Marx contra marxism-cultural

8 Responses to Marx contra marxism-cultural

 1. dorinvieru says:

  Aceasta societate nu-i rasplateste pe cei mai inteligenti si pe cei care aduc o contributie reala la societate, ci pe cei care sunt mai smecheri din toate punctele de vedere

  Alternativa este controlul statului si atunci s-a zis cu proprietatea privata. Prefer o societate in care actionarii stau si le vin banii fara sa faca nimic – dar sa existe proprietate privata, decat o societate in care statul ofera confort fiecarui cetatean dar simtul proprietatii a disparut complet.

  Nu totul se rezuma la bani: degeaba ai bani daca nu ai inteligenta, frumusete, sanatate. Daca esti bogat si te nasti cu un defect fizic vei fi la fel de nemultumit ca cel care nu are bani.

  Poti produce tehnologie de varf fara corporatii ? Poti face telefoane, televizioare, avioane fara corporatii ?

  Chiar in sistemul acesta corporatist si capitalist 50% venit merge la stat, e totusi foarte mult.

  P.S. Tehnologia va rezolva nevoile de baza la omenirii, dar mai dureaza 100 de ani.

 2. polihronu says:

  Conspirationismul ‘marxismului cultural’ se sprijina si pe banalul truc al contaminarii categorice: daca comunismul a fost anti-imperialist, atunci orice anti-imperialism e comunist. Sau daca marxismul a fost ateu, orice ateu e marxist. Etc.

  Faza cu decolonializarea spatiului mi-a adus aminte de cum m-am intristat cind, intr-o carte de altfel fascinanta (In Praise of Shadows), Tanizaki incerca sa imagineze posibilitatea unei fizici si a unei chimii orientale.

 3. polihronu says:

  https://deepcarbon.net/life-deep-earth-totals-15-23-billion-tonnes-carbon

  Vine ziua cind vom intelege ca viata e la fel de inevitabila ca secventa elementelor din tabelul lui Mendeleev.

 4. E posibil ca Marte să ne ofere răspunsul.

 5. dalivis says:

  Tanti aia din somalia cu clanta mare ar trebui sa-si asculte fratele mai maire ca stie ce spune. Si toti leftisti inclusiv!

 6. In Romania ard spitale, analfabetismul e in crestere, capitalismul de mafie domina economia, religia este pe bune opiumul maselor, dar daca spui ceva esti neo-marxist.

 7. Bogdan Vodita says:

  Daca urmariti video-ul ( e doar 20 min) o sa-l zariti cateva secunde bune si pe unchiul Lucian intr-un calup dintr-o emisiune a Sperantei TV (bineinteles denuntand neomarxismul care distruge credinta boborului candid – de la min. 13,45 la min. 14,21)… P.S Cateva sintagme sau cuvinte stereotipe cliseizate, repetate obsesiv (Noua Ordine Mondiala, Globalistii, Statul paralel – deep state, sexo-marxism, Masoneria, Bilderberg, mai nou, Dictatura medicala, etc) adresate unui public imbecil(izat)

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: