Un avort in Casa Domnului

14 Responses to Un avort in Casa Domnului

 1. polihronu says:

  Șansa creștinismului e și problema creștinismului: reinterpretarea vechiului legămînt în noul. Creștinismul a importat o polemică intraiudaică. Iar partida apocaliptică nu a avut interesul să dezvolte o teologie politică. D-aia evreii Isus și Pavel trebuie încă lăsați să critice legămîntul.

 2. adabnerth says:

  „Gender stereotypes have kept us from developing a clear picture of female abusers. Today, female predation remains under-reported to authorities, in part due to victims’ fears that no one will believe them. Stereotypes about the so-called weaker sex teach that women are naïve, nurturing, and harmless, leading to widespread skepticism about female-initiated abuse. Even the female body is seen as non-threatening. “No penis, no problem,” as one scholar derisively summed up our widespread cultural indifference toward female sexual predation.”

  Asta e rezultatul unui tip de narcisism feminist (narcisistilor le place sa se prezinte ca victime tot timpul), care pune pe seama culturii patriarhale toate relele societatii.E aproape mereu barbatul heterosexual care e acuzat de hartuire sexuala pentru ca el are „privilegiul” de a detine un penis.Deducem de aici ca singura metoda prin care o femeie poate sa aiba acelasi privilegiu ca si barbatul heterosexual e sa isi faca rost de un penis artificial (haha) .Si eventual sa il foloseasca intr-un mod in care barbatul heterosexual il foloseste,adica pe alta femeie.De aici si femeia lesbianca ca un „ideal” feminist al „egalitatii” dintre barbat si femeie.

 3. polihronu says:

  Știm și bărbați care au nevoie de penis artificial.

 4. „Știm și bărbați care au nevoie de penis artificial”.

  Traditional, era pipa sau trabucul (vezi Freud). Mai nou e pistolul. Ambele sunt accesibile la femei. Epstein, pe de alta parte, voia sa isi puna penisul la cryonice. Daca ar traii tata Freud ar spune ca obsesia americanilor cu armele si penisiul este „penis envy” de ambele parti.

 5. adabnerth says:

  „Știm și bărbați care au nevoie de penis artificial.”

  Sa nu deschid o conserva cu viermi🤣Nu ai specificat daca barbatul e trans sau cis!!🤣🤣.Dupa gender theory a apostolului post-modernismului,Pavel, oricum asta nu conteaza, ca oricum barbatul si femeia „sunt una in Hristos”.
  Deci ,daca un barbat homosexual doreste sa se casatoreasca, in biserica ,cu un alt barbat homosexual, este suficient ca unul dintre ei sa se auto defineasca ca fiind femeie trans.(ca o femeie in corp de barbat,”ea”).In felul acesta nu poate fi acuzat(a), pe baza canoanelor bisericesti ,ca se casatoreste cu un alt barbat pentru ca el e de fapt ” ea.”Casatoria homosexuala dintre el si el devine casatoria heterosexuala dintre „ea ” si el.Deci e un tip de casatorie intre doi barbati biologici care e kosher.
  Dar daca o persoana care are sex biologic de barbat (el)si ,in acelas timp se autodefineste ca fiind femeie trans („ea”),care e atrasa de o femeie biologica cis(ea/ea).In cazul asta el e echivalentul unei lesbience („ea”) in corp de barbat biologic care doreste o alta femeie, heterosexuala (ea) iar pe baza canoanelor bisericesti care interzic casatoria intre doua femei , „ea” (care e de fapt el , ca sex biologic) nu se poate casatori cu ea (care este ea ca sex si gender) .Prin urmare ,tipul asta de casatorie „homosexuala” nu mai e kosher desi aici el (ca sex) se casatoreste cu ea (ca sex).

  SI mai interesant ar fi cazul in care o persoana care are sexul de barbat(el) si se autodefineste ca femeie trans ( „ea „)si is doreste sa se casatoreasca cu o alta persoana care are tot sexul biologic de barbat(el) si in acelas timp se autodefineste tot ca femeie trans(„ea”).Practic ar fi ca o casatorie intre doua lesbience in corp de barbati.Aici,iarasi nu mai e un tip de casatorie „homosexuala” kosher pt ca nici „ea” (ca gender)cu „ea ” (ca gender),nu se pot casatori in biserica !🤣🤣🤣
  Sa deducem de aici ca exista o categorie de casatorii homosexuale „acceptate” si casatorii homosexuale neacceptate in biserica ?Greu a mai incurcat lucrurile Pavel asta!🤣🤣🤣🤣

  Acum nu ma determina sa vin si cu exemple mai „complicate ” in care „ea „si „el „sunt inlocuite cu „ei” si „ei.”🤣🤣🤣

 6. adabnerth says:

  Uneori ,nici chiar chestiunile de baza ale Crestinismului nu sunt suficient de clare, desi, noi le-am luat de multe ori „for granted”. Am incercat sa inteleg de ce nu il accepta evreii pe Isus ca Messia din perspectiva rabinica :

  https://m.youtube.com/watchv=YiFixVjwAYk&t=3s

 7. adabnerth says:

  Prima parte a interviului:

 8. adabnerth says:

  „Daca ar traii tata Freud ar spune ca obsesia americanilor cu armele si penisiul este „penis envy” de ambele parti.”
  Asta pare a fi numitorul comun si la barbatii gay si la lesbiene.

 9. polihronu says:

  “chestiunile de baza ale Crestinismului nu sunt suficient de clare, desi, noi le-am luat de multe ori ‘for granted’.”

  Creștinismul este o sectă iudaică – adică o încercare de a răspunde la întrebarea “cine este adevăratul Israel?” În bună tradiție rabinică, nu are un singur răspuns.

 10. adabnerth says:

  „În bună tradiție rabinică, nu are un singur răspuns.”

  Acum stiu unde si-a facut Rabbi Derrida ucenicia.

 11. polihronu says:

  Știe toată lumea – pînă și Derrida, care semna ludic, în anagramă, “Reb Rida”.

 12. alterego1968 says:

  Invatatura lui Hristos n-are nimic a face cu vreo credinta mesianica au ba. De fapt taman faptul ca imbratisezi o astfel de credinta, te face orb, opac, la ceea ce El te invata.
  Punctul central al Invataturii este „nasterea din nou” ca unica conditie de mantuire.
  Aspiratia generala a omului e inspre libertate, dar singura forma de eliberare care sta in puterea noastra, este eliberarea de noi insine.
  Iudeii au dreptate, Hristos nu e Mesia…. e infinit mai mult!
  Si pentru a demonstra asta, n-are nevoie sa pretinda ca s-a nascut din fecioara, ori ca este fiul lui David, ori stiu io ce alta…calitate i-ar fi atribuit-o cei care au mancat, dormit alaturi de El, au ba.
  Poporul Israel este poporul celor nascuti din nou si asta n-are nimic a face cu geografia, ori cu ereditatea, nici macar cu credinta, asa cum am aratat. Cel putin nu cu ceea ce in mod comun se intelege prin „credinta”.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: