Sexul oral la intelectualii rămăișițieni

Un intelectual este o persoană a cărei activitate se bazează pe exercițiul minții, care se implică în sfera publică pentru a-și împărtăși analizele, punctele sale de vedere asupra celor mai variate subiecte sau pentru a apăra valori, care în general nu își asumă o responsabilitatea directă în aspecte practice, și care are o anumită formă de autoritate. Intelectualul este o figură contemporană distinctă de cea mai veche a filosofului, care își exercita gândirea într-un cadru conceptual.

Este definitia cuvantului intellectuel în fr.wikipedia.

Definitia din ro.wikipedia:

Intelectualul, în accepțiunea comună, este definit drept persoana cu studii universitare sau care exercită o meserie intelectuală.

Francezii au inventat intelectualul. Romanii l-au transformat intr-o meserie. Cea mai veche. N-a fost prost Stalin. Intelectualul este o persoana care face felatio la Stalin, Ceuasescu, BOR, AZS, orice autoritate sau clientela.

Scrie intelectualul Florin Laiu în epistola intelectualilor care cred ca oamenii au fost contemporani cu dinosaurii către intelectualul Coman (care crede la fel): știm și noi ce greu este sa faci un doctorat. Observați ca Laiu nu spune știm și noi cât de scump este prețul adevărului sau care este costul apărării adevărului in sfera publica. Știm și noi ce greu e sa iei examenele la facultate și să castigi un ban la umbra. Spasivo Koba.

Intelectualul Coman, care crede că tesutul epitelial a fost așezat de Dumnezeu în vagin ca semn ca „poți să mănânci după plăcere din toți pomii din grădină” (ați uitat anusul frate Coman) și are 5000 de Sunamite pe FB care fac felatio la fructul sau, se rusineaza ca este contemporan cu Laiu. Rușine sau nu, cei doi sunt contemporani cu pastorii de capre din epoca bronzului. Pot fi intelepti sau shamani, dar nu intelectuali.

26 Responses to Sexul oral la intelectualii rămăișițieni

 1. Ianis says:

  Pastrand metafora, la Cernica a fost „sex in grup”.
  Nu degeaba ii reproseaza Coman lui Laiu ca, pe cand se jucau ei de-a profesorii de teologie, barbosul, care avea doctoratele pe maneca, le imprumuta frateste si ochelaristului, astfel incat, cel din urma sa poata sa se joace mai departe fentand legile capitalismului cel diabolic.

  In cele din urma ochelaristul si-a facut si el rost de „stampila” si de-atunci nu mai vrea sa stea capra la barbos.

 2. polihronu says:

  “știm și noi ce greu este sa faci un doctorat”

  Trebuie ca nu e asa de greu, de vreme ce poti compila doar surse romanesti si poti face trei in timp ce ai catedra, district, cariera de somitate publica etc.

 3. polihronu says:

  “si-a facut si el rost“

  Si-a facut? Io credeam ca a iesit la pensie drd.

 4. Cristian Tudor Popescu spunea odată intr-o emisiune cu Adrian Păunescu că intelectual este un deviat mintal!! Adevăratul bărbat e ăla care dă la lopată și târnăcop ca sa pună o pâine pe masă familiei !! Și Edi spune că gândirea este o pervesriune!! Gândim cu scopul de a nu mai gandii !! Gândim cu scopul de a nu mai muncii!! Gândesc deci nu muncesc!! Un prieten îmi spunea săptămâna trecută discutand despre cazul Coman că “ăștia sunt oameni cărora nu le place munca” !! AZȘ e un loc propice pentru paraziții ăștia ! Un focar de infecție !!
  Șamanul e mai vechi decât Prostituția !! Nu Prostituția este cea mai veche meserie ci farmacia!!!
  E posibil ca toată mascarada asta cu Coman sa fie o abureala doar ca sa li se pună bateriile enoriașilor după Covid !! Pana la urma urmei nu știu dacă ați observat dar in AZȘ apar niște mode din când in când ! Poate a venit moda să ne futem in cur că doar asta fac oamenii serioși,nu e așa frate Lăiu?? Că pari cel mai serios dintre toți sau doar ești bolnav cu ficații ???
  Știți hora aia,se potrivește perfect conducerii azs :
  Ăla din față, Hora asta nu e bună
  Am in cur dar n-am in pulă
  Ăla din mijloc,Hora asta este bună,am in cur am și in pulă
  Ăla din spate, Strângeți cercul nu fiți hoți
  Să ne intre-n cur la toți !!
  Scuzați limbajul,mi-am permis pentru că Edi a spus “anus” :))))

 5. Ianis says:

  Ai dreptate. Nu și-a făcut încă rost. Începuse acum vreo 15 ani, am presupus că l-a dat gata.
  L-am promovat fara voie 😀

 6. Amaranthine Sophia says:

  Voi cand va despărțiți sau va certați cu biserica voastra, parca e o cearta in familie, inainte sau după, tot familie rămâne. Buna sau rea, pare sa fie o biserică din carne. Cu bor-ul e ceva impersonal, despartirea e ca trezirea dintr-un vis urât in care singur te-ai bagat, singur ai trait si din care singur te-ai trezit. N-ai pe cine injura, doar te iei si te duci. Nu te poți certa cu pereții din piatra ci numai cu carnea. E o experiență impersonala, de asta nu va fi nicicand un oxigen 2 varianta ortodoxă.

 7. capitaniser says:

  Surprize, surpize …

  Scumpi Oameni,
  Cu emoție mă alătur unei mari bucurii.
  Uniunea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a rezonat cu dragostea voastră pentru adevăr și pentru Biserică și în ședința Comitetului Executiv au anulat retrogradarea mea din slujba de păstor.
  Mulțumesc cu drag pentru rugăciunile voastre și mai ales deschiderii și onestității de care au dat dovadă frații din Comitetul Executiv și în special președintele Aurel Neațu.
  Cu prețuire și alese mulțumiri,
  Ps. Dr. Iacob Coman

 8. polihronu says:

  cap,

  n-am vazut inca nicio informare oficiala, nici macar dinspre IC. Dar de ce ar fi o surpriza? 🙂

  AS,

  ai perfecta dreptate. E valabil pentru orice ghetou. Mai ales ca multi de aici nu sintem decit beizadele de nomenclaturisti 🙂

 9. polihronu says:

  Apropo, O2 e ce e si pentru ca unul ca tine e aici (si-nca deloc singur – un AV, un ibri vin in minte).

 10. polihronu says:

  cap,

  mult mai interesant e „devotionalul” de azi de pe pagina de FB a ConfTranSud 🙂

  DEVOȚIONAL – 8 iulie 2020

  Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu strânge cu Mine risipeşte. (Matei 12:30)

  Există în evanghelii două declarații ale lui Isus care, la prima vedere, par a se contrazice: „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea” (Matei 12:30) și „Cine nu este împotriva noastră este pentru noi” (Marcu 9:40). Înseamnă, oare, același lucru, spus în mod diferit? Se contrazice Învățătorul? Avem aici două afirmații valabile și veritabile? Trebuie spus, în primul rând, că diferă în totalitate contextul în care sunt făcute cele două declarații. Prima face parte din polemicile lui Isus cu fariseii, care considerau că El face minuni cu puterea demonilor. Isus arată, prin răspunsul Lui, că I-ar fi imposibil să se lupte cu demonii și să facă, în același timp, lucrările lor. Și apoi, prin analogie, aplică afirmația la ucenici și la noi. A doua declarație este făcută într-un context domestic. Isus vrea să corecteze concepția greșită și neclară despre criteriile de autenticitate a ucenicilor. Pentru a rezuma, iată ce dorea Isus să transmită prin afirmațiile Sale: „Cu noi, dar împotriva noastră” și „în afara noastră, dar cu noi.” Primul episod vorbește despre identitate, coerență internă între membri, iar al doilea vorbește despre toleranță, despre respectarea convingerilor altora.

  Identitatea implică conștientizarea unei apartenențe. Trăsăturile unei identități se manifestă atât prin ceea ce facem și credem, cât și prin ceea ce respingem și negăm. Făcând o aplicație la biserica noastră, se poate spune că cei care omit intenționat doctrinele fundamentale, cei care cedează pentru a nu fi diferiți, cei care se laudă că au depășit tabuurile, iconoclaștii, criticii iresponsabili, cei care preferă să secularizeze doctrinele sunt cu toții împotriva lui Hristos; în loc să adune, ei împrăștie. Nu pot sluji la doi stăpâni. Hristos cere din partea bisericii dedicare, adeziune totală şi loialitate.

  Împotriva lui Hristos sunt și cei care au deformat mesajul adventist, legaliștii tenace; cei care depun plângere și îi reclamă pe propriii frați, care au făcut din administrație și din instituții o armă permanentă de respingere; cei care manifestă un spirit de critică și independență sunt și ei împotriva lui Hristos pentru că, departe de a întări biserica, aceştia o divizează, o polarizează, o slăbesc (Matei 12:25). „Cu Mine sau împotriva Mea.” Hristos nu ne-a dat alternativă. Adevărul este că nu putem pretinde uniformitate, ci, mai degrabă, unitate în diversitate. Unitate în ceea ce este fundamental, diversitate în ceea ce nu este esențial. Să Îi cerem astăzi lui Dumnezeu să ne ajute să fim întotdeauna alături de Isus, slujind cu credincioșie acolo unde vrea El să fim.

 11. polihronu says:

  Apropo 🙂

 12. ge2oana says:

  I-auzi vorbe la sud trans azs…

  Daca ai cumva o constipatie, citind vorbele alea, sigur iti vine sa te caci.

  Ce-ar mai vrea ei sa-L vaza pe Cristos fiind de acord cu ei,avocatii lui !!
  Ce le-ar mai place sa stea in lojele celor 24 si sa judece ei , sa dea sentinte ,dar , mai ales sa.i zica lu Dumnezeu ce sa faca !!!!!

  Ehhh, ete ca nu.i asa !

  Niste golani si curve cu totii !

  Ce.o mai fi de ala de la liceu care se uita in fleasca lu aia de 16 ani !?
  Ce ghies avea la predicare !!
  Cred ca fata e deja sotie de pastor, stie cum sa puna problema in comitet !

  Adica mana pe problema….

 13. Ianis says:

  Show must go on

 14. polihronu says:

  „Adica mana pe problema…”

  Pai tu nu? 😛

 15. polihronu says:

  „must go on”

  Punct si de la capat, cu „elementele aparute intre timp” 😀

 16. polihronu says:

  Si, bineinteles, BAZS regreta… transparenta 🙂

 17. polihronu says:

  Pentru ca orice pacat e admisibil, asa, intre noi 😉

 18. Ianis says:

  Chiloții transparenți sunt in regula în anumite contexte 😀. Gata, de azi înainte fără role play.

 19. polihronu says:

  Vorba ceea, nu face fagaduinti neputincioase 🙂

 20. Amaranthine Sophia says:

  Off topic, surogat pt iarbă

 21. Amaranthine Sophia says:
 22. polihronu says:

  „surogat pt iarbă”

  Intocmai 🙂

 23. capitaniser says:

  pe surse neoficiale se invoca cauze de ordinul sanatatii psihice. vom vedea…

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: