Incorect politic

111 Responses to Incorect politic

 1. furtunadragos says:
 2. Ianis says:

  Xaomer
  Ca sa condimentam discutia despre rasism si incorectitudine politica:
  – Prin fenomenul Gene Flow gene specifice unei populatii ajung la o alta populatie. De exemplu, americanii de culoare au si gene de la europeni. Astfel, stramosii lor vest-africani ar putea sa-i considere „impuri”
  – Prin fenomenul Horizontal gene transfer se pare ca Homo sapiens s-a pricopsit cu vreo 100 de gene de la alte organisme. Un fel de insula a doctorului Moreau in revers. Sa inceapa vanatoarea de vrajitoare 🙂
  – Prin acelasi fenomen, Plasmodium vivax, un patogen care produce malarie benigna, a imprumutat gene de la Homo Sapiens. Masiv (este termenul folosit de studiul stiintific)

 3. Marcus Crassus says:

  Dialogurile cu apologetii sunt pierdere de timp; pentru acesti oameni nu exista cunoastere de dragul cunoasterii; orice demers intelectual trebuie sa aiba un scop utilitar. Scrisesem mai demult: ‘prin Sonata vorbește Voința, admonestându-l pentru ocaziile în care intelectul a dat bir cu fugiții.’
  La asta mi-a raspuns:

  Si retine asta pentru cate zile mai ai de trait: intelectul meu nu da niciodata bir cu fugitii.

  Exactly my point.

 4. xaomer says:

  Aham….si lui Neguinho da Beija-Flor i-a fost gasit ADN-ul in aproape 70% …made in Europe :))))

  http://sss.sagepub.com/content/early/2015/10/20/0306312715610217.full

  Variatiile genetice in cadrul speciei sunt mult mai mari decat cele intre membrii ei / intre subspecii.

 5. Ianis says:

  Da, genetica asta e o precum o dama de companie, acum iti zambeste, acum te face la buzunare. Ma intreb cate procente de evreu ar fi avut Hitler, la o analiza genetica banala de astazi.

  In Romania, situatia e chiar mai imputita. Istoricii spun ca daca s-ar face analiza ADN a voievozilor care odihnesc pe la Curtea de Arges, s-ar demonstra originea lor cumanica (un trib turcic din stepele Asiei centrale).
  Apoi, in fiecare provincie istorica, genetica ar da de pamant cu tot nationalismul nostru: moldovenii+gene rusesti, oltenii+gene bulgaresti, transilvanenii+gene maghiare si alte combinatii din astea corecte politic 🙂

 6. xaomer,

  Exemplul cu Coreea de Sud si Nord este foarte bun…

  Aici este problema. Coreeni au inventat torpilele si navele blindate in secolul XV. Asa i-au batut pe japonezi. Copii de asiatici sunt usor de strunit de mici si au IQ mai inalt chiar decat evreii si europenii. IQ este ereditar, nu depinde de cultura desi este afectat de saracie.

  fenotipismul cu care se argumenteaza biologic/genetic diferentele intre rase…. se refera doar la forma craniului, culoarea pielii, inaltime, par, ochi (culoare, forma) etc

  Nu este chiar de lepadat devreme ce se putea stabilii rasa unui craniu in stiinta forensica cu 80% siguranta. OTOH, ce sunt toate aceste trasaturi fenotipice decat gene exprimate? In US medicii trebuie sa invete bolile ereditare ale fiecarui grup etnic (rasa este cuvant interzis) separat pentru ca au riscuri genetice diferite. Medicina moderna sta pe teoria evolutiei si bolile genetice specifice sunt explicate pe baza istoriei diferita a raselor umane. In privinta coginitiei, chinezii au cel mai inalt IQ urmat de evreii ashkenazi si europeni. Aborigenii australieni au cel mai scazut IQ. Nu ca un aborigen nu ar putea avea un IQ de 120. Este vorba de doar statistica. Negrii sunt mult mai inclinati la violenta decat albii pentru ca succesul reproductiv depindea de aptitudini martiale. Aici in Chicago se impusca intre ei din masini cam la 20 pe saptamana si nimeni nu este impresionat cu exceptia cazului ca cel care trage este un politist alb. Sunt de acord ca orice om educat se poate purta civilizat dar cei mai multi oameni nu sunt educati. In sfarsit, nu sunt pentru soluia finala sau segregare ci pentru o politica de educatie si intgerare viguroasa, cum au facut comunistii cu tiganii in romania cand i-au obligat sa mearga la scoala si sa intre in randul lumii, desi rezultatele au fost slabe din cauza ca au folosit activisti in loc de profesionisti.

 7. Etnicitatea este un termen inventat de sociologii americani dupa holocaust. Ghici ce etnicitate aveau? 🙂

  Nu exista superioritate biologica ci doar adaptare biologica. Nu ma consider superior anglo-saxonilor si germanilor dar am genele unui popor de supravietuitori care imi ofera un avantaj intr-o lume incerta.

 8. Ca basarabii au fost cumani nu ne mira, Cum sa aperi tara de turci, bulgari, unguri, tatari cu un cioban care desi are caini mai barbati si oite nazdravane (divinitatea e de partea lui) face metafizica in loc sa dea in cap munteanului si ungureanului. Hitler a avut bunic evreu. Heidrich a avut tata evreu. Etc. Eu m-am nascut la maternitatea evreiasca si am luat retrovirusi (sper).

 9. Ma indoiesc ca pe baza analizei genetice a ramasitelor basarabilor ingropati la Curtea de Arges se poate determina cu precizie daca erau sau nu cumani. Si de altfel istoricii seriosi cred la fel. Tot la fel cum am serioase dubii ca pe baza analizei genetice poti diferentia precis un evreu de un european etc. Eu personal nu cumpar chestia asta.

 10. Ianis says:

  Andrei Voiculescu
  Pe baza analizei genetice se poate afla nu doar daca basarabii erau cumani ci si cate procente de neanderthal si denisovan au (europenii au 2-4% neanderthal, asiaticii au 4%neanderthal+4% denisovan). De asemenea, se poate pune in evidenta cate gene mostenesc de la alte populatii.

  Sa deosebesti genetic un evreu de un european e o banalitate (nu doar datorita cosangvinizarii). Ca fapt divers, probabil n-ai dat atentie unor linkuri postate cu maxim 2 saptamani in urma: era vorba de niste cercetatori israelieni care au facut analiza ADN a mai multor evrei stabilind faptul ca acestia nu sunt inruditi (au atacat practic dogma continuitatii biblice).

  Roaga-l pe Eddie (sau pe cineva care si-a facut testul) sa-ti impartaseasca rezultatele obtinute prin organizatia asta, sponsorizata chiar de un fondator Google (daca ai bani, iti poti face chiar tu un test ADN, desi nu vei primi aceleasi rezultate precum Eddie – organizatia a renuntat sa mai ofere si informatii medicale pornind de la ADN, la presiunea FDA). Ti se va deschide un orizont total nou.

  Uite aici un mulatru si aici un evreu roman (care are si neanderthal)

  Am uitat sa-ti zic: datorita bazei uriase de date, organizatia amintita s-ar putea sa-ti gaseasca cateva rude pe unde nu te-astepti 🙂

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: