Dreptul la manie

59 Responses to Dreptul la manie

 1. Edi,

  Trump spune-n 2016 ce spunea si-n anii ’80. Si spune bine ce spune (inclusiv chestiile cu „pussy”), de-asta-l urmeaza gloatele in timp ce fariseii si saducheii raman cu Templu’ gol… 🙂

 2. polihronu says:

  Yeah, the „unbelievable believer”. Idiotul nici macar nu stie despre ce vorbeste. Cum platesc japonezii mai mult cind platesc americanii mai mult pentru masinile japoneze?

 3. Ioan Sabau says:

  Edy, oricat ne-am stradui sa legitimam mania, un fapt ramane si anume acela ca un episod de manie crunta, te lasa cu sistemul imunitar paralizat intre 5 si 8 minute. Asa ca mania numai necesara nu-ti este, ea te omoara, la propriu. Privitor la cauza sau cauzele recrudescentei extremismului, ma tem ca analiza ta le rateaza si pe astea. Odata, ca extremismul nici n-a disparut, el era imbracat doar in haina corectitudinii politice, haina care a cam inceput sa se ponoseasca, si apoi, modelul de societate propus de corifeii societatii de consum, democratica si de drept a cam inceput sa-si arate gaunosenia. Crizele dovedesc acest lucru. Si se mai intampla ceva pe planeta, anume ca din ce in ce mai multi oameni devin constienti ca mai este ceva dincolo de ceea ce li se vinde si au devenit interesati de acel ceva. Un alt cor urla din toti bojocii : ” Aiurea, asta e utopie!!!”. Da ??? Dar propunerea lor ce este? Orice model de societate care are la baza un sistem de legi se va dovedi in timp nefezabil, adica utopic, lipsit de capacitatea de a asigura supravietuirea umanitatii, ca specie. Adevarata cauza…. o stii si tu, o stiu si eu, atata doar ca nu ne rusinam la fel.

 4. Ioan Sabau says:

  polihronu spune:
  13 octombrie 2016 la 09:12
  „asta e schepsisu’, ca materia e informatie”

  Asta stim de mult. Si nu are nimic de a face cu prostiile pe care le indrugi.

  Pai tocmai ca are a face chiar TOTUL!!! Nu prea judeci mutari inainte Polihroane, acum mi-e clar ca pseudonimul tau e simpla fanfaronada. Am incercat de trei ori sa-ti raspund la celalalt topic da’ se pare ca ai protectie. N-ar fi o noutate, mi-au mai fost schimbate cuvinte intr-o postare, chiar de catre cei care aveau permisiuni in aplicatie, magarie care m-a tinut departe de forum un timp. Gandeam ca s-au vindecat, da’ pare ca anumite boli sunt incurabile.

 5. Marcus Crassus says:

  „mania numai necesara nu-ti este, ea te omoara”. Corect, deci autoritatile care incrimineaza mania trebuie laudate pentru ca ne fac viata mai sanatoasa.
  Iar mania reprimata de teama autoritatilor trebuie sa faca foarte bine sistemului imunitar, mai ales cand incepi sa-l injuri in somn pe big brother.

  „devin constienti ca mai este ceva dincolo de ceea ce li se vinde si au devenit interesati de acel ceva.”
  Si ce-ar fi sa lasi indivizii sa descopere de capul lor ce anume-i intereseaza si ce nu? Te mai miri ca lumea striga ‘utopie’ cand pretinzi ca stii ce le lipseste altora sau ca stii cum sa-l implementezi?

  In ce ma priveste putin imi pasa care e culoarea politica a ierarhiilor care interzic libera exprimare. Daca dreptistii interzic clipuri cu evolutie, satanisti sau homosexuali sau daca stangistii fac safe spaces, youtube heroes, inventeaza hate crimes, religious vilification sau mysoginy laws, nu e nicio diferenta.
  Mi se pare ca autoritatile lucreaza cu orice idee populara in randul maselor si fac din ea un panopticon. Asa ca daca te revolta abuzurile catolicilor dar ramai indiferent la legile de hate speech din Australia, Anglia sau Germania, esti un ipocrit. Iar daca-mi spui ca mania mea = dreptism, esti un cuckold.

 6. Ioan Sabau says:

  Marcus , nu mai pune cuvinte in gura mea. „Limba mea este in directa legatura cu creierul meu, eu stiu ce vorbesc si mai ales pentru ce vorbesc!”
  Hai sa traiesti!

 7. Edi Constantinescu

  Exista in Romania cel putin, ideea unora ca daca Hilary va deveni presedinta USA va incepe razboiul cu Rusia lui Putin. In timp ce, conform acelorasi pareri, Trump va refuza conflictul cu Rusia si se va concentra pe situatia interna din State. Dvs fiind la fata locului, ce parere aveti? Vi se pare posibil un asemenea scenariu ? Si care vi se pare totusi intre cei doi candidati a fi raul cel mai mic ?

 8. Marcus Crassus says:

  Ioan Sabau,
  Ultima parte a comentariului nu iti era adresata dtale, vorbeam in general.

 9. alterego1968 says:

  Marcus, dupa cum constat nici prima parte nu-mi prea era adresata, da’ hai s-o lasam asa!

 10. @poli

  Yeah, the „unbelievable believer”. Idiotul nici macar nu stie despre ce vorbeste. Cum platesc japonezii mai mult cind platesc americanii mai mult pentru masinile japoneze?

  Sigur ca e idiot. Nu putea sa-si vada linistit de business-ul lui? Si-avea parte si el de-o bucata buna din „ciolan”, cum au de altfel toti politicienii care respecta dogma „corecta”… 🙂

  Da’ ca sa pricepi si tu ce zice el pe-acolo, am sa-ti desenez: cand vine masina din japonia iar americanu’ o cumpara „ca-i place”, sunt mai multe timpuri de taxe implicate in tranzactie, pe unele le plateste americanu’ iar pe altele le plateste fabricantu’ japonez. Chestiunea este ca legile in vigoare, despre care vorbeste el, sunt facute in asa fel incat americanu’ pe langa ca plateste taxele cuvenite la achizitie, mai plateste la greu si taxa pe democratia „exportata” in japonia si pe care trebuie s-o „apere”, in timp ce japonezu isi vede linistit de productia de masini ca sa fie cat mai performante si sa bage Fordu’ in faliment. Si-uite asa americanu’ isi baga singur falimentu’n casa in timp ce japonezu’ cu masina ori arabu’ cu petrolu’ o duce tot mai bine cu conditia sa ramana cuminte sub „ocrotirea” lu’ Big Brother.

  Acuma ai priceput cum vine chestia cu idiotu’?… 🙂

 11. Marcus Crassus says:

  Ioan Sabau,
  Nu cred ca ti-a moderat nimeni comentariile. Intrasera in spam pentru ca le trimisesei de mai multe ori. Acum ca le-am scos din spam queue ar trebui sa apara.

 12. alterego1968 says:

  „Ioan Sabau,
  Nu cred ca ti-a moderat nimeni comentariile. Intrasera in spam pentru ca le trimisesei de mai multe ori. Acum ca le-am scos din spam queue ar trebui sa apara.”

  Ha ha ha!!!
  Oricum, multam!

 13. polihronu says:

  „pe unele le plateste americanu’ iar pe altele le plateste fabricantu’ japonez”

  Bullshit. Pretul de vinzare, pe care – evident – il plateste integral americanu’, acopera orice taxa vamala platita de japonez.

  „taxa pe democratia ‘exportata'”

  Nu in tranzactia cu masina, in care poti sa intervii cit vrei, tot americanu’ plateste.

 14. @poli

  Nu, draga, una-i una si alta-i alta, ce naiba le-amesteci? Ficecare cu taxa lui, asa-i politically correct!… 🙂

  Insa „idiotenia” despre care vorbim este ca Trump a priceput ca americanu’ plateste ca prostu’ in „afacerea” Big Brother si-ar vrea sa schimbe regulile jocului si sa-i taxeze pe japonezi (vezi si tu ce zice la min. 8:07, ca imi e clar ca i-ai ratat idea de la inceput). Acuma, daca americanu’ ii pune japonezului taxa pe „democratie”, care in aramaica se numeste „pax-americana”, iar japonezu’ zice „no, thanks!”, ce se-ntampla? Se duce dracului tot Big Brotheru’ de se trezeste pana si americanu’ si romanu’ ca nu mai vrea sa plateasca „taxa de smecher” datorata lu’ Big Brother, si-atunci aia care-s de fapt „UNA” (sigur e o doamna!) si care-au muncit zeci de ani la colivia asta crezi ca sunt dispusi sa-l lase pe (vre) UNU’ sa le-atinga „pasarica” si s-o sperie? Ce, vrei sa zboare? Nop!…

  Nu degeaba au zis aia intelepti din vechime: mai bine sa moara UNU’ decat sa zboare tot boboru’… 🙂

 15. polihronu says:

  „si-ar vrea sa schimbe regulile jocului si sa-i taxeze pe japonezi”

  Pai da, da’ idiotu’ isi imagineaza ca-i taxeaza pe japonezi (angro, poporu’ japonez) facindu-i pe americani sa plateasca mai scump produsele unei companii japoneze. Chiar ti-a luat mintile patratelul futacios?

  Restu’ e delir profetic.

 16. @poli

  Hehe!… degraba vrei tu sa ma faci „crestin”… 🙂

  Nu tata, nu conteaza cat plateste americanu’ pe masina japonezului, ci cat din pretul ei ramane in USA si cat merge in Japonia. Iar cu taxele exact asta se face, se ia din „castigu” japonezului si se baga in bugetu’ SUA ca sa faca scoli, spitale, drumuri etc, adica castiga americanu’ in definitiv, chiar daca cumpara masina japonezului. Iar japonezu’ e obligat sa produca mult si bine pe bani putini daca vrea sa-si vanda marfa in SUA, iar din putinu’ „castigat” sa-si faca si el drumuri, scoli, spitale etc. Acum ai priceput?…

 17. polihronu says:

  „cat din pretul ei ramane in USA si cat merge in Japonia”

  Esti tembel – na, spun banalitati. In conditiile expuse de Trumpizdamasii (in care americanii inca cumpara bucurosi masinile mai scumpe ale japonezului satisfacut), „cit merge in Japonia” nu se schimba cu nimic – firma producatoare face acelasi profit (ca a crescut pretul ca sa acopere tariful vamal), iar guvernul japonez percepe acelasi impozit pe profitul cu pricina. Deci ioc diferenta pentru japonezi. Da, statul american face mai multi bani, da’ asta pentru ca cumparatorul american plateste mai mult. Deci Trumpizdamasii ii pune pe japonezi la plata in sensul ca mareste taxele la americani.

 18. @poli

  Of, greu pricepi chestii elementare. „Logica” iti joaca feste, ti-am mai spus… 🙂

  Tu pleci de la idea ca pretul de vanzare a masinii japoneze poate fi oricat de mare, ca prostu’ de american tot le cumpara? Nu ti-a trecut prin cap si idea ca exista un pret peste care nici americanu’, cat o fi el de tampit, n-o sa fie dispus sa-l plateasca? Si ca orice masina, de oriunde ar fi ea, ajunge la un asa numit „pret de piata”?

  No, acuma ia incearca sa faci si invers „ecuatia” ta logica, pornind de la pretu’ de vanzare spre costu’ de productie, si-apoi vezi cum ti se lumineaza mintea si incepi sa-l pricepi pe Trump.

  Ca sa-ti usurez sarcina: daca pretu’ masinii este 20.000 USD, iar taxele sunt de 2.000 USD, ori de 5.000 USD, ori de 10.000 USD, e tot aia zici? Si profitu’ japonezului e tot ala zici?

  Vai mama ei de aritmetica… 🙂

 19. polihronu says:

  „Tu pleci de la idea ca pretul de vanzare a masinii japoneze poate fi oricat de mare, ca prostu’ de american tot le cumpara?”

  Nu, Trumpizdamasii pleaca de la ideea asta.

  „Nu ti-a trecut prin cap si idea ca exista un pret peste care nici americanu’, cat o fi el de tampit, n-o sa fie dispus sa-l plateasca?”

  Sigur ca mi-a trecut. Da’ daca americanu’ nu mai cumpara masina japonezului, guvernu’ american nu mai face banii aia si se naruie cu totul fantezia de a-i fi pus pe japonezi la plata.

  „invers ‘ecuatia'”

  Incep sa ma plictisesc repetind ca esti un timpit. Cind cresc taxele vamale, nu scade profitul producatorului, ci creste pretul la cumparare. E singurul sens in care „se face” ecuatia asta. Daca produsul nu se mai cumpara, producatorul nu coboara pretul (acceptind sa faca mai putini bani), ci iese de pe piata respectiva (iar taxatoru’ ramine cu buza umflata).

 20. @poli

  Asta s-o crezi tu. Daca producatorul vrea sa vanda, scade pretul. Asta-i legea oriunde. Sau tu n-ai vazut niciodata campanii de vanzare cu „discount”-uri? Sau tu crezi ca discount-ul e din taxa?… 🙂

  Se retrage japonezu’ de pe piata, zici? Pai exact asta-i ideea. Daca nu accepta sa plateasca, sa plece. Si arabii odata cu ei. Nu le comvine ceva, n-au decat sa plece. Numai ca, vezi tu, nimeni nu vrea sa plece. Nici macar tu!

  Statul nu ramane cu buza umflata. Daca pleaca japonezii, vin nemtii. Daca pleaca nemtii, vin francezii etc., ca doar nu-s numa’ japonezii cu masini pe piata. Si daca nu vine nimeni, haleluia!… vinde Ford intr-o veselie si americanii au din nou jobb-uri. Si platesc si taxe!

  Da’ idea lui Trump era alta: statul american nu doar ca nu-i taxeaza pe japonezi dar le mai face si servicii de „bodyguard” gratuit, evident, pe cheltuiala americanilor. Iar asta, sa ma ierti, n-are nici o ratiune economica, ci este suna strict ideologica si se numeste… GLOBALISM!

 21. polihronu says:

  Idiot, cum spuneam. Ai vazut tu discount-uri care nu-s in interesul producatorului / vinzatorului? O reducere de pret permanenta in jumatate din volumul de vinzari nu e un discount, si in niciun caz acceptabil. Prin urmare, intrebarea nu e citusi de putin daca accepta japonezul sa plateasca, ci daca accepta cumparatorul american sa plateasca. Daca pleaca japonezii, nu vin nemtii, ca si ei au baze militare americane. Daca vin francezii, statul american ramine din nou cu buza umflata, ca n-are motive sa bage taxe de protectie. Daca ramin doar firme americane pe piata, fix astea trebuie supte si mai abitir de bugetul de stat.

  Bazele militare americane nu-s deloc gratuite pentru japonezi. Iar pointul meu era fix ca costurile prezentei militare externe nu se reduc printr-un razboi comercial. Nu mai zic ca, daca US s-ar retrage din Japonia, Coreea, Germania, asta n-ar insemna automat ca si-ar reduce efectivele si, deci, costurile (dimpotriva).

 22. Marcus Crassus says:

  Trump nu si-a atras de partea lui ateii alt-righters. Tot ce a avut Trump de facut a fost sa lase mainstream media sa se faca de cacat.
  Cam 80% din semnalele de alarma vizavi de pericolul Trump in tabloidele britanice spre ex. sunt retardari construite pe propaganda deja existenta la activistii SJW.
  Trebuie sa fi fost puternic indoctrinat sa crezi ca in Europa si USA exista o discriminare sistemica a femeilor. Nici macar in Romania nu exista asa ceva, desi acolo feministele ar avea ceva de facut – sa o invete pe vasluianca abuzata de sot sa il denunte autoritatilor.
  Dar o parte imensa din opinion pieces publicate in mainstream media se fixeaza pe sexismul lui Trump si pe marele damage pe care o sa-l aduca femeilor; pe solidaritatea comunitatii grasilor jigniti de Trump si pe feminismul de imprumut al lui Shillary (care in trecut ameninta victimele abuzurilor lui Bill).
  E limpede ca marotele SJW sunt folosite in scop electoral, cu tot cu naravul de a face public shaming si linsare politica prin lipirea unor termeni din newspeak-ul feminist.

  Aceiasi activisti care scriu opinion pieces despre grasi si femei sunt indiferenti la discriminarea reala din tarile din Orient, sau la faptul ca Shillary nu are problema in a forma aliante cu tarile respective, in a ajuta rebelii ISIS cu arme si in a primi donatii din partea altora asemenea lor.
  E suficient sa-i citesti pe astia cum il critica pe Trump si automat o sa-i devii favorabil numai la cat te pot scarbi. Fireste, mai departe realizezi ca omul e o simpla paiata populista care se foloseste de resentimentele anti-establishment.

  Insa asta nu justifica sustinerea nivelului execrabil al jurnalismului; faptul ca retarzii astia se supun atat de repede unor interese politice sau corporate.
  Faptul ca au indoctrinat o multime de oameni de altfel inteligenti sa creada ca trebe votat pt. Hillary in numele drepturilor femeii; that a woman-president means anything for the betterment of society. Ca se ocupa de cancanuri si diversiuni patetice in loc sa critice aspecte semnificative din agenda lui Trump, sau ca dau dovada de cel mai evident partizanat.
  Iar in punctul asta putorile care stau toata ziua cu fundul pe scaun si asculta comisia de diversitate a BBC-ului, ii aplauda pe competentii Matt Damon, Robert de Niro si John Oliver, or sa-si spuna in sinea lor: „uite-l si pe idiotul asta tembel care s-a uitat prea mult pe youtube”.
  Fuck your sanctimony!

 23. polihronu says:

  „Cam 80%”

  Cum ai ajuns la cifra asta? Niste mostre macar?

  „linsare politica”

  Sa inteleg ca Trump e mai presus de „a face linsare politica”? Si, mai ales, de a lipi etichete?

  „indiferenti la discriminarea reala”

  Esti sigur? Si il vezi pe Trump rupind aliante cu tari arabe pentru ca nu dau jos broboada la gagici?

  „au indoctrinat o multime de oameni de altfel inteligenti”

  De unde stii ca toti indoctrinatii stingii sint inteligenti?

  „aspecte semnificative din agenda lui Trump”

  Esti sigur ca alea cite sint (ca nu prea sint) n-au fost criticate?

 24. Marcus Crassus says:

  E o cifra arbitrara, in contextul in care ori de cate ori ma uit pe un ziar sau primesc shares de pe la amicii englezi vad numai asa ceva.
  „Yea, but Trump” etc.
  Asta e whataboutery la care nu e nevoie sa raspund. O pot face suporterii lui Trump. Ideea mea e ca lumea buna atat de scandalizata de pericolul neonazist „Trump” nu pare catusi de putin scandalizata de mizeriile presei. Sunt intr-un razboi sfant in care scopul joaca mijloacele, iar Shillary le speculeaza fricile in stilul lui Underwood. Impartialitatea presei merita sacrificata pentru o cauza superioara.

  Esti sigur ca alea cite sint (ca nu prea sint) n-au fost criticate?

  Hashtag NotAll. Acuma explica-mi cum am devenit alt-right si red piller fiindca am folosit cuvintele SJW, political correctness si cuckold.

 25. Marcus Crassus says:

  Apropo de cucks – sunt curios cat timp trebuie sa treaca pana cand toata vulgarizarea asta a critical theory predata in facultati o sa primeasca debunking avizat, nu numai de la gameri nervosi. Inteleg ca majoritatea profesorilor au fost spalati la creieri inca din gradinita, dar personal stiu destui care vad lucrurile astea drept ceea ce sunt – bullshit ideologic, insa le e frica sa nu-si piarda slujbele si stau cuminti.
  Gad Saad si Jonathan Haidt sunt singurii pe care-i stiu ca fac asta, alaturi de vreo cateva feministe proscrise. Iar viziunea lor e destul de limitata; din cate i-am vazut merg tare pe evolutionary psychology. N-ar fi greu deloc sa dai de pamant cu tot ‘intersectionality’ sau sa ceri revizuirea programei ca si cadru universitar avizat.

 26. polihronu says:

  „cifra arbitrara”

  Aha.

  „whataboutery la care nu e nevoie sa raspund”

  Ba e nevoie, ca vorbesti in numele impartialitatii. Si cine e mai tare in speculat frici?

  „fiindca am folosit cuvintele”

  Mi-e absolut indiferent ce esti sau devii (afara de momentele cind stam la o bere). Aici vorbim cuvinte. Cuvinte minuim, in cuvinte murim.

 27. Marcus Crassus says:

  De unde stii ca toti indoctrinatii stingii sint inteligenti?
  Ba e nevoie, ca vorbesti in numele impartialitatii.

  Social Justice si cacaturile adiacente sunt parte din sistemul educational, din gradinita pana la doctorat. Nu ma intereseaza ce teorii conspirationiste vantura dreptistii la bere, mi se pare inacceptabil modul in care sunt manipulati oamenii educati care merg la facultate si citesc publicatii respectabile. Conspiracy theory moare repede, dar ideile imprastiate cu ajutorul sistemului are there to stay. ‘Left leaning cu exagerarile de rigoare’.

 28. polihronu says:

  Btw, o sa fiu incintat de fervoarea ta antiintersectionala cind o sa ceri si desfiintarea facultatilor de teologie 😉

 29. polihronu says:

  Deh, arata-mi un sugar nemanipulat 🙂

 30. Marcus Crassus says:

  Pe-asta nu o cer fiindca in ultima vreme am capatat o simpatie ascunsa pentru teologia crestina.

 31. polihronu says:

  Pai, in fundamentalisme sa ne batem 😀

 32. Marcus Crassus says:

  Nu exista impartialitate completa, dar cand in introducerea unui curs iti toarna o teorie cum ca trebuie renuntat in mod deliberat la impartialitate in favoarea activismului, because otherwise you tacitly perpetuate muh oppression, sau cand profesorii racoleaza studentii sa faca activism in organizatiile lor politizate, atunci e la fel de grav ca initiativa lu Darvasanu de a infiinta o facultate crestina.

 33. Marcus Crassus says:

  Screw fundamentalism. Low level or highbrow.

 34. Ca sa vezi cat de correct pollitically „gandeste” doamna Hillary: Bill Clinton a fost un presedinte excelent si a facut o treaba grozava, da’ Trump nu e bun de presedinte fiindca lui ii plac femeile…!

  Trump le-ar putea inchide gura la democrati daca pur si simplu s-ar declara gay… 🙂

 35. polihronu says:

  „Screw fundamentalism”

  „we are – Catholic and Evangelical – united in our outrage and united in our call for Mrs. Clinton to immediately apologize for the Christophobic behavior of her associates”

  Hihi

 36. Marcus Crassus says:

  Discriminated against muh religion? Dindu nuffin? There must be a better way!

 37. Vine sau nu vine, Unde umbla unde este ? De mi-ar da macar o veste…

 38. Transmisia în flux a început acum 4 ore (de) ore… de la ora 20:00
  Omul este convins ca vine Domnul… In toamna asta.

 39. polihronu says:

  „Victory for Trump would be a gift to humanity.” – Vladimir Jirinovski

 40. AV,

  Nu tebuie sa fi in US, e suficient sa citesti emailurile publicate de Asange. Bill nu a muscat carligul neoconilor, i s-a cerut de trei ori sa il lichideze pe Sadam dar nu s-a bagat. Apoi a venit revelatia ca la Casa Alba e bordel, de parca nu se stia, sau ar fi fost ceva nou de la JFK si Johnosn incoace. Obama care a luat premiul Nobel pentru pace a urmat linia neoconilor si cred ca si Trump o va urma daca va fi ales. Nu cred ca va fi razboi cald cu Rusia sau China, dar razboiul rece e bun pentru toate partile. War is peace.

 41. Paul,

  Te-ai gandit ca petrodolarul sta pe prezenta militara americana in Middle East si aiurea? Daca US si-ar retrage bazele acasa pierderile financiare ar fi mai mari decat cheltuielile militare.

 42. Mi se pare ca autoritatile lucreaza cu orice idee populara in randul maselor si fac din ea un panopticon.

  Pentru ca idea populara devine the Big Other si te simti privit de cineva cand incui portiera intr-un cartier de minoritati.

 43. IS,

  Intrucat idea nu-mi apartine ma declar vionovat pentru o prezentare trunchiata. Neamtul respectiv spune ca explozia de manie fara ideologie ca atunci cand politia impusca un borfas in Charleston este distructiva. Idea este o anumita pasiune virila pentru binele comun care a ajuns sa fie demonizata in pop psychology si media, pe care grecii si romanii o considerau virtute civica. Vezi de exemplu dialogul lui Socrate despre curaj. Se pare ca nici parintele filozofiei nu stie exact ce este. De exemplu in media americana se vorbeste despre „angry white men” cu dispret dar negrii care sparg vitrine si bat albi nevinovati in strada sunt numiti „protestatari”. Insa „angry white men” cat ar fi ei de redneci stiu sa fie disciplinati la un town-hall meeting si nu-si folosesc gunul daca nu te legi de propietatea sau sotia lor. Pana la urma, fara aceasta manie nu ieseam nici noi in strada la Decembrie ’89 (stiu ca a fost coup dar momentul a fost sublim).

 44. @Edi

  Te-ai gandit ca petrodolarul sta pe prezenta militara americana in Middle East si aiurea? Daca US si-ar retrage bazele acasa pierderile financiare ar fi mai mari decat cheltuielile militare.

  Asta-i teza politicienilor americani. Si de-asta sunt „maniosi” americanii… 🙂

  Sa-i spui unui investitor ca orice ar face tot va pierde, e dovada ca afacerea e proasta si managerul e prost. In ambele cazuri investitorul va dori sa faca o schimbare.

  Parerea mea este ca „mania” americanilor nu va mai putea fi tinuta in frau de Clinton&Comp, chiar daca il mazilesc pe Trump. E o chestiune de timp pana cand „mania” americanului va izbucni necontrolat.

 45. @Edi

  Apropo de „angry white men”: aici in Suedia societatea fierbe la foc mic deocamdata, insa situatia poate exploda in orice moment. In urma cu aproximativ doua saptamani o femeie in scaun cu rotile a fost violata de cinci solicitanti de azil, arabi si africani. Dupa doua zile de arest li s-a dat drumul. Vestea i-a infuriat pe locuitorii din zona care s-au organizat rapid si acum situatia e exploziva. La TV nu se scoate o vorba, insa retelele sociale clocotesc. Au bagat pana si tancurile in functiune ca sa linisteasca spiritele. E un fel de Timisoara, atata ca inca nu s-a tras cu armele. Intrebarea este: cand vor pricepe si politicienii ca nu te poti juca la infinit cu mania „the wihte men”?

 46. Marcus Crassus says:

  Emisiunea de mai sus tocmai a oferit, praise Kek, o definitie solida a termenului ‘cuck’. Un cuck e o persoana care si-a internalizat cultura rusinii si interdictia de a se mania. Cand se acumuleaza nemultumiri le elimina prin divertisment.
  Cand un om s-a saturat de tot procesul asta, nu il convertesti la cauza ta rusinandu-l si mai mult, punandu-l intr-un basket of deplorables sau cerandu-i sa paraseasca sala de curs daca e atat de idiot.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: