Asasinarea lui Trotsky – 2020

Istoria nu se repeta dar rimeaza. Rima care vine in minte dupa victoria de ieri a apparatchikului democrat Joe Biden este “oprirea” (“cu orice pret” – de la Stalin citire) lui Leon Trotsky.

Sanders are multe in comun cu Trotsky. Amandoi sunt evrei care au convertit mesianismul supt cu laptele mamei in crez revolutionar. Amandoi au comis pacatul de moarte al deviationismului de la linia partidului. “Mai bine sa greseti cu partidul decat sa ai dreptate impotriva lui”, este dictonul fundamental al oricarui stalinism. Bernie are dreptate impotriva partidului deci trebuie oprit. Amandoi au recrutat entuziasmul si idealismul impotriva politicii de apparatchik. Amandoi au denuntat simbioza secreta a stabilimentului de stanga cu extrema dreapta si oligarhia financiara. Amandoi au crescut in vitalitate politica impotriva varstei.

Amandoi trebuiau opriti.

Si amandoi au facut aceiasi greseala: au crezut in rationalitatea multimii.

Negrii din Sud voteaza asa cum voteaza si albii din Sud, cum li se porunceste la biserica. Evanghelicii albi voteaza cu Trump. Penticostalii negri voteaza cu Biden. Credinciosii romani voteaza pentru oricine/orice le spune popa sau pastorul. Religia e buna pentru politicieni si politica e buna pentru liderii religiosi. Ei sunt cei care atata ura si frica, ei sunt cei care o tin sub control.

Trump va castiga al doilea mandat si asta va fi aur pentru complexul politic/media/entertainment democrat care va mai mulge patru ani de teorii conspirative stupide si circ politic de “opozitie”. Predictia lui Marx cu privire la alianta intre plutocratie si lumpenproletariat, pe romaneste, canalia social-economica, se va implinii in continuare in victoria politicii de victimizare impotriva celei de imputernicire.

Definiția lui Marx a influențat sociologii contemporani, îngrijorați de numeroasele elemente marginalizate ale societății numite de gânditorul german „lumpenproletariat”. Sociologii marxiști, dar și unii nemarxiști folosesc termenul pentru a-i denumi pe cei văzuți ca victime ale societății moderne (beneficiarii programelelor de asistență socială, cerșetorii și oamenii fără domiciliu), care nu au venituri, precum și cei care trăiesc din mijloace rău famate (prostituție, proxenetism, escrocherii, trafic de droguri, contrabandă și jocuri de noroc ilicite), cu toții depinzând însă de economia oficială pentru a supraviețui.

Vorba lui Lapusneanu…

3 Responses to Asasinarea lui Trotsky – 2020

 1. dysangeliumm says:

  cred ca sunt atat de multe necunoscute in ecuatzie. O sa numesc doar doua:

  – mai sunt multe mizerii de dezgropat despre Trump, Biden shi Sanders.
  – cat de mult va fi afectata economia US de coronavirus,Trump’s number one campaign issue?

  vestea buna e ca totul este inca posibil.
  Saumamuitat prea mult la house of cards?

 2. Amaranthine Sophia says:

  Off topic, din cartea the paleozoic era: „the cambrian period, the first period of the paleozoic era, was a time of greath transition in the earth s environment. Global temperatures, which had been cooler than today, suddenly warmed to average temperatures of 22 C, much warmer than today s global temperatures of approximately 14 C. There were no polar ice caps, and the ocean flooded over large proportion of the world s continents. These changes led to increased levels of oxygen in the ocean waters. This increase in turn set the stage for the cambrian explosion – a sudden burst of evolution- ary development leading to an amazing diversification of life in the sea.” Pentru eventualele viitoare discutii legate de încălzirea globala.

 3. ge2oana says:

  Nu dys, ai facut la fel ca nevata lu´ Obama…

  Aia s.a inchis in casa un weekend prelungit si a vazut serialul de la a la z….

  Cica barbat.su a tacut si a lasat.o in pace.

  Bine a facut !!

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Culisele_puterii

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: