiada 152

3 Responses to Olimpiada 152

 1. dorinvieru says:

  8:18 Spune Crews: „Adventisti de ziua a saptea merg intr-o excursie si incep sa joace volei si femeile sunt in pantaloni scurti si tricou. Cum este posibil ca sa-si expuna picioarele si bratele, asta este o invitatie la imoralitate”

  Spunea lumea despre adventisti: Cum este posibil ca zeci de ani conducerea acestei biserici sa musamalizeze cazul Vasile Feresteanu ?
  Si nu este singurul caz de acest fel musamalizat de conducerea (mai mult sau mai putin locala) AZS. De fapt, in afara de profesorul de la Cluj, care a ajuns in presa, biserica a acoperit cat a putut alte cazuri.
  Cum este posibil ca forurile de conducere sa tune si sa fulgere impotriva lungimii fustei, dar sa acopere CU BUNA STIINTA cele mai abominabile fapte ?

 2. Ianis says:

  dorinvieru
  Raspunsul este foarte simplu: oamenii obsedati de „sexualitatea” celor din jur (brate si picioare expuse, what the fuck…) mai mult ca sigur ca sunt frustrati sexual. Pe romaneste, astia au nevoie de o femeie

 3. xaomer says:

  Pentru mine mai degraba ramane Usain Bolt atletul numarul 1 al acestei olimpiade (cu Phelps pe locul 2). E incredibil jamaicanul (amuzanta faza in semifinale la 200 cand inainte de finish reduce din viteza si chatuieste o tzara :)))

  http://www.mirror.co.uk/sport/other-sports/athletics/usain-bolt-eclipses-picture-extraordinary-8655281

  Si incep amenzile :))

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/burkini-ban-first-french-muslim-women-fined-wearing-beach-cannes-a7196466.html

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: